Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Just now, Xristina96 είπε:

Σωστά τα λέει η Λίνα. Και η μαμά σου έχει 4 παιδιά, οπότε δεν σου πέρασε κάτι τέτοιο. Βέβαια η πρόωρη εμμηνόπαυση περνάει και από γιαγιά. Πχ η γιαγιά μου έχει μπει σε εμμηνόπαυση από τα 40 και έκανε 4 παιδιά νέα. Η μαμά μου τώρα μπαίνει στα 50 επίσης με 4 παιδιά. Και εγώ βγήκα με χαμηλή αμη και με πιθανότητα πρόωρης εμμηνόπαυσης. 

Γενικά το εύθραυστο Χ περνάει από διάφορες γενιές αλλά θα υπήρχε σίγουρα ιστορικό στην οικογένεια της μαμάς παππούδες θείοι με παιδιά με προβλήματα σε βαθμό που να κάνει εντύπωση. 

Kοριτσια 40 ++ που προσπαθουν;

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 2,1k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Γιατί όχι?Και θες τη γνώμη μου?Ξέχνα ακόμη και τα τεστ ωορρηξίας!Ετσι και αλλιώς τον οργανισμό σου τον ξέρεις με τόση παρακολούθηση,κάνε ο,τι είναι να κάνεις και αν έίναι να γίνει θα γίνει!Εξαλλου οι περιπτώσεις που κάνουν για σπερματέγχυση μια χαρά μπορουν να γίνουν και από μόνες τους.Εχω περίπτωση δικής μου κοπέλας που τους πέτυχε η 6η σπερμ.και μόλις χρόνισε το κοριτσάκι τους είχε καθυστέρηση!!!Και ναι ήταν εγγυος!!!

Γεια σας Κοριτσάκια μικρά και ερωτευμένα .....!!!!!

Ήρθαααααααα !!!!!!

με Χαρούμενα Χρωματάκιαααααααααα !!!!!!!

:P:p:p:p

[sIGPIC][/sIGPIC]Πριγκιπέσααα μου, Ήρθες !!! Μαζί με ένα Πρίγκιπα για παρέα !! Αυτά τα Χριστούγεννα είμαστε μαζί !!!

Αγάπες μου.......

xP7up3.png

ΈΝΑ έχω να πω, διάβασα, και με συγκίνησε το ενδιαφέρον σας !!!!!

Ειλικρινάαααααα !!!!!

[sIGPIC][/sIGPIC]Πριγκιπέσααα μου, Ήρθες !!! Μαζί με ένα Πρίγκιπα για παρέα !! Αυτά τα Χριστούγεννα είμαστε μαζί !!!

Αγάπες μου.......

xP7up3.png

Γιατί όχι?Και θες τη γνώμη μου?Ξέχνα ακόμη και τα τεστ ωορρηξίας!Ετσι και αλλιώς τον οργανισμό σου τον ξέρεις με τόση παρακολούθηση,κάνε ο,τι είναι να κάνεις και αν έίναι να γίνει θα γίνει!Εξαλλου οι περιπτώσεις που κάνουν για σπερματέγχυση μια χαρά μπορουν να γίνουν και από μόνες τους.Εχω περίπτωση δικής μου κοπέλας που τους πέτυχε η 6η σπερμ.και μόλις χρόνισε το κοριτσάκι τους είχε καθυστέρηση!!!Και ναι ήταν εγγυος!!!

Μωρέ εγώ μένω (έμενα τουλάχιστον) έγκυος και μόνη μου, οι δύο αποτυχημένες εγκυμοσύνες πριν τον γιο μου ήταν από μόνοι μας.

τΗΝ ΣΠΕΡΜΑΤΈΓΧΥΣΗ ΤΗΝ ΚΆΝΑΜΕ ΜΉΠΩς ΚΑΙ ΟΙ ΑΝΏΜΑΛΕς ΜΟΡΦΈς ΣΤΟ ΣΠΈΡΜΑ ΤΟΥ ΣΥΖΎΓΟΥ ΕΥΘΥΝΌΤΑΝ ΓΙΑ ΤΙς ΑΠΟΒΟΛΈς ΠΟΥ ΕΊΧΑ τότε, να γίνει καθαρισμός κλπ κλπ.

Τώρα οι μορφές έχουν έρθει στα φυσιολογικά οπότε ιατρικώς είμαστε οκ να προσπαθούμε μόνοι μας, αλλά λέμε να κάνουμε και τις σπερματεγχύσεις για πιο καλά αποτελέσματα, λόγω ηλικίας κλπ. Μια ενίσχυση ρε παιδί μου, πως να το πω!!! Να πούμε ότι κάνουμε και κάτι παραπάνω........... Αλλά αισθάνομαι κουρασμένη ψυχολογικά αυτό το μήνα.

Μπα τεστ θα κάνω γιατί ο κύκλος μου μετά τη γέννα είναι άστα να πάνε, ενώ ήταν σταθερότατος τώρα κυμαίνεται από 25 έως 30 μέρες!!! Και την κορτιζόνη και τις αντιπηκτικές θα κάνω, απλά όχι υπερηχογραφική παρακολούθηση, όχι πρεγκνυλ κλπ και όχι σπερματέγχυση

DhOkp2.png

MSMSp2.png

Διαφημίσεις

ΤΙΝΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ, μην μου πεις ότι έφυγες;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;

Καλέ θες να με σκάσεις;;; θα μας πεις τα νέα σου;;;;;;;;;;;;;;;;;;

Περιμένω, με νύχια και με δόντια κρατιέμαι στον υπολογιστή!!!!!!!!!!!

DhOkp2.png

MSMSp2.png

Δευτέρα είχα γιατρό, τα βρήκε όλα ωραία, συνεχίζουμε ενεσούλες, τώρα κάνω και κάτι άλλες !!!!

Τρέχαμε να ρθουμε γρήγορα στο σπίτι (την Δευτέρα) να κάνω την ένεση στις 8 (αν και την είχα μαζί μου, στο αυτοκίνητο, στην ανάγκη θα την έκανα στο δρόμο, είχα όλα τα σύνεργα, οινόπνευμα, βαμβάκι, κανονικό χειρουργείο) χιχιχιχι :tongue::tongue:

αλλά έπρεπε να γίνει και η άλλη...... καπάκι, την οποία την είχα στο ψυγείο !!

Όλο αυτό μου δημιούργησε φοβερή ένταση, και μετά με έπιασε φοβερή υπνηλία, σε συνδυασμό με μια χάλια μέρα στο γραφείο .... πήγα για νανάκια

Τρίτη, Τετάρτη έκατσα μέχρι αργά στο γραφείο να τελειώσω κάποια πράγματα για να μπορώ να λέιψω όταν χρειαστεί μερικές μέρες για εμβρυομ... και τα σχετικά !!!

Και η αποκορύφωση ήταν ότι από Τρίτη είχα κνησμό και σαν έκζεμα και διαβάζω ότι προκαλούνται από το σουρωτήρι..... και διάφορα άλλα συμπτώματα, φωτοευαισθησία νύστα ....

όποτε το μόνο που μπορούσα να κάνω ήταν μετά ένα μπάνιο και μετά να ξαπλώσω με όλα τα φώτα κλειστά !!!!!

Σήμερα είμαι καλύτερα :P:p:p:p και μπήκα αμέσως να δω τι κάνετε, ήμουνα σίγουρη ότι θα αναρωτιόσασταν τι κάνω, αλλά ..... με αφήσατε έκπληκτη !!!!

Αγάπες μου.......

xP7up3.png

Αυτό το μήνα δεν κάνω τίποτα, δεν έχω όρεξη, έχω πέσει πολύ.........:cry:

ούτε γιατρό, ούτε παρακολούθηση, τίποτα, βλέπουμε τον επόμενο.

Βέβαια οι προσπάθειες θα γίνουν, μόνοι μας και ο Θεός βοηθός που λένε!!! Δεν είμαι βέβαια αισιόδοξη, εδώ τόσους μήνες το είχαμε κυκλώσει το ωάριο από παντού και δεν μας έκατσε, θα κάτσει τώρα;; Αλλά ποτέ δεν ξέρεις:rolleyes:

Σίγουρα ποτέ δεν ξέρεις. Άρχισε τις προσπάθειες χαλαρά και χωρίς άγχος, αγαπήσου με τον αντρούλη σου , κάνε και καμιά προσευχή στο Χριστούλη και θα πιάσεις!!!!!!!

ΙΟΑΝΝΑ111 πως είσαι, καλύτερα;; Έπεσε ο πυρετός;;; Πλακώσου στις πορτοκαλάδες και στα λεμόνια!!!!

Τώρα το απόγευμα έπεσε ο πυρετός αλλά πονάει το σώμα μου και το κεφάλι μου. Ελπίζω αύριο να είμαι καλύτερα. Ευχαριστώ πολύ πολύ για το ενδιαφέρον.

Υ.Γ. Ήπια την πορτοκαλάδα μου, ήπια το τσαγάκι μου με μέλι και λεμόνι, έφαγα και τις κοτόσουπές μου και τώρα λέω να χτυπήσω κάτι τυροπιτάκια που έφερε ο άντρας μου το μεσημέρι. Τον καημενούλη ατάιστο τον άφησα σήμερα

ΣΥΜΦΩΝΩ ΑΠΟΛΥΤΑ με τη DEPPY

Γεια σας Κοριτσάκια μικρά και ερωτευμένα .....!!!!!

Ήρθαααααααα !!!!!!

με Χαρούμενα Χρωματάκιαααααααααα !!!!!!!

:P:p:p:p

Καλά θα μας τρελλάνεις? Μάς έφαγε η αγωνία και τώρα μπαίνεις μές στην τρελλή χαρά σα να μη συμβαίνει τίποτα? Πού ήσουν μωρή τρελλοσυμπεθέρα? Σε κατάλαβα τι καπάτσα είσαι. Επίτηδες το έκανες για να μας λαχταρήσεις. Τι έγινε τελικά με το γιατρό? Θα μας πεις ή θα μας σκάσεις?

Διαφημίσεις

Δευτέρα είχα γιατρό, τα βρήκε όλα ωραία, συνεχίζουμε ενεσούλες, τώρα κάνω και κάτι άλλες !!!!

Τρέχαμε να ρθουμε γρήγορα στο σπίτι (την Δευτέρα) να κάνω την ένεση στις 8 (αν και την είχα μαζί μου, στο αυτοκίνητο, στην ανάγκη θα την έκανα στο δρόμο, είχα όλα τα σύνεργα, οινόπνευμα, βαμβάκι, κανονικό χειρουργείο) χιχιχιχι :tongue::tongue:

αλλά έπρεπε να γίνει και η άλλη...... καπάκι, την οποία την είχα στο ψυγείο !!

Όλο αυτό μου δημιούργησε φοβερή ένταση, και μετά με έπιασε φοβερή υπνηλία, σε συνδυασμό με μια χάλια μέρα στο γραφείο .... πήγα για νανάκια

Τρίτη, Τετάρτη έκατσα μέχρι αργά στο γραφείο να τελειώσω κάποια πράγματα για να μπορώ να λέιψω όταν χρειαστεί μερικές μέρες για εμβρυομ... και τα σχετικά !!!

Και η αποκορύφωση ήταν ότι από Τρίτη είχα κνησμό και σαν έκζεμα και διαβάζω ότι προκαλούνται από το σουρωτήρι..... και διάφορα άλλα συμπτώματα, φωτοευαισθησία νύστα ....

όποτε το μόνο που μπορούσα να κάνω ήταν μετά ένα μπάνιο και μετά να ξαπλώσω με όλα τα φώτα κλειστά !!!!!

Σήμερα είμαι καλύτερα :P:p:p:p και μπήκα αμέσως να δω τι κάνετε, ήμουνα σίγουρη ότι θα αναρωτιόσασταν τι κάνω, αλλά ..... με αφήσατε έκπληκτη !!!!

Ταλαιπωρήθηκες λίγο από ότι κατάλαβα αλλά δόξα τω Θεώ που όλα είναι καλά και οδεύουν προς το καλύτερο.

Κι άλλη φορά να μη μας λαχταρήσεις. Ακούς? Και είχα σκοπό να σου τάξω και προίκα. Ένα παλιοχώραφο μωρέ. Τώρα με τη νέα φορολογία τι να το κάνω. Λέω να το φορτώσω σε σένα.

Vissi μου, διάβασα τα νέα σου, να πω την αλήθεια περίμενα μια ανατροπή κάτι δεν ξέρω, ...... είμαι και γενικά αισιόδοξο άτομο .... αλλά οκ δεν ήρθε .....

Προχωράμε στον επόμενο μήνα .... για πιο εντατική βοήθεια ....

κάνε τις ''δουλίτσες σου'' , βάλε ''οργάνωση'', για αυτόν τον μήνα !!!

Εξάλλου τώρα είναι και του Αγίου Βαλεντίνου !!!!!!

μπορεί να γίνει η έκπληξη !!!!!

:P:p

Αγάπες μου.......

xP7up3.png

Συμπεθέρα μου, τι κάνεις ??

Είσαι αρρωστούλα ?? Περαστικά σου, πίνε ζεστά να γίνεις γρήγορα καλά, αλλά από ότι διάβασα καλυτερεύεις !!!

Υποσημείωση: Τοχωράφι τι να το κάνω καλέ ?? Μόνο φορολογία δίνει πια !!!!

Κρατά το να χτίσουμε το παλάτι των παιδιών μας !!!!!

χιχιχιχιχιχιχι :tongue::tongue:

Μάζευε χρήματα από τώρα !!!!!!!!

Αγάπες μου.......

xP7up3.png

Φεύγω πάω για τα τρυπήματα μου !!!!!!

Φιλάκια

θα μπω μετά

Αγάπες μου.......

xP7up3.png

Συμπεθέρα μου, τι κάνεις ??

Είσαι αρρωστούλα ?? Περαστικά σου, πίνε ζεστά να γίνεις γρήγορα καλά, αλλά από ότι διάβασα καλυτερεύεις !!!

Υποσημείωση: Τοχωράφι τι να το κάνω καλέ ?? Μόνο φορολογία δίνει πια !!!!

Κρατά το να χτίσουμε το παλάτι των παιδιών μας !!!!!

χιχιχιχιχιχιχι :tongue::tongue:

Μάζευε χρήματα από τώρα !!!!!!!!

Ευχαριστώ για τα "περαστικά" συμπεθέρα μου. Αν και πονάει όλο μου το σώμα θέλω να πιστεύω ότι από το απόγευμα πάω καλύτερα.

Όσο για τα χρήματα που θες να μαζεύω προτιμώ να μαζεύω φασόλια γιατί είμαι και άνεργη τα χρήματα που θα τα βρω? Τα φασόλια μού έρχονται πιο εύκολα.

Φεύγω πάω για τα τρυπήματα μου !!!!!!

Φιλάκια

θα μπω μετά

ΟΚ ΜΠΟΥΜΠΟΥ!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...