Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Just now, Xristina96 είπε:

Σωστά τα λέει η Λίνα. Και η μαμά σου έχει 4 παιδιά, οπότε δεν σου πέρασε κάτι τέτοιο. Βέβαια η πρόωρη εμμηνόπαυση περνάει και από γιαγιά. Πχ η γιαγιά μου έχει μπει σε εμμηνόπαυση από τα 40 και έκανε 4 παιδιά νέα. Η μαμά μου τώρα μπαίνει στα 50 επίσης με 4 παιδιά. Και εγώ βγήκα με χαμηλή αμη και με πιθανότητα πρόωρης εμμηνόπαυσης. 

Γενικά το εύθραυστο Χ περνάει από διάφορες γενιές αλλά θα υπήρχε σίγουρα ιστορικό στην οικογένεια της μαμάς παππούδες θείοι με παιδιά με προβλήματα σε βαθμό που να κάνει εντύπωση. 

Kοριτσια 40 ++ που προσπαθουν;

Recommended Posts

να μαι κι εγω....καλημερα σε ολες.! δεν εχω χρονο πριν λιγο ξυπνησα ..παω να λουστω και φευγω για δουλεια...

...Σημασια δεν εχει για ποιον πεθαινεις, αλλα για ποιον ζεις...!!!

...μικρο μου βαλεντινακι ,σε λατρευουμε.....!!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 2,1k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

ΚΑΛΗΜΕΡΟΥΔΙΑ !!!!

Είστε όλες καλά? Εγώ είμαι κρεβατωμένη με πυρετό :cry::cry::cry:

Η συμπεθέρα φάνηκε καθόλου? Μήπως έχει θέμα με internet ή με τον Η/Υ? :confused:

Έλα καλημέρα, περαστικά σου βρε, γρήγορη ανάρρωση εύχομαι!!!

Εγώ έχω αρχίσει και ανησυχώ για την ΤΙΝΑ, από που να μάθουμε κάτι ρε γμτ;;; Μακάρι να είναι θέμα υπολογιστή!!!!

DhOkp2.png

MSMSp2.png

Έλα καλημέρα, περαστικά σου βρε, γρήγορη ανάρρωση εύχομαι!!!

Εγώ έχω αρχίσει και ανησυχώ για την ΤΙΝΑ, από που να μάθουμε κάτι ρε γμτ;;; Μακάρι να είναι θέμα υπολογιστή!!!!

Αυτό πιστεύω κι εγώ. Και μήπως πάτησε καταλάθος "αποσύνδεση" και δε θυμάται τους κωδικούς της? Το είχα πάθει μια φορά γι'αυτό το λέω. Γενικά περιμέναμε καμιά απάντηση από την ΤΙΝΑ είχε εννοώ κανένα ραντεβού με γιατρό? Έχει γούστο να χάθηκε έτσι για πλάκα για να μπει μια μέρα μέσα στην τρελλή χαρά και να μάς ανακοινώσει με τρέλλα ότι είναι έγκυος!

Φαντάζεσαι?

Εσύ καλά?

Διαφημίσεις

Αυτό πιστεύω κι εγώ. Και μήπως πάτησε καταλάθος "αποσύνδεση" και δε θυμάται τους κωδικούς της? Το είχα πάθει μια φορά γι'αυτό το λέω. Γενικά περιμέναμε καμιά απάντηση από την ΤΙΝΑ είχε εννοώ κανένα ραντεβού με γιατρό? Έχει γούστο να χάθηκε έτσι για πλάκα για να μπει μια μέρα μέσα στην τρελλή χαρά και να μάς ανακοινώσει με τρέλλα ότι είναι έγκυος!

Φαντάζεσαι?

Εσύ καλά?

Μακάρι να είναι έτσι ΙΩΑΝΝΑ, και να μας έρθει με νέα! Συμφωνώ κι εγώ όμως πως μάλλον θέμα υπολογιστή ή πρόσβασης στο ίντερνετ είναι.

Και Περαστικα!!! ΙΩΑΝΝΑ!

sACYp2.png

Καλά είμαι και εγώ!!

Η ΤΙΝΑ είχε ραντεβού με τον γιατρό της στις 4 του μήνα να θυμάμαι καλά για να έβλεπαν πως πάει και να συνέχιζαν την διαδικασία.

Μακάρι να έρθει και να μας πει "είμαι έγκυος" ΜΠΑΜ και Κατω!!

Καλά αν έχει χάσει τους κωδικούς ας κάνει ένα νέο λογαριασμό με άλλο όνομα έστω!!!

Γίνεται δεν γίνεται;;

Evi155 όλα καλά;;;

DhOkp2.png

MSMSp2.png

Μακάρι να είναι έτσι ΙΩΑΝΝΑ, και να μας έρθει με νέα! Συμφωνώ κι εγώ όμως πως μάλλον θέμα υπολογιστή ή πρόσβασης στο ίντερνετ είναι.

Και Περαστικα!!! ΙΩΑΝΝΑ!

Ευχαριστώ Ευάκι!

Καλά είμαι και εγώ!!

Η ΤΙΝΑ είχε ραντεβού με τον γιατρό της στις 4 του μήνα να θυμάμαι καλά για να έβλεπαν πως πάει και να συνέχιζαν την διαδικασία.

Καλά αν έχει χάσει τους κωδικούς ας κάνει ένα νέο λογαριασμό με άλλο όνομα έστω!!!

Γίνεται δεν γίνεται;;

Evi155 όλα καλά;;;

Και βέβαια γίνεται!

Καλά είμαι και εγώ!!

Γίνεται δεν γίνεται;;

Evi155 όλα καλά;;;

όλα οκ... στις προσπάθειες:tongue::tongue::tongue:

sACYp2.png

Διαφημίσεις

Μια γρήγορη καλημέρα σε όλες!Ιωάννα περαστικά!Evi καλά αποτελέσματα!!!!Vissi να σου απαντησω για τον ορό σόγιας.Βοηθάει στο να καταστέλει το ανασοποιητικό για να μην αντιδρά ο οργανισμός και αποβάλλει τα έμβρυα σαν ξένα σώματα.Αν χτυπήσεις στο google ορός σόγιας εξωσωματική θα σε βγάλει σε σχετικά άρθρα.Tina!Που είσαι?

Μια γρήγορη καλημέρα σε όλες!Ιωάννα περαστικά!Evi καλά αποτελέσματα!!!!Vissi να σου απαντησω για τον ορό σόγιας.Βοηθάει στο να καταστέλει το ανασοποιητικό για να μην αντιδρά ο οργανισμός και αποβάλλει τα έμβρυα σαν ξένα σώματα.Αν χτυπήσεις στο google ορός σόγιας εξωσωματική θα σε βγάλει σε σχετικά άρθρα.Tina!Που είσαι?

Ευχαριστώ DEPPY!

Καλώς την!!!

Α, γι΄αυτό το σκοπό εγώ παίρνω κορτιζόνη!!! Πρώτη φορά το ακούω!! Και στον γιό μου έπαιρνα κορτιζόνη από πριν μείνω έγκυος μέχρι και την 22 περίπου εβδομάδα!!!

Τελικά αποφάσισες τι θα κάνεις;; Πως θα κινηθείς;;;

DhOkp2.png

MSMSp2.png

Κα΄'γω παίρνω κορτιζόνη.Είπαμε τα γιατροσόφια γιατροσόφια αλλά πρώτα τα φάρμακα!Εχω αυξημένα ΝΚ και ετσι είπαμε να το δοκιμάσουμε και αυτό παράλληλα βέβαια με την κορτιζόνη.Και να σου πω μου έκανε εντύπωση οτι ο γιατρός ήταν πολύ θετικός στο να το πάρω.αλλά δεν....Για την επέμβαση το σκέφτομαι αλλά μάλλον θα την κάνω.Εσύ τι σκέφτεσαι να κάνεις?

Κα΄'γω παίρνω κορτιζόνη.Είπαμε τα γιατροσόφια γιατροσόφια αλλά πρώτα τα φάρμακα!Εχω αυξημένα ΝΚ και ετσι είπαμε να το δοκιμάσουμε και αυτό παράλληλα βέβαια με την κορτιζόνη.Και να σου πω μου έκανε εντύπωση οτι ο γιατρός ήταν πολύ θετικός στο να το πάρω.αλλά δεν....Για την επέμβαση το σκέφτομαι αλλά μάλλον θα την κάνω.Εσύ τι σκέφτεσαι να κάνεις?

Αυτό το μήνα δεν κάνω τίποτα, δεν έχω όρεξη, έχω πέσει πολύ.........:cry:

ούτε γιατρό, ούτε παρακολούθηση, τίποτα, βλέπουμε τον επόμενο.

Βέβαια οι προσπάθειες θα γίνουν, μόνοι μας και ο Θεός βοηθός που λένε!!! Δεν είμαι βέβαια αισιόδοξη, εδώ τόσους μήνες το είχαμε κυκλώσει το ωάριο από παντού και δεν μας έκατσε, θα κάτσει τώρα;; Αλλά ποτέ δεν ξέρεις:rolleyes:

DhOkp2.png

MSMSp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...