Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• On 3/1/2025 at 4:15 ΜΜ, Katiamaxiking είπε:

Μόλις μου έστειλαν τα έμβρυα 3ων ημερών που έχουμε στην κατάψυξη και είναι τα εξής: 

1. 7 κυττάρων grade A 

2. 8 κυττάρων grade B 

3. 10 κυττάρων grade B

4. 8 κυττάρων grade A 

5. 5 κυττάρων grade A. 

Θα μεταφέρουμε 3 τέλη Γενάρη και ο γιατρός είπε θα μεταφέρουμε τα grade A. 
      τι λέτε; Πως σας φαίνονται; Υπάρχει ελπίδα; 

Καλή επιτυχία Κάτια μου!!! 💝

Καλή επιτυχία σε όσα ζευγάρια προσπαθούμε, να είναι ένας χρόνος γεμάτος Φως και γέλια! 💞

• Μου αρέσει 2

Kοριτσια 40 ++ που προσπαθουν;

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 2,1k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Καλημέρα

Α, εχθές δεν υπήρχε καθόλου συντονισμός!! Δεν καταφέραμε να πούμε ούτε μια κουβέντα!!!

Και η ΤΙΝΑ που είναι η ΤΙΝΑ;;; Πως και δεν μπήκε το βράδυ;;;;;;;;; ΤΙΝΑ όλα καλά;;;;

DhOkp2.png

MSMSp2.png

Διαφημίσεις

καλημερα σε ολες...ξυπνησα κα ειμια κομματια....

να σκεφτομια το μπεμπε που ερχεται ??? και πωσ ερχεται ? αφου δεν κναουμε σεξ...!!!! εκτοσ αν πιαστει με την ..σκεψη...

χααχχαααχ...το κοψαμε το σεξ..κανουμε σεξ ο καθενασ μονοσ του με ενα πισι

εγω στο σταθερο ο δικος μου στο λαπτοπ...εκει καταντησαμε!:P

Καλημέρα!!! Αχ βρε κορίτσια, είναι και αυτός ο συντονισμός... χτες με πήρε ο ύπνος στο δωμάτιο της μικρής που είχε συνάχι και δεν κοιμόταν με τίποτα, πάω μέσα, κοιμόταν και το έτερον ήμισυ. Τη μια το ένα, την άλλη το άλλο, τις χάνουμε τις γόνιμες:|

sACYp2.png

Εγώ μίλαγα για συντονισμό εδώ μέσα, άλλη ώρα έμπαινε η μια, άλλη η άλλη, τουρλουμπούκι!!!

Για τον συντονισμό τον δικό σας................μμμμμμμμ σοβαρά τα πράγματα, δεν είναι να χάνουμε έτσι τις ευκαιρίες!!!!!!!!!!!! Για οργανωθείτε, για οργανωθείτε!!!!!!!!!!!!!!!

DhOkp2.png

MSMSp2.png

Εγώ μίλαγα για συντονισμό εδώ μέσα, άλλη ώρα έμπαινε η μια, άλλη η άλλη, τουρλουμπούκι!!!

Για τον συντονισμό τον δικό σας................μμμμμμμμ σοβαρά τα πράγματα, δεν είναι να χάνουμε έτσι τις ευκαιρίες!!!!!!!!!!!! Για οργανωθείτε, για οργανωθείτε!!!!!!!!!!!!!!!

Χα χα!!! χρειαζόμαστε συντονισμό σε όλα τα επίπεδα!

sACYp2.png

καλησπερα κοριτσακια ...και καληνυχτα ...ειμαι κομματια...απλα εδωσα παρουσια....;)

...Σημασια δεν εχει για ποιον πεθαινεις, αλλα για ποιον ζεις...!!!

...μικρο μου βαλεντινακι ,σε λατρευουμε.....!!

Διαφημίσεις

Καλημέρα !!!!

ath_gal1 πτώμα ε;;;;;, πως πάει η δουλειά ζόρικη;;; Πως τα βλέπεις τα πράγματα;;;

Ρε παιδιά η ΤΙΝΑ είχε γιατρό στις 4/2 νομίζω, από τις 3 δεν έχει ξαναμπει, είναι καλά η κοπέλα;;; Είναι συνέχεια στο μυαλό μου......

Τι άλλα νέα οι υπόλοιπες;;;

DhOkp2.png

MSMSp2.png

Καλημέρα Vissi!Πως είσαι?Εγώ εδώ στη δουλειά.Σήμερα δεν έχει πολύ κίνηση.Προσπαθώ να σκεφτώ τι θα κάνω παρακάτω.Βασικά υπάρχει μια σκέψη μήπως καθαρίσω λίγο ξανά τις εστίες ενδομητρίωσης λαπαροσκοπικά και μετά να μεταφέρω τα τελευταία 3 εμβρυάκια μου.Θέλω λίγο χρόνο για να δο τη θα κάνω.Αλήθεια, η Τίνα χάθηκε!Ευχομαι να είναι όλα καλά και να τρέχει με τις ετοιμασίες για μετά την εμβρυομεταφορά!

Καλημέρα !!!!

ath_gal1 πτώμα ε;;;;;, πως πάει η δουλειά ζόρικη;;; Πως τα βλέπεις τα πράγματα;;;

Ρε παιδιά η ΤΙΝΑ είχε γιατρό στις 4/2 νομίζω, από τις 3 δεν έχει ξαναμπει, είναι καλά η κοπέλα;;; Είναι συνέχεια στο μυαλό μου......

Τι άλλα νέα οι υπόλοιπες;;;

Καλημερα... Πολλη κουραση και πολλες ωρες...απο κει που καθομουν τωρα πηρε φωτια ο κ£$@λος μου κ τα ποδια μου. Παντα σκεφτομαι οτι θα αδυνατησω κ χαιρομαι...

...Σημασια δεν εχει για ποιον πεθαινεις, αλλα για ποιον ζεις...!!!

...μικρο μου βαλεντινακι ,σε λατρευουμε.....!!

Καλημέρα Vissi!Πως είσαι?Εγώ εδώ στη δουλειά.Σήμερα δεν έχει πολύ κίνηση.Προσπαθώ να σκεφτώ τι θα κάνω παρακάτω.Βασικά υπάρχει μια σκέψη μήπως καθαρίσω λίγο ξανά τις εστίες ενδομητρίωσης λαπαροσκοπικά και μετά να μεταφέρω τα τελευταία 3 εμβρυάκια μου.Θέλω λίγο χρόνο για να δο τη θα κάνω.Αλήθεια, η Τίνα χάθηκε!Ευχομαι να είναι όλα καλά και να τρέχει με τις ετοιμασίες για μετά την εμβρυομεταφορά!

Καλημέρα deppy, καλά είμαι, τα ίδια και τα ίδια, ρουτίνα!!!!!!!!!!

Έχεις ενδομητρίωση στα σίγουρα;;; Ή υπάρχει υποψία;;; Ξέρω ότι αναλόγως σε τι βαθμό έχεις και που την έχεις επηρεάζει, αλλιώς την αφήνουν, ξέρω κοπέλες που είχαν και έμειναν έγκυες μια χαρά.

Ο γιατρός σου τι σου λέει;; Μετά θα μπορείς να προσπαθήσεις ξανά αφού περάσουν 6 μήνες από τη λαπαροσκόπηση ή όχι;;

DhOkp2.png

MSMSp2.png

Καλημερα... Πολλη κουραση και πολλες ωρες...απο κει που καθομουν τωρα πηρε φωτια ο κ£$@λος μου κ τα ποδια μου. Παντα σκεφτομαι οτι θα αδυνατησω κ χαιρομαι...

Μια χαρά σε βρίσκω, θα γίνεις και κορμάρα!!!!!!!

Τουλάχιστον ο μισθός ανταποκρίνεται, όσο γίνεται βέβαια με τις σημερινές συνθήκες, στην προσφορά σου;;;

DhOkp2.png

MSMSp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...