Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

Kοριτσια 40 ++ που προσπαθουν;

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 2,1k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

μμμμμμμμμ ωραία τα λες

ελπίζω να μην πάρει άλλες διαστάσεις το θέμα ......

καμιά φορά σκέφτομαι ότι στην προσπάθεια αυτή να μην ......

αλλά θα φανεί αχαριστία και δεν θέλω

με τέτοια κρίση που υπάρχει....

ουφφφφφφ

σήμερα γκρινιάζω πολύ .....!!!!!

[sIGPIC][/sIGPIC]Πριγκιπέσααα μου, Ήρθες !!! Μαζί με ένα Πρίγκιπα για παρέα !! Αυτά τα Χριστούγεννα είμαστε μαζί !!!

Αγάπες μου.......

xP7up3.png

Σήμερα είναι μεγάλη γιορτή. Η "ΥΠΑΠΑΠΑΝΤΗ ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ". Άντε να παρακαλέσουμε όλες μαζί το Χριστούλη να μας φέρει αυτό που λαχταράμε!!!!!!!!!!

Αλήθεια, πωωωω το είχα ξεχάσει !!!!!

Μακάρι Ioanna111 μου, να ακούσει όλες τις προσευχές μας !!!!

Μακάρι !!!!!!

[sIGPIC][/sIGPIC]Πριγκιπέσααα μου, Ήρθες !!! Μαζί με ένα Πρίγκιπα για παρέα !! Αυτά τα Χριστούγεννα είμαστε μαζί !!!

Αγάπες μου.......

xP7up3.png

Συμπεθέρα φεύγω .....

πάω να κάνω καμία δουλίτσα ....

χιχιχιχιχιχιχιχι τρομάρα μου πρόκοψα τώρα

:tongue::tongue:

Καλημέρααααααα

Vissi μου έχουμε καμία ανατροπή ??

Αγάπες μου.......

xP7up3.png

Διαφημίσεις

Καλημέραααααααα

Μόνο εγώ είμαι τόσο πρωινή ??

πάω για κεφαδάκι

Καλή Κυριακή !!!!

:P:p:p:p

Αγάπες μου.......

xP7up3.png

Καλησπέρα!!!

Τί κάνετε κοριτσια; ΤΙΝΑ ΜΑRT πώς πάει το σουρωτήρι:P

Είμαστε πρωϊνοί τύποι ΤΙΝΑ αλλά είχαμε πάει από το πρωί σε ένα σπίτι φίλων που ζουν σε χωριό με κοτούλες, προβατάκια κουνελάκια κτλ :).

sACYp2.png

Καλησπέρα κορίτσια!!!!!!!!!

ath_gal1χάρηκα τόσο μα τόσο πολύ με τα νέα σου!!!!!!!! Μπράβο για τη δουλειά, συγχαρητήρια, όλα μπαίνουν σε σειρά!!!!!! Καλοστέριωτη να είναι η νέα δουλειά!!! Και τα καλύτερα έπονται........

Εγώ αδιαθέτησα μετά βαΐων και κλάδων που λένε, εχθές το βράδυ τελικά. Όλα under control, αύριο θα μιλήσω με το γιατρό μου να δούμε μήπως έχει καμιά ιδέα για το πως θα προχωρήσουμε, από τη μια λέω να μην κάνω τίποτα αυτό το μήνα, ότι μπορούμε μόνοι μας, από την άλλη λέω λίγες προσπάθειες έχω ακόμα, ας τις κάνω πιο επικεντρωμένα!!!!! Δεν ξέρω είμαι σε δίλημμα.......

Σε όλα τα υπόλοιπα κορίτσια καλή εβδομάδα!!!!

Και καλά νέα να έχουμε από όλες!!!!!!

DhOkp2.png

MSMSp2.png

Kαλησπέρα σε όλα τα κορίτσια!!!! Και σας παρακαλώ πολύ μην χάνεστε και μην σταματάτε την κινητικότητα!!!!!!

VISSI μου, χαίρομαι που είσαι απόλυτα ψύχραιμη και εύχομαι να σε φωτίσει ο Θεός και για τον επόμενο μήνα να κάνεις ότι νιώθεις. Αν είναι να σου στείλει ο Χριστούλης το θαυματάκι είτε τον έναν τρόπο διαλέξεις είτε τον άλλον θα γίνει.

Εύχομαι ολόψυχα και στις υπόλοιπες καλή βδομάδα με υγεία, αισιοδοξία, υπομονή και αγάπη!!!!! :D:D:D:D:D

Καλησπέρα κορίτσια!!!!!!!!!

ath_gal1χάρηκα τόσο μα τόσο πολύ με τα νέα σου!!!!!!!! Μπράβο για τη δουλειά, συγχαρητήρια, όλα μπαίνουν σε σειρά!!!!!! Καλοστέριωτη να είναι η νέα δουλειά!!! Και τα καλύτερα έπονται........

Εγώ αδιαθέτησα μετά βαΐων και κλάδων που λένε, εχθές το βράδυ τελικά. Όλα under control, αύριο θα μιλήσω με το γιατρό μου να δούμε μήπως έχει καμιά ιδέα για το πως θα προχωρήσουμε, από τη μια λέω να μην κάνω τίποτα αυτό το μήνα, ότι μπορούμε μόνοι μας, από την άλλη λέω λίγες προσπάθειες έχω ακόμα, ας τις κάνω πιο επικεντρωμένα!!!!! Δεν ξέρω είμαι σε δίλημμα.......

Σε όλα τα υπόλοιπα κορίτσια καλή εβδομάδα!!!!

Και καλά νέα να έχουμε από όλες!!!!!!

ω ρε π@@στη μου ..δεν γινοταν να μην ερθει η ρημαδιασμενη ?

ειναι για να μας σπαει τα νευρα!

δεν γινοταν ρε κοριτσια ...οπωσ εχουμε ενδειξεισ για τον οργανισμο μας...πχ....πυρετο ..βηχα....κλπ...να υπαρχει και μια ενδειξη ΑΜΕΣΩΣ ΜΕΤΑ ΤΙΣ ΓΟΝΙΜΕΣ....οτι ναι κυρια μου ...εισαι εγκυος ..ή ΟΧΙ ΔΕΝ ΕΙΣΑΙ ..

πρεπει να περιμενουμε 15 μερες ..και αν ...για να δουμε αν ειμαστε...δεν καταλαβαινει ο θεος οτι αυτο ειναι ψυχοφθορο και μας βασανιζει και μας αφαιρει χρονια απ τη ζωηηηηη μας????????

να ειχαμε ενα κατι ,δεν ξερω ,κατι ,που να ελεγε ..δεεεεεεεεεεεενννν

να μην τραβαμε αυτο το λουκι

επιασα δουλεια τελικα...και ξεκ@@@ λιαστηκα! ειναι το λιγοτερο ..και σεμνο που μπορω να γραψω εδω μεσα.!

θα δειξει ....οσο αντεξω...

οι υπολοιπες κοπελες τι κανετε? εγω δεν εχω μπει ..δουλευα και γυρνουσα κομματια ...ισα που διαβαζα και παλι οχι ολα ...

...Σημασια δεν εχει για ποιον πεθαινεις, αλλα για ποιον ζεις...!!!

...μικρο μου βαλεντινακι ,σε λατρευουμε.....!!

Διαφημίσεις

Καλημέρα, καλημέρα σε όλες, τι κάνουμε σήμερα;;;; Καλή εβδομάδα κιόλας!!!

Πως είστε για πείτε κανένα νέο!!!!

ath_gal1 τι να κάνεις, υπομονή, κάνε κουράγιο και προσπάθησε, όσο βέβαια είναι ανθρωπίνως δυνατόν, να την κρατήσεις τη δουλίτσα σου. Δύσκολες οι εποχές, το ξέρεις πολύ καλά!!! Να σκέφτεσαι το μπεμπέ που έρχεται και να παίρνεις κουράγιο!!!!!!!!

DhOkp2.png

MSMSp2.png

Καλημέρα, καλημέρα σε όλες, τι κάνουμε σήμερα;;;; Καλή εβδομάδα κιόλας!!!

Πως είστε για πείτε κανένα νέο!!!!

ath_gal1 τι να κάνεις, υπομονή, κάνε κουράγιο και προσπάθησε, όσο βέβαια είναι ανθρωπίνως δυνατόν, να την κρατήσεις τη δουλίτσα σου. Δύσκολες οι εποχές, το ξέρεις πολύ καλά!!! Να σκέφτεσαι το μπεμπέ που έρχεται και να παίρνεις κουράγιο!!!!!!!!

καλημερα σε ολες...ξυπνησα κα ειμια κομματια....

να σκεφτομια το μπεμπε που ερχεται ??? και πωσ ερχεται ? αφου δεν κναουμε σεξ...!!!! εκτοσ αν πιαστει με την ..σκεψη...

χααχχαααχ...το κοψαμε το σεξ..κανουμε σεξ ο καθενασ μονοσ του με ενα πισι

εγω στο σταθερο ο δικος μου στο λαπτοπ...εκει καταντησαμε!:P

...Σημασια δεν εχει για ποιον πεθαινεις, αλλα για ποιον ζεις...!!!

...μικρο μου βαλεντινακι ,σε λατρευουμε.....!!

καλημερα σε ολες...ξυπνησα κα ειμια κομματια....

να σκεφτομια το μπεμπε που ερχεται ??? και πωσ ερχεται ? αφου δεν κναουμε σεξ...!!!! εκτοσ αν πιαστει με την ..σκεψη...

χααχχαααχ...το κοψαμε το σεξ..κανουμε σεξ ο καθενασ μονοσ του με ενα πισι

εγω στο σταθερο ο δικος μου στο λαπτοπ...εκει καταντησαμε!:P

αχαχαχα έτσι δεν θα έχεις και άγχος αν θα είσαι έγκυος την επόμενη φορά ή όχι!!! Πως τα λέω, ευθυμήσαμε πάλιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιι

Έλα να σοβαρευτούμε τώρα και μην ακούω σαχλαμάρες!!!!!! Για αφήστε τα λαπτόπια και πιάστε τίποτα άλλο!!!!!!!!!!!!!!!!! άντε μπράβο νέα παιδιά!!!!!

DhOkp2.png

MSMSp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...