Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 59 λεπτά , dec-e είπε:

Κορίτσι μου πήγες για αυχενική?

Πήγα χθες ναι!Όλα σούπερ,αυχενική 2,2 και όλα φυσιολογικά,ούτε νιπτ δεν θα κάνω.Και τελικά αγοράκι 😊 Εύχομαι σε όλες να γίνουν σύντομα μανουλες και να γεμίσουν οι αγκαλιές τους με πολλά μωράκια❤️ 

• Μου αρέσει 2
      • Λουλούδια 4

Kοριτσια 40 ++ που προσπαθουν;

Recommended Posts

Είχα στα 18 μου μέχρι τα 22 ένα μικρό ελεγχόμενο υποθυρεοειδισμό, μετά εξαφανίστηκε. Στην εγκυμοσύνη δεν έδειξαν τπτ οι εξετάσεις. Είχα βέβαια προδιαβήτη κύησης αλλά αυτό δε σημαίνει αναγκαστικά και κάτι μετο θυρεοειδή.

Ο θυρεοειδής "ξέσπασε" όταν η μικρή ήταν 9 μηνών, και έπαθα όξεία θυρεοειδίτιδα λοχείας, με συμπτώματα υπερθυρεοειδισμού και κρυωματος (πονόλαιμο και επίμονα δέκατα - πυρετό για 1 μήνα). Ευτυχώς ρυθμίστηκε με κορτιζόνη αρχικά, αλλά μετά από 1 χρόνο η πορεία της πάθησης οδηγεί σε hashimoto (υποθυρεοειδισμό). Είναι υπό έλεγχο με χαμηλή και σταδιακά αυξανόμενη δόση Τ4 (θυροξίνη). Στην εγκυμοσύνη -αν προκύψει:rolleyes:- θα κάνω πάλι εξετάσεις και απλά θα ρυθμίζουμε τη δόση. Ελπίζω να μην σας έπρηξα κοριτσια, πάντως ο θυρεοιδής έχει υπουλη συμπεριφορά και πρέπει να τον προσέχουμε:(

Όντως είναι ύπουλος. Εγώ να φανταστείς μετά από ένα χρόνο άκαρπων προσπαθειών αποφασίζω να κάνω ορμονικό έλεγχο και προς μεγάλη μου έκπληξη βρίσκω ότι πάσχω από υποθυροειδισμό HASHIMOTO και μου έφερε και υπερπρολακτιναιμία (και τα 2 αν δεν είναι ρυθμισμένα εμποδίζουν τη σύλληψη αλλά και την πορεία της εγκυμοσύνης). Μετά από 6 μήνες τα ρύθμισα και τον άλλο μήνα θα ξαναπάω για τσεκ-απ.

Θεωρώ ότι ανά διαστήματα όλες οι γυναίκες πρέπει να ελέγχουμε τις τιμές του θυρεοειδή. Εγώ έπεσα από τα σύννεφα όταν το ανακάλυψα.

Και η ενδοκρινολόγος μού είχε πει ότι πέρα από τις τακτικές εξετάσεις που μου όρισε να κάνω ανά διαστήματα μού είχε τονίσει ότι σε περίπτωση εγκυμοσύνης αμέσως να κάνω εξετάσεις θυρεοειδούς.

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 2,1k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Καλησπέρα

Τώρα κατάφερα να μπω σαν σίφουνας γιατί είμαι μόνη με τον μικρό στο σπίτι, οπότε δεν παίζει υπολογιστής κλπ

Όλα καλα;;

EVI καλωσήρθες, όλα καλά με την γιατρό διάβασα στα πεταχτα, μια χαρά!!!

Τα λοιπά κορίτσια μια χαρά συνεχίζουν τις δουλειές τους!!!

Μπράβο μπράβο

Εγώ λοιπόν έχω κάτι ροζουλιά, έχω πονάκια περιόδου, έχω φορέσει σερβιέτα και περιμένω και ματαξαναπεριμένω αλλά πέραν από ροζουλάκια δεν βλέπω τίποτα!!! Τι να πω, τι καψόνια μου κάνει η άτιμη αυτό το μήνα!!!

DhOkp2.png

MSMSp2.png

α και μιας και λέγατε για θυρεοειδή την TSH την θέλουν κάτω από 2 οι γυναικολόγοι για εγκυμοσύνη, έτσι μου έχει πει τουλάχιστον ο δικός μου.

Εγώ επειδή έχω όζους, χωρίς όμως πρόβλημα στη θυρεοειδική λειτουργία, έπαιρνα στην εγκυμοσύνη χάπι, για να μην μεγαλώσουν οι όζοι. Και αν ξαναμείνω πάλι θα πάρω. Και κάθε μήνα εξετάσεις εννοείται.

Αυτά, το είπα και σήμερα το ιατρικό μου, αμ πως θα μου ξέφευγε;;;;;;;;;;;;;;χαχαχαχα

DhOkp2.png

MSMSp2.png

Καλησπέρα

Τώρα κατάφερα να μπω σαν σίφουνας γιατί είμαι μόνη με τον μικρό στο σπίτι, οπότε δεν παίζει υπολογιστής κλπ

Όλα καλα;;

EVI καλωσήρθες, όλα καλά με την γιατρό διάβασα στα πεταχτα, μια χαρά!!!

Τα λοιπά κορίτσια μια χαρά συνεχίζουν τις δουλειές τους!!!

Μπράβο μπράβο

Εγώ λοιπόν έχω κάτι ροζουλιά, έχω πονάκια περιόδου, έχω φορέσει σερβιέτα και περιμένω και ματαξαναπεριμένω αλλά πέραν από ροζουλάκια δεν βλέπω τίποτα!!! Τι να πω, τι καψόνια μου κάνει η άτιμη αυτό το μήνα!!!

Γεια σου κούκλα!

Ή καψόνια σου κάνει ή είσαι αυτό που λαχταράς.......

Αλήθεια όταν έκανες το τεστ είχες καθυστέρηση ή το έκανες νωρίτερα? Γιατί αν το έκανες νωρίτερα δεν μας λέει και πολλά........ :rolleyes:

α και μιας και λέγατε για θυρεοειδή την TSH την θέλουν κάτω από 2 οι γυναικολόγοι για εγκυμοσύνη, έτσι μου έχει πει τουλάχιστον ο δικός μου.

Εγώ επειδή έχω όζους, χωρίς όμως πρόβλημα στη θυρεοειδική λειτουργία, έπαιρνα στην εγκυμοσύνη χάπι, για να μην μεγαλώσουν οι όζοι. Και αν ξαναμείνω πάλι θα πάρω. Και κάθε μήνα εξετάσεις εννοείται.

Αυτά, το είπα και σήμερα το ιατρικό μου, αμ πως θα μου ξέφευγε;;;;;;;;;;;;;;χαχαχαχα

Εγώ πάλι το αντίθετο. Δεν έχω όζους αλλά είχα βρει υποθυροειδισμό. Νόμιζα ότι αυτά τα δύο πάνε μαζί.

Διαφημίσεις

Εμένα να δεις τι καψόνια μου κάνει αυτή η περίοδος. Από 10 μέρες πριν με πονάει κοιλιά και στήθος. Έρχεται δηλαδή δριμύτατη. Θα με ξεσκίσει η άτιμη!!!!! :cry::cry::cry::mad::mad::mad::mad: :?:-?:?:-?

Εγώ πάλι το αντίθετο. Δεν έχω όζους αλλά είχα βρει υποθυροειδισμό. Νόμιζα ότι αυτά τα δύο πάνε μαζί.

Τελικά δεν πάνε μαζί. Κι εγώ όταν ειχα υποθυρεοειδισμό στα 18 δεν είχα όζους. Στην οξεία θυρεοειδίτιδα διογκωθηκε ο θυρεοειδής. Λίγους μήνες πριν ξεκινήσει ο υποθυρεοειδισμός μετά τη θυρεοειδίτιδα, ώρες ώρες ένοιωθα να πνίγομαι, - κυρίως όταν εκνευριζόμουνα με το μωρό - και έπαιρνα salospir για να υποχωρήσει ...Τώρα είναι κάπως καλύτερα.

sACYp2.png

Χα χα!!! γιατρέ μου! :tongue:Καλύτερα να σου βγει το όνομα δε λένε:P:p

sACYp2.png

Εμένα να δεις τι καψόνια μου κάνει αυτή η περίοδος. Από 10 μέρες πριν με πονάει κοιλιά και στήθος. Έρχεται δηλαδή δριμύτατη. Θα με ξεσκίσει η άτιμη!!!!! :cry::cry::cry::mad::mad::mad::mad: :?:-?:?:-?

Πότε δεν περιμένεις;;;

Το τεστ το έκανα 12 μέρες από την τελευταία σπερματέγχυση και 11 από την δική μας επαφή. Τι να πω πάντα τόσο νωρίς το κάνω, καθότι δεν κρατιέμαι και ποτέ δεν είχε πέσει έξω, να έπεσε τώρα;; Μακάρι.....

Άσε δεν θέλω να μου μπαίνουν ιδέες περί λάθους τώρα που την κατάπια την φόλα και τη χώνεψα!!!!!

DhOkp2.png

MSMSp2.png

Διαφημίσεις

Τελικά δεν πάνε μαζί. Κι εγώ όταν ειχα υποθυρεοειδισμό στα 18 δεν είχα όζους. Στην οξεία θυρεοειδίτιδα διογκωθηκε ο θυρεοειδής. Λίγους μήνες πριν ξεκινήσει ο υποθυρεοειδισμός μετά τη θυρεοειδίτιδα, ώρες ώρες ένοιωθα να πνίγομαι, - κυρίως όταν εκνευριζόμουνα με το μωρό - και έπαιρνα salospir για να υποχωρήσει ...Τώρα είναι κάπως καλύτερα.

Αυτό με το πνίξιμο κι εγώ το πάθαινα και νόμιζα ότι ήταν κρίσεις πανικού. Και μετά πάθαινα και κρίσεις πανικού. Γενικά δεν είχα ενέργεια κτλ και νόμιζα ότι όλα αυτά ήταν ψυχοσωματικά. Να που δεν ήταν! Με το που ρύθμισα το θυροειδή νιώθω άλλος άνθρωπος! Εμένα που μου φαινόταν βουνό να περπατήσω 100 μέτρα (και ο άντρας μου λατρεύει το περπάτημα) εδώ και 8 μήνες που το ρύθμισα δε μαζεύομαι. Περπατάω συνέχεια χειμώνα - καλοκαίρι!!!!!!

Πότε δεν περιμένεις;;;

Το τεστ το έκανα 12 μέρες από την τελευταία σπερματέγχυση και 11 από την δική μας επαφή. Τι να πω πάντα τόσο νωρίς το κάνω, καθότι δεν κρατιέμαι και ποτέ δεν είχε πέσει έξω, να έπεσε τώρα;; Μακάρι.....

Άσε δεν θέλω να μου μπαίνουν ιδέες περί λάθους τώρα που την κατάπια την φόλα και τη χώνεψα!!!!!

Σε καταλαβαίνω. Άλλωστε ότι είναι να γίνει θα γίνει. Εγώ περιμένω (γιατί θα έρθει στάνταρ) γύρω στις 10-12 Φεβρουαρίου.

Αυτό με το πνίξιμο κι εγώ το πάθαινα και νόμιζα ότι ήταν κρίσεις πανικού. Και μετά πάθαινα και κρίσεις πανικού. Γενικά δεν είχα ενέργεια κτλ και νόμιζα ότι όλα αυτά ήταν ψυχοσωματικά. Να που δεν ήταν! Με το που ρύθμισα το θυροειδή νιώθω άλλος άνθρωπος! Εμένα που μου φαινόταν βουνό να περπατήσω 100 μέτρα (και ο άντρας μου λατρεύει το περπάτημα) εδώ και 8 μήνες που το ρύθμισα δε μαζεύομαι. Περπατάω συνέχεια χειμώνα - καλοκαίρι!!!!!!

ΕΤσι είναι ακριβώς! Ο άτιμος ο θυρεοειδής! Μπράβο που περπατάτε!

Πάω να βάλω τη μικρη για ύπνο και επανέρχομαι!

sACYp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...