Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 59 λεπτά , dec-e είπε:

Κορίτσι μου πήγες για αυχενική?

Πήγα χθες ναι!Όλα σούπερ,αυχενική 2,2 και όλα φυσιολογικά,ούτε νιπτ δεν θα κάνω.Και τελικά αγοράκι 😊 Εύχομαι σε όλες να γίνουν σύντομα μανουλες και να γεμίσουν οι αγκαλιές τους με πολλά μωράκια❤️ 

• Μου αρέσει 2
      • Λουλούδια 4

Kοριτσια 40 ++ που προσπαθουν;

Recommended Posts

Με βάση το δικό σου σκεπτικό θα περιμένω καλά αποτελέσματα :D:D:D με βάση το δικό μου σκεπτικό το Φεβρουάριο πέρα από περίοδο δεν περιμένω τίποτα άλλο............. :cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry:

α! περιμένω!!! Θα κάνω εξετάσεις θυροειδούς για τσεκ -απ :confused::confused::confused:.

Δηλαδή πέρα από περίοδο και το ραντεβού με ενδοκρινολόγο το Φεβρουάριο δεν έχω τίποτα άλλο :(:(:(

Βρε Συμπεθέρα, τότε τι νόημα έχουν οι ''δουλίτσες'', τι τις κάνετε ??

Χαλάτε και τον χρόνο σας !!!!! χιχιχιχιχιχιχιχιχιχιχι :tongue::tongue:

Δεν είπαμε ότι το ελεύθερο κυνήγι είναι το καλύτερο !!!!!!

Αχχχχχχχ βρε μου φαίνεται πως εγώ θα σε κάνω ''σουρωτηράκι'' (δεν εννοώ τις ενέσεις, αυτές είναι παρακάτω κεφάλαιο, δεν είσαι ακόμα εκεί, και δεν θα παςςςςςςςςςςς ακούυυυυυυυςςςςςςςςς ??) έχω μπόλικη δουλίτσα !!!!!!!

Χρώμαααααααααα τώωωωωωραααααααααα λέεεεεεμεεεεεε !!!!!! Ακούει ???

[sIGPIC][/sIGPIC]Πριγκιπέσααα μου, Ήρθες !!! Μαζί με ένα Πρίγκιπα για παρέα !! Αυτά τα Χριστούγεννα είμαστε μαζί !!!

Αγάπες μου.......

xP7up3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 2,1k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Αχ για βολτίτσες ........

πρέπει να είμαι σπίτι κάθε απόγευμα ........

έχω εντοπίσει ότι μετά με πιάνουν ρίγη κρυάδες, και από χτες είμαι κάπως σαν :(:( (δεν είναι άγχος καθόλου για την διαδικασία, ούτε αγωνία για ...... , ίσα ίσα είμαι πολύ χαρούμενη που επιτέλους ξεκινάω αυτή μου την προσπάθεια !!!!)

Τα διάβασα και στο χαρτί των κουτιών !!!!

:P:p:p:p

Δεν πειράζει όμως !!!!!! Πάμε Δυνατά και Γερά Στα Δικά μας Όνειρα, Ζούμε στο ΡΟΖ Όνειρο μας !!!!!!!!

Έρχεται λέμεεεεεεε, Έρχεταιιιιιιιιιιιιιιιιιι !!!!!!!!!!

χιχιχιχιχιχιχιχιχιχχιχι

Λογικό είναι ρε συ! Εδώ μια απλή αντιβίωση παίρνεις και έχεις παρενέργειες (ζαλάδες, υπνηλία κτλ). Δεν πειράζει! Πρέπει κι εμείς να κάνουμε κάποιες θυσίες από τώρα για μελλοντικά μωράκια μας!!!!!!!!! Τίποτα δεν είναι αυτό!

Να δεις τι ρίγη και κρυάδες θα έχεις όταν θα σε ξυπνάει η πριγκιπέσσα τρεις και λίγο μέσα στο βράδυ :mad:, όταν θα σε κάνει τσίσα αμέσως μετά το μπάνιο της :|, όταν θα κάνει τον εμετούλι της αμέσως μετά το τάισμα :?.... θες κι άλλα? :rolleyes: Δε νομίζω :tongue::tongue::tongue:.

Αν είμαστε μαζί έγκυες θα σου πω τι θα γίνει:΅

Εσύ σαν πιο αισιόδοξη θα λες συνέχεια τι τέλεια που είναι η περίοδος της εγκυμοσύνης πόσο ήρεμη και υπέροχα νιώθεις κτλ κτλ κτλ :cool::cool::cool:

Κι εγώ από την άλλη θα είμαι μέσα στη μίρλα, στη γκρίνια, στο άγχος και στις φοβίες. Θα σε πρήζω στο λέω. Θα σου σπάσω τα νεύρα!!!! :mad::mad::mad:

Γιατί καλέ ?? έτσι ?? Πιο περίεργα συμβαίνουν σε 40 ++ παρά σε 30 !!!!

Γιατί Άγχος ??? Τόσο ???? :confused::confused:

[sIGPIC][/sIGPIC]Πριγκιπέσααα μου, Ήρθες !!! Μαζί με ένα Πρίγκιπα για παρέα !! Αυτά τα Χριστούγεννα είμαστε μαζί !!!

Αγάπες μου.......

xP7up3.png

Λογικό είναι ρε συ! Εδώ μια απλή αντιβίωση παίρνεις και έχεις παρενέργειες (ζαλάδες, υπνηλία κτλ). Δεν πειράζει! Πρέπει κι εμείς να κάνουμε κάποιες θυσίες από τώρα για μελλοντικά μωράκια μας!!!!!!!!! Τίποτα δεν είναι αυτό!

Να δεις τι ρίγη και κρυάδες θα έχεις όταν θα σε ξυπνάει η πριγκιπέσσα τρεις και λίγο μέσα στο βράδυ :mad:, όταν θα σε κάνει τσίσα αμέσως μετά το μπάνιο της :|, όταν θα κάνει τον εμετούλι της αμέσως μετά το τάισμα :?.... θες κι άλλα? :rolleyes: Δε νομίζω :tongue::tongue::tongue:.

Χαχαχαχαχαχαχαχα σε βλέπω πολύ κατατοπισμένη !!!!!

Σαν έμπειρη μανούλα !!!!!!

:P:p

Αγάπες μου.......

xP7up3.png

Βρε Συμπεθέρα, τότε τι νόημα έχουν οι ''δουλίτσες'', τι τις κάνετε ??

Χαλάτε και τον χρόνο σας !!!!! χιχιχιχιχιχιχιχιχιχιχι :tongue::tongue:

Δεν είπαμε ότι το ελεύθερο κυνήγι είναι το καλύτερο !!!!!!

Αχχχχχχχ βρε μου φαίνεται πως εγώ θα σε κάνω ''σουρωτηράκι'' (δεν εννοώ τις ενέσεις, αυτές είναι παρακάτω κεφάλαιο, δεν είσαι ακόμα εκεί, και δεν θα παςςςςςςςςςςς ακούυυυυυυυςςςςςςςςς ??) έχω μπόλικη δουλίτσα !!!!!!!

Χρώμαααααααααα τώωωωωωραααααααααα λέεεεεεμεεεεεε !!!!!! Ακούει ???

Αυτό απορώ κι εγώ :rolleyes::rolleyes::rolleyes: Τι τις κάνουμε? Να απλώς για να λέμε ότι προσπαθούμε και όταν δε μας κάθεται να μην κατηγορούμε τους εαυτούς μας να λέμε εμείς προσπαθούμε κάποιος "άλλος" εκεί πάνω δε θέλει.....:confused::confused::confused: ξέρω εγώ τι να πω!!!!!!!! Α θες και χρώμα?

Αυτό μου βγαίνει τώρα τι να κάνω?

Διαφημίσεις

Οι υπόλοιπες πού είστε??? ::5412::

Τι γράφεις ??????

:confused::confused::confused:

Αγάπες μου.......

xP7up3.png

Γιατί καλέ ?? έτσι ?? Πιο περίεργα συμβαίνουν σε 40 ++ παρά σε 30 !!!!

Γιατί Άγχος ??? Τόσο ???? :confused::confused:

Συγνώμη αλλά δεν το'πιασα. Τι εννοείς όταν λες "Πιο περίεργα συμβαίνουν σε 40 ++ παρά σε 30 !!!!" ??????

Αυτό απορώ κι εγώ :rolleyes::rolleyes::rolleyes: Τι τις κάνουμε? Να απλώς για να λέμε ότι προσπαθούμε και όταν δε μας κάθεται να μην κατηγορούμε τους εαυτούς μας να λέμε εμείς προσπαθούμε κάποιος "άλλος" εκεί πάνω δε θέλει.....:confused::confused::confused: ξέρω εγώ τι να πω!!!!!!!! Α θες και χρώμα?

Αυτό μου βγαίνει τώρα τι να κάνω?

Καλά ...... Συμπεθέρα μου, είναι και βράδυ τώρα σκοτεινά δεν σε βοηθάει και ο καιρός στο Χρώμα !!!!!

Αύριο με τον ήλιο θα είναι καλύτεραααααα !!!!!

Τώρα πως κατάφερα και στο γύρισα στο θετικό ....... μην με ρωτήσεις απλά μου βγήκε !!!!

Πάντα έτσι κάνω !!!! Εξηγώ τα πράγματα όπως με βολεύουν και τα προσαρμόζω σε μένα !!!!

:tongue::tongue:

Με θέλεις ακόμα για συμπεθέρα σου ? ή έχασα το αξίωμα ? !!!

Αγάπες μου.......

xP7up3.png

Συγνώμη αλλά δεν το'πιασα. Τι εννοείς όταν λες "Πιο περίεργα συμβαίνουν σε 40 ++ παρά σε 30 !!!!" ??????

εννοώ για ποσοστά στην αυχενική και τα σχετικά ......

Αγάπες μου.......

xP7up3.png

Διαφημίσεις

"Πού είναι οι υπόλοιπες" αυτό γράφω. Δε βγήκε φαντάζομαι γι'αυτό ρωτάς. Σε μένα εμφανίζεται.

Βγήκε και ένα νούμερο ''5412'' αυτό με μπερδέψε !!!! την ερώτηση που είναι οι υπόλοιπες εμφανίζεται, αλλά μετά βγαίνει και το νούμερο !!

Αγάπες μου.......

xP7up3.png

Συμπεθέρα φεύγω να ετοιμαστώ .......

Καληνυχτίζω μετά θα πάω για νανάκια !!!!

Να ξεκουραστώ !!!

Φιλούρες !!!!

Αγάπες μου.......

xP7up3.png

Γεια σου EVI! Όλα καλά με το ταξίδι? Η γριππούλα έφυγε? Αν επιτρέπεται γιατί πήγες ενδοκρινολόγο? Έχεις θέμα με θυροειδή κτλ? Είμαι παθούσα γι'αυτό ρωτάω (έχω υποθυροειδισμό).
Evi155, να υποθέσω ότι έχεις πρόβλημα με το σάκχαρο ??

Εχα μετρήσει και γω το σάκχαρο, παρόλο που είμαι γλυκατζού, μου βγήκε οκ σε τιμή !!!

Έχω ακούσει για περιπτώσεις που είχαν πρόβλημα με την καμπύλη σακχάρου και εμπόδιζε την σύλληψη !!!!

Κάτι τέτοιο εννοείς ??

Είχα στα 18 μου μέχρι τα 22 ένα μικρό ελεγχόμενο υποθυρεοειδισμό, μετά εξαφανίστηκε. Στην εγκυμοσύνη δεν έδειξαν τπτ οι εξετάσεις. Είχα βέβαια προδιαβήτη κύησης αλλά αυτό δε σημαίνει αναγκαστικά και κάτι μετο θυρεοειδή.

Ο θυρεοειδής "ξέσπασε" όταν η μικρή ήταν 9 μηνών, και έπαθα όξεία θυρεοειδίτιδα λοχείας, με συμπτώματα υπερθυρεοειδισμού και κρυωματος (πονόλαιμο και επίμονα δέκατα - πυρετό για 1 μήνα). Ευτυχώς ρυθμίστηκε με κορτιζόνη αρχικά, αλλά μετά από 1 χρόνο η πορεία της πάθησης οδηγεί σε hashimoto (υποθυρεοειδισμό). Είναι υπό έλεγχο με χαμηλή και σταδιακά αυξανόμενη δόση Τ4 (θυροξίνη). Στην εγκυμοσύνη -αν προκύψει:rolleyes:- θα κάνω πάλι εξετάσεις και απλά θα ρυθμίζουμε τη δόση. Ελπίζω να μην σας έπρηξα κοριτσια, πάντως ο θυρεοιδής έχει υπουλη συμπεριφορά και πρέπει να τον προσέχουμε:(

sACYp2.png

Καλά ...... Συμπεθέρα μου, είναι και βράδυ τώρα σκοτεινά δεν σε βοηθάει και ο καιρός στο Χρώμα !!!!!

Αύριο με τον ήλιο θα είναι καλύτεραααααα !!!!!

Τώρα πως κατάφερα και στο γύρισα στο θετικό ....... μην με ρωτήσεις απλά μου βγήκε !!!!

Πάντα έτσι κάνω !!!! Εξηγώ τα πράγματα όπως με βολεύουν και τα προσαρμόζω σε μένα !!!!

:tongue::tongue:

Με θέλεις ακόμα για συμπεθέρα σου ? ή έχασα το αξίωμα ? !!!

Ένα παραπάνω σε θέλω τώρα για να με σηκώνεις όταν πέφτω και να με ανεβάζεις!!!!!!! ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΣΕ ΒΡΗΚΑ ΘΑ ΣΕ ΧΑΣΩ?

εννοώ για ποσοστά στην αυχενική και τα σχετικά ......

Α! Εγώ αυτά με την ηλικία δεν τα πολυπιστεύω. Πιστεύω ότι ο Χριστούλης στέλνει τα μωράκια (γιατί Αυτός και μόνο δίνει ζωή) και ο Χριστούλης προδιαγράφει την πορεία τους. Βέβαια κι εμείς με τη σειρά μας εννοείται ότι πρέπει να είμαστε προσεκτικές και να ακολουθούμε πιστά τις οδηγίες του γιατρού. Από κει και πέρα ο Χριστούλης αποφασίζει!!!!

Συμπεθέρα φεύγω να ετοιμαστώ .......

Καληνυχτίζω μετά θα πάω για νανάκια !!!!

Να ξεκουραστώ !!!

Φιλούρες !!!!

Βεβαίως να πας! Καλή επιτυχία στην ενεσούλα και καλή ξεκούραση! Τα λέμε αύριο με υγεία! KISSES & SWEAT DREAMS!!!!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...