Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 59 λεπτά , dec-e είπε:

Κορίτσι μου πήγες για αυχενική?

Πήγα χθες ναι!Όλα σούπερ,αυχενική 2,2 και όλα φυσιολογικά,ούτε νιπτ δεν θα κάνω.Και τελικά αγοράκι 😊 Εύχομαι σε όλες να γίνουν σύντομα μανουλες και να γεμίσουν οι αγκαλιές τους με πολλά μωράκια❤️ 

• Μου αρέσει 2
      • Λουλούδια 4

Kοριτσια 40 ++ που προσπαθουν;

Recommended Posts

Καλησπέρα Κορίτσια !!!!

Πως είστε ?

Evi155 γύρισες ? είχες καλά αποτελέσματα από τον ενδοκρινολόγο ?

Συμπεθερά μου έτσι σε θέλω δυνατή !!! αλλιώς δεν σου δίνω την Πριγκιπέσα μου !!!

χαχαχαχαχαχαχα :P:p

Tι κάνεις συμπεθερούλα? Πότε θα βάλεις την ενεσούλα σε καμιά ώρα?

Πόσες μέρες έχεις που τις βάζεις? Και πότε τελειώνουν?

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 2,1k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

ΙΟΑΝΝΑ και ΤΙΝΑ σας ευχαριστώ πολύ για τα γλυκά σας λόγια!!!

Δεν έχω άλλα λόγια να πω, μόνο ότι τα καλύτερα έρχονται!!!!!!!!!

Άντε και τον επόμενο μήνα όλες μαζί!!!!!!!!!!!

Φιλάκια πολλά

Vissi μου !!! Τι βλέπω ?? Αποφασίσαμε να βάλουμε χρώμα στα κειμενάκια μας ??

Μπράβο Μπράβο μου αρέσει !!!!!

Άντε να την σπάσουμε την γκίνια !!!! Έρχεται και η Άνοιξη ......... και σε λίγο καιρό θα ανθίσει....... η Άνοιξη μέσα μας ........ !!!!!!!

Φιλιάααααααα :P:p

[sIGPIC][/sIGPIC]Πριγκιπέσααα μου, Ήρθες !!! Μαζί με ένα Πρίγκιπα για παρέα !! Αυτά τα Χριστούγεννα είμαστε μαζί !!!

Αγάπες μου.......

xP7up3.png

Καλησπέρα Κορίτσια !!!!

Πως είστε ?

Evi155 γύρισες ? είχες καλά αποτελέσματα από τον ενδοκρινολόγο ?

Συμπεθερά μου έτσι σε θέλω δυνατή !!! αλλιώς δεν σου δίνω την Πριγκιπέσα μου !!!

χαχαχαχαχαχαχα :P:p

Γύρισα! η ενδοκρινολόγος με βρήκε μια χαρά και ότι είμαι ετοιμη να συλλάβω (από αυτή την άποψη). Μου αύξησε λιγάκι τη δόση που είναι έτσι κι αλλιώς πολύ μικρή γιατί σε περίπτωση που συλλάβω το έμβρυο παίρνει από τη μητέρα τα απαραίτητα -ορμόνες κοκ.

sACYp2.png

Γύρισα! η ενδοκρινολόγος με βρήκε μια χαρά και ότι είμαι ετοιμη να συλλάβω (από αυτή την άποψη). Μου αύξησε λιγάκι τη δόση που είναι έτσι κι αλλιώς πολύ μικρή γιατί σε περίπτωση που συλλάβω το έμβρυο παίρνει από τη μητέρα τα απαραίτητα -ορμόνες κοκ.

Γεια σου EVI! Όλα καλά με το ταξίδι? Η γριππούλα έφυγε? Αν επιτρέπεται γιατί πήγες ενδοκρινολόγο? Έχεις θέμα με θυροειδή κτλ? Είμαι παθούσα γι'αυτό ρωτάω (έχω υποθυροειδισμό).

Tι κάνεις συμπεθερούλα? Πότε θα βάλεις την ενεσούλα σε καμιά ώρα?

Πόσες μέρες έχεις που τις βάζεις? Και πότε τελειώνουν?

8 ηώρα ακριβώς, αλλά έχει μια προεργασία να μετρήσω τα σωστά ml και να βγάλω τον αέρα που τυχόν έχει πάρει !!!!

Σήμερα είναι η 9η μέρα !!!!

Δευτέρα θα πάω πάλι στον γιατρό να μου κάνει μετρήσεις ....... και υπολογίζω κανένα 15 ημερο μέχρι ωοληψία, αχ να πάνε όλα καλά, !!!

Βέβαια από Δευτέρα θα παίρνω και άλλες ενέσεις σε συνδυασμό με αυτές που έχω !!!!

Μην νομίζεις δεν ξέρω ακριβώς την διαδικασία, πρώτη φορά κάνω !!!!!

Ας γίνουν όλα καλά και οι ενέσεις πια είναι το λιγότερο !!!! μμμμμμμμ

Εσύ κάνεις ''δουλίτσες'' εντατικά με παρακολούθηση ή απλώς ....... ??

[sIGPIC][/sIGPIC]Πριγκιπέσααα μου, Ήρθες !!! Μαζί με ένα Πρίγκιπα για παρέα !! Αυτά τα Χριστούγεννα είμαστε μαζί !!!

Αγάπες μου.......

xP7up3.png

Διαφημίσεις

Evi155, να υποθέσω ότι έχεις πρόβλημα με το σάκχαρο ??

Εχα μετρήσει και γω το σάκχαρο, παρόλο που είμαι γλυκατζού, μου βγήκε οκ σε τιμή !!!

Έχω ακούσει για περιπτώσεις που είχαν πρόβλημα με την καμπύλη σακχάρου και εμπόδιζε την σύλληψη !!!!

Κάτι τέτοιο εννοείς ??

Αγάπες μου.......

xP7up3.png

8 ηώρα ακριβώς, αλλά έχει μια προεργασία να μετρήσω τα σωστά ml και να βγάλω τον αέρα που τυχόν έχει πάρει !!!!

Δευτέρα θα πάω πάλι στον γιατρό να μου κάνει μετρήσεις ....... και υπολογίζω κανένα 15 ημερο μέχρι ωοληψία, αχ να πάνε όλα καλά, !!!

Βέβαια από Δευτέρα θα παίρνω και άλλες ενέσεις σε συνδυασμό με αυτές που έχω !!!!

Μην νομίζεις δεν ξέρω ακριβώς την διαδικασία, πρώτη φορά κάνω !!!!!

Ας γίνουν όλα καλά και οι ενέσεις πια είναι το λιγότερο !!!! μμμμμμμμ

Εσύ κάνεις ''δουλίτσες'' εντατικά με παρακολούθηση ή απλώς ....... ??

Άντε βαριά βαριά μαζί με ωοληψία και εμβρυομεταφορά 2.5 - 3 βδομαδούλες έμειναν.

Άντε με το καλό λοιπόν! Έχει αρχίσει η αντίστροφη μέτρηση για τα καλά! Κοίτα να κάνεις τώρα βόλτες και ότι άλλο σε ευχαριστεί γιατί για 9 μήνες σε βλέπω λίγο πιο συγκρατημένη!

Εμείς κάνουμε τη δουλίτσα μας μέρα παρά μέρα χωρίς παρακολούθηση ωορρηξίας (αν αυτό εννοείς). Πυροβολάμε δηλαδή στον αέρα κι ότι πιάσουμε!!!!

Άντε βαριά βαριά μαζί με ωοληψία και εμβρυομεταφορά 2.5 - 3 βδομαδούλες έμειναν.

Άντε με το καλό λοιπόν! Έχει αρχίσει η αντίστροφη μέτρηση για τα καλά! Κοίτα να κάνεις τώρα βόλτες και ότι άλλο σε ευχαριστεί γιατί για 9 μήνες σε βλέπω λίγο πιο συγκρατημένη!

Εμείς κάνουμε τη δουλίτσα μας μέρα παρά μέρα χωρίς παρακολούθηση ωορρηξίας (αν αυτό εννοείς). Πυροβολάμε δηλαδή στον αέρα κι ότι πιάσουμε!!!!

Ελεύθερο κυνήγι στην φύση !!!!!

Με το καλό συμπεθερά μου !!!!!! :P:p

Άντε προβλέπω ίδια ηλικία να έχουν τα Πριγκιπικά μας Παιδάκια !!!!!

χιχιχιχιχιχιχιχιχιχιχιχι :P:p

Αγάπες μου.......

xP7up3.png

Δηλαδή, Συμπεθέρα, και συ μέχρι μέσα Φεβρουαρίου θα περιμένεις καλά αποτελέσματα !!!!!

Ουαου ουαου ουαου ουαου

:D:D:D:p:p:p

Αγάπες μου.......

xP7up3.png

Διαφημίσεις

ΛΕΣ? :eek::-o:-o Μακάρι Παναγίτσα μου! :):):) Δε θα ήταν πολύ ωραία? :-P:razz::-P

Τελειότατοοοοοοοοοοοοοοοοοοοο !!!!!!!!!!!!

Αγάπες μου.......

xP7up3.png

Αν είμαστε μαζί έγκυες θα σου πω τι θα γίνει:΅

Εσύ σαν πιο αισιόδοξη θα λες συνέχεια τι τέλεια που είναι η περίοδος της εγκυμοσύνης πόσο ήρεμη και υπέροχα νιώθεις κτλ κτλ κτλ :cool::cool::cool:

Κι εγώ από την άλλη θα είμαι μέσα στη μίρλα, στη γκρίνια, στο άγχος και στις φοβίες. Θα σε πρήζω στο λέω. Θα σου σπάσω τα νεύρα!!!! :mad::mad::mad:

Δηλαδή, Συμπεθέρα, και συ μέχρι μέσα Φεβρουαρίου θα περιμένεις καλά αποτελέσματα !!!!!

Ουαου ουαου ουαου ουαου

:D:D:D:p:p:p

Με βάση το δικό σου σκεπτικό θα περιμένω καλά αποτελέσματα :D:D:D με βάση το δικό μου σκεπτικό το Φεβρουάριο πέρα από περίοδο δεν περιμένω τίποτα άλλο............. :cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry:

α! περιμένω!!! Θα κάνω εξετάσεις θυροειδούς για τσεκ -απ :confused::confused::confused:.

Δηλαδή πέρα από περίοδο και το ραντεβού με ενδοκρινολόγο το Φεβρουάριο δεν έχω τίποτα άλλο :(:(:(

Αχ για βολτίτσες ........

πρέπει να είμαι σπίτι κάθε απόγευμα ........

έχω εντοπίσει ότι μετά με πιάνουν ρίγη κρυάδες, και από χτες είμαι κάπως σαν :(:( (δεν είναι άγχος καθόλου για την διαδικασία, ούτε αγωνία για ...... , ίσα ίσα είμαι πολύ χαρούμενη που επιτέλους ξεκινάω αυτή μου την προσπάθεια !!!!)

Τα διάβασα και στο χαρτί των κουτιών !!!!

:P:p:p:p

Δεν πειράζει όμως !!!!!! Πάμε Δυνατά και Γερά Στα Δικά μας Όνειρα, Ζούμε στο ΡΟΖ Όνειρο μας !!!!!!!!

Έρχεται λέμεεεεεεε, Έρχεταιιιιιιιιιιιιιιιιιι !!!!!!!!!!

χιχιχιχιχιχιχιχιχιχχιχι

Αγάπες μου.......

xP7up3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...