Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 59 λεπτά , dec-e είπε:

Κορίτσι μου πήγες για αυχενική?

Πήγα χθες ναι!Όλα σούπερ,αυχενική 2,2 και όλα φυσιολογικά,ούτε νιπτ δεν θα κάνω.Και τελικά αγοράκι 😊 Εύχομαι σε όλες να γίνουν σύντομα μανουλες και να γεμίσουν οι αγκαλιές τους με πολλά μωράκια❤️ 

• Μου αρέσει 2
      • Λουλούδια 4

Kοριτσια 40 ++ που προσπαθουν;

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 2,1k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Βεβαια στην περιπτωση σου (σπερματεγχυση)ακομη και η χοριακη ειναι νωρις ισως για να δειξει-δεν ξερουμε ακριβη ημερομηνια "γονιμοποιησης" οπως ξερουμε στην εξωσωματικη.Δεν το λεω για παρηγορια και το ξερεις ειναι νωρις. Περιμενε τουλαχιστον δυο μερες ακομη.

Vissi το "κουλουρι" ειναι κουλουρι η απλα αρνητικο τεστ?Θελω να πω εκανες χοριακη η μονο τεστ?

deppy μου, τεστ έκανα όχι χοριακή, σε τρεις μέρες είναι να αδιαθετήσω, πόσο λάθος να κάνει το τεστ;;; πόσο αργά να έγινε αυτή η σύλληψη πια........

Στις 18 έγινε η τελευταία σπερματέγχυση και 19 είχαμε και ελεύθερη επαφή.

Εννοείται ότι αν δεν αδιαθετήσω την Κυριακή θα ξανακάνω τεστ κλπ, αλλά δεν έχω πολλές ελπίδες, ήδη έχει αρχίσει και με τσιγκλάει και η κοιλιά μου. Το συγκεκριμένο τεστ δεν με έχει προδώσει ποτέ........Μακάρι να με προδώσει τώρα βέβαια........

DhOkp2.png

MSMSp2.png

Κορίτσια γεια σας!!!

Την άρπαξα και εγώ την κρυάδα μου πρωί πρωί!!! Πήρα το κουλούρι μου και χαμηλά η μούρη μου που λένε και στο χωριό μου!!! Αρνητικό το τεστ όπως καταλάβατε..............

Και ταυτόχρονα έχει αρχίσει να πονάει και η κοιλιά μου, οπότε όπου να΄ναι θα έρθει η σιχαμένη πάλι!!!!

Έχω πολλή δουλειά από το πρωί (έπεσα με τα μούτρα για να μην σκέφτομαι) και γι΄αυτό δεν μπήκα πρωί πρωί να σας πω τα χάλια μου.

Αυτά, sorry για το "πεσμένο" μήνυμά μου, δεν θέλω να χαλάω και την δική σας διάθεση!!

Εμείς οι υπόλοιπες καλέ τι να πούμε που συνέχεια "κουλούρια" έχουμε? Άντε να παίξεις με το 3,5 ετών αντρακιό σου και όλα θα τα ξεχάσεις!!!!!!!!!!

Καλύτερο βάλσαμο ψυχής από αυτό δεν υπάρχει!!!!!

Εμείς οι υπόλοιπες καλέ τι να πούμε που συνέχεια "κουλούρια" έχουμε? Άντε να παίξεις με το 3,5 ετών αντρακιό σου και όλα θα τα ξεχάσεις!!!!!!!!!!

Καλύτερο βάλσαμο ψυχής από αυτό δεν υπάρχει!!!!!

Η αλήθεια είναι ότι όταν προσπαθείς έχοντας ήδη ένα παιδί, έχεις μια παρηγοριά στην αποτυχία, μια μεγάλη παρηγοριά και ευχαριστώ τον Θεό γι΄αυτό!!

Αυτό όμως δεν σημαίνει ότι δεν πονάει κιόλας........

Ελπίζω να μην ακούγεται εγωιστικό ή προκλητικό, αλλά έτσι αισθάνομαι..........

DhOkp2.png

MSMSp2.png

Διαφημίσεις

Η αλήθεια είναι ότι όταν προσπαθείς έχοντας ήδη ένα παιδί, έχεις μια παρηγοριά στην αποτυχία, μια μεγάλη παρηγοριά και ευχαριστώ τον Θεό γι΄αυτό!!

Kαθόλου εγωιστικό ή προκλητικό ακούγεται. Αντιθέτως είναι απόλυτα φυσιολογικά έχοντας ζήσει τη γλύκα και την ευτυχία του να φέρνεις στον κόσμο ένα παιδάκι να θέλεις κι άλλο και έχω ακούσει περιπτώσεις ότι οι γυναίκες που έχουν ήδη ένα παιδί και προσπαθούν για το δεύτερο απογοητεύονται καμιά φορά περισσότερο από αυτές που δεν έχουν παιδάκι. Ίσως μπαίνει και το άγχος του να το κάνει σύντομα για να μην έχουν διαφορά ηλικίας τα 2 παιδάκια. Ίσως.... δεν ξέρω.........

Άλλη απογοήτευση η μία δηλαδή και άλλο η άλλη που όπως και να το κάνουμε και οι δύο είναι απογοητεύσεις που ρίχνουν και θλίβουν το άτομο που τις βιώνει.

Απλώς ήθελα να σου πω και στο προηγούμενο μήνυμα ότι όπως σε κάθε απογοήτευση ψάχνεις να βρεις κάτι να κρατηθείς και να ανεβάσεις την ψυχολογία σου εσύ έχεις σε σχέση με μας το καλύτερο μαλακτικό για την ψυχή σου και την ψυχολογία σου. Το μονάκριβο γιο σου!

Εύχομαι μέσα από τα βάθη της καρδιάς μου αν το αποτέλεσμα γι'αυτό το μήνα είναι όντως αρνητικό (γιατί η ελπίδα πεθαίνει πάντα τελευταία) να ανακτήσεις σύντομα και γρήγορα τις δυνάμεις σου για να αρχίσεις δριμύτερη τον επόμενο. Πού θα πάει! Με υπομονή και επιμονή κάποια στιγμή θα σου "κάτσει"............... ;););););););););););););)

deppy μου, τεστ έκανα όχι χοριακή, σε τρεις μέρες είναι να αδιαθετήσω, πόσο λάθος να κάνει το τεστ;;; πόσο αργά να έγινε αυτή η σύλληψη πια........

Στις 18 έγινε η τελευταία σπερματέγχυση και 19 είχαμε και ελεύθερη επαφή.

Εννοείται ότι αν δεν αδιαθετήσω την Κυριακή θα ξανακάνω τεστ κλπ, αλλά δεν έχω πολλές ελπίδες, ήδη έχει αρχίσει και με τσιγκλάει και η κοιλιά μου. Το συγκεκριμένο τεστ δεν με έχει προδώσει ποτέ........Μακάρι να με προδώσει τώρα βέβαια........

Ουγκκκκκμμμμμμμμ, :(:( τι διαβάζω ......... μμμ περίμενα θετικό τεστ και μπήκα αμέσως στο p.c. Μα αυτό που γράφεις δεν είναι σαν σύμπτωμα εγκυμοσύνης, το έχω ακούσει από πολλές κοπέλες ?? Πάντως μη κόψεις τα φάρμακα αμέσως, περίμενε μέχρι την Κυριακή, την Χοριακή.

Ο Πόνος είναι Πάντα Πόνος !!!! Οκ, απαλύνει λίγο τον πόνο, αλλά, ο πόνος Παραμένει !!!

Έχουμε συναισθήματα και νιώθουμε ........... :(:(

[sIGPIC][/sIGPIC]Πριγκιπέσααα μου, Ήρθες !!! Μαζί με ένα Πρίγκιπα για παρέα !! Αυτά τα Χριστούγεννα είμαστε μαζί !!!

Αγάπες μου.......

xP7up3.png

Vissi μου δεν γράφω πολλά λόγια ...... δεν περίμενα αυτό το αποτέλεσμα, και όταν έχω στεναχωρηθεί δεν είμαι καλή στο γράψιμο . :(:(

[sIGPIC][/sIGPIC]Πριγκιπέσααα μου, Ήρθες !!! Μαζί με ένα Πρίγκιπα για παρέα !! Αυτά τα Χριστούγεννα είμαστε μαζί !!!

Αγάπες μου.......

xP7up3.png

Συμπεθέρα μου, τι κάνεις ??

Τι διαβάζω θα με κάνεις σουρωτηράκι ?? βρε δεν θα έχει μείνει τίποτα !!!

:(:(

Αγάπες μου.......

xP7up3.png

Συμπεθέρα μου, τι κάνεις ??

Τι διαβάζω θα με κάνεις σουρωτηράκι ?? βρε δεν θα έχει μείνει τίποτα !!!

:(:(

Καλά είμαι. Διαβάζω και μαγειρεύω. Εσύ πώς πας? Πώς είναι το στάδιο αναμονής? Πάντως από το γραπτό σου λόγο φαίνεσαι ευτυχισμένη με πολύ θετική αύρα. Αλήθεια πάντα τόσο θετικός άνθρωπος είσαι στη ζωή σου? Και αν ναι πώς τα καταφέρνεις κι έχεις αυτό το χάρισμα?

Παρατηρώ μέχρι και στη γραφή σου στον Η/Υ χρησιμοποιείς χρώμα. Τυχερός άντρας που σε πήρε! Πρέπει να περνάει πολύ καλά μαζί σου!

:P:D:p:D:p:D:p:D:p:D

:cool::cool::cool::cool::cool::cool::cool::cool::cool::cool:

Διαφημίσεις

ΚΟΡΙΤΣΙΑ μπείτε και στο τόπικ "GOSSIP ΤΑ ΝΕΑ ΤΩΝ ΕΠΩΝΥΜΩΝ" που περιγράφει πώς είναι οι σταρ από κοντά. Έχει πολύ πλάκα! Κι αν έχετε κάτι γράψτε το.............

:D:D:D:D :P:p:p:p:p:p

:shock::shock::shock::shock::shock::shock::shock::shock::shock::shock::shock:

Καλά είμαι. Διαβάζω και μαγειρεύω. Εσύ πώς πας? Πώς είναι το στάδιο αναμονής? Πάντως από το γραπτό σου λόγο φαίνεσαι ευτυχισμένη με πολύ θετική αύρα. Αλήθεια πάντα τόσο θετικός άνθρωπος είσαι στη ζωή σου? Και αν ναι πώς τα καταφέρνεις κι έχεις αυτό το χάρισμα?

Παρατηρώ μέχρι και στη γραφή σου στον Η/Υ χρησιμοποιείς χρώμα. Τυχερός άντρας που σε πήρε! Πρέπει να περνάει πολύ καλά μαζί σου!

:P:D:p:D:p:D:p:D:p:D

:cool::cool::cool::cool::cool::cool::cool::cool::cool::cool:

Αχχχχ βρε συμπεθέρα .......

Ναι, πάντα βάζω χρώμα, και στην ζωή μου, και εδώ ακόμα στο γραπτό λόγο !!!

Απεχθάνομαι το μαύρο !! Αν τώρα, είναι ένα ρούχο, πρέπει να έχει μια ιδιαίτερη νότα, να έχει κάτι το ......... να μην είναι μελαγχολικό !!!!

Μόνο το προηγούμενο μήνυμα στην Vissi δεν έβαλα χρώμα, και αυτό ήταν γκρι !!!! Διότι πιστεύω ότι αυτή η κατάσταση είναι προσωρινή, ακόμα και σε αρνητικό αποτέλεσμα, είναι προσωρινή !!!!

Ο επόμενος μήνας είναι Δικός της !!!! ή οπότε θέλει να ξεκινήσει !!!!!

Μυστικό δεν υπάρχει, ούτε συνταγή και ούτε μου έχουν έρθει εύκολα, τα τραβάω από τα μαλλιά που λένε !!!!

Απλώς σκέφτομαι αν ''εσύ'' μου κάνεις πλάκα και μου τα φέρνεις σκούρα οκ εγώ θα επιμένω στο χρώμα !!! Είναι δικαίωμα μου να χαμογελάω, και τα όνειρα είναι δωρεάν Και για όλους !!!!

Ίσως έχω πολύ υπομονή, ηρεμία και Πίστη !!!!!

Αγάπες μου.......

xP7up3.png

Αχχχχ βρε συμπεθέρα .......

Ναι, πάντα βάζω χρώμα, και στην ζωή μου, και εδώ ακόμα στο γραπτό λόγο !!!

Απεχθάνομαι το μαύρο !! Αν τώρα, είναι ένα ρούχο, πρέπει να έχει μια ιδιαίτερη νότα, να έχει κάτι το ......... να μην είναι μελαγχολικό !!!!

Μόνο το προηγούμενο μήνυμα στην Vissi δεν έβαλα χρώμα, και αυτό ήταν γκρι !!!! Διότι πιστεύω ότι αυτή η κατάσταση είναι προσωρινή, ακόμα και σε αρνητικό αποτέλεσμα, είναι προσωρινή !!!!

Ο επόμενος μήνας είναι Δικός της !!!! ή οπότε θέλει να ξεκινήσει !!!!!

Μυστικό δεν υπάρχει, ούτε συνταγή και ούτε μου έχουν έρθει εύκολα, τα τραβάω από τα μαλλιά που λένε !!!!

Απλώς σκέφτομαι αν ''εσύ'' μου κάνεις πλάκα και μου τα φέρνεις σκούρα οκ εγώ θα επιμένω στο χρώμα !!! Είναι δικαίωμα μου να χαμογελάω, και τα όνειρα είναι δωρεάν Και για όλους !!!!

Ίσως έχω πολύ υπομονή, ηρεμία και Πίστη στην ζωή μου !!!!!

Και πολύ καλά κάνεις! Συμφωνώ απόλυτα! Γι'αυτό σε αυτό το μήνυμα θα βάλω κι εγώ χρώμα.....

χαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχα

χιχιχιχιχιχιχιχιχιχιχιχιχιχιχιχιχιχιχιχιχιχιχιχιχιχιχι

:P:p:p:p

;);););););)

Αγάπες μου.......

xP7up3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...