Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 24 λεπτά , MK2012 είπε:

Δεν είναι παράλογο αυτό που λες γιατί και εγώ έχω την ίδια ανησυχία πάντως και για αυτό θέλω να δω τι θα μας πει ο ανδρολόγος. Πόσο καιρό κάνει να βγει το σπερμοδιάγραμμα; Γιατί θέλω να δω αν προλαβαίνει να κάνει ένα μέχρι τις 13 που θα πάμε ανδρολόγο. 

Ένα απλό θέλει 3 μέρες. Καλύτερα όμως να πάτε πρώτα να σας πει τι θέλει να κάνετε και μπορεί να γράψει και ορμονικές στον άντρα σου και ίσως κάποιον υπέρηχο. 

Kοριτσια 40 ++ που προσπαθουν;

Recommended Posts

Ψωνίζουν οι άντρες του σπιτιού ????

Αχχχχ θα τρελαθώωωωωωωω !!!!!

Τρελαίνομαι Όλα τα λεφτά !!!!!!

[sIGPIC][/sIGPIC]Πριγκιπέσααα μου, Ήρθες !!! Μαζί με ένα Πρίγκιπα για παρέα !! Αυτά τα Χριστούγεννα είμαστε μαζί !!!

Αγάπες μου.......

xP7up3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 2,1k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Vissi πήγα να κάνω quote στις απαντήσεις σου και μου έβγαζα ότι η απάντηση μου, είναι πολύ ''μικρή'' σε χαρακτήρες και αναγκάστηκα να τα σβήσω και να κρατήσω μόνο την δικιά μου

:tongue::tongue:

Σου έχει συμβεί ??

[sIGPIC][/sIGPIC]Πριγκιπέσααα μου, Ήρθες !!! Μαζί με ένα Πρίγκιπα για παρέα !! Αυτά τα Χριστούγεννα είμαστε μαζί !!!

Αγάπες μου.......

xP7up3.png

Εσύ πως νιώθεις ??

:P:p:p

παρασκευή θα κάνεις χοριακή ??

Αγάπες μου.......

xP7up3.png

Vissi μου, Καλά πιο παιδάκι δεν θέλει μιμείται τις κινήσεις και τις πράξεις ενός μεγάλου ?? Όλαααααααααα

Τι είναι αυτό μαμά, να το κάνω και γω, το θέλω και γω, δικό μου είναι, ουα ουα ουα ουα ......!!!!! Και φυσικά νικητής Το Παιδί !!!!

Άραγε, πως να αφήσεις ένα μικρό να κλαίει, όταν έρθει στην ζωή σου, μετά από τόσες αγωνίες ??? !!!!! (ούτε μία στις χίλιες !!! )

Αχ ότι κάναμε εμείς μικρά !!!!! Τα ζούμε τώρα με την μόνη διαφορά ότι τα εισπράττουμε χαχαχαχαχαχα :tongue::tongue:

Εδώ θα διαφωνήσω και θα σου πω ότι και όχι λέμε στα γλυκά μας παιδάκια και φυσικά δεν πρέπει να είναι αυτά οι νικητές ειδικά όταν απαιτούν αυτό που θέλουν με τέτοιο τρόπο!!! Μόνο κακό κάνουμε στο παιδί αν του κάνουμε όλα τα χατίρια, πίστεψέ με!!!

Θα το ζήσεις και εσύ συντομότατα και θα δεις ότι δεν είναι τόσο ρομαντικό και με ροζ συννεφάκια το μεγάλωμα ενός παιδιού!!!! Θέλει τρομερή υπομονή, και υπομονή και υπομονή και επιμονή στις απόψεις και σταθερότητα!!! Πρέπει να μπουν όρια μέχρι τα πέντε το πολύ, αλλιώς μετά το έχασες το παιδί!!! Δεν θα σε ακούει ποτέ!! Και στο λέω εγώ που το έκανα μετά από πολλές αγωνίες το μικρό μου..........

Αχ μακάρι να βγουν αληθινές οι ευχές σου!!!!! Αλλά για να πω την αλήθεια μου δεν είμαι και πολύ αισιόδοξη............... Φοβάμαι πολύ....................

Ουφφφφφφφφφφφφφ

DhOkp2.png

MSMSp2.png

και σε αριθμο...αρχισαμε με συνολο σπερματοσ ...100.000 οταν πρεπιε να ειναι πανω 200.000.000. (τωρα εχουμε 24.000.000. (εκατομυρια..)

...βιοσημοτητα...0% και τωρα εχουμε 55%

τωρα ,για κινηση ...ηταν 0% και εχουμε 25%

τι να συζηταμε ..να φανταστεις...σε καποια ,τι καποια ...σε πολλα πεδια...που επρεπε να ειναι συμπληρωμενα ,δεν ειχε τιποτα γραμμενο ..το απολυτο κενο!!!

ολα γενικα παιζανε...

αυτα...

ηρθα εγω για παρεουλα ....κουκου!!!:shock::tongue::P;)

Γειά σουυυυυυυ

ήτανε την ώρα που έγραφα και δεν σε είδα !!!!

τα λέμε το βραδάκυ

φιλιάααααα

Αγάπες μου.......

xP7up3.png

Διαφημίσεις

Εσύ πως νιώθεις ??

:P:p:p

παρασκευή θα κάνεις χοριακή ??

Αύριο ή την Πέμπτη θα κάνω τεστ, αν βγει θετικό θα πάω για χοριακή, αν όχι κόβω τα φάρμακα και περιμένω να αδιαθετήσω!!!

Να σου πω μέχρι και την Παρασκευή περίπου ήμουν κουλ, δεν το σκεφτόμουν, όσο πλησιάζουν οι μέρες χ@@@@μαι πάνω από από το φόβο μου, τι θα αντικρίσω πάλι;;;;:shock:

DhOkp2.png

MSMSp2.png

Vissi πήγα να κάνω quote στις απαντήσεις σου και μου έβγαζα ότι η απάντηση μου, είναι πολύ ''μικρή'' σε χαρακτήρες και αναγκάστηκα να τα σβήσω και να κρατήσω μόνο την δικιά μου

:tongue::tongue:

Σου έχει συμβεί ??

Αν μιλάς μέσα στην δική μου απάντηση προσπαθώντας να μου απαντήσεις σε δικά μου σημεία, πρέπει να γράψεις και κάτι μετά το QUOTE για να το πάρει

Ελπίζω να κατάλαβες

DhOkp2.png

MSMSp2.png

Αύριο ή την Πέμπτη θα κάνω τεστ, αν βγει θετικό θα πάω για χοριακή, αν όχι κόβω τα φάρμακα και περιμένω να αδιαθετήσω!!!

Να σου πω μέχρι και την Παρασκευή περίπου ήμουν κουλ, δεν το σκεφτόμουν, όσο πλησιάζουν οι μέρες χ@@@@μαι πάνω από από το φόβο μου, τι θα αντικρίσω πάλι;;;;:shock:

μακαρι ρε γ@##$%& το ...

...Σημασια δεν εχει για ποιον πεθαινεις, αλλα για ποιον ζεις...!!!

...μικρο μου βαλεντινακι ,σε λατρευουμε.....!!

Vissi μου, πολύ δύσκολα μου βάζεις !!!!

Ούτε πτυχιακή να ήταν !!!!!!

με βλέπω να παίρνω ''ενισχύσεις'' ή να κάνω ''μαθήματα''

:tongue::tongue::tongue:

Φεύγω .......

πάω για το σουρωτηράκι μου !!!!!!

:P:p:p:p

Μετά τις 8

Φιλιάαααααα

Αγάπες μου.......

xP7up3.png

Διαφημίσεις

Vissi μου, πολύ δύσκολα μου βάζεις !!!!

Ούτε πτυχιακή να ήταν !!!!!!

με βλέπω να παίρνω ''ενισχύσεις'' ή να κάνω ''μαθήματα''

:tongue::tongue::tongue:

Φεύγω .......

πάω για το σουρωτηράκι μου !!!!!!

:P:p:p:p

Μετά τις 8

Φιλιάαααααα

Για πιο θέμα θες ενισχύσεις για τα quotes;;; ή για το μεγάλωμα του παιδιού;;; Οι σχολές γονέων βοηθούν πολύ πάντως, είχα παρακολουθήσει μια όλη τη χρονιά κράτησε όταν ο μικρός ήταν 1 έτους, στον σταθμό του το διοργάνωσαν. Έμαθα πάρα πάρα πολλά!!!!! Μην το γελάς καθόλου!!!

Εύχομαι γρήγορα να είσαι μια μαθήτρια-γονέας!!!! Και θέλω τους καλύτερους βαθμούς!!!!!!!!!!!!

Καλό τρύπημα, βάρα γερά!!!!

DhOkp2.png

MSMSp2.png

Για πιο θέμα θες ενισχύσεις για τα quotes;;; ή για το μεγάλωμα του παιδιού;;; Οι σχολές γονέων βοηθούν πολύ πάντως, είχα παρακολουθήσει μια όλη τη χρονιά κράτησε όταν ο μικρός ήταν 1 έτους, στον σταθμό του το διοργάνωσαν. Έμαθα πάρα πάρα πολλά!!!!! Μην το γελάς καθόλου!!!

Εύχομαι γρήγορα να είσαι μια μαθήτρια-γονέας!!!! Και θέλω τους καλύτερους βαθμούς!!!!!!!!!!!!

Καλό τρύπημα, βάρα γερά!!!!

Σουρωτήρι ήρθεεεεε ......!!!!!

χιχιχιχιχι μάλλον δεν θα μπορώ να χαλώ χατήρι στην μικρή ή στον μικρό μου !!!!! Μπα τώρα που το σκέφτομαι ούτε τα μαθήματα δεν θα πιάνουν τόπο !!!!

Με βλέπω να πηγαίνω συνέχεια εξετάσεις για Σεπτέμβρη .... !!!!

Ας έρθει με το καλό και γίνομαι χαλίιιιιιι.......... για χατήρι του /της !!!!!!

Αγάπες μου.......

xP7up3.png

Nα'μαι κι εγώ!!!!

Καλημέρα σε όλα τα κορίτσια!

Συμπεθέρα πώς είσαι? Να δεις εγώ τι σουρωτήρι θα σε κάνω μόλις συμπεθεριάσουμε! Αυτό δεν είναι τίποτα!

ΙΟΑΝΝΑ111 πως είσαι;;; Τι δεν πιάσατε ούτε μπεκάτσα βρε;;; Τι λες;;; Σε λίγο καιρό θα δεις τι έπιασες, από τώρα θες να φανεί εσύ;;;;;;;;; Σε καμιά δεκαπενταριά μέρες θα δεις τον "λαγό" που τσάκωσες!!!!!!!!!!!!!!!!!!! χιχιχιχι

Τώρα μου θύμισες μια φίλης της μαμάς μου που όταν μάλωνε με το γιο της τον έλεγε "πώς τολμάς και μου μιλάς έτσι εγώ τουλάχιστον στη ζωή μου έφερα στον κόσμο και δύο παιδιά εσύ ούτε κοτοπουλάκι δεν έκανες ακόμη γι'αυτό μη μιλάς!"

Ναι βρε την ιστορία εν ολίγοις την ξέρω, από χαρακτηριστικά δεν μου είχες πει. Είχε χαμηλό αριθμό, χαμηλή κινητικότητα, ανώμαλες μορφές, αυτό εννοώ, που εντοπιζόταν το πρόβλημα;;; Τι ήταν αυτό που το έκανε τόσο χάλια;;;;
Βρε συ εγώ βλέπω τεράστια βελτίωση!!!!! :-P:razz:

Θα βελτιωθεί και άλλο, καμιά βιταμίνη, κάποιο συμπλήρωμα διατροφής του έχουν δώσει;;;;

Το κάνατε το σπερμοδιάγραμμα σε απλό μικροβιολογικό ή σε εξειδικευμένο εργαστήρι;; Παίζει τα πεδία που δεν είναι συμπληρωμένα να μην εξετάστηκαν καν!! Αν είχαν εξεταστεί θα ήταν γραμμένο έστω το μηδέν!!! Για σκέψου το!!!!

Συμφωνώ με τη βιταμίνη και το συμπλήρωμα διατροφής. Ενισχύει πολύ το σπέρμα και το βοηθάει πιο γρήγορα να ανανεωθεί.

ΘΕΤΙΚΟ ΘΕΤΙΚΟ ΘΕΤΙΚΟ!!!!!!!! Αυτό θα αντικρύσεις!!!!!!!!

:lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol:

Κορίτσια γεια σας!!!

Την άρπαξα και εγώ την κρυάδα μου πρωί πρωί!!! Πήρα το κουλούρι μου και χαμηλά η μούρη μου που λένε και στο χωριό μου!!! Αρνητικό το τεστ όπως καταλάβατε..............

Και ταυτόχρονα έχει αρχίσει να πονάει και η κοιλιά μου, οπότε όπου να΄ναι θα έρθει η σιχαμένη πάλι!!!!

Έχω πολλή δουλειά από το πρωί (έπεσα με τα μούτρα για να μην σκέφτομαι) και γι΄αυτό δεν μπήκα πρωί πρωί να σας πω τα χάλια μου.

Αυτά, sorry για το "πεσμένο" μήνυμά μου, δεν θέλω να χαλάω και την δική σας διάθεση!!

DhOkp2.png

MSMSp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...