Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Χρονιά πολλά κορίτσια...Καλή χρονιά με υγεία ψυχική και σωματική και με πολλα πολλά μωράκια...

Πριν χρονιά ,κάπου το 2015 όντας μόνο 25 χρόνων αποφάσησα να κάνω εξωσωματική...έχοντας ήδη ενα παιδάκι 9 χρόνων από φυσιολογική σύλληψη,κ ένα εξωμήτριο επίσης από φυσιολογικγ συλληψη ,είπα τώρα που είμαι μικρή να μη χτυπάω τ κεφάλι μ στον τοίχο ...και ενώ έμεινα έγκυος παλληνδρομησε..Απογοητευτικά ,ναυάγησα κ οικονομικά και τα παρατησα.Τώρα λοιπόν που έφτασα στα 35 νιώθω  τόσο πολύ ξανά την επιθυμία ...Έκανα σαλπιγγογραφια πριν ένα χρόνο και την έκλεισα στην ντουλάπα.Πριν κάνα 2 μήνες πήγα σε γιατρό κ την έδειξα ,μου είπε υδροσαλπιγγα...Οπότε κάθε ενδεχόμενο για φυσιολογική σύλληψη εξέπνευσε .Σκέφτομαι να κάνω λαπαροσκόπηση κ έπειτα εξωσωματική..Θέλω να σας ρωτήσω αν γνωρίζετε ,αν κάνουν λαπαροσκόπηση σε δημόσιο νοσοκομείο...κ έπειτα τη γνώμη σας για φυσικό κύκλο..Να σημειώσω ότι μένω επαρχία και 2  ώρες από Θεσσαλονίκη κ Γιάννενα..Την μια σάλπιγγα την έχω αφαίρεσει από την εξωμήτρια κύηση στο Παπαγεωργίου ...

Γενικά ενώ ξέρω τη διαδικασία ,πελαγωνω.Λες και δεν ξέρω από πού να ξεκινήσω...Με πιάνει πανικος

Kοριτσια 40 ++ που προσπαθουν;

Recommended Posts

Ath_gal1 μου δεν κατάλαβα τι θέλεις να πεις "........βλεπεισ λοιπον οτι και πιο μικρες να ειμαστε ...,να ειμια ...δεν θελω να παρω καμια στο λαιμο μου ,παλι δεν ..." Και όλο το μήνυμά σου, τι θέλεις να πεις, για πέστο λίγο πιο αναλυτικά :confused::confused: Sorry

οτι βρε κοριτσι μου ..εγω ..οκ και η ιωαννα δεν ειμαστε 40 και...οπωσ εσεισ ..(εσεισ και καλα ...μεγαλεσ!!) αλλα δεν εχετε ακουσει και κανενα ευχαριστο ...εμεισ ολο και κατι ακουμε απο σασ ...εσυ ασ πουμε με την αγωνια σου ...η τινα με τη μεταφορα κλπ..

εγω αν και μικροτερη ...δλδ ..δεν εχω παραπανω ελπιδες απο σενα ...αυτο ..

...Σημασια δεν εχει για ποιον πεθαινεις, αλλα για ποιον ζεις...!!!

...μικρο μου βαλεντινακι ,σε λατρευουμε.....!!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 2,1k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Σε ευχαριστώ deppy, σε ευχαριστώ πολύ!! Μπα πρωί πρωί το κάνω πάντα αλλά τα μάτια μου από την αγωνία είναι ορθάνοικτα!!!!!! Δεν κρατιούνται κλειστά με τίποτα!!!

όσο για το θετικό ή αρνητικό μακάρι να ήταν στο χέρι μου

Βρε λες να την ζωγραφίσω την άλλη γραμμούλα αν δεν βγει από μόνη της;;;;;;;;;;;;;;:D:D

κανε ενα τρικ! :tongue:

οτι βρε κοριτσι μου ..εγω ..οκ και η ιωαννα δεν ειμαστε 40 και...οπωσ εσεισ ..(εσεισ και καλα ...μεγαλεσ!!) αλλα δεν εχετε ακουσει και κανενα ευχαριστο ...εμεισ ολο και κατι ακουμε απο σασ ...εσυ ασ πουμε με την αγωνια σου ...η τινα με τη μεταφορα κλπ..

εγω αν και μικροτερη ...δλδ ..δεν εχω παραπανω ελπιδες απο σενα ...αυτο ..

Άιντε βρε χαζό, τι είναι αυτά που λες;;

Μέχρι πρότινος δεν είχαμε την δική σου αγωνία;; Μια χαρά δεν τα λέγαμε;;

Δεν είχαμε και την αγωνία για τη χοριακή της deppy;;; Ούτε σε εκείνη έκατσε, να δούμε αν θα κάτσει και σε μένα μεθαύριο.....

Όλες προσπαθούμε εδώ μέσα, γι΄αυτό λέγεται το τόπικ "....40++ που προσπαθούν!!! Δεν λέγεται ".....40+ που είναι έγκυες!!!!!"

Δεν υπάρχει έχω παραπάνω ελπίδα εγώ από εσένα κλπ, όλες στο ίδιο καζάνι βράζουμε!!!!!!!!!!!!!

Εδώ τα λέμε όλα και τα ευχάριστα και τα δυσάρεστα, αν μεθαύριο έχω αρνητικό τεστ, δεν πρέπει να ξαναγράψω επειδή δεν θα έχω κάτι ευχάριστο να πω;;; Είπαμε λέμε καμιά κουβέντα να περνάει η ώρα μας και μακάρι να έρθουν και +++++++++++ για όλες μας.

DhOkp2.png

MSMSp2.png

Άιντε βρε χαζό, τι είναι αυτά που λες;;

Μέχρι πρότινος δεν είχαμε την δική σου αγωνία;; Μια χαρά δεν τα λέγαμε;;

Δεν είχαμε και την αγωνία για τη χοριακή της deppy;;; Ούτε σε εκείνη έκατσε, να δούμε αν θα κάτσει και σε μένα μεθαύριο.....

Όλες προσπαθούμε εδώ μέσα, γι΄αυτό λέγεται το τόπικ "....40++ που προσπαθούν!!! Δεν λέγεται ".....40+ που είναι έγκυες!!!!!"

Δεν υπάρχει έχω παραπάνω ελπίδα εγώ από εσένα κλπ, όλες στο ίδιο καζάνι βράζουμε!!!!!!!!!!!!!

Εδώ τα λέμε όλα και τα ευχάριστα και τα δυσάρεστα, αν μεθαύριο έχω αρνητικό τεστ, δεν πρέπει να ξαναγράψω επειδή δεν θα έχω κάτι ευχάριστο να πω;;; Είπαμε λέμε καμιά κουβέντα να περνάει η ώρα μας και μακάρι να έρθουν και +++++++++++ για όλες μας.

εγω λεω οτι στη φαση που ειμια εγω ..με τα προβληματα μας ...κλπ...δεν εχουμε κανει κατι ...ωστε να λεω ναι υπαρχει ελπιδα...τωρα αν προχθες ....ελεγα οτι μηπωσ και τετοια...ισωσ εχω ελπιδες ...απο το πουθενα...

επι τησ ουσιασ ...δεν εχω κανει υπαρκτα πραγματα ..τυπου ...εμβρυομεταφορα..για να περιμενω πραγματικα αποτελεσματα ...

απλα επαφεσ εχουμε ...και αν κατσει με το τοσο χαλια σπερμα που υπαρχει και δεν ξερω αν εχω τελικα και εγω θεμα με σαλπιγγεσ αφου δεν εχω κοιταχτει....

Διαφημίσεις

Σε είχα ξαναρωτήσει, τι εννοείς όταν λες χάλια σπέρμα;;

αχχχχχ....σου ειχα παντησει βρε....καναμε ενα σπερμοδ το μαρτη και εδειξε χαλια....

εκτοτε καναμε καθε μηνα σπερμοδ και ανεβαινει χωρισ να παρει καποια αγωγη ...

τελικα ειχε κιρσοκηλη β βαθμου ..την αφαιρεσε τον ιουλιο...(2012) και τωρα περιμεναμε 6 μηνεσ να κανει 2 κυκλουσ το σπερμα ..(αν γνωριζεισ κανει καθε 3 μηνεσ ενα κυκλο να ανανεωθει το σπερμα..) αλλα τελικα δεν ειχε ...φτιαξει οπωσ επρεπε....

αλλοι λενε οτι κανει και 1 χρονο να φτιαξει ..ε ..θα περιμενουμε αλλο ενα 6μηνο...να δουμε αν θα βελτιωθει ..περιμεναμε που περιμεναμε ,ασ περιμενουμε και ενα 6μηνο ακομα..και μετα θα παμε σε ποιο ..δραστικα μετρα...

αυτα...

αχχχχχ....σου ειχα παντησει βρε....καναμε ενα σπερμοδ το μαρτη και εδειξε χαλια....

εκτοτε καναμε καθε μηνα σπερμοδ και ανεβαινει χωρισ να παρει καποια αγωγη ...

τελικα ειχε κιρσοκηλη β βαθμου ..την αφαιρεσε τον ιουλιο...(2012) και τωρα περιμεναμε 6 μηνεσ να κανει 2 κυκλουσ το σπερμα ..(αν γνωριζεισ κανει καθε 3 μηνεσ ενα κυκλο να ανανεωθει το σπερμα..) αλλα τελικα δεν ειχε ...φτιαξει οπωσ επρεπε....

αλλοι λενε οτι κανει και 1 χρονο να φτιαξει ..ε ..θα περιμενουμε αλλο ενα 6μηνο...να δουμε αν θα βελτιωθει ..περιμεναμε που περιμεναμε ,ασ περιμενουμε και ενα 6μηνο ακομα..και μετα θα παμε σε ποιο ..δραστικα μετρα...

αυτα...

Ναι βρε την ιστορία εν ολίγοις την ξέρω, από χαρακτηριστικά δεν μου είχες πει. Είχε χαμηλό αριθμό, χαμηλή κινητικότητα, ανώμαλες μορφές, αυτό εννοώ, που εντοπιζόταν το πρόβλημα;;; Τι ήταν αυτό που το έκανε τόσο χάλια;;;;

DhOkp2.png

MSMSp2.png

Μη μου βαζεις ιδεες!Λες να τυπώσω την ανταντηση απο το μικροβιολογικό με 490 αντι για 4,9?Οχι τιποτε άλλο ετσι για να δω μια φορά ενα θετικο!!

αχαχαχα, κάνε συ photoshop να κάνω εγώ το painting στη θυρίδα με το κενό!!!

αχαχαχαχαχαχα

DhOkp2.png

MSMSp2.png

Αχχχχχ βρε κοριτσάρες μου !!!!!!

Ήρθααααααααααα

και φυσικά θα μιλάω πάλι μόνη μου !!!!!

αλλά δεν με πειράζειιιιιιιι !!!!!!!

:tongue::tongue::tongue::tongue:

:P:p:p:p:p:p:p:p:p:p:p:p:p:p:p:p:p

[sIGPIC][/sIGPIC]Πριγκιπέσααα μου, Ήρθες !!! Μαζί με ένα Πρίγκιπα για παρέα !! Αυτά τα Χριστούγεννα είμαστε μαζί !!!

Αγάπες μου.......

xP7up3.png

Διαφημίσεις

Καλημέρα vissi!Αντε να εχουμε ενα θετικό!Να ξέρεις θα χαρώ πολύ...Τωρα οσο για τα 3 λεπτά κανε οτι και'γω-νωρις το πρωι με το ενα ματι κλειστο ουτε που θα καταλαβεις πως θα περασουν...Μονο το νου σου το αποτέλεσμα να είναι θετικό οχι σαν το δικό μου ε?
Μη μου βαζεις ιδεες!Λες να τυπώσω την ανταντηση απο το μικροβιολογικό με 490 αντι για 4,9?Οχι τιποτε άλλο ετσι για να δω μια φορά ενα θετικο!!

Deppy69, να ξερες ποσό χαίρομαι που σε βλέπω στην παρεούλα μας ξανά !!!!

Και όχι μόνο γράφεις απλώς, αλλά κάνεις και ''φοβερές εκτυπώσεις''

Άντε θα ξεκινήσεις δυνατά την Άνοιξη !!!!!

Αφήνουμε τα παλιά πίσω !!!!

[sIGPIC][/sIGPIC]Πριγκιπέσααα μου, Ήρθες !!! Μαζί με ένα Πρίγκιπα για παρέα !! Αυτά τα Χριστούγεννα είμαστε μαζί !!!

Αγάπες μου.......

xP7up3.png

Ναι βρε την ιστορία εν ολίγοις την ξέρω, από χαρακτηριστικά δεν μου είχες πει. Είχε χαμηλό αριθμό, χαμηλή κινητικότητα, ανώμαλες μορφές, αυτό εννοώ, που εντοπιζόταν το πρόβλημα;;; Τι ήταν αυτό που το έκανε τόσο χάλια;;;;

και σε αριθμο...αρχισαμε με συνολο σπερματοσ ...100.000 οταν πρεπιε να ειναι πανω 200.000.000. (τωρα εχουμε 24.000.000. (εκατομυρια..)

...βιοσημοτητα...0% και τωρα εχουμε 55%

τωρα ,για κινηση ...ηταν 0% και εχουμε 25%

τι να συζηταμε ..να φανταστεις...σε καποια ,τι καποια ...σε πολλα πεδια...που επρεπε να ειναι συμπληρωμενα ,δεν ειχε τιποτα γραμμενο ..το απολυτο κενο!!!

ολα γενικα παιζανε...

αυτα...

Ήρθααααααααααα

ηρθα εγω για παρεουλα ....κουκου!!!:shock::tongue::P;)

και σε αριθμο...αρχισαμε με συνολο σπερματοσ ...100.000 οταν πρεπιε να ειναι πανω 200.000.000. (τωρα εχουμε 24.000.000. (εκατομυρια..)

...βιοσημοτητα...0% και τωρα εχουμε 55%

τωρα ,για κινηση ...ηταν 0% και εχουμε 25%

τι να συζηταμε ..να φανταστεις...σε καποια ,τι καποια ...σε πολλα πεδια...που επρεπε να ειναι συμπληρωμενα ,δεν ειχε τιποτα γραμμενο ..το απολυτο κενο!!!

ολα γενικα παιζανε...

αυτα...

Βρε συ εγώ βλέπω τεράστια βελτίωση!!!!! :-P:razz:

Θα βελτιωθεί και άλλο, καμιά βιταμίνη, κάποιο συμπλήρωμα διατροφής του έχουν δώσει;;;;

Το κάνατε το σπερμοδιάγραμμα σε απλό μικροβιολογικό ή σε εξειδικευμένο εργαστήρι;; Παίζει τα πεδία που δεν είναι συμπληρωμένα να μην εξετάστηκαν καν!! Αν είχαν εξεταστεί θα ήταν γραμμένο έστω το μηδέν!!! Για σκέψου το!!!!

DhOkp2.png

MSMSp2.png

Ήρθααααααααααα

Καλώς την ΤΙΝΑ, όλα καλά;;; Και εγώ εδώ για λίγο, μέχρι να γυρίσουν οι άντρες από το σούπερ μάρκετ, μετά πάλι κλείσιμο ο "πολογιστής"

DhOkp2.png

MSMSp2.png

Vissi μου, Καλά πιο παιδάκι δεν θέλει μιμείται τις κινήσεις και τις πράξεις ενός μεγάλου ?? Όλαααααααααα

Τι είναι αυτό μαμά, να το κάνω και γω, το θέλω και γω, δικό μου είναι, ουα ουα ουα ουα ......!!!!! Και φυσικά νικητής Το Παιδί !!!!

Άραγε, πως να αφήσεις ένα μικρό να κλαίει, όταν έρθει στην ζωή σου, μετά από τόσες αγωνίες ??? !!!!! (ούτε μία στις χίλιες !!! )

Αχ ότι κάναμε εμείς μικρά !!!!! Τα ζούμε τώρα με την μόνη διαφορά ότι τα εισπράττουμε χαχαχαχαχαχα :tongue::tongue:

Αχ Σ' Ευχαριστώ....... Μόνο με χαμόγελο και αισιοδοξία μπορούμε να κάνουμε κάτι !!!

Οι ευχούλες μου ήταν πολύ αυθόρμητες, αισθάνθηκα και το έγραψα ......

Πιστεύω όταν συναντάς προβλήματα ...... πεισμώνεις και βουτάς μετά πιο .....

με πιο πολύ πείσμα !!!!

Μακάρι για όλουςςςςςς........ όλεεεεεςςςςςςςςςςςςςς..........

Μέλλουσα Μαμά-Ξανά, ότι σκεφτόμουνα να στο γράψω χτες, αλλά λέω μετά άσε να μην την αγχώσω, δεν θέλω, αφού είναι θέμα χρόνου για μια Θετικότατη Χοριακή !!!!

Καλή Επιτυχίααααα !!!!!!

ΟΜΜΜΜΜΜΜΜΜΜΜΜΜΜΜΜΜΜ

:P:p

Αγάπες μου.......

xP7up3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...