Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Χρονιά πολλά κορίτσια...Καλή χρονιά με υγεία ψυχική και σωματική και με πολλα πολλά μωράκια...

Πριν χρονιά ,κάπου το 2015 όντας μόνο 25 χρόνων αποφάσησα να κάνω εξωσωματική...έχοντας ήδη ενα παιδάκι 9 χρόνων από φυσιολογική σύλληψη,κ ένα εξωμήτριο επίσης από φυσιολογικγ συλληψη ,είπα τώρα που είμαι μικρή να μη χτυπάω τ κεφάλι μ στον τοίχο ...και ενώ έμεινα έγκυος παλληνδρομησε..Απογοητευτικά ,ναυάγησα κ οικονομικά και τα παρατησα.Τώρα λοιπόν που έφτασα στα 35 νιώθω  τόσο πολύ ξανά την επιθυμία ...Έκανα σαλπιγγογραφια πριν ένα χρόνο και την έκλεισα στην ντουλάπα.Πριν κάνα 2 μήνες πήγα σε γιατρό κ την έδειξα ,μου είπε υδροσαλπιγγα...Οπότε κάθε ενδεχόμενο για φυσιολογική σύλληψη εξέπνευσε .Σκέφτομαι να κάνω λαπαροσκόπηση κ έπειτα εξωσωματική..Θέλω να σας ρωτήσω αν γνωρίζετε ,αν κάνουν λαπαροσκόπηση σε δημόσιο νοσοκομείο...κ έπειτα τη γνώμη σας για φυσικό κύκλο..Να σημειώσω ότι μένω επαρχία και 2  ώρες από Θεσσαλονίκη κ Γιάννενα..Την μια σάλπιγγα την έχω αφαίρεσει από την εξωμήτρια κύηση στο Παπαγεωργίου ...

Γενικά ενώ ξέρω τη διαδικασία ,πελαγωνω.Λες και δεν ξέρω από πού να ξεκινήσω...Με πιάνει πανικος

Kοριτσια 40 ++ που προσπαθουν;

Recommended Posts

Καλησπέρα όμορφες!

Δεν έχω πολύ χρόνο γιατί αύριο φεύγω για διήμερο Αθήνα μόνη μου για δουλειά - θα δω και την ενδοκρινολόγο μου που δεν μπόρεσα να δω το νοέμβρη. Θα γυρίσω τετάρτη βράδυ οπότε αν δεν τα πούμε ως τότε φιλιά σε όλες!

TINA MART ευχαριστώ για τα περαστικά - δυστυχώς με βήχα θα ταξιδεύω αύριο πρωί.

Καλά να περάσεις, να γυρίσεις με τα πιο ωραία αποτελέσματα και βουρ μετά στις ''δουλίτσες''

Αχ να ευχηθώ καλή ανάρρωση, (εχθές δεν έγραφες ότι είσαι άρρωστη) και τώρα που μπήκα δεν είχα τελειώσει όλα μου τα γραψίματα !!!! :P:p

Άντε ο Φεβρουάριος θα είναι ο Μήνας Μας !!!!!

[sIGPIC][/sIGPIC]Πριγκιπέσααα μου, Ήρθες !!! Μαζί με ένα Πρίγκιπα για παρέα !! Αυτά τα Χριστούγεννα είμαστε μαζί !!!

Αγάπες μου.......

xP7up3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 2,1k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Α, τεστάκι μάλλον θα πάρω από το φαρμακείο αυτή τη φορά γιατι δεν προλαβαίνω να παραγγείλω, από Τετάρτη ξεκινά η 9η μέρα. Ελπιζω να μην είναι πολύ τσουχτερά ...

Είναι για ιερό Σκοπό !!!!!!

Το μπεμπέ !!!!!

Αλήθεια δεν μας έχεις πει τι θέλεις ?? αγόρι ή κορίτσι ??

[sIGPIC][/sIGPIC]Πριγκιπέσααα μου, Ήρθες !!! Μαζί με ένα Πρίγκιπα για παρέα !! Αυτά τα Χριστούγεννα είμαστε μαζί !!!

Αγάπες μου.......

xP7up3.png

Καλησπέρα όμορφες!

Δεν έχω πολύ χρόνο γιατί αύριο φεύγω για διήμερο Αθήνα μόνη μου για δουλειά - θα δω και την ενδοκρινολόγο μου που δεν μπόρεσα να δω το νοέμβρη. Θα γυρίσω τετάρτη βράδυ οπότε αν δεν τα πούμε ως τότε φιλιά σε όλες!

TINA MART ευχαριστώ για τα περαστικά - δυστυχώς με βήχα θα ταξιδεύω αύριο πρωί.

Η Ioanna111, πρόφτασε και σου ευχήθηκε περαστικά από το πρωίιιιιι !!!!!

Αγάπες μου.......

xP7up3.png

Και πού είσαι ακόμα! Όταν θα αρχίσεις να αλλάζεις πάνες με κακά και να τρως τα τσίσα στη μούρη να δεις πόσα ακόμη θα αναθεωρήσεις!

Καλά έχω ακούσει για κάτι ξώφαλτσα που έρχονται από το πουθενά !!!!

αλλά ωραία θα είναι .......

Αγάπες μου.......

xP7up3.png

Evi155 είχατε με την μικρή σου κανένα σκηνικό για τα ρούχα ???

για πες

Θυμάμαι το κοριτσάκι μας φίλης μου, ήθελε κάθε μια ώρα να αλλάζει ρούχα !!!!

να είναι όλα καθαρά και σιδερωμένα !!!!! ότι φορούσε μετά στα βρώμικα !!!!

τότε ήταν μόνο 3 -4 ετών !!!

Τώρα πια το έχει σταματήσει το χόμπυ αυτό !!!

Αγάπες μου.......

xP7up3.png

Διαφημίσεις

Α, μπερδεύτηκα, ΙΩΑΝΝΑ ευχαριστώ για τα περαστικά! Πού θα πάει θα φύγειο παλιόβηχας!

TINA MART η μικρή κάνει άπειρα σκηνικά με ρούχα. Δεν φοράει εδώ και 6-8 μήνες ποτέ παντελόνι, μόνο φούστες, φορέματα (η αδυναμία της) και κολάν. Όταν περπατάμε στο δρόμο χαζεύει βιτρίνες - όχι παιδικές, γυναικείες- περισσότερο από μένα που είμαι και λίγο λέτσος και μου προτείνει να αγοράσω διάφορες ψηλοτάκουνες γόβες σε φλούο χρώματα, φορέματα με πούλιες και στρας και άλλα τέτοια :-) Θέλει να βάφουμε τα νύχια και τα μαλλιά μας. Αυτό το τελευταίο μόνο δεν της έχω κάνει το χατήρι ακόμα:tongue: αλλά νύχια της έχω βάψει!

Όπως και με το πρώτο, έτσι και με το δεύτερο δεν έχω προτίμηση στο φύλο! Χάρηκα που κάναμε κοριτσάκι, και θα χαρώ να είναι παλι κορίτσι, αλλά και αν κάνουμε αγοράκι πάλι θα χαρώ πολύ! Αυτή τη στιγμή όμως δεν βλέπω τόσο μακριά!!!:)

sACYp2.png

ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΚΑΙ ΚΑΛΗ ΒΔΟΜΑΔΑ!

Καλά βρε τι μέλλον έχεις? 2 βδομάδες είναι πολύ? Τίποτα δεν είναι. Άρα ήρθε η στιγμή. Έτσι όπως το έγραψες νόμιζα κανένα δίμηνο ότι έχεις δρόμο ακόμα. Άντε μαζί με τη VISSI σάς βλέπω φουσκωμένες ;););) !

Αυτό που έγραψες στην υποσημείωση κρύβει πέρα από την πλάκα βαθιά μέσα του πολύ συναίσθημα και με συγκίνησες. Τώρα πάντως έρχονται τα εύκολα..... αυτό να θυμάσαι!!!!

Συμπεθέρα, και μένα με συγκίνησες, αφού, μπορείς και διακρίνεις πίσω από την πλάκα....... και ιδιαίτερα με την φράση σου, '' Τώρα πάντως έρχονται τα εύκολα..... αυτό να θυμάσαι !!!!

Σαν εύχουλα που την δίνει κάποιος, σαν να ξέρει κάτι..... πως να το διατυπώσω ......

Κορίτσια να είστε Όλες Καλά, Όλες Σας οι Επιθυμίες σας, Τα Όνειρα σας, να πάρουν ''ζωή'' !!!!!! Ότι και αν Είναι !!!!

Πολλά φιλιά σε όλεςςςςςς !!!!!

Αγάπες μου.......

xP7up3.png

Evi155 μέσα σε βλέπω :D:D

Η μικρή σου είπαμε θα κάψει καρδιές !!!!! Πάει καταχωρήθηκε !!!

΄΄Όπως και με το πρώτο, έτσι και με το δεύτερο δεν έχω προτίμηση στο φύλο! Χάρηκα που κάναμε κοριτσάκι, και θα χαρώ να είναι παλι κορίτσι, αλλά και αν κάνουμε αγοράκι πάλι θα χαρώ πολύ! Αυτή τη στιγμή όμως δεν βλέπω τόσο μακριά!!΄΄

Αααααααα καλά αυτά δεν έχουν σημασία !!!! Γερά και Τυχερά να είναι !!!!

Μόνο αυτό !!!!! Απλώς κάνουμε και λίγο την πλάκα μας !!!

Μέχρι πέρυσι έλεγα Πριγκιπόπουλο , Αγόρι, από φέτος το γύρισα σε Πριγκιπέσα μπας και έρθει !!!! Τα καλοπιάνουμε !!!!

Τι να κάνουμε ?? Τους τάζουμε από Τώρα για να βρουν τον δρόμο !!!!

:P:p

Αγάπες μου.......

xP7up3.png

Vissiiiiii μου ???

Τι κάνεις ? Πως είσαι με το κρυολόγημα ?? Δεν πιστεύω να σε ''έριξε'' και να μην μπόρεσες να μπεις στην παρεούλα μας ???

Οτιδήποτε άλλος λόγος γίνεται αποδεκτός !!!

Μόνο το παλιοκρυολόγημα δεν δεχόμαστε !!!!

Αγάπες μου.......

xP7up3.png

Σας καληνυχτίζωωωωωωω

Νάνιιιιιιιι τώρα .....

πάμε να κάνουμε και καμία δουλίτσα !!!!!:

:P:p

Αγάπες μου.......

xP7up3.png

Διαφημίσεις

Καλημερούδια σε όλες!!

Εγώ καλύτερα πάω με το κρυολόγημά μου, υποχώρησε το μπούκωμα, βήχα έχω λίγο και μυξούλα.

Έτρεχα μωρέ με δουλειές εχθές και γενικά όταν είναι ο μικρός σπίτι δεν θέλω να πολυανοίγω τον υπολογιστή γιατί με τρώει: "θέλω να δω κάτι στον πολογιστή, θέλω να δω κάτι στον πολογιστή!!!!" και επειδή δεν θέλω να βλέπει συνέχεια ούτε τηλεόρασή ούτε να κάθεται μπροστά από τον υπολογιστή, αποφεύγω να τον ανοίγω. Μόνο όταν είναι σοβαρά απασχολημένος με κάτι και μπορώ τον ανοίγω πλέον. Όσο μεγαλώνει ζορίζουν τα πράγματα κορίτσια!!!!!

Η evi μας πάει ταξίδι, καλά να περάσει. Βρε evi μου το έχω γράψει τόσες φορές τσούζουν τα τεστάκια από το φαρμακείο τσούζουν!!!!!! Αν πάρεις και το ψηφιακό της clear blue, άστα 56 έχει!!!

ΤΙΝΑ μια χαρά σε βρίσκω, μέσα στην τρελή χαρά!! Έτσι να είσαι πάντα κοπέλα μου. Με χαμόγελο και αισιοδοξία και μακάρι οι ευχές σου και οι προσευχές σου να πιάσουν για όλες μας!!!

Είδες με τις ενέσεις και τα τρυπήματα τίποτα δεν είναι, όλα τα συνηθίζεις, είναι προσαρμοστικά όντα οι άνθρωποι!!!

ΙΟΑΝΝΑ111 πως είσαι;;; Τι δεν πιάσατε ούτε μπεκάτσα βρε;;; Τι λες;;; Σε λίγο καιρό θα δεις τι έπιασες, από τώρα θες να φανεί εσύ;;;;;;;;; Σε καμιά δεκαπενταριά μέρες θα δεις τον "λαγό" που τσάκωσες!!!!!!!!!!!!!!!!!!! χιχιχιχι

Η ath_gal1 που είναι;;;;;;;;;;;;

ath_gal1 όλα καλά;;;;;;;;;;;;; μην χάνεσαι βρε συ!!!

Εγώ λέω να κάνω τεστ αύριο ή την Πέμπτη. Μάλλον την Πέμπτη θα κάνω για καλύτερα. Φοβάμαι...............μπρρρρρρρ, αχ πως θα περάσουν αυτά τα τρία λεπτά του τεστ, ατελείωτα θα μου φανούν!!! Τέλος πάντων.......

Πάντως βρε κορίτσια μόνο τέσσερις είμαστε πάνω από 40 που προσπαθούμε!!!!!!!!! (TINA, vissi, Evi155, deppy69) η ΙΟΑΝΝΑ111 και η ath_gal1 δεν πιάνονται είναι μικρούλες.

Δεν γίνεται βρε παιδιά σίγουρα θα υπάρχουν και άλλες κοπέλες!!!

Ουουουουουυυυυυυυυυυ!!!!!!!!! Εδώ είμαστε εμείς!!!!!!!! Ελάτεεεεεεεεεεεε

DhOkp2.png

MSMSp2.png

Καλημερούδια σε όλες!!.....

καλημερα....

θα αναφερθω ...στο τελευταιο που εγραψες ..οτι ....]Πάντως βρε κορίτσια μόνο τέσσερις είμαστε πάνω από 40 που προσπαθούμε!!!!!!!!! (TINA, vissi, Evi155, deppy69) η ΙΟΑΝΝΑ111 και η ath_gal1 δεν πιάνονται είναι μικρούλες.....

δεν θελω να πω για την ιωαννα,,,λεω μονο για μενα...μικρουλα μικρουλα....αλλα εγω δεν εχω και κανα,,,καυτο νεο οπως εσυ ,,,,(να κανεισ τεστ κλπ..) η οπωσ η τινα που εχε αρχισει διαδικασια...

βλεπεισ λοιπον οτι και πιο μικρες να ειμαστε ...,να ειμια ...δεν θελω να παρω καμια στο λαιμο μου ,παλι δεν ....

...Σημασια δεν εχει για ποιον πεθαινεις, αλλα για ποιον ζεις...!!!

...μικρο μου βαλεντινακι ,σε λατρευουμε.....!!

Καλημέρα vissi!Αντε να εχουμε ενα θετικό!Να ξέρεις θα χαρώ πολύ...Τωρα οσο για τα 3 λεπτά κανε οτι και'γω-νωρις το πρωι με το ενα ματι κλειστο ουτε που θα καταλαβεις πως θα περασουν...Μονο το νου σου το αποτέλεσμα να είναι θετικό οχι σαν το δικό μου ε?

Καλημερούδια σε όλες!!.....

καλημερα....

θα αναφερθω ...στο τελευταιο που εγραψες ..οτι ....]Πάντως βρε κορίτσια μόνο τέσσερις είμαστε πάνω από 40 που προσπαθούμε!!!!!!!!! (TINA, vissi, Evi155, deppy69) η ΙΟΑΝΝΑ111 και η ath_gal1 δεν πιάνονται είναι μικρούλες.....

δεν θελω να πω για την ιωαννα,,,λεω μονο για μενα...μικρουλα μικρουλα....αλλα εγω δεν εχω και κανα,,,καυτο νεο οπως εσυ ,,,,(να κανεισ τεστ κλπ..) η οπωσ η τινα που εχε αρχισει διαδικασια...

βλεπεισ λοιπον οτι και πιο μικρες να ειμαστε ...,να ειμια ...δεν θελω να παρω καμια στο λαιμο μου ,παλι δεν ....

Ath_gal1 μου δεν κατάλαβα τι θέλεις να πεις "........βλεπεισ λοιπον οτι και πιο μικρες να ειμαστε ...,να ειμια ...δεν θελω να παρω καμια στο λαιμο μου ,παλι δεν ..." Και όλο το μήνυμά σου, τι θέλεις να πεις, για πέστο λίγο πιο αναλυτικά :confused::confused: Sorry

DhOkp2.png

MSMSp2.png

Καλημέρα vissi!Αντε να εχουμε ενα θετικό!Να ξέρεις θα χαρώ πολύ...Τωρα οσο για τα 3 λεπτά κανε οτι και'γω-νωρις το πρωι με το ενα ματι κλειστο ουτε που θα καταλαβεις πως θα περασουν...Μονο το νου σου το αποτέλεσμα να είναι θετικό οχι σαν το δικό μου ε?

Σε ευχαριστώ deppy, σε ευχαριστώ πολύ!! Μπα πρωί πρωί το κάνω πάντα αλλά τα μάτια μου από την αγωνία είναι ορθάνοικτα!!!!!! Δεν κρατιούνται κλειστά με τίποτα!!!

όσο για το θετικό ή αρνητικό μακάρι να ήταν στο χέρι μου

Βρε λες να την ζωγραφίσω την άλλη γραμμούλα αν δεν βγει από μόνη της;;;;;;;;;;;;;;:D:D

DhOkp2.png

MSMSp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...