Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Χρονιά πολλά κορίτσια...Καλή χρονιά με υγεία ψυχική και σωματική και με πολλα πολλά μωράκια...

Πριν χρονιά ,κάπου το 2015 όντας μόνο 25 χρόνων αποφάσησα να κάνω εξωσωματική...έχοντας ήδη ενα παιδάκι 9 χρόνων από φυσιολογική σύλληψη,κ ένα εξωμήτριο επίσης από φυσιολογικγ συλληψη ,είπα τώρα που είμαι μικρή να μη χτυπάω τ κεφάλι μ στον τοίχο ...και ενώ έμεινα έγκυος παλληνδρομησε..Απογοητευτικά ,ναυάγησα κ οικονομικά και τα παρατησα.Τώρα λοιπόν που έφτασα στα 35 νιώθω  τόσο πολύ ξανά την επιθυμία ...Έκανα σαλπιγγογραφια πριν ένα χρόνο και την έκλεισα στην ντουλάπα.Πριν κάνα 2 μήνες πήγα σε γιατρό κ την έδειξα ,μου είπε υδροσαλπιγγα...Οπότε κάθε ενδεχόμενο για φυσιολογική σύλληψη εξέπνευσε .Σκέφτομαι να κάνω λαπαροσκόπηση κ έπειτα εξωσωματική..Θέλω να σας ρωτήσω αν γνωρίζετε ,αν κάνουν λαπαροσκόπηση σε δημόσιο νοσοκομείο...κ έπειτα τη γνώμη σας για φυσικό κύκλο..Να σημειώσω ότι μένω επαρχία και 2  ώρες από Θεσσαλονίκη κ Γιάννενα..Την μια σάλπιγγα την έχω αφαίρεσει από την εξωμήτρια κύηση στο Παπαγεωργίου ...

Γενικά ενώ ξέρω τη διαδικασία ,πελαγωνω.Λες και δεν ξέρω από πού να ξεκινήσω...Με πιάνει πανικος

Kοριτσια 40 ++ που προσπαθουν;

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 2,1k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Αυτό κάνω. Δουλίτσες, μαγειρέματα και τώρα τελευταία διάβασμα για ένα πτυχίο που θέλω να πάρω και μια το πιάνω μια το αφήνω. Πού και πού βοηθάω και στον άντρα μου στην εργασία του έτσι για να απασχολούμαι. Δούλευα αλλά δυστυχώς ως γνωστόν απολύθηκα. Α! Βγαίνω και για κανένα περπάτημα τελευταία και τα γνωστά: καφεδάκια με φιλενάδες, επίσκεψη στη μαμά και στο ανήψι κτλ

Τίποτα από τα δύο! Πυροβολάμε στα τυφλά και στα χαμένα κι ότι πετύχουμε! Προς το παρόν ούτε μπεκάτσα δεν πιάσαμε βέβαια αλλά τέσπα......

Αχ δεν εννούσα δουλειές σπιτιού !!!!!! :tongue::tongue:

πότε δεν ξέρεις ......... :P:p:p

[sIGPIC][/sIGPIC]Πριγκιπέσααα μου, Ήρθες !!! Μαζί με ένα Πρίγκιπα για παρέα !! Αυτά τα Χριστούγεννα είμαστε μαζί !!!

Αγάπες μου.......

xP7up3.png

Δε μου λες? Εσύ πού είσαι σε διαδικασία εξωσωμ. μπορείς αυτό το διάστημα της αναμονής να κάνεις και δικές σου προσπάθειες? Εννοώ επιτρέπεται?

Ναι επιτρέπεται, ήταν το πρώτο που ρώτησα χαχαχαχαχα να δω τι θα κάνω 9 μήνες μετά :tongue::tongue:

αλλά είπα για δέκα μέρες να μην πάνε χαμένες σε κοκο ......

:tongue::tongue:

[sIGPIC][/sIGPIC]Πριγκιπέσααα μου, Ήρθες !!! Μαζί με ένα Πρίγκιπα για παρέα !! Αυτά τα Χριστούγεννα είμαστε μαζί !!!

Αγάπες μου.......

xP7up3.png

Ναι επιτρέπεται, ήταν το πρώτο που ρώτησα χαχαχαχαχα να δω τι θα κάνω 9 μήνες μετά :tongue::tongue:

αλλά είπα για δέκα μέρες να μην πάνε χαμένες σε κοκο ......

:tongue::tongue:

Στο ρωτάω γιατί είχα ακούσει ότι μία κοπέλα που αποφάσισε να μπει στη διαδικασία εξωσωματικής έπιασε μόνη της μωράκι! Μάλλον είναι αυτό που λένε ότι έφυγε το άγχος............

Διαφημίσεις

Φεύγω πάω να ετοιμαστώ για σουρωτηράκι .....

επιστρέφω σε λίγο ....., μετά τις 8

φιλούρες

Αγάπες μου.......

xP7up3.png

Στο ρωτάω γιατί είχα ακούσει ότι μία κοπέλα που αποφάσισε να μπει στη διαδικασία εξωσωματικής έπιασε μόνη της μωράκι! Μάλλον είναι αυτό που λένε ότι έφυγε το άγχος............

πολύ σημαντικόοοοοοοοοοοο

γειαααααααααα

Αγάπες μου.......

xP7up3.png

Και Ναιιιιιιιι το Σουρωτήρι γύρισε !!!!!!

:P:p:p:p

Αγάπες μου.......

xP7up3.png

Εντάξει ? Όλα καλά? Πόνεσες?

Μπα τίποτα δεν είναι !!!!

πιο πολύ μου τι δίνει να υπολογίζω τα ml, να μην έχει καθόλου αέρα, και να γίνεται 8 η ώρα !!!

χαχαχαχα ούτε γιατρός και να φανταστείς παλιά δεν άντεχα ούτε αίμα να δω !!!!!!

βρε πως αλλάζουν οι καιροί !!!

Αγάπες μου.......

xP7up3.png

Διαφημίσεις

Καλησπέρα όμορφες!

Δεν έχω πολύ χρόνο γιατί αύριο φεύγω για διήμερο Αθήνα μόνη μου για δουλειά - θα δω και την ενδοκρινολόγο μου που δεν μπόρεσα να δω το νοέμβρη. Θα γυρίσω τετάρτη βράδυ οπότε αν δεν τα πούμε ως τότε φιλιά σε όλες!

TINA MART ευχαριστώ για τα περαστικά - δυστυχώς με βήχα θα ταξιδεύω αύριο πρωί.

sACYp2.png

Vissi, Evi155 πουυυυ είστε κοριτσάρες ??

Το ρίξατε στο μεσημεριανό ύπνο, ή σε ''δουλίτσες'' ?? ;);)

Αγάπες μου.......

xP7up3.png

Μπα τίποτα δεν είναι !!!!

πιο πολύ μου τι δίνει να υπολογίζω τα ml, να μην έχει καθόλου αέρα, και να γίνεται 8 η ώρα !!!

χαχαχαχα ούτε γιατρός και να φανταστείς παλιά δεν άντεχα ούτε αίμα να δω !!!!!!

βρε πως αλλάζουν οι καιροί !!!

Και πού είσαι ακόμα! Όταν θα αρχίσεις να αλλάζεις πάνες με κακά και να τρως τα τσίσα στη μούρη να δεις πόσα ακόμη θα αναθεωρήσεις!

Α, τεστάκι μάλλον θα πάρω από το φαρμακείο αυτή τη φορά γιατι δεν προλαβαίνω να παραγγείλω, από Τετάρτη ξεκινά η 9η μέρα. Ελπιζω να μην είναι πολύ τσουχτερά ...

sACYp2.png

Καλησπέρα όμορφες!

Δεν έχω πολύ χρόνο γιατί αύριο φεύγω για διήμερο Αθήνα μόνη μου για δουλειά - θα δω και την ενδοκρινολόγο μου που δεν μπόρεσα να δω το νοέμβρη. Θα γυρίσω τετάρτη βράδυ οπότε αν δεν τα πούμε ως τότε φιλιά σε όλες!

TINA MART ευχαριστώ για τα περαστικά - δυστυχώς με βήχα θα ταξιδεύω αύριο πρωί.

Καλό ταξίδι και περαστικά!!!!!!!!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...