Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Χρονιά πολλά κορίτσια...Καλή χρονιά με υγεία ψυχική και σωματική και με πολλα πολλά μωράκια...

Πριν χρονιά ,κάπου το 2015 όντας μόνο 25 χρόνων αποφάσησα να κάνω εξωσωματική...έχοντας ήδη ενα παιδάκι 9 χρόνων από φυσιολογική σύλληψη,κ ένα εξωμήτριο επίσης από φυσιολογικγ συλληψη ,είπα τώρα που είμαι μικρή να μη χτυπάω τ κεφάλι μ στον τοίχο ...και ενώ έμεινα έγκυος παλληνδρομησε..Απογοητευτικά ,ναυάγησα κ οικονομικά και τα παρατησα.Τώρα λοιπόν που έφτασα στα 35 νιώθω  τόσο πολύ ξανά την επιθυμία ...Έκανα σαλπιγγογραφια πριν ένα χρόνο και την έκλεισα στην ντουλάπα.Πριν κάνα 2 μήνες πήγα σε γιατρό κ την έδειξα ,μου είπε υδροσαλπιγγα...Οπότε κάθε ενδεχόμενο για φυσιολογική σύλληψη εξέπνευσε .Σκέφτομαι να κάνω λαπαροσκόπηση κ έπειτα εξωσωματική..Θέλω να σας ρωτήσω αν γνωρίζετε ,αν κάνουν λαπαροσκόπηση σε δημόσιο νοσοκομείο...κ έπειτα τη γνώμη σας για φυσικό κύκλο..Να σημειώσω ότι μένω επαρχία και 2  ώρες από Θεσσαλονίκη κ Γιάννενα..Την μια σάλπιγγα την έχω αφαίρεσει από την εξωμήτρια κύηση στο Παπαγεωργίου ...

Γενικά ενώ ξέρω τη διαδικασία ,πελαγωνω.Λες και δεν ξέρω από πού να ξεκινήσω...Με πιάνει πανικος

Kοριτσια 40 ++ που προσπαθουν;

Recommended Posts

ΤΙΝΑ μου με το κρυολόγημα χάλια, δεν άντεξα και έβαλα παιδικό otrivin στη μύτη μου, ελπίζω να κάνει σε περίπτωση που τυχόν είμαι έγκυος.

Περαστικά! Εγώ δεν πάιρνω τίποτα αλλά έχω απαίσιο βήχα...

Δε νομίζω να επηρεάζει τόσο νωρίς ένα τόσο ελαφρό φάρμακο, εγώ να δεις τί είχα κάνει όταν δεν ήξερα πως ήμουν έγκυος :rolleyes:

sACYp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 2,1k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Αχχχχχ, έχω πολύ δρόμο ακόμα, μου φαίνεται, αλλά, δεν πειράζει !!!!

Το καλό αργεί να έρθει !!!! έτσι δεν λένε ?? χαχαχαχαχα ότι μας βολεύει λέμε

:tongue::tongue:

Επόμενο ραντεβού 4/2 και μετά καμία εβδομαδίτσα κάτι άλλες ενεσούλες νομίζω σε συνδυασμό με αυτές που παίρνω τώρα, μετά ωοληψία και μετά σε 2-3 μέρες εμβρυομεταφορά !!! ( αχ να πάνε όλα καλά.....) όπως το υπολογίζω δυο εβδομάδες περίπου !!!

Σουρωτήρι με βλέπω να γίνομαι χιχιχιχιχι :tongue::tongue:

μ΄ αρέσει πάντως !!!!! χιχιχιχιχιχιχιχιχιχι

Υποσημείωση: Στην Πριγκιπέσα δεν θα χαλάμε χατήρι !!!!

Η μαμά της αντέχει !!!! Έχει μάθει και στα δύσκολα !!!!

Δεν αργείς και πολύ TINA MART! Εδώ θα είμαστε και θα τα μάθουμε τα νέα!!!

Καλημέρα από το γραφείο, μπουκωμένη στάνταρτ, αν και κοιμήθηκα κάπως καλύτερα!!!

Ξυπνήστε υπναρούδες...................

Καλημέρα από το γραφείο κι εγώ, μπούκωμα εσύ βήχας εγώ = συνδυασμός που σκοτώνει :tongue:

sACYp2.png

Δε νομίζω να επηρεάζει τόσο νωρίς ένα τόσο ελαφρό φάρμακο, εγώ να δεις τί είχα κάνει όταν δεν ήξερα πως ήμουν έγκυος :rolleyes:

Καλημέρα Evi, και εγώ έτσι νομίζω για το οτριβιν δεν πρέπει να επηρεάζει τόσο νωρίς (αν είμαι βεβαίως βεβαίως).

Και εγώ έχω βήχα, από όλα έχω!!!

Όσο πλησιάζουν οι μέρες με πιάνει μια αγωνία, πιο πολύ σκέφτομαι τη χλαπάτσα που θα φάω πάλι.........:(:(

ουφφφφφφφφφφφ

DhOkp2.png

MSMSp2.png

ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΚΑΙ ΚΑΛΗ ΒΔΟΜΑΔΑ!

Καλησπέρα!!

Εννοώ ότι κάναμε δυό φορές σπερμ/ση. Μια την Πέμπτη και μια την Παρασκευή. Αυτό θα πει διπλή σπερμ/ση. Οι δικές μας προσπάθειες έγιναν μετά το Σάββατο κλπ κλπ.

Μακάρι να έρθουν τα καλύτερα για όλες μας!!

Σε ευχαριστώ πολύ, η Evi θυμάται καλά, στο τέλος της εβδομάδας θα γνωρίζουμε τι έχει γίνει!!! Κοντός ψαλμός αλληλούια!!! Ο Θεός να βάλει το χέρι του!!!

Αχ μακάρι μακάρι μακάρι!!!!!!!! Κάνε πολλές προσευχές τώρα.... πολλές πολλές.............

Αχχχχχ, έχω πολύ δρόμο ακόμα, μου φαίνεται, αλλά, δεν πειράζει !!!!

Το καλό αργεί να έρθει !!!! έτσι δεν λένε ?? χαχαχαχαχα ότι μας βολεύει λέμε

Επόμενο ραντεβού 4/2 και μετά καμία εβδομαδίτσα κάτι άλλες ενεσούλες νομίζω σε συνδυασμό με αυτές που παίρνω τώρα, μετά ωοληψία και μετά σε 2-3 μέρες εμβρυομεταφορά !!! ( αχ να πάνε όλα καλά.....) όπως το υπολογίζω δυο εβδομάδες περίπου !!!

Σουρωτήρι με βλέπω να γίνομαι χιχιχιχιχι :tongue::tongue:

μ΄ αρέσει πάντως !!!!! χιχιχιχιχιχιχιχιχιχι

Υποσημείωση: Στην Πριγκιπέσα δεν θα χαλάμε χατήρι !!!!

Η μαμά της αντέχει !!!! Έχει μάθει και στα δύσκολα !!!!

Καλά βρε τι μέλλον έχεις? 2 βδομάδες είναι πολύ? Τίποτα δεν είναι. Άρα ήρθε η στιγμή. Έτσι όπως το έγραψες νόμιζα κανένα δίμηνο ότι έχεις δρόμο ακόμα. Άντε μαζί με τη VISSI σάς βλέπω φουσκωμένες ;););) !

Αυτό που έγραψες στην υποσημείωση κρύβει πέρα από την πλάκα βαθιά μέσα του πολύ συναίσθημα και με συγκίνησες. Τώρα πάντως έρχονται τα εύκολα..... αυτό να θυμάσαι!!!!

Καλημέρα από το γραφείο, μπουκωμένη στάνταρτ, αν και κοιμήθηκα κάπως καλύτερα!!!

ΠΕΡΑΣΤΙΚΟΥΛΙΑ!!!!! Πρόσεξε μην κολλήσεις τη μικρή σου! Εκτός αν το ζουζούνι σε κόλλησε και σού την έκανε τη ζημιά.

Περαστικά και σε σένα λοιπόν!

ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΚΑΙ ΚΑΛΗ ΒΔΟΜΑΔΑ!

Επίσης καλημέρα και καλή εβδομάδα!!!!!

Αχ μακάρι μακάρι μακάρι!!!!!!!! Κάνε πολλές προσευχές τώρα.... πολλές πολλές.............

Κάνω κάνω ΙΟΑΝΝΑ μου...........

ΠΕΡΑΣΤΙΚΟΥΛΙΑ!!!!! Πρόσεξε μην κολλήσεις τη μικρή σου! Εκτός αν το ζουζούνι σε κόλλησε και σού την έκανε τη ζημιά.

Εγώ έχω άντρακλα, η Evi έχει τσούπρα!! Μας μπέρδεψες μάλλον

Περαστικά και σε σένα λοιπόν!

Ευχαριστούμε για τα περαστικά!!!!!!!!!

DhOkp2.png

MSMSp2.png

Διαφημίσεις

Ευχαριστούμε για τα περαστικά!!!!!!!!!

:oops::oops::oops::oops::oops::oops::oops: Καλέ ναι τα μπέρδεψα χίλια συγνώμη εσύ έχεις αντρακιό 3,5 χρονών σχεδόν (θυμάμαι που δεν μπορούσες να αλλάξεις το τικεράκι) η Έυη είναι που έβαλε και τη φωτο της κούκλας της. :oops::oops::oops::oops::oops::oops:

Άντε λοιπόν κάνε και την κόρη για να μη μπερδεύομαι. ;);););););););)

Κοριτσάρες καλησπέρα !!!!!

Τι κάνετε ??? εσείς τα λέτε το πρωί και γω προσπαθώ να σας πετύχω το απόγευμα αλλά τίποτα ......... !!!!!

Είδατε πάλι γκρινιάρα θα με λέει η συμπεθέρα !!!

και όχι τίποτα άλλο, θα χάσω και το γαμπρό Πριγκιπόπουλο !!!!

Συμπεθέρα δεν γκρινιάζω οι ορμόνες είναι !!!!!

χαχαχαχαχαχα :tongue::tongue:

[sIGPIC][/sIGPIC]Πριγκιπέσααα μου, Ήρθες !!! Μαζί με ένα Πρίγκιπα για παρέα !! Αυτά τα Χριστούγεννα είμαστε μαζί !!!

Αγάπες μου.......

xP7up3.png

Αχ μακάρι να ήμουνα στο κρεβατάκι μου, να χουζούρευα, αλλά, ας όψεται το μεροκάματο .....γκρρρρρρ :(:(

[sIGPIC][/sIGPIC]Πριγκιπέσααα μου, Ήρθες !!! Μαζί με ένα Πρίγκιπα για παρέα !! Αυτά τα Χριστούγεννα είμαστε μαζί !!!

Αγάπες μου.......

xP7up3.png

Κοριτσάρες καλησπέρα !!!!!

Τι κάνετε ??? εσείς τα λέτε το πρωί και γω προσπαθώ να σας πετύχω το απόγευμα αλλά τίποτα ......... !!!!!

Είδατε πάλι γκρινιάρα θα με λέει η συμπεθέρα !!!

και όχι τίποτα άλλο, θα χάσω και το γαμπρό Πριγκιπόπουλο !!!!

Συμπεθέρα δεν γκρινιάζω οι ορμόνες είναι !!!!!

χαχαχαχαχαχα :tongue::tongue:

Δεν το πιστεύω ότι επιτέλους σε πέτυχα? Πού είσαι κοριτσομάνα? Τώρα σχόλασες?

Αχ μακάρι να ήμουνα στο κρεβατάκι μου, να χουζούρευα, αλλά, ας όψεται το μεροκάματο .....γκρρρρρρ :(:(

Μη γκρινιάζεις γιατί εμείς οι άνεργες πώς και πώς το ψάχνουμε και τίποτα..... ΦΩΝΗ ΒΟΩΝΤΟΣ ΕΝ ΤΗ ΕΡΗΜΩ!

Διαφημίσεις

Καλημέρα Evi, και εγώ έτσι νομίζω για το οτριβιν δεν πρέπει να επηρεάζει τόσο νωρίς (αν είμαι βεβαίως βεβαίως).

Και εγώ έχω βήχα, από όλα έχω!!!

Όσο πλησιάζουν οι μέρες με πιάνει μια αγωνία, πιο πολύ σκέφτομαι τη χλαπάτσα που θα φάω πάλι.........:(:(

ουφφφφφφφφφφφ

Τρεις μέρες μείνανε ή αλλιώς 3 και 1 μαζί με τη σημερινή !!!!

Μπα η χλαπάτσα δεν μου αρέσει και νομίζω σε κανένα από δω μέσα !!!!

Προτιμούμε Σαμπάνια και τίποτε σε μπουφέ αν είναι να φάμε !!!!

Άκου αρνητικά πράγματα που σκέφτεται !!!!

Ο Πρίγκιπας σου έρχεται, (είδες θυμάμαι ότι θέλεις και δεύτερο αγόρι) επειδή, είναι έτσι και αλλιώς καθ΄ οδόν

και το 2 ) γιατί πρέπει να έχω εναλλακτική συμπεθέρα !!!!!

Τώρα ότι σε βολεύει διαλέγεις !!!! Το θέμα είναι ότι Έρχεται !!!!!

Κανονίστε μονάχα τον θρόνο με τον πρώτο διάδοχο !!!!!

:P:p

ΟΜΜΜΜΜΜΜΜΜΜΜΜΜΜΜΜ

Αγάπες μου.......

xP7up3.png

Δεν το πιστεύω ότι επιτέλους σε πέτυχα? Πού είσαι κοριτσομάνα? Τώρα σχόλασες?

Συμπεθέρα μου τι κάνεις ?? Ναι μόλις φάγαμε, και περιμένω να κάνω την ένεση σε μια ώρα για να πάω να χαλαρώσω .....

Δεν εργάζεσαι ?? πως νόμιζα διαφορετικά !!!

οπότε πλακώσου στις ''δουλίτσες''

Αγάπες μου.......

xP7up3.png

Ioanna111 μου, κάνεις τεστάκια ή παρακολουθήσεις στον γιατρό για να πετύχουν καλύτερα οι προσπάθειες ??

Αγάπες μου.......

xP7up3.png

Αχ κορίτσια μακάρι να περάσεις ο καιρός γρήγορα ......... και να έχω θετικό αποτέλεσμα !!!!!!

ΟΜΜΜΜΜΜΜΜΜΜΜΜΜΜ

Αγάπες μου.......

xP7up3.png

Συμπεθέρα μου τι κάνεις ?? Ναι μόλις φάγαμε, και περιμένω να κάνω την ένεση σε μια ώρα για να πάω να χαλαρώσω .....

Δεν εργάζεσαι ?? πως νόμιζα διαφορετικά !!!

οπότε πλακώσου στις ''δουλίτσες''

Αυτό κάνω. Δουλίτσες, μαγειρέματα και τώρα τελευταία διάβασμα για ένα πτυχίο που θέλω να πάρω και μια το πιάνω μια το αφήνω. Πού και πού βοηθάω και στον άντρα μου στην εργασία του έτσι για να απασχολούμαι. Δούλευα αλλά δυστυχώς ως γνωστόν απολύθηκα. Α! Βγαίνω και για κανένα περπάτημα τελευταία και τα γνωστά: καφεδάκια με φιλενάδες, επίσκεψη στη μαμά και στο ανήψι κτλ

Ioanna111 μου, κάνεις τεστάκια ή παρακολουθήσεις στον γιατρό για να πετύχουν καλύτερα οι προσπάθειες ??

Τίποτα από τα δύο! Πυροβολάμε στα τυφλά και στα χαμένα κι ότι πετύχουμε! Προς το παρόν ούτε μπεκάτσα δεν πιάσαμε βέβαια αλλά τέσπα......

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...