Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 1 λεπτό , Nima21 είπε:

σε ευχαριστώ! Το έψαξα και τελικα εγω τα εχω τσεκαρει τα ΑΝΑ το καλοκαίρι μαζι με τις εξετασεις για θρομβοφιλια και ηταν αρνητικα.. η γνωστη μου που τα ειχε ανεβασμενα της εβαλαν εναν ορό για αυτο πριν την τελευταία εμβρυομεταφορα και πετυχε εγκυμοσυνη μετα απο πολλες αποτυχημένες προσπάθειες και μηδενικες χοριακες!  Βεβαια δεν ξερουν σίγουρα αν βοηθησε αυτο ή ηταν θεμα εμβρύων.. παντως επαιρνε κορτιζονη οπως λες προληπτικα και τη σταματησε μολις ακουσαν καρδια.. 

Αυτός ο όρος είναι βιταμίνες πρωτεινες Κ ιχνοστοιχεία λένε ότι βοηθάει intralipids τον λένε 

• Μου αρέσει 1

Kοριτσια 40 ++ που προσπαθουν;

Recommended Posts

Ναι αλλά με το κάθε μέρα δεν προλαβαίνει να ανανεωθεί το σπέρμα. Το σπέρμα ζει μέχρι και 72 ώρες. Με το μέρα παρά μέρα μένει πάντα ποσότητα σπέρματος στη γυναίκα επαρκή για σύλληψη (έτσι λένε τουλάχιστον οι γιατροί) και προλαβαίνει να ανανεωθεί και πιάνεις και τη γόνιμη μέρα.

ναι ..σε αυτουσ που εχουν καλο σπερμα και ζει μεχρι 3-4 μερες...σε μασ που δεν ζει ..πρεπιε καθε μερα ..

...Σημασια δεν εχει για ποιον πεθαινεις, αλλα για ποιον ζεις...!!!

...μικρο μου βαλεντινακι ,σε λατρευουμε.....!!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 2,1k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Σταμάτα καλέ κι εσύ. Μετά από μήνες αποχής άρχισα επιτέλους τις προσπάθειες και με έφαγες με τη γκρίνια σου. Τέτοια νύφη θα μου δώσεις? Από σένα θα πάρει? Αν είναι θέλω και προίκα! Αλλιώς θα φορτωθώ τη νύφη θα φορτωθώ και τη συμπεθέρα θα με τρελλάνετε! Άντε εγώ θα σας βάλω στη θέση σας ο γιος μου τι φταίει? ΤΣΑΟΥΣΕΣ!!!!!!!!!

Αχ, συμπεθέρα μου καλημερούδιαααααααα ..........

να χάνεσαι, να χάνεσαιιιιιιιι ξέχασα ότι υπήρχε αποχή...... έχουμε και κάποια ηλικία :P:p

αφού, είναι για ιερό σκοπό, κοκό, Επιβάλλεται να Χάνεσαι !!!!!!

άντε για να μας φέρεις γρήγορα το Πριγκιπόπουλο !!!!

Καλά δεν έχεις καταλάβει ακόμα, ότι δεν θα χαλάμε επιθυμία στην Πριγκιπέσα ????

Τι λέμε τόσοοοοοοο καιρόοοοοοοο ??? οεεεεεοοοο ??????? :tongue::tongue:

[sIGPIC][/sIGPIC]Πριγκιπέσααα μου, Ήρθες !!! Μαζί με ένα Πρίγκιπα για παρέα !! Αυτά τα Χριστούγεννα είμαστε μαζί !!!

Αγάπες μου.......

xP7up3.png

Φαντάζομαι δεν άλλαξες εσύ γιατρό! Αυτός ... σε άλλαξε! Θα τον τρέλλανες τον άνθρωπο! Κι αυτόν που έχεις τώρα είμαι σίγουρη ότι παρακαλάει να μείνεις έγκυος να ηρεμήσει από σένα! Αχ γιόκα μου να'ξερες τι σε περιμένει! Γι'αυτό μαρή αργεί? Μήπως από τώρα που είναι "μια ιδέα" σας φοβήθηκε το μάτι του? :tongue::tongue::tongue::tongue::tongue:

Αχ ναιιιιιιιι καλέ Παρακαλάειιιιιι ο άνθρωπος !!!!! που το ξέρεις ??? τα έχει δει όλα μαζί μου !!!!!

Τι να κάνει όμως, ;);) ....... εγώ δεν τον αλλάζω !!!!! χιχιχιχι :P:p

Όχι, απλώς περίμενε την Πριγκιπέσα μου !!!!!! Το Πριγκιπόπουλο σου, στο δρόμο είναι, Έρχεταιιιιιι με Χίλιααααααααα !!!!!!

[sIGPIC][/sIGPIC]Πριγκιπέσααα μου, Ήρθες !!! Μαζί με ένα Πρίγκιπα για παρέα !! Αυτά τα Χριστούγεννα είμαστε μαζί !!!

Αγάπες μου.......

xP7up3.png

Καλή προσπάθεια κορίτσια!:P:p:p Εγώ περιμένω να τελειώσει η κατηραμένη:tongue:. Σε μια βδομαδούλα vissi θα περιμένετε αποτελέσματα, έτσι δεν είναι;

Εvi155, έτσι που τρέχουμε με χίλια, μέχρι τέλη Φεβρουαρίου, θα έχουμε πολλές καλές ειδήσεις !!!!!!

Ετοιμαστείτε για γλέντιαααααα !!!!!!!

Άντε με το καλό οι προσπάθειες σου !!!!! Καλή επιτυχία !!!!!

Αγάπες μου.......

xP7up3.png

Διαφημίσεις

Καλημερούδιαααααα Vissi,

Πως πήγε η νύχτα με το ''σιχαμένο'' το κρυολόγημα ??

Εύχομαι να έχει βελτιωθεί κάπως η κατάσταση ........

Άντε μετράμε μερικές μέρες μόνο !!!!!

Τα ευχάριστα νέα έχουν ήδη δρομολογηθεί για το σπιτάκι σου !!!!!

Καλά....... θέλεις και συ Πρίγκιπα........ χαμός θα γίνει......

θα έχουμε να διαλέγουμε γαμπρούς !!!!!!

ΟΜΜΜΜΜΜΜΜΜ

:P:p

Αγάπες μου.......

xP7up3.png

Ath gal,

πάμε για τον επόμενο μήνα !!!! ;);)

Καλημέρααααα !!!!!

Αγάπες μου.......

xP7up3.png

Κορίτσιααααααα, φεύγω ........

πάμε για καφεδάκι και βολτίτσα !!!!!

τα λέμε πιο μετά !!!!!

Καλές ''δουλίτσες'' να έχετε !!!!!

Φιλιάαααααα

Αγάπες μου.......

xP7up3.png

ΚΑΛΗΜΕΡΑ!!!!!!!!!

Αχ, συμπεθέρα μου καλημερούδιαααααααα ..........

να χάνεσαι, να χάνεσαιιιιιιιι ξέχασα ότι υπήρχε αποχή...... έχουμε και κάποια ηλικία :P:p

αφού, είναι για ιερό σκοπό, κοκό, Επιβάλλεται να Χάνεσαι !!!!!!

άντε για να μας φέρεις γρήγορα το Πριγκιπόπουλο !!!!

Καλά δεν έχεις καταλάβει ακόμα, ότι δεν θα χαλάμε επιθυμία στην Πριγκιπέσα ????

Τι λέμε τόσοοοοοοο καιρόοοοοοοο ??? οεεεεεοοοο ??????? :tongue::tongue:

Δε μου λες στην πριγκιπέσσα δε θα χαλάμε επιθυμία ή στην ........ μαμά της πριγκιπέσσας?

Πότε με το καλό ξεκινάς αλήθεια τη διαδικασία της εγκυμοσύνης? (εμβρυομεταφορά δε λέγεται? sorry αλλά με αυτές τις ορολογίες δεν τα πάω καλά μπορεί να κάνω και λάθος. Εσύ πάντως κατάλαβες τι εννοώ.)

Πότε με το καλό λοιπόν? :P:p:p:p

Tι εννοείς διπλή σπερματέγχυση? Πρώτη φορά το ακούω. Έκανες δύο ή βάζεις μία τη σπερματέγχυση και μία τις δικές σας προσπάθειες =2.

Και πότε με το καλό περιμένεις αποτελέσματα? Εύχομαι πάντως ολόψυχα τα καλύτερα!!!!!!!!!!!!! Κάνε και τώρα στην αναμονή που είσαι πολλές προσευχούλες στην Παναγίτσα και πού ξέρεις με μια κουβέντα της πείθει τον Χριστούλη και κάνει θαύματα!!!!!!!!!

Καλησπέρα!!

Εννοώ ότι κάναμε δυό φορές σπερμ/ση. Μια την Πέμπτη και μια την Παρασκευή. Αυτό θα πει διπλή σπερμ/ση. Οι δικές μας προσπάθειες έγιναν μετά το Σάββατο κλπ κλπ.

Μακάρι να έρθουν τα καλύτερα για όλες μας!!

Σε ευχαριστώ πολύ, η Evi θυμάται καλά, στο τέλος της εβδομάδας θα γνωρίζουμε τι έχει γίνει!!! Κοντός ψαλμός αλληλούια!!! Ο Θεός να βάλει το χέρι του!!!

DhOkp2.png

MSMSp2.png

Διαφημίσεις

ΤΙΝΑ μου με το κρυολόγημα χάλια, δεν άντεξα και έβαλα παιδικό otrivin στη μύτη μου, ελπίζω να κάνει σε περίπτωση που τυχόν είμαι έγκυος. Δεν παλεύεται, αυτή τη στιγμή είμαι με βήχα, μπούκωμα, βουλωμένα αυτιά, δεν ακούω καλά, δεν έχω γεύση και μύξα άσωτη!!!! Θερμόμετρο δεν έχω βάλει, μπορεί να έχω τίποτα δεκατάκια.

Πως θα τη βγάλω το βράδυ δεν ξέρω!!!

Την πήρατε την δορυφορική τελικά;;; Όλα καλά;;;

Ευχαριστώ πολύ και για τις ευχές σου!!

Καλά το Φεβρουάριο θα γίνει χαμός!!!Θα περιμένουμε από όλες σας θετικά νέα!!!! Σούπερρρρρρρρρρρρρρ

DhOkp2.png

MSMSp2.png

Εεεεεεπππππππ τι βλέπω πετυχαίνω την Vissi ''μέσα'' ??

Από ιατρικά είμαι μπούφος :tongue::tongue: για να σου απαντήσω .......!!!!!!

Μη πάρεις άλλλο και πάρε τηλ τον γιατρό σου, για οδηγίες !!!!

Εδώ πέστου Έγκυος ......... , το τυπικό χαρτί μας λείπει.... !!!!!!

πάντως μια γνωστή μου που ήταν έγκυος στις αρχές είχε πάρει ένα de.... αναβράζον, και όταν μετά ρώτησε τις είχε πει είσαι οκ !!!

Αύριο θα πας στο γραφείο :(:( ?? να καθήσεις σπίτι να ζεσταθείς αν γίνεται ......

Αγάπες μου.......

xP7up3.png

ΚΑΛΗΜΕΡΑ!!!!!!!!!

Δε μου λες στην πριγκιπέσσα δε θα χαλάμε επιθυμία ή στην ........ μαμά της πριγκιπέσσας?

Πότε με το καλό ξεκινάς αλήθεια τη διαδικασία της εγκυμοσύνης? (εμβρυομεταφορά δε λέγεται? sorry αλλά με αυτές τις ορολογίες δεν τα πάω καλά μπορεί να κάνω και λάθος. Εσύ πάντως κατάλαβες τι εννοώ.)

Πότε με το καλό λοιπόν? :P:p:p:p

Αχχχχχ, έχω πολύ δρόμο ακόμα, μου φαίνεται, αλλά, δεν πειράζει !!!!

Το καλό αργεί να έρθει !!!! έτσι δεν λένε ?? χαχαχαχαχα ότι μας βολεύει λέμε

:tongue::tongue:

Επόμενο ραντεβού 4/2 και μετά καμία εβδομαδίτσα κάτι άλλες ενεσούλες νομίζω σε συνδυασμό με αυτές που παίρνω τώρα, μετά ωοληψία και μετά σε 2-3 μέρες εμβρυομεταφορά !!! ( αχ να πάνε όλα καλά.....) όπως το υπολογίζω δυο εβδομάδες περίπου !!!

Σουρωτήρι με βλέπω να γίνομαι χιχιχιχιχι :tongue::tongue:

μ΄ αρέσει πάντως !!!!! χιχιχιχιχιχιχιχιχιχι

Υποσημείωση: Στην Πριγκιπέσα δεν θα χαλάμε χατήρι !!!!

Η μαμά της αντέχει !!!! Έχει μάθει και στα δύσκολα !!!!

Αγάπες μου.......

xP7up3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...