Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Κορίτσια καλημέρα...Μη λέτε άλλο για καινούριες εξετάσεις ,θα τρελαθώ...Είπα να ξανά πιάσω το σπορ της εξωσωματικής μετά από 10 χρόνια κ να το πάω τέρμα χαλαρά,αλλά δεν μβλ αφηνετε😏😏

Το χαλαρό έχει μέσα μια λαπαροσκόπηση ,και μια βιοψία ενδομητρίου....μη το συνεχίζετε😂

• Χαχα 1

Kοριτσια 40 ++ που προσπαθουν;

Recommended Posts

Καλημέρα κορίτσια!

Είδα ότι προχθές η VISSI και η συμπεθέρα μου (TINA MART) με ψάχνατε! Σας ευχαριστώ για το ενδιαφέρον.

VISSI μου έχω μια ερώτηση σαν μισός γιατρός που είσαι (δεν το λέω ειρωνικά απλώς σαν πιο έμπειρη με προσπάθειες σύλληψης, εγκυμοσύνες και παιδάκι ξέρεις πιο πολλά και φαίνεται) εγώ εχθές είχα πονάκια ωορρηξίας. Αυτό μπορεί να σημαίνει ότι ωορρηξία μπορεί να έχω σήμερα? Δηλ. άσχετα που πονούσα χθες μπορεί να μην έγινε χθες και να γίνει σήμερα η ωορρηξία?

έλα βρε κορίτσι που χάθηκες;;

Μπορεί να έχεις πονάκια για αρκετές μέρες πριν την ωορρηξία, εμένα τουλάχιστον έτσι συμβαίνει. Όσο μεγαλώνει το αυγό έχω τσιμπιές και πονάκια που δυναμώνουν με τις μέρες. Στο εχω ξαναπει νομίζω: τον προηγούμενο μήνα πόναγα πάλι πολύ και λέω την επόμενη μέρα στο γιατρό ότι πρέπει να ειχα ωορρηξία γιατί πόναγα πολύ. Κάναμε υπέρηχο και τελικά δεν είχε σπάσει.

DhOkp2.png

MSMSp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 2,1k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Ωραία με δουλεύετε ρε για το γιατρός!! Ευχαριστώ πολύ, μπράβο σας!!!! σνιφ σνιφ σνιφ

Πάντως για να μην με παρεξηγήσετε, πάντα μιλάω από προσωπική εμπειρία και όχι ως γιατρός εννοείται αφού δεν είμαι, μην νομίζετε ότι κάνω και την πολύξερη!!!

Και εγώ από αυτά που έχω πάθει έμαθα κάποια πράγματα, πάντα για τον εαυτό μου και τον οργανισμό μου. Κάθε άνθρωπος είναι διαφορετικός βεβαίως βεβαίως..........

Όταν έμεινα έγκυος την πρώτη φορά που παλινδρόμησε δεν είχα ιδέα τι σημαίνει παλινδρόμηση!!! Και κοίταγα σα χάνος το γιατρό.........

DhOkp2.png

MSMSp2.png

Μπορεί να έχεις πονάκια για αρκετές μέρες πριν την ωορρηξία, εμένα τουλάχιστον έτσι συμβαίνει. Όσο μεγαλώνει το αυγό έχω τσιμπιές και πονάκια που δυναμώνουν με τις μέρες. Στο εχω ξαναπει νομίζω: τον προηγούμενο μήνα πόναγα πάλι πολύ και λέω την επόμενη μέρα στο γιατρό ότι πρέπει να ειχα ωορρηξία γιατί πόναγα πολύ. Κάναμε υπέρηχο και τελικά δεν είχε σπάσει.

Εγώ γιατί δεν καταλαβαίνω τίποτα !!! Είναι σαν πονάκια περιόδου στην μέση του κύκλου ?? :rolleyes::rolleyes:

:tongue::tongue:

Συμπεθέρα να μην χάνεσαι, εκτός αν είναι για καλό σκοπό !!!!! χιχιχιχιχιχιχι ;);)

[sIGPIC][/sIGPIC]Πριγκιπέσααα μου, Ήρθες !!! Μαζί με ένα Πρίγκιπα για παρέα !! Αυτά τα Χριστούγεννα είμαστε μαζί !!!

Αγάπες μου.......

xP7up3.png

Ωραία με δουλεύετε ρε για το γιατρός!! Ευχαριστώ πολύ, μπράβο σας!!!! σνιφ σνιφ σνιφ

Πάντως για να μην με παρεξηγήσετε, πάντα μιλάω από προσωπική εμπειρία και όχι ως γιατρός εννοείται αφού δεν είμαι, μην νομίζετε ότι κάνω και την πολύξερη!!!

Και εγώ από αυτά που έχω πάθει έμαθα κάποια πράγματα, πάντα για τον εαυτό μου και τον οργανισμό μου. Κάθε άνθρωπος είναι διαφορετικός βεβαίως βεβαίως..........

Όταν έμεινα έγκυος την πρώτη φορά που παλινδρόμησε δεν είχα ιδέα τι σημαίνει παλινδρόμηση!!! Και κοίταγα σα χάνος το γιατρό.........

Αχχχχ εγώ να δεις πόσα πράγματα έμαθα μόνη μου, μέχρι εδώ !!!!!

Μετά άλλξα γιατρό και τώρα πηγαίνω αδιάβαστη !!!! χαχαχαχαχαχα :P:p

[sIGPIC][/sIGPIC]Πριγκιπέσααα μου, Ήρθες !!! Μαζί με ένα Πρίγκιπα για παρέα !! Αυτά τα Χριστούγεννα είμαστε μαζί !!!

Αγάπες μου.......

xP7up3.png

Ευχαριστώ για την απάντηση.

Καλέ δε σε κορόιδεψα με το "γιατρός". Σου έγραψα τι εννοώ: ότι επειδή πέρασες κι εσύ από τη φάση που είμαστε εμείς, είχες και εγκυμοσύνη, έκανες και παιδάκι θεωρώ ότι ίσως είσαι πιο έμπειρη από μας.

Σίγουρα κάθε οργανισμός είναι διαφορετικός αλλά φαίνεται ότι έχεις κάποιες γνώσεις. Μια φορά όμως που πήγα για τυπική εξέταση στο γυναικολόγο μού λέει "αύριο να συνευρεθείς με τον άντρα σου γιατί το αυγό είναι έτοιμο" κι όντως την άλλη μέρα είχα πόνους. Θα μου πεις κάθε κύκλος δεν είναι ίδιος. Και κάθε ωορρηξία δεν είναι ίδια. Κι άσε που τότε που μου το είπε είχα ορμονικό θέμα και δεν το ήξερα με αποτέλεσμα να επηρρεάζεται η ωορρηξία. Ίσως έτυχε εκείνη τη φορά.

Εσύ πώς είσαι με τις προσπάθειες?

Εγώ γιατί δεν καταλαβαίνω τίποτα !!! Είναι σαν πονάκια περιόδου στην μέση του κύκλου ?? :rolleyes::rolleyes:

:tongue::tongue:

Συμπεθέρα να μην χάνεσαι, εκτός αν είναι για καλό σκοπό !!!!! χιχιχιχιχιχιχι ;);)

Σταμάτα καλέ κι εσύ. Μετά από μήνες αποχής άρχισα επιτέλους τις προσπάθειες και με έφαγες με τη γκρίνια σου. Τέτοια νύφη θα μου δώσεις? Από σένα θα πάρει? Αν είναι θέλω και προίκα! Αλλιώς θα φορτωθώ τη νύφη θα φορτωθώ και τη συμπεθέρα θα με τρελλάνετε! Άντε εγώ θα σας βάλω στη θέση σας ο γιος μου τι φταίει? ΤΣΑΟΥΣΕΣ!!!!!!!!!

Διαφημίσεις

Αχχχχ εγώ να δεις πόσα πράγματα έμαθα μόνη μου, μέχρι εδώ !!!!!

Μετά άλλξα γιατρό και τώρα πηγαίνω αδιάβαστη !!!! χαχαχαχαχαχα :P:p

Φαντάζομαι δεν άλλαξες εσύ γιατρό! Αυτός ... σε άλλαξε! Θα τον τρέλλανες τον άνθρωπο! Κι αυτόν που έχεις τώρα είμαι σίγουρη ότι παρακαλάει να μείνεις έγκυος να ηρεμήσει από σένα! Αχ γιόκα μου να'ξερες τι σε περιμένει! Γι'αυτό μαρή αργεί? Μήπως από τώρα που είναι "μια ιδέα" σας φοβήθηκε το μάτι του? :tongue::tongue::tongue::tongue::tongue:

ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΣΥΓΝΩΜΗ ΑΝ ΔΕΝ ΑΠΑΝΤΗΣΑ ΣΕ ΟΛΕΣ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΠΡΟΛΑΒΑ ΝΑ ΔΩ ΟΛΑ ΤΑ ΜΗΝΥΜΑΤΑ. ΕΦΕΡΕ Ο ΑΝΤΡΟΥΛΗΣ ΜΟΥ ΦΑΓΗΤΟ ΚΑΙ ΠΑΩ ΝΑ ΣΑΒΟΥΡΩΣΩ. ΑΝ ΠΡΟΛΑΒΩ ΘΑ ΜΠΩ ΜΕΤΑ. ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΤΕ ΕΧΩ ΚΑΙ ΤΙΣ.... ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΕΣ.... Με το pardon δηλαδή αλλά συγχωρείστε με αυτές τις μέρες που χάνομαι! Έχουμε και "δουλειές"..... ;););););)

:lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol:

ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΣΥΓΝΩΜΗ ΑΝ ΔΕΝ ΑΠΑΝΤΗΣΑ ΣΕ ΟΛΕΣ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΠΡΟΛΑΒΑ ΝΑ ΔΩ ΟΛΑ ΤΑ ΜΗΝΥΜΑΤΑ. ΕΦΕΡΕ Ο ΑΝΤΡΟΥΛΗΣ ΜΟΥ ΦΑΓΗΤΟ ΚΑΙ ΠΑΩ ΝΑ ΣΑΒΟΥΡΩΣΩ. ΑΝ ΠΡΟΛΑΒΩ ΘΑ ΜΠΩ ΜΕΤΑ. ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΤΕ ΕΧΩ ΚΑΙ ΤΙΣ.... ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΕΣ.... Με το pardon δηλαδή αλλά συγχωρείστε με αυτές τις μέρες που χάνομαι! Έχουμε και "δουλειές"..... ;););););)

:lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol:

Έμπαινε ΙΟΑΝΝΑ έμπαινε!!!! Καλέ τι λες τώρα, θα αφήσουμε το γάμο να πάμε για πουρνάρια;;;;;;;; Καλά κάνεις, βουρρρρρρρρρ!!! Ο σκοπός είναι ιερός!!!!

Άντε και καλή διασκέδαση:P:p:p:p

Όσο για τις προσπάθειες που ρωτάς, εγώ τις ολοκλήρωσα τις προσπάθειές μου γι΄αυτό το μήνα και με το παραπάνω, ήτοι διπλή σπερματέγχυση και επαφές μόνοι μας!!!

Τώρα είμαι στην αναμονή του αποτελέσματος των προσπαθειών!!! Ίδωμεν:rolleyes:

DhOkp2.png

MSMSp2.png

Έμπαινε ΙΟΑΝΝΑ έμπαινε!!!! Καλέ τι λες τώρα, θα αφήσουμε το γάμο να πάμε για πουρνάρια;;;;;;;; Καλά κάνεις, βουρρρρρρρρρ!!! Ο σκοπός είναι ιερός!!!!

Όσο για τις προσπάθειες που ρωτάς, εγώ τις ολοκλήρωσα τις προσπάθειές μου γι΄αυτό το μήνα και με το παραπάνω, ήτοι διπλή σπερματέγχυση και επαφές μόνοι μας!!!

Καλή προσπάθεια κορίτσια!:P:p:p Εγώ περιμένω να τελειώσει η κατηραμένη:tongue:. Σε μια βδομαδούλα vissi θα περιμένετε αποτελέσματα, έτσι δεν είναι;

sACYp2.png

Tι εννοείς διπλή σπερματέγχυση? Πρώτη φορά το ακούω. Έκανες δύο ή βάζεις μία τη σπερματέγχυση και μία τις δικές σας προσπάθειες =2.

Και πότε με το καλό περιμένεις αποτελέσματα? Εύχομαι πάντως ολόψυχα τα καλύτερα!!!!!!!!!!!!! Κάνε και τώρα στην αναμονή που είσαι πολλές προσευχούλες στην Παναγίτσα και πού ξέρεις με μια κουβέντα της πείθει τον Χριστούλη και κάνει θαύματα!!!!!!!!!

Καλή προσπάθεια κορίτσια!:P:p:p Εγώ περιμένω να τελειώσει η κατηραμένη:tongue:. Σε μια βδομαδούλα vissi θα περιμένετε αποτελέσματα, έτσι δεν είναι;

Άντε με το καλό να ξεκινήσεις κι εσύ τις προσπάθειες? Εσύ χρησιμοποιείες τεστ ωορρηξίας? Εγώ όχι.

Διαφημίσεις

λεω γω τωρα....μηπως ...λεω ...μηηηηηπως εχεις γονιμες??????:P:p:p:p:confused::confused:

...Σημασια δεν εχει για ποιον πεθαινεις, αλλα για ποιον ζεις...!!!

...μικρο μου βαλεντινακι ,σε λατρευουμε.....!!

ο γιατρος ειπε για τις ..επαφες ... ...1 την ημερα ..οχι 1 οοοοοοοολη μερα!!!!!!

λεω γω τωρα....μηπως ...λεω ...μηηηηηπως εχεις γονιμες??????:P:p:p:p:confused::confused:

Μπορεί. Δεν παίρνω τεστ ωορρηξίας βέβαια αλλά στη μέση του κύκλου μου είμαι και στη μέση του κύκλου έχω τα πονάκια ωορρηξίας. Βέβαια καλό είναι όλη τη διάρκεια του κύκλου μέχρι την περίοδο να προσπαθούμε.

ο γιατρος ειπε για τις ..επαφες ... ...1 την ημερα ..οχι 1 οοοοοοοολη μερα!!!!!!

Ο γυναικολόγος μού είχε πει να προσπαθώ όποτε θέλω απλώς κοντά στην ωορρηξία να το κάνω πιο συχνά. Ο ανδρολόγος που τον τελευταίο καιρό μάς παρακολουθεί και γνωρίζοντας και το σπερμοδιάγραμμα μάς είπε να προσπαθούμε με τον παλιό γνωστό τρόπο δηλ. μέρα παρά μέρα.

Μια γνωστή μου που στα 40 έπιασε αμέσως παιδί και στα 42 έπιασε από τον πρώτο μήνα το δεύτερο κάνανε άλλο σύστημα. 2 μέρες κενό την 3η κοκό. Το είπα αυτό το σύστημα σε μια γνωστή μου που προσπαθούσε ένα χρόνο και έπιασε αμέσως. Σε μένα δεν είχε πιάσει γιατί εμείς είχαμε και τα προβληματάκια μας.

Βέβαια κάθε περίπτωση θεωρώ είναι διαφορετική. Εξαρτάται και από την ωορρηξία και από το σπέρμα του άνδρα.

Εμείς γι'αυτό το μήνα διατηρούμε το μέρα παρά μέρα μόνο την 9η - 16η μέρα του κύκλου με βάση τα λεγόμενα του ανδρολόγου για την περίπτωσή μας και ίδωμεν.......

Βέβαια αν είναι να γίνει το θαύμα και μία μόνο πράξη όλο το μήνα πιάνεις.

Μπορεί. Δεν παίρνω τεστ ωορρηξίας βέβαια αλλά στη μέση του κύκλου μου είμαι και στη μέση του κύκλου έχω τα πονάκια ωορρηξίας. Βέβαια καλό είναι όλη τη διάρκεια του κύκλου μέχρι την περίοδο να προσπαθούμε.

Ο γυναικολόγος μού είχε πει να προσπαθώ όποτε θέλω απλώς κοντά στην ωορρηξία να το κάνω πιο συχνά. Ο ανδρολόγος που τον τελευταίο καιρό μάς παρακολουθεί και γνωρίζοντας και το σπερμοδιάγραμμα μάς είπε να προσπαθούμε με τον παλιό γνωστό τρόπο δηλ. μέρα παρά μέρα.

Μια γνωστή μου που στα 40 έπιασε αμέσως παιδί και στα 42 έπιασε από τον πρώτο μήνα το δεύτερο κάνανε άλλο σύστημα. 2 μέρες κενό την 3η κοκό. Το είπα αυτό το σύστημα σε μια γνωστή μου που προσπαθούσε ένα χρόνο και έπιασε αμέσως. Σε μένα δεν είχε πιάσει γιατί εμείς είχαμε και τα προβληματάκια μας.

Βέβαια κάθε περίπτωση θεωρώ είναι διαφορετική. Εξαρτάται και από την ωορρηξία και από το σπέρμα του άνδρα.

Εμείς γι'αυτό το μήνα διατηρούμε το μέρα παρά μέρα μόνο την 9η - 16η μέρα του κύκλου με βάση τα λεγόμενα του ανδρολόγου για την περίπτωσή μας και ίδωμεν.......

Βέβαια αν είναι να γίνει το θαύμα και μία μόνο πράξη όλο το μήνα πιάνεις.

επειδη εμεις εχουμε τα προβληματακια μας ...αν ειναι μερα παρα μερα και χασουμε τη μερα που σκαει το αυγο ..ε τοτε την κατσαμε !

(εγω ετσι στο ειπα βρε για πλακα ..το 1 την ημερα..και οχι 1 ολη μερα...:( )

επειδη εμεις εχουμε τα προβληματακια μας ...αν ειναι μερα παρα μερα και χασουμε τη μερα που σκαει το αυγο ..ε τοτε την κατσαμε !

(εγω ετσι στο ειπα βρε για πλακα ..το 1 την ημερα..και οχι 1 ολη μερα...:( )

Ναι αλλά με το κάθε μέρα δεν προλαβαίνει να ανανεωθεί το σπέρμα. Το σπέρμα ζει μέχρι και 72 ώρες. Με το μέρα παρά μέρα μένει πάντα ποσότητα σπέρματος στη γυναίκα επαρκή για σύλληψη (έτσι λένε τουλάχιστον οι γιατροί) και προλαβαίνει να ανανεωθεί και πιάνεις και τη γόνιμη μέρα.

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...