Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 1 λεπτό , Nima21 είπε:

σε ευχαριστώ! Το έψαξα και τελικα εγω τα εχω τσεκαρει τα ΑΝΑ το καλοκαίρι μαζι με τις εξετασεις για θρομβοφιλια και ηταν αρνητικα.. η γνωστη μου που τα ειχε ανεβασμενα της εβαλαν εναν ορό για αυτο πριν την τελευταία εμβρυομεταφορα και πετυχε εγκυμοσυνη μετα απο πολλες αποτυχημένες προσπάθειες και μηδενικες χοριακες!  Βεβαια δεν ξερουν σίγουρα αν βοηθησε αυτο ή ηταν θεμα εμβρύων.. παντως επαιρνε κορτιζονη οπως λες προληπτικα και τη σταματησε μολις ακουσαν καρδια.. 

Αυτός ο όρος είναι βιταμίνες πρωτεινες Κ ιχνοστοιχεία λένε ότι βοηθάει intralipids τον λένε 

• Μου αρέσει 1

Kοριτσια 40 ++ που προσπαθουν;

Recommended Posts

Ελπίζω όλα αυτά τα δάκρυα συγκίνησης που έρχονται τώρα στα μάτια σου να μετατραπούν σε δάκρυα χαράς και ευτυχίας. Στο εύχομαι ολόψυχα και σε εσένα και σε όλα τα κορίτσια που προσπαθούν!!!

Και με αυτό σας αφήνω, πάω να ξαπλώσω γιατί είμαι στο πόδι από τις 05:11 σήμερα!!!!

Πιστεύω θα τα πούμε αύριο.

όνειρα γλυκά παιδιά!!!

Σ΄ ευχαριστώ πολύυυυυυυ !!!!!

Όνειρα γλυκά ,

πάμε για νάνιιιιιιιιιι

Αύριοοοοοοοο

[sIGPIC][/sIGPIC]Πριγκιπέσααα μου, Ήρθες !!! Μαζί με ένα Πρίγκιπα για παρέα !! Αυτά τα Χριστούγεννα είμαστε μαζί !!!

Αγάπες μου.......

xP7up3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 2,1k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Καλημέρααααααα Κορίτσιααααααααα

Ξυπνήστεεεεεεεε !!!!!!!

Εγώ η υπναρού σηκώθηκα !!!!! Θα γραφτεί στο βιβλίο Γκίνες !!!!!

Και νόμιζα ότι ήταν μεσημέρι !!!!!

χαχαχαχαχαχαχαχαχα

Έχω βέβαια και κάτι δουλίτσες να κάνω έξω !!!

Θα πάμε να πάρουμε τον εξοπλισμό .... και θα έχουμε δορυφορ τηλεόραση !!!!

Τα παιδικά θα έχουν την τιμητική τους και κατά διαλείμματα αθλητικά, όχι για μένα φυσικά, αλλά, για τον Βασιλιά του σπιτιού !!!!

Η πριγκιπέσα που στρίβει στην γωνιά προτιμάει παιδικά, και φυσικά και η μαμά της !!!!!!

[sIGPIC][/sIGPIC]Πριγκιπέσααα μου, Ήρθες !!! Μαζί με ένα Πρίγκιπα για παρέα !! Αυτά τα Χριστούγεννα είμαστε μαζί !!!

Αγάπες μου.......

xP7up3.png

Καλημέεερα! με το καλό η δορυφορική TINA MART! Εμείς πάμε σε λίγο βόλτα σε παιδότοπο κι εγώ θα πίνω καφέ με μαμάδες.

vissi , το σκέφτηκα και λέω να πάρω τελικά τεστάκια hometest, να μη χάσω ούτε μήνα :-) Μόνο από internet είνα σε αυτές τις τιμές;

sACYp2.png

Καλημέρα, καλό ΣΚ

Χάλια ύπνο, μπούκωμα, βήχας χειροτερεύω και πάω μου φαίνεται, έχω πλακωθεί στα ματζούνια, να δω αν θα τη σκαπουλάρω!!!

Καλορίζικη η τιβι ΤΙΝΑ!!!

DhOkp2.png

MSMSp2.png

Καλημέεερα! με το καλό η δορυφορική TINA MART! Εμείς πάμε σε λίγο βόλτα σε παιδότοπο κι εγώ θα πίνω καφέ με μαμάδες.

vissi , το σκέφτηκα και λέω να πάρω τελικά τεστάκια hometest, να μη χάσω ούτε μήνα :-) Μόνο από internet είνα σε αυτές τις τιμές;

Καλημέρα Evi, καλά να περάσετε στον παιδότοπο, είναι όντως μια λύση για να πιείς ήσυχα ένα καφέ!!

Δεν ξέρω άλλο τρόπο αγοράς των τέστ, μόνο από internet, δεν νομίζω να πωλούνται κάπου έξω, μπες στη σελίδα hometest.gr και έχει και τηλέφωνα να πάρεις να τους ρωτήσεις.

Καλά κάνεις κατ΄εμέ και θα πάρεις τα τεστάκια, δεν είμαστε να χάνουμε προσπάθειες!!!!!!!χιχιχιχι;)

DhOkp2.png

MSMSp2.png

Διαφημίσεις

Καλημέρα σε όλες!Η χοριακή ηταν 4,9!Αρνητική...Ευχαριστώ για το ενδιαφέρον κορίτσια.Θα ηρεμήσω λίγο και μετα απο 1-2 κύκλους θα παραλαβω και τα υπόλοιπα εμβρυακια μου...Κάτι αλλο δεν εχει μεινει να ψαξουμε η να κανουμε.Καλη συνεχεια σε ολες!

Καλημέρα σε όλες!Η χοριακή ηταν 4,9!Αρνητική...Ευχαριστώ για το ενδιαφέρον κορίτσια.Θα ηρεμήσω λίγο και μετα απο 1-2 κύκλους θα παραλαβω και τα υπόλοιπα εμβρυακια μου...Κάτι αλλο δεν εχει μεινει να ψαξουμε η να κανουμε.Καλη συνεχεια σε ολες!

Κρίμα:(:(

Deppy μου χαλάρωσε, ηρέμησε και όποτε νομίζεις ότι είσαι έτοιμη βουρ ξανά!!!

Μην χάνεσαι να μπαίνεις να λέμε καμιά κουβέντα να περνάει η ώρα, αν προλαβαίνεις και θές!!

Φιλάκια και καλή επιτυχία για σένα στη συνέχεια

DhOkp2.png

MSMSp2.png

Καλημέρεςςςςςςς

Evi155 μου, καλή βόλτα στον παιδότοπο !!!!!! και καλή επιτυχία στα τεστάκια !!!!!

Vissi μου, εντριβούλες στην πλάτη κάνουν ???

Τώρα τελευταία, το έχω γυρίσει σε βιολογικά πιστοποιημένα προϊόντα και έχω δει μεγάλη διαφορά !!!!!

Ειδικά στο πρόσωπο με κάτι κοκκινίλες, έχω σωθεί πια !!!!

Αγάπες μου.......

xP7up3.png

Deppy69 μου καλημέρα,

Τι να πω....... :(:(:( , ξεκουράσου και σε ένα δυο κύκλους πάμε πάλι δυνατά !!!!

Να μπάινεις να τα λέμε, οπότε μπορείς φυσικά, όπως λέει και η Vissi

Φιλιάαααα

Αγάπες μου.......

xP7up3.png

Κορίτσια φεύγω .......

Πάω για την παραλαβή !!!!

Αγάπες μου.......

xP7up3.png

Διαφημίσεις

Δεν έχω ιδέα αν κάνουν οι εντριβές, προς το παρόν με χαμομήλια και ζεστά τη βγάζω, ελπίζω να μην χειροτερέψω.

Με τα βιολογικά τι να σου πω, αν δεν είναι από το χωράφι σου που λένε, εγώ δεν τα πολυεμπιστεύομαι, σαν μόδα κάτι μου κάνει!!

Ξαφνικά όλοι λένε ότι έχουν βιολογικά, τι να πω.........

Αν ξέρεις ότι όντως είναι (από γνωστό, από το χωριό κλπ κλπ) ναι νομίζω ότι βοηθάνε, γλιτώνουμε κάποια κιλά φυτοφάρμακα, αλλιώς:rolleyes:

DhOkp2.png

MSMSp2.png

Καλημέρα κορίτσια!

Είδα ότι προχθές η VISSI και η συμπεθέρα μου (TINA MART) με ψάχνατε! Σας ευχαριστώ για το ενδιαφέρον.

VISSI μου έχω μια ερώτηση σαν μισός γιατρός που είσαι (δεν το λέω ειρωνικά απλώς σαν πιο έμπειρη με προσπάθειες σύλληψης, εγκυμοσύνες και παιδάκι ξέρεις πιο πολλά και φαίνεται) εγώ εχθές είχα πονάκια ωορρηξίας. Αυτό μπορεί να σημαίνει ότι ωορρηξία μπορεί να έχω σήμερα? Δηλ. άσχετα που πονούσα χθες μπορεί να μην έγινε χθες και να γίνει σήμερα η ωορρηξία?

καλημερα.....

τι κανετε τσουπρες???

ιωαννα που εξαφανιζολ εσυ καλε???

...Σημασια δεν εχει για ποιον πεθαινεις, αλλα για ποιον ζεις...!!!

...μικρο μου βαλεντινακι ,σε λατρευουμε.....!!

Καλημέρα κορίτσια!

Είδα ότι προχθές η VISSI και η συμπεθέρα μου (TINA MART) με ψάχνατε! Σας ευχαριστώ για το ενδιαφέρον.

VISSI μου έχω μια ερώτηση σαν μισός γιατρός που είσαι (δεν το λέω ειρωνικά απλώς σαν πιο έμπειρη με προσπάθειες σύλληψης, εγκυμοσύνες και παιδάκι ξέρεις πιο πολλά και φαίνεται) εγώ εχθές είχα πονάκια ωορρηξίας. Αυτό μπορεί να σημαίνει ότι ωορρηξία μπορεί να έχω σήμερα? Δηλ. άσχετα που πονούσα χθες μπορεί να μην έγινε χθες και να γίνει σήμερα η ωορρηξία?

σαν ...γιατρουδακι εγω που ειμαι ..ναι μπορει ιωαννα ..γιατι δεν ξερεις ουτε και εινια ποτε καθορισμενη η ωρα...αν θα γινει 2 ωρες μετα απο τουσ πονουσ ...η 5 η 12....

αυτο θα πρεπει μια φορα να πασ στο γιατρο σου και να συγκρινει σ τουσ πονουσ με τη ...θεση που βρισκεται το αυγουλακι...μπορει να πονασ τωρα εντονα ..και αν σου πει ο γιατροσ να σε κατατοπισει οτι σε λιγεσ ωρεσ ..η σε ενα 24ωρο θα γινει ...

ασ περιμενουμε ομωσ και την λεκτορα ...να μασ πει!:tongue::tongue:

Καλημέρα κορίτσια!

ει ...κοπελιααααα..κοιτα και κανα πμ ντεεεεε...

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...