Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 2 ώρες πρίν, dimi.tra είπε:

Τα φάρμακα του ΕΟΠΠΥ που παίρνεις από το φαρμακείο του ΕΟΠΠΥ δεν έχουν συμμετοχή. Είναι δωρεάν. Και το κόστος τους είναι γύρω στα 700-900€ ανάλογα τι θα σου γράψει και τι μπορεί να δικαιολογήσει η απόφαση. Τα φάρμακα του φαρμακείου έχουν την συμμετοχή τους κ επειδή δεν παίζουν με γενόσημα και πάρε πχ το πιο φθηνό αλλά πρέπει να πάρεις αυτό που θέλει ο γιατρός μπορεί να βγει αρκετά τσιμπημένη η συμμετοχή. Εγώ βέβαια έδωσα στην συμμετοχή 50€ σύνολο αλλά είμαι επαρχία και η φαρμακοποιός είναι η μαμά της κουμπάρας μου οπότε να πω τι; 🫢 

Θα συμφωνήσω στο θέμα ανδρολόγος πάρα πολύ σημαντικό! 

Μαρη κ εσύ σε έπιασε να πάρεις μπουφέ τώρα;;; 😂

Οι άλλες μιλάνε για έπιπλα 😂 το prp ενδομητρίου που συζητάνε παραπάνω είναι μια τεχνική ενίσχυσης του ενδομητρίου σου στην ουσία με δικό σου αίμα που το φυγοκεντρουν και σου βάζουν το πλάσμα (νομίζω) σαν ένεση με καθετήρα στη μήτρα. Διφορούμενες οι απόψεις για το πόσο βοηθάει γιατί οι μελέτες είχαν πολύ φτωχό δείγμα ασθενών. Υπάρχει και το prp ωοθηκών που κάνεις κάτι αντίστοιχο απλά εκεί τα αποτελέσματα φαίνονται μετά από 2-3 κύκλους. 

Και πότε ενδείκνυται; Σε ποιες περιπτώσεις πρέπει κανείς να το κάνει;

Kοριτσια 40 ++ που προσπαθουν;

Recommended Posts

Evi155 μόνη μου μιλάω ??????

Καληνύχτα όνειρα γλύκα,

Κοίτα, τι ρούχα θα φορέσετε αύριο το πρωί στην βόλτα, για να μην έχετε θέμα !!

Θυμάμαι τα έβγαζα από το βράδυ, μισή ώρα ήμουνα στην ντουλάπα και τώρα σε 2 λεπτά ντύνομαι !!!!! πως αλλάζει ο άνθρωπος !!!!!

[sIGPIC][/sIGPIC]Πριγκιπέσααα μου, Ήρθες !!! Μαζί με ένα Πρίγκιπα για παρέα !! Αυτά τα Χριστούγεννα είμαστε μαζί !!!

Αγάπες μου.......

xP7up3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 2,1k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

καλησπερα....μαγειρευα γι αυτο δεν μπηκα ..τι εγινε με την χοριακη ντε????

...Σημασια δεν εχει για ποιον πεθαινεις, αλλα για ποιον ζεις...!!!

...μικρο μου βαλεντινακι ,σε λατρευουμε.....!!

Καλησπέρα, τελικά τα αποτελέσματα τα πήρα αργά κατά τις εννιά παρά, γιατί κάτι χάλασε στο μικροβιολογικό και άργησε να τις βγάλει.

Όλα καλά, μίλησα και με τον γιατρό και μου είπε ότι δεν χρειάζεται να πάρω φάρμακα, ουφ ευτυχώς.

Ευχαριστώ για το ενδιαφέρον σας, ήρθαν και επισκέψεις και έφυγαν πριν από λίγο και δεν μπορούσα να μπω πιο νωρίς!!!

DhOkp2.png

MSMSp2.png

Γειά σου Ath gal,

και γω μπήκα για νέα, αλλά δεν διάβασα κάτι, δεν έγραψαν .....

[sIGPIC][/sIGPIC]Πριγκιπέσααα μου, Ήρθες !!! Μαζί με ένα Πρίγκιπα για παρέα !! Αυτά τα Χριστούγεννα είμαστε μαζί !!!

Αγάπες μου.......

xP7up3.png

Γειά σου Ath gal,

και γω μπήκα για νέα, αλλά δεν διάβασα κάτι, δεν έγραψαν .....

έγραψα εγώ!!!

Πωπω, χειροτερεύω και πάω, ο λαιμός μου με έχει πεθάνει και η μύξα καλά κρατεί!!! όλα τα έχει η Μαριωρή αυτό μου έλειπε..........

DhOkp2.png

MSMSp2.png

Διαφημίσεις

Καλησπέρα, τελικά τα αποτελέσματα τα πήρα αργά κατά τις εννιά παρά, γιατί κάτι χάλασε στο μικροβιολογικό και άργησε να τις βγάλει.

Όλα καλά, μίλησα και με τον γιατρό και μου είπε ότι δεν χρειάζεται να πάρω φάρμακα, ουφ ευτυχώς.

Ευχαριστώ για το ενδιαφέρον σας, ήρθαν και επισκέψεις και έφυγαν πριν από λίγο και δεν μπορούσα να μπω πιο νωρίς!!!

Άντε Vissi μου και μας τρόμαξες !!!!!!

Λέω δεν μπορεί κάτι θα έγινε, είπε σε μισή ώρα, αλλά πάλι αφού έχει καλό ιστορικό, δεν μπορεί τώρα να χάλασε αλλά πάλι γιατί δεν γράφει και μπαίνω συνέχεια !!!!!!

Το παραπάνω μήνυμα που σου έγραψα ελπίζω να το διατύπωσα σωστά, καταλαβαίνεις τι θέλω να πω !!!!!

ΟΜΜΜΜΜΜΜΜΜΜ...... Έρχεταιιιιιιιιι λέμε ........ !!!!!!!

Αγάπες μου.......

xP7up3.png

Ναι βρε το κατάλαβα, όχι δεν θα με πείραζε να πάρω φάρμακα, αλλά μια φορά που είχα πάρει για άλλο λόγο τα συγκεκριμένα σκευάσματα (πάχυνση ενδομητρίου κλπ) μου είχαν προκαλέσει φούσκωμα, δυσφορία κλπ και δεν ήθελα καθόλου να τα ξαναπάρω. Αν βέβαια ήταν απαραίτητο εννοείται!!! ότι πει ο ντοκ, ο σκοπός είναι ιερός!!!

DhOkp2.png

MSMSp2.png

έγραψα εγώ!!!

Πωπω, χειροτερεύω και πάω, ο λαιμός μου με έχει πεθάνει και η μύξα καλά κρατεί!!! όλα τα έχει η Μαριωρή αυτό μου έλειπε..........

Μόλις τα διαβάσαμε και Πετάμεεεεεεεε

Τα εξοντώσαμε αυτά τα φάρμακα !!!!!!!

:P:p

Τρίτη μέρα ενέσεων να υποθέσω ότι με έχουν πειράξει ή η φάση ότι μπαίνω για πρώτη φορά στην διαδικασία μέλλουσα μαμά με έχει κάνει κάπως !!!!!

:rolleyes::rolleyes: :tongue::tongue:

Για το λαιμό δεν παίρνεις κάτι ? λεμόνι και μέλι ?

Αγάπες μου.......

xP7up3.png

Πάντως με έχει πιάσει μια αναισθησία αυτή τη φορά, σχεδόν δεν το σκέφτομαι καθόλου, σαν να μην έχει συμβεί η προσπάθεια, σαν να μην έχω κάτι να περιμένω. Μπορεί να μιλώ γι΄αυτό, να ενεργώ κλπ αλλά νομίζω σαν να τα κάνει κάποια άλλη. Είμαι αλλού........ πρώτη φορά το παθαίνω......

DhOkp2.png

MSMSp2.png

Μόλις τα διαβάσαμε και Πετάμεεεεεεεε

Τα εξοντώσαμε αυτά τα φάρμακα !!!!!!!

:P:p

Τρίτη μέρα ενέσεων να υποθέσω ότι με έχουν πειράξει ή η φάση ότι μπαίνω για πρώτη φορά στην διαδικασία μέλλουσα μαμά με έχει κάνει κάπως !!!!!

:rolleyes::rolleyes: :tongue::tongue:

Για το λαιμό δεν παίρνεις κάτι ? λεμόνι και μέλι ?

ΤΙΝΑ μου σε ευχαριστώ πολύ!!!!

Αχαχαχα, σου είπα πρόσεχε γιατί με τον πρώτο υπέρηχο που θα ακούσεις καρδούλα θα πας για Δαφνί και δεν ξέρω αν έχουν μαιευτικό τμήμα!!!

Παίρνω κάτι καραμέλες με μέλι και θυμάρι

DhOkp2.png

MSMSp2.png

Διαφημίσεις

Πάντως με έχει πιάσει μια αναισθησία αυτή τη φορά, σχεδόν δεν το σκέφτομαι καθόλου, σαν να μην έχει συμβεί η προσπάθεια, σαν να μην έχω κάτι να περιμένω. Μπορεί να μιλώ γι΄αυτό, να ενεργώ κλπ αλλά νομίζω σαν να τα κάνει κάποια άλλη. Είμαι αλλού........ πρώτη φορά το παθαίνω......

Αυτό είναι καλό σημαίνει πως δεν έχεις άγχος !!!!!!!

Το άγχος δεν βοηθάει πουθενά !!!! Όλοι το ξέρουν και το λένε !!!!

Αγάπες μου.......

xP7up3.png

Αυτό είναι καλό σημαίνει πως δεν έχεις άγχος !!!!!!!

Το άγχος δεν βοηθάει πουθενά !!!! Όλοι το ξέρουν και το λένε !!!!

Κοίτα εγώ το θέμα άγχους κλπ δεν το πολυπιστεύω, το άγχος που είχα εγώ μέχρι να μείνω έγκυος και μετά μέχρι να προχωρήσει η εγκυμοσύνη και μετά να πάνε όλα καλά και να τα καταφέρω ως το τέλος, νομίζω ότι ήταν αρκετό να σκοτώσει δέκα ελέφαντες!!! Θα έπρεπε σίγουρα ή εγώ ή το παιδί να είχε πάθει κάτι!!!

Αν είναι να γίνει κάτι θα γίνει, εγώ αυτό πιστεύω.

Την ψυχολογία μας ναι την βλάπτει, τον εαυτό μας γενικότερα ναι, μπορεί να μας οδηγήσει στην κατάθλιψη σίγουρα, αλλά στο θέμα της εγκυμοσύνης τι να πω, αν μπορεί κάποιος να κάνει παιδάκια νομίζω θα κάνει!!

Άποψή μου φυσικά

DhOkp2.png

MSMSp2.png

ΤΙΝΑ μου σε ευχαριστώ πολύ!!!!

Αχαχαχα, σου είπα πρόσεχε γιατί με τον πρώτο υπέρηχο που θα ακούσεις καρδούλα θα πας για Δαφνί και δεν ξέρω αν έχουν μαιευτικό τμήμα!!!

Παίρνω κάτι καραμέλες με μέλι και θυμάρι

Νομίζω ότι ήδη έχω πάει........., να φανταστείς δεν με ενοχλεί τίποτα, σχεδόν δηλ, !!!!

Ναι όσο σκέφτομαι αυτή την εικόνα δεν ξέρω ανατριχιάζω εδώ έκλαιγα που μου έδωσε ο γιατρός το οκ για την ένεση !!!!!!

Αγάπες μου.......

xP7up3.png

Ελπίζω όλα αυτά τα δάκρυα συγκίνησης που έρχονται τώρα στα μάτια σου να μετατραπούν σε δάκρυα χαράς και ευτυχίας. Στο εύχομαι ολόψυχα και σε εσένα και σε όλα τα κορίτσια που προσπαθούν!!!

Και με αυτό σας αφήνω, πάω να ξαπλώσω γιατί είμαι στο πόδι από τις 05:11 σήμερα!!!!

Πιστεύω θα τα πούμε αύριο.

όνειρα γλυκά παιδιά!!!

DhOkp2.png

MSMSp2.png

Κοίτα εγώ το θέμα άγχους κλπ δεν το πολυπιστεύω, το άγχος που είχα εγώ μέχρι να μείνω έγκυος και μετά μέχρι να προχωρήσει η εγκυμοσύνη και μετά να πάνε όλα καλά και να τα καταφέρω ως το τέλος, νομίζω ότι ήταν αρκετό να σκοτώσει δέκα ελέφαντες!!! Θα έπρεπε σίγουρα ή εγώ ή το παιδί να είχε πάθει κάτι!!!

Αν είναι να γίνει κάτι θα γίνει, εγώ αυτό πιστεύω.

Την ψυχολογία μας ναι την βλάπτει, τον εαυτό μας γενικότερα ναι, μπορεί να μας οδηγήσει στην κατάθλιψη σίγουρα, αλλά στο θέμα της εγκυμοσύνης τι να πω, αν μπορεί κάποιος να κάνει παιδάκια νομίζω θα κάνει!!

Άποψή μου φυσικά

Σίγουρα ότι είναι να γίνει, θα γίνει !! Αυτό το έχει αποδείξει πολλές φορές η ζωή, αλλά νόμιζα ότι επηρεάζει και το έμβρυο !!!! Την ψυχολογία το ξέρω, για κατάθλιψη ναι, αλλά με όλα αυτά δεν επηρεάζεται το έμβρυο ???

Αγάπες μου.......

xP7up3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...