Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 1 λεπτό , Nima21 είπε:

σε ευχαριστώ! Το έψαξα και τελικα εγω τα εχω τσεκαρει τα ΑΝΑ το καλοκαίρι μαζι με τις εξετασεις για θρομβοφιλια και ηταν αρνητικα.. η γνωστη μου που τα ειχε ανεβασμενα της εβαλαν εναν ορό για αυτο πριν την τελευταία εμβρυομεταφορα και πετυχε εγκυμοσυνη μετα απο πολλες αποτυχημένες προσπάθειες και μηδενικες χοριακες!  Βεβαια δεν ξερουν σίγουρα αν βοηθησε αυτο ή ηταν θεμα εμβρύων.. παντως επαιρνε κορτιζονη οπως λες προληπτικα και τη σταματησε μολις ακουσαν καρδια.. 

Αυτός ο όρος είναι βιταμίνες πρωτεινες Κ ιχνοστοιχεία λένε ότι βοηθάει intralipids τον λένε 

• Μου αρέσει 1

Kοριτσια 40 ++ που προσπαθουν;

Recommended Posts

Σήμερα μας ανακοίνωσε η γραμματέας μας στη δουλειά πως είναι έγκυος στο 2ο παιδί, και είναι 40+. Να το πάρω σαν καλό οιωνό? :-)

Ναιιιιιιιιιιιι ανήκει στο δικό μας γκρουπάκι 40++ χιχιχιχι

και βέβαια είναι Οιωνός !!!!!!

[sIGPIC][/sIGPIC]Πριγκιπέσααα μου, Ήρθες !!! Μαζί με ένα Πρίγκιπα για παρέα !! Αυτά τα Χριστούγεννα είμαστε μαζί !!!

Αγάπες μου.......

xP7up3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 2,1k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Vissi μου τι κάνεις ?

Επιτέλους σε πετυχαίνω μια μέρα και οη line !!!! xixixixi

Χαίρομαι που πάντα βγαίνουν καλές οι εξετάσεις και δεν χρειάζεσαι τα φάρμακα που λες !!! Μακάρι να εξελιχθούν και αυτή τη φορά οι εξετάσεις το ίδιο καλά !!!

Σε λιγότερο από μια εβδομάδα έχουμε χοριακή !!!!! Με το καλό !!!!

Να προσέχεις το κρύωμα όσο γίνεται βέβαια.......

Χτες πήγα στο φίλο μου το γιατρό έκανα την ένεση μόνη μου απλώς ήθελα να βλέπει αν τα κάνω σωστά !!!

Να φανταστείς έβλεπα ένεση και τσίριζα !!! Δεν το πίστευε ..... μετά αγκαλιαστήκαμε, είχε συγκινηθεί και εκείνος......

Η δύναμη της θέλησης για ένα παιδάκι σε κάνει φοβερά δυνατή !!!!!! Τρομερό πράγμα..... Ανατριχιάζω μόνο και μόνο στην ιδέα ότι προχωράω προς τον στόχο μου..... !!!!!!

Μπράβο ΤΙΝΑ μου πολύ χαίρομαι, έτσι όμορφα και θετικά να την πάρεις όλη την προσπάθειά σου και εύχομαι να έχει το καλύτερο τέλος ever!!!!!

Εγώ κάνω αντιπηκτικές τώρα και έκανα και σε όλη την προηγούμενη εγκυμοσύνη και μετά 50 μέρες και πριν όταν προσπαθούσαμε άστα!!!!!!!!!

Δεν ξέρω αν είναι ίδιες με αυτές που κάνεις εσύ, αλλά μια ιδέα είναι, μην σε νοιάζει!!!

ότι σε φέρνει πιο κοντά στο όνειρο, μην σε τρομάζει!!!

Θα πάρεις και το κολάι που λένε και μετά ποιος σε πιάνει. Εξάλλου δεν θα τις κάνεις για πολλές μέρες!!!

DhOkp2.png

MSMSp2.png

Σε μισή ώρα θα πάρω τηλέφωνο να μου πει τα αποτελέσματα, να δούμε αυτή τη φορά.

Συγκινήσε τόσο τώρα που είσαι στην προσπάθεια, φαντάσου να δεις και θετικό τεστ και μετά το μικρό στον υπέρηχο!!!!!!!!!!! Θα πάθεις τίποτα καλέ!!!!

ΑΧΑΧΑΧΑ, μακάρι να μείνεις και ας πάθεις ...................... αχαχα

DhOkp2.png

MSMSp2.png

Ioanna111, συμπεθέρααααααα, αν υποψιαστώ ότι σνομπάρεις την πριγκιπέσα για νύφη σου γκρρρρρρ και χάνεσαι από την παρέα μας με στεναχωρείς :(:( χιχιχιχιχιχι

Συμπεθέρα που είσαι ??????? Εμφανίσου δεν έχουμε πρόβλημα με την ηλικία, δεχόμαστε και λίγο μικρότερους πρίγκιπεςςςςςςςςς !!!!! Ακούει ?????

[sIGPIC][/sIGPIC]Πριγκιπέσααα μου, Ήρθες !!! Μαζί με ένα Πρίγκιπα για παρέα !! Αυτά τα Χριστούγεννα είμαστε μαζί !!!

Αγάπες μου.......

xP7up3.png

Vissi, ενέσεις θα κάνω σε όλη την εγκυμοσύνη και μάλιστα και ένα μήνα μετά την γέννα, να πάνε βέβαια όλα καλά, γιατί είμαι θετικός ετεροζυγωτής σε δυο παράγοντες θρομβοφιλίας !!!!

Πως σου φαίνεται ?? Τέλειο !!!! Σκέτη Τρέλα !!!! Αλλά τίποτα δεν θα με σταματήσει, εννοώ ότι θα κάνω τα πάντα που η επιστήμη μου επιτρέπει !!!

:P:p

Αγάπες μου.......

xP7up3.png

Διαφημίσεις

Σε μισή ώρα θα πάρω τηλέφωνο να μου πει τα αποτελέσματα, να δούμε αυτή τη φορά.

Συγκινήσε τόσο τώρα που είσαι στην προσπάθεια, φαντάσου να δεις και θετικό τεστ και μετά το μικρό στον υπέρηχο!!!!!!!!!!! Θα πάθεις τίποτα καλέ!!!!

ΑΧΑΧΑΧΑ, μακάρι να μείνεις και ας πάθεις ...................... αχαχα

Φύσαααααα φσσσσσσσσσ ΟΜΜΜΜΜΜΜΜΜ να πιάσει η ευχούλα σου ως ήδη μανούλα και σαν μέλλουσα μανούλα για δεύτερη φορά !!!!!

ΟΜΜΜΜΜΜΜΜΜ........

Μπες να μας πεις τα αποτελέσματαααααααα

Αγάπες μου.......

xP7up3.png

Καλημέρααααα!!!! Άργησα γιατί έπρεπε εγώ σήμερα να πάω τη μικρή στο σχολείο - κόλαση άρχισα να ουρλιάζω όταν μου έκλαιγε ότι δεν είναι όμορφη με το μπουφάααν :tongue:

Τι μου θύμισες τώρα !!!!! Εγώ δεν έφευγα από το σπίτι αν δεν πετυχαίνανε τα κοτσιδάκια μου, στο ίδιο ύψος, χωρίστρα στη μέση, η κάθε λεπτομέρεια στην εντέλεια τι λέμε τώρα, να φαίνεται το κοκαλάκι, να μην από την κάτω πλευρά και άλλα .....

Και συ ουρλιάζεις για ένα μπουφάν ????? αστείο πράγμα !!!! κοτσιδάκια δεν έχετε ????

Αγάπες μου.......

xP7up3.png

Να μην σκιάζεσαι και να μην σκέφτεσαι αρνητικά!! όταν σκέφτεσαι συνέχεια το διάολο αυτός σε επισκέπτεται!!! Λέει μια παροιμία (γερμανική)

Και τι θα κάνεις, θα "κρύβεσαι" ή θα αποφεύγεις τις εξετάσεις μια ζωή από φόβο μην βρεις ότι έχεις κάτι;; Γιατί έτσι ακούγεται!!!

Μην ακούω χαζομάρες!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Άντε χαζό, τι κάθεσαι και σκέφτεσαι!!!

Και στην τελική τι στο καλό μπορεί να βρεθεί που να μην αντιμετωπίζεται πια!!! Και καλά το ενδεχόμενο να μην έχεις κάτι δεν το έχεις σκεφτεί καθόλου;;; Με το ζόρι κάτι να έχεις!!! Τίποτα δεν θα έχεις!!

Εγώ όταν έψαχνα να βρω για τις αποβολές μου παρακάλαγα να βρεθεί κάτι για να ξέρω τον λόγο και να τον αντιμετωπίσω!!!

Άντε μην ακούω σαχλαμάρες και έρθω εκεί και σε αρπάξω από το μαλλί!!!!!!!

Δεν μου λες καρκίνος είσαι στο ζώδιο;;; Γιατί οι καρκίνοι έχουν αυτή την απαισιοδοξία και την μαυρίλα!!! (και εγώ καρκίνος είμαι γι΄αυτό το λέω!!)

Λοιπόν άντε οργανώσου και ξεκόλλα, ΣΚΕΨΟΥ ΘΕΤΙΚΑ!!!!!!!!!!!!

Οι γυναίκες που δεν μπορούν να κάνουν παιδί την σήμερον ημέρα είναι πολύ λίγες!!!!!!!!!!!

Τελεία και παύλα!!!!!!!!!!!!!!!

σκορπινα ειμαι ....!

...Σημασια δεν εχει για ποιον πεθαινεις, αλλα για ποιον ζεις...!!!

...μικρο μου βαλεντινακι ,σε λατρευουμε.....!!

Ath gal δεν ξέρω, δεν επιμένω άλλο.....

Συμφωνώ απόλυτα με την γνώμη της Vissi, θα ήθελα να ξέρω .....

αλλά πάλι δεν επεμβαίνω, ο καθένας ξέρει καλύτερα τον ευαυτό του και τις οικομικές του δυνατότητες . Συγνώμη και πάλι !!!!!

Απλώς για να δικαιολογήσω την σύμφωνη γνώμη μου με της Vissi είναι ότι θα ήθελα, να ήξερα κάποια πράγματα πιο νωρίς και να τα ψάχνω, παρά να τα ξεκινάω-ψάχνω για πρώτη φορά στα 40 !!! και τώρα στα 42 να κάνω την πρώτη μου προσπάθεια !!!

Νομίζω ότι κάτι τέτοιο, παρόμοιο, είπε και η Evi155 για μια φίλη της !!!

Βέβαια έχεις όλο τον χρόνο μπροστά σου !!!!! Αυτό είναι πολύ υπέρ σας !!!!!

Και πάλι ζητώ συγνώμη !!!!!

Αγάπες μου.......

xP7up3.png

Καλημέρα evi!Οχι ηταν η 5η εμβρυομεταφορά.Εχω 3 εμβρυακια ακομη στην καταψυξη ευτυχως!Ελπίζω αυτά να είναι πιο τυχερά!

Deppy69 ότι και να πω είναι λίγο και δεν απαλύνει την απογοήτευση ......

Ελπίζουμε σε μια θετική χοριακή και να διαψευστεί το τεστ .....

Σε διαφορετική περίπτωση να είναι τα υπερτυχερά σου τα 3 εμβρυάκια σου στην κατάψυξη και να σε αποζημιώσουν με διπλή χαρά !!!!

Αγάπες μου.......

xP7up3.png

Διαφημίσεις

Τι μου θύμισες τώρα !!!!! Εγώ δεν έφευγα από το σπίτι αν δεν πετυχαίνανε τα κοτσιδάκια μου, στο ίδιο ύψος, χωρίστρα στη μέση, η κάθε λεπτομέρεια στην εντέλεια τι λέμε τώρα, να φαίνεται το κοκαλάκι, να μην από την κάτω πλευρά και άλλα .....

Και συ ουρλιάζεις για ένα μπουφάν ????? αστείο πράγμα !!!! κοτσιδάκια δεν έχετε ????

Α, το μπουφάν ήταν το κερασάκι στην τούρτα, η τελευταία αφορμή! Πω πω και με τα κοτσιδάκια έχουμε θέματα φυσικά! Μήπως είσαι κι εσύ Αιγόκερος σαν τη μικρή μου???:P

sACYp2.png

Vissi, ενέσεις θα κάνω σε όλη την εγκυμοσύνη και μάλιστα και ένα μήνα μετά την γέννα, να πάνε βέβαια όλα καλά, γιατί είμαι θετικός ετεροζυγωτής σε δυο παράγοντες θρομβοφιλίας !!!!

Πως σου φαίνεται ?? Τέλειο !!!! Σκέτη Τρέλα !!!! Αλλά τίποτα δεν θα με σταματήσει, εννοώ ότι θα κάνω τα πάντα που η επιστήμη μου επιτρέπει !!!

:P:p

Έχεις απίστευτο θετικό πνεύμα και ενθουσιασμό! Πολύ το χαίρομαι αυτό στους ανθρώπους!

vissy τί νέα έχεις;

Κορίτσια καληνύχτα!

sACYp2.png

Α, το μπουφάν ήταν το κερασάκι στην τούρτα, η τελευταία αφορμή! Πω πω και με τα κοτσιδάκια έχουμε θέματα φυσικά! Μήπως είσαι κι εσύ Αιγόκερος σαν τη μικρή μου???:P

Καλώς την !!!!!

Εδώ κοτσιδάκια είπα και γω !!!!! δεν έχουν ??? μόνο εγώ είχα ???? !!!!!

χαχαχαχαχαχαχα :tongue::tongue::tongue::tongue:

Αγάπες μου.......

xP7up3.png

Δεν μπήκε η Vissi, ελπίζω να μην πήρε άσχημα νέα, αλλά Vissi ακόμη και έτσι να είναι...... που το απεύχομαι εννοείται δηλ...... !!!!

Το Θέμα είναι να δείξει θετική η χοριακή !!!!!

Δεν εννοώ να πάρεις φάρμακα ούτε το εύχομαι, απλά για ένα παιδάκι θα κάνουμε τα πάντα !!!!!!

Ελπίζω να το διατύπωσα σωστά !!!!!!!

ΟΜΜΜΜΜΜΜΜΜΜΜΜΜΜΜ

Αγάπες μου.......

xP7up3.png

Έχεις απίστευτο θετικό πνεύμα και ενθουσιασμό! Πολύ το χαίρομαι αυτό στους ανθρώπους!

vissy τί νέα έχεις;

Κορίτσια καληνύχτα!

Σ' ευχαριστώωωωω

Νομίζω ότι έχω περάσει πολλά, πάντα βέβαια υπάρχουν πολύ περισσότερα, έτσι για να μην ξεχνιόμαστε, και μάλλον έχω πάρει την ζωή με ''λίγο'' πείσμα !!!!!

Προσπαθώ μέχρι τελικής πτώσεως !!!!! Κάπως έτσι !!!!!!!

Έχω πολύ υπομονή δεν μπορείς να φανταστείς πόσο !!!!!

Αγάπες μου.......

xP7up3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...