Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 2 ώρες πρίν, dimi.tra είπε:

Τα φάρμακα του ΕΟΠΠΥ που παίρνεις από το φαρμακείο του ΕΟΠΠΥ δεν έχουν συμμετοχή. Είναι δωρεάν. Και το κόστος τους είναι γύρω στα 700-900€ ανάλογα τι θα σου γράψει και τι μπορεί να δικαιολογήσει η απόφαση. Τα φάρμακα του φαρμακείου έχουν την συμμετοχή τους κ επειδή δεν παίζουν με γενόσημα και πάρε πχ το πιο φθηνό αλλά πρέπει να πάρεις αυτό που θέλει ο γιατρός μπορεί να βγει αρκετά τσιμπημένη η συμμετοχή. Εγώ βέβαια έδωσα στην συμμετοχή 50€ σύνολο αλλά είμαι επαρχία και η φαρμακοποιός είναι η μαμά της κουμπάρας μου οπότε να πω τι; 🫢 

Θα συμφωνήσω στο θέμα ανδρολόγος πάρα πολύ σημαντικό! 

Μαρη κ εσύ σε έπιασε να πάρεις μπουφέ τώρα;;; 😂

Οι άλλες μιλάνε για έπιπλα 😂 το prp ενδομητρίου που συζητάνε παραπάνω είναι μια τεχνική ενίσχυσης του ενδομητρίου σου στην ουσία με δικό σου αίμα που το φυγοκεντρουν και σου βάζουν το πλάσμα (νομίζω) σαν ένεση με καθετήρα στη μήτρα. Διφορούμενες οι απόψεις για το πόσο βοηθάει γιατί οι μελέτες είχαν πολύ φτωχό δείγμα ασθενών. Υπάρχει και το prp ωοθηκών που κάνεις κάτι αντίστοιχο απλά εκεί τα αποτελέσματα φαίνονται μετά από 2-3 κύκλους. 

Και πότε ενδείκνυται; Σε ποιες περιπτώσεις πρέπει κανείς να το κάνει;

Kοριτσια 40 ++ που προσπαθουν;

Recommended Posts

Καλημέρα vissi!Οχι σημερα δεν γινόταν να το αναβάλλω άλλο!Ετσι ξεκίνησα τη μέρα μου με ενα ωραιοτατο μεν αρνητικο δε τεστακι στο σπίτι...Μετά πηγα και από το μικροβιολογικό και περιμένω το μεσημέρι το¨"επίσημο" αρνητικό!Ηθελα να είμαι προετοιμασμένη γιατί δεν ξέρω για σας βρε κορίτσια αλλ'α εμένα η χειρότερη ώρα ειναι οταν πάω στον μικροβιολόγο για την απάντηση.Τελος πάντων ο,τι εγινε εγινε...Τώρα περιμενω θετικά αποτελέσματα απο εσάς για να πάρω ξανά τα πάνω μου.Που θα πάει κάποια στιγμή θα γίνει...

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 2,1k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Καλημέρα vissi!Οχι σημερα δεν γινόταν να το αναβάλλω άλλο!Ετσι ξεκίνησα τη μέρα μου με ενα ωραιοτατο μεν αρνητικο δε τεστακι στο σπίτι...Μετά πηγα και από το μικροβιολογικό και περιμένω το μεσημέρι το¨"επίσημο" αρνητικό!Ηθελα να είμαι προετοιμασμένη γιατί δεν ξέρω για σας βρε κορίτσια αλλ'α εμένα η χειρότερη ώρα ειναι οταν πάω στον μικροβιολόγο για την απάντηση.Τελος πάντων ο,τι εγινε εγινε...Τώρα περιμενω θετικά αποτελέσματα απο εσάς για να πάρω ξανά τα πάνω μου.Που θα πάει κάποια στιγμή θα γίνει...

Έλα βρε κούκλα μου, shit!!!!!!!!!!!!!! :( Τι να σου πω τώρα.........

Ο γιατρός πότε σου είχε πει να κάνεις τη χοριακή;;; Μήπως ήταν νωρίς;;;;;;; Μακάρι να γίνει το θαύμα και το απόγευμα να ανατραπούν όλα!!!!!!!!

Εμένα η χειρότερή μου ώρα είναι τα τρία λεπτά που περιμένω για να δείξει το τεστ. Εκεί με τα μάτια γουρλωμένα να κοιτάω προσπαθώντας να διακρίνω τη δεύτερη γραμμούλα και αυτή να μην έρχεται........... Να κοιτάω να ξανακοιτάω μήπως κάνω λάθος....... Και μετά βέβαια τα αποτελέσματα των χοριακών...... Μεγαλώνει δε μεγαλώνει;;;;

Αχ τι τραβάμε ρε παιδιά...................

Κουράγιο βρε deppy μου, πάμε γι΄άλλα!!! Τι να σου πω..........

DhOkp2.png

MSMSp2.png

Μπα η αναμόνη για το τεστ δεν ηταν τιποτα!Με επιασα κυριολεκτικα στον υπνο πρωι πρωι-δεν προλαβα καλα καλα να καταλαβω τι εγινε!Εξαλλου γι'αυτο εκανα και τοτεστ στο σπιτι-πρωτη φορα εκανα τεστ δεν ειχα ξανακανει στις προηγουμενες προσπαθειες.Νωρις δεν ειναι,εχουν περασει 16 ημερες απο την ωοληψια....

Ωχ.... πολύ κρίμα deppy... αν βγει αρνητική και η χοριακή πότε μπορείς να ξαναπροσπαθήσεις; Ήταν η πρώτη σου προσπάθεια;

sACYp2.png

Διαφημίσεις

Evi155 πως πήγε η πρωινή γυμναστική;;; Απαπαπα δεν το κάνω να με πληρώνεις, μπράβο σου και χαρά στο κουράγιο σου!!

Ο λαιμός πως πάει;;; και εσένα σε γαργαλάει και εγώ τα ίδια και ο άντρας μου με μπούκωμα σηκώθηκε!!!

Ωραία να ζεις επαρχία, από επιλογή φύγατε ή λόγω επαγγελματικών υποχρεώσεων;; Τρίκαλα δεν έχω πάει ποτέ για να πω την αλήθεια μου!!!

Καλημέρα vissi!

Τελικά περιορίστηκε στο 10λεπτο αντί ημίωρο που ήθελα να κάνω... Κατέληξα στην πρωινή γυμναστικη γιατί μόνο τότε δε με ενοχλεί κανείς, και αν δεν έχεις φάει και είσαι από τον ύπνο είναι πραγματικά πιο εύκολο από όσο ακούγεται!

Τώρα ο λαιμός έχει σχεδόν περάσει αλλά άρχισε το μπούκωμα και η βραχνάδα :|

Θέλαμε να έρθουμε στα Τρίκαλα εδώ και 3-4 χρόνια, εγώ είμαι από εδώ. Η δουλειά μου ήταν Χαλκίδα και πηγαινοερχόμουνα κάθε μέρα από Αθήνα, ενώ εδώ που υπάρχει αντίστοιχη θέση, θα έπαιρνα απόσπαση εύκολα. Δεν φεύγαμε γιατί είχε ο άντρας μου τη δουλειά του στην Αθήνα (στα Metropolis). Η αφορμή ήταν ότι έκλεισε η επιχείρηση και αναγκαστικά πλέον ήρθαμε, γιατί εδώ έχουμε δικό μας σπίτι.

sACYp2.png

Καλημέρα evi!Οχι ηταν η 5η εμβρυομεταφορά.Εχω 3 εμβρυακια ακομη στην καταψυξη ευτυχως!Ελπίζω αυτά να είναι πιο τυχερά!

Μακάρι και ένα και δύο να είναι τυχερά!!! Πόσος καιρός πρέπει να περάσει για την επόμενη;

sACYp2.png

Καλημέρα evi!Οχι ηταν η 5η εμβρυομεταφορά.Εχω 3 εμβρυακια ακομη στην καταψυξη ευτυχως!Ελπίζω αυτά να είναι πιο τυχερά!

Μακάρι deppy μου, να είναι τα τυχερούλια σου!!!

Με το γιατρό σου το συζήτησες, τι μέλλει γενέσθαι;;;

Ποια είναι τα επόμενα βήματα;;

DhOkp2.png

MSMSp2.png

ath_gal1 τέλεια η φάση με το ψάρεμα, μπράβο σας βρε παιδιά!!!! Εγώ δεν θα το άντεχα, μόλις μπω σε βάρκα ζαλίζομαι!!!! Φρίκη σας λέω, όπως και στο ταξίδι με αυτοκίνητο, αν δεν οδηγώ εγώ, ξερνοβολάω συνεχώς!!!

Για το θέμα των εξετάσεων κλπ που λέγαμε και εχθές, να σου πω τη δική μου άποψη και εγώ τι θα έκανα στη θέση σου.

Εγώ θα έκανα την σαλπιγγογραφία άμεσα, ίσως και υστεροσκόπηση (αφού έχεις μια καισαρική στο ιστορικό) για να ξέρω τι μου γίνεται, ήδη έχει περάσει 6μηνο από την κιρσοκήλη του συζύγου, γιατί να περάσω άλλο ένα 6μηνο γεμάτο άγχος περιμένοντας και προσπαθώντας στα τυφλά;;; Είσαι και αγχώδης τύπος και στεναχωριέσαι, πως θα περάσεις αυτό τον καιρό, το έχεις σκεφτεί;;;

Αν πας και κάνεις τώρα τη σαλπιγγογραφία και όλα είναι καλά, με χαρά και ανεβασμένη ψυχολογία θα ριχτείς στις προσπάθειες για όσο θέλεις και θα εξαντλήσεις όλα τα περιθώρια για φυσική σύλληψη, όσο καιρό θες, αφού το θες τόσο πολύ!!! (Για μένα παρεπιπτόντως δεν παίζει ρόλο ο τρόπος που θα αποκτήσεις ένα παιδί, αλλά να το αποκτήσεις!! βέβαια μετά μπαίνει και το οικονομικό στη μέση, δεκτόν).

Αν τα αποτελέσματα δεν είναι καλά (φτου φτου και έξω από εδώ) γιατί να χάνεις άλλο ένα εξάμηνο, κατευθείαν πας και κανονίζεις το πρόγραμμά σου.

Νομίζω ότι πιο ψυχοφθόρο και αγχωτικό είναι να προσπαθείς στα τυφλά, παρά όταν ξέρεις τι σου γίνεται!!!

Εγώ επίσης θα είχα χειριστεί και διαφορετικά το θέμα του σπέρματος. Τι εννοώ, μόλις το μάθαινα, θα πήγαινα κατευθείαν να κάνω σαλπιγγογραφία και να δω αν εγώ είμαι εντελώς καλά και υστεροσκόπηση (λόγω καισαρικής). Αν ήμουν καθαρή θα έβαζα τον σύζυγο να κάνει την επέμβαση και να βλέπαμε. Αν δεν ήμουν καθαρή κατευθείαν θα πήγαινα για εξω να γλιτώσει και ο σύζυγος την επέμβαση.

Ξέρω ξέρω ότι είναι και το οικονομικό στη μέση κλπ αλλά αν πας σε δημόσιο νοσοκομείο μπορείς να βρεις άκρη για τη σαλπιγγογραφία έστω ή και για μια υστεροσκόπηση, κάποια άκρη έχεις βρει από ότι είπες.

Αχ τι σε ζαλίζω τώρα θα μου πεις;;;;; Μη με βρίσεις, please!!! Ξέρω τι φάση περνάς, γιατί εκεί που είσαι ήμουν......

Σου τα λέω αυτά γιατί απλά πολλές φορές συζητώντας τα θέματα που μας απασχολούν με άλλους, τρίτους, μπορεί να πάρουμε ιδέες, να δούμε πράγματα που ίσως δεν τα έχουμε εμείς σκεφτεί κλπ

Γι΄αυτό επικοινωνούμε άλλωστε, για να αλληλοστηριζόμαστε και να βοηθάμε η μια την άλλη.

Αυτά.........Σε έπρηξα και ζητώ συγνώμη. Αν γίνομαι ενοχλητική, πες το μου οκ;;

καλημερα...!!! συμπερασμα απ ολα αυτα???--->δεν εινια σσυζυγος μου ,δεν ειμαστε παντρεμενοι !!!! λολ!

λοιπον ..δεν με επρηξες και σ ευχαριστω που μπηκες στη διαδιακασια να τα πεις ..τοοοσο αναλυτικα ...μονο που υπαρχει το εξης προβλημα...

αν κανω τωρα σαλπιγγ.. και χρειαστει το οτιδηποτε ...δενυπαρχει μια....

δεν ειμια καθολου φιλοχρηματη(γι αυτο εξαλλου δεν εχω και καβατζεσ!)

δυστυχως ομως .με το χρημα κανεις ο,τι θες....

με την εννοια οτι απλουστευεις καποιες καταστασεις...

αν ειχα χρηματα τωρα ..σαφωσ και θα πηγαινα να κανω ..οχι σαλπιγγ. αλλαλκαποιες διαφορετικες εξετασεισ τυπου...για να δω αν παραγω ωαρια...η καποιες αλλες...

οχι ομωσ επεμβατικες ..απλα για εξεταση ..οπωσ ...υστεροσκοπιση κλπ...

οι γιατροι ..εφοσον διεγνωσαν κιρσοκηλη....σου λενε ...ασ κανει ο δικοσ σου εγχειρηση ..εινια πολυ απλη ...σαν σκωληκοειδ. και πιο απλη ...τιποτα δεν ειναι ...ρουτινα επεμβαση ...σε4 σχεση με το ινομυωμα μου που ειχα εχω ...

οποτε σου λενε ξεκινα απο κει ...

τωρα θα περιμενουμε οπωσ σου ειπα γιατι και σαλπιγγ να κανω ..αν χρειαστει κατι παραπανω ..(οχι θεμα υγειασ αλλα απλα θεμα γονιμοτητασ ...και τ αφησω ..εκει εινια που θα με παρει απο κατω...)

οποτε γι αυτο λεω να περιμενουμε ,,,

δεν εχει κανενασ μασ δουλεια....οποτε?..και που συζηταμε να ...πιασουμε ..και παλι ,,,βαρια κουβεντα κανουμε ,καθοτι ανεργοι και οι δυο...

...Σημασια δεν εχει για ποιον πεθαινεις, αλλα για ποιον ζεις...!!!

...μικρο μου βαλεντινακι ,σε λατρευουμε.....!!

Διαφημίσεις

καλημερα ....επειδη εχω χασει επεισοδια ....εχεισ κανει σπερματ. ? η απλα προσπαθεις και εκανεσ χοριακη?

Καλημέρα vissi!

Τελικά περιορίστηκε στο 10λεπτο αντί ημίωρο που ήθελα να κάνω... Κατέληξα στην πρωινή γυμναστικη γιατί μόνο τότε δε με ενοχλεί κανείς, και αν δεν έχεις φάει και είσαι από τον ύπνο είναι πραγματικά πιο εύκολο από όσο ακούγεται!

Τώρα ο λαιμός έχει σχεδόν περάσει αλλά άρχισε το μπούκωμα και η βραχνάδα :|

Θέλαμε να έρθουμε στα Τρίκαλα εδώ και 3-4 χρόνια, εγώ είμαι από εδώ. Η δουλειά μου ήταν Χαλκίδα και πηγαινοερχόμουνα κάθε μέρα από Αθήνα, ενώ εδώ που υπάρχει αντίστοιχη θέση, θα έπαιρνα απόσπαση εύκολα. Δεν φεύγαμε γιατί είχε ο άντρας μου τη δουλειά του στην Αθήνα (στα Metropolis). Η αφορμή ήταν ότι έκλεισε η επιχείρηση και αναγκαστικά πλέον ήρθαμε, γιατί εδώ έχουμε δικό μας σπίτι.

ωραία λοιπόν και το θέλατε και ήρθε λίγο και το επαγγελματικό (άσχημο βέβαια ότι έκλεισε η επιχείρηση). Τώρα πως έχετε προσαρμοστεί εκεί;; Παρέες, δραστηριότητες για εσάς και τη μικρή υπάρχουν;; Ο σύζυγος βρήκε δουλειά;;

DhOkp2.png

MSMSp2.png

καλημερα...!!! συμπερασμα απ ολα αυτα???--->δεν εινια σσυζυγος μου ,δεν ειμαστε παντρεμενοι !!!! λολ!

Α.... ε, και τι πειράζει αν δεν είστε παντρεμένοι όλα καλά!!

Ερώτηση: τι είναι το λολ;;; και κάπου αλλού το έχω δει νομίζω στα αγγλικά αλλά δεν ξέρω τι σημαίνει!!:oops:

λοιπον ..δεν με επρηξες και σ ευχαριστω που μπηκες στη διαδιακασια να τα πεις ..τοοοσο αναλυτικα ...μονο που υπαρχει το εξης προβλημα...

αν κανω τωρα σαλπιγγ.. και χρειαστει το οτιδηποτε ...δενυπαρχει μια....

Μα δεν θα χρειαστεί να κάνεις κάτι άμεσα, απλά θα ξέρεις τι σου γίνεται, θα ανασκουμπωθείς και θα ρίξεις το βάρος σε προσπάθειες ανεύρεσης δουλειάς, χρημάτων κλπ για να επιτύχεις το σκοπό σου!!! Και εσύ και ο σύντροφός σου!!

Δεν θα έχεις το μυαλό σου συνεχώς κάθε μήνα στο αν πέτυχε αυτή τη φορά ή όχι, ούτε θα "στεναχωριέσαι", δεν ξέρω πως να το εκφράσω. Θα ξέρεςι που θα πατάς και δεν θα χάνεις χρόνο. Με αυτή την έννοια το λέω!!

αν ειχα χρηματα τωρα ..σαφωσ και θα πηγαινα να κανω ..οχι σαλπιγγ. αλλαλκαποιες διαφορετικες εξετασεισ τυπου...για να δω αν παραγω ωαρια...η καποιες αλλες...

οχι ομωσ επεμβατικες ..απλα για εξεταση ..οπωσ ...υστεροσκοπιση κλπ...

Η σαλπιγγογραφία δεν είναι επεμβατική, σαν ακτινογραφία είναι που σου βάζουν όμως ένα υγρό για να φαίνονται οι σάλπιγγες κλπ Ομοίως και η υστεροσκόπηση, θέλω να πω ότι δεν είναι επεμβατική. Μια καμερούλα σου βάζουν και βλέπουν τι γίνεται μέσα.

δεν εχει κανενασ μασ δουλεια....οποτε?..και που συζηταμε να ...πιασουμε ..και παλι ,,,βαρια κουβεντα κανουμε ,καθοτι ανεργοι και οι δυο...

Μην το σκέφτεσαι έτσι, θα βρείτε και δουλειά και το παιδάκι θα έρθει, θα σας φέρει και τύχη!!!!!

όλα καλά θα πάνε ath_gal1, όλα καλά!!!!

Πάλι πολλά είπα αλλά ρε γμτ δεν μπορώ να μην πω αυτό που πιστεύω, τι στο καλό μόνο για να λέμε καλημέρες και καλησπέρες γράφουμε εδώ μέσα;;; Εγώ τουλάχιστον όχι.........

DhOkp2.png

MSMSp2.png

Πάλι πολλά είπα αλλά ρε γμτ δεν μπορώ να μην πω αυτό που πιστεύω, τι στο καλό μόνο για να λέμε καλημέρες και καλησπέρες γράφουμε εδώ μέσα;;; Εγώ τουλάχιστον όχι.........

ξερω βρε τι ειναι η σαλπιγγ. απ την αλλη σκεφτομαι οτι μου λεει ο γιατρος μου οτι καλυτερα θα ηταν να την κανω ιδιωτικα ..γιατι εινια μια εξεταση ...που δεν εινια σαφωσ αιματοσ και να κανει λαθος ..την κανεισ την αλλη βδομαδα...οποτε καλυτερα θα ηταν να την κανω ιδιωτικα ...τουτεστιν ...150 ευρω!

και δνε υπαρχουν ...

ο γιατροσ μου το λεει οχι για να κερδισει αυτοσ ...ειναι τσεκαρισμενο ...

απλα για καλυτερο και σαφεσ αποτελεσμα....

και υστεροσκοπηση ξερω τι ειναι ..αλλα γι ανα κανω ολα αυτα...εστω και μεσω εοππυ ...δεν υπαρχει ..η συμμετοχη ....τι στα λεω τωρα...

ειναι πολυ χαλια τα οικονομικα μας....

τωρα αν καθοταν παιδι ..δεν ξερω ακριβωσ τι θα καναμε αλλα ολο και κατι θα καναμε ...

το λολ ....το εχεισ δει στο f/b και σημαινει ...lol= laugh out loud.....

ειναι εκφραση ...:P

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...