Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• On 27/12/2024 at 8:14 ΜΜ, Makelen είπε:

Να σε ρωτησω κατι; αν ξερεις. Αν μεινω εγκυος, τα κροσυντηρημενα εμβρυα ειναι απο πριν κλεισω τα 39. Ενω οταν κανω την-τις ετ, θα ειμαι 42 κοντα στην αυχενικη. Σε αυτη την εξεταση μετρανε την τωρινη μου ηλικια ή την ηλικια των εμβρυων;? 

Την ίδια απορία έχω και εγώ.Στις 2/1 έχω αυχενική και δεν ξέρω τι θα γίνει.Εβαλα δύο έμβρυα,ένα παλιό από το 2021 και ένα καινούριο που κάναμε τον Σεπτέμβρη του 2024.Επιασε μόνο το ένα,αλλά δεν ξέρουμε ποιο.Αρα θα μου βγάλουν δύο διαφορετικά ποσοστά?Θα βάλουν μέσο όρο?Δεν έχω ιδέα,μεγάλο μπερδεμα

Kοριτσια 40 ++ που προσπαθουν;

Recommended Posts

πάλι μου μόνη θα μείνω !!!! ?????

ειμαι εδω εγω! μην αγχωνεσαι !

βλεπω παμε πακετο ..το βλεπω εδω και 6 χρονια και καθε φορα κλαιω ..συγκινουμαι πολυ οταν βρισκονται οι ανθρωποι μεταξυ τους και χαιρονται...

εχω ψιλοπονακια ..αφου αδιαθετησα ειπαμε δεν το βαζω κατω...

εσυ τι εκναεσ την ενεση μονη σου ? ειχες πει οτι θα ερθει και ενασ φιλος σου γιατρος...

τα καταφερες τελικα? ποιο εινια το επομενο σταδιο?

...Σημασια δεν εχει για ποιον πεθαινεις, αλλα για ποιον ζεις...!!!

...μικρο μου βαλεντινακι ,σε λατρευουμε.....!!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 2,1k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Είμαι κι εγώ εδώ! Έβαλα τη μικρή για ύπνο, έφτιαξα φακές και είμαι μόνη μου, ο άντρας μου Αθήνα για ένα δικαστήριο... τουλάχιστον το δικαστήριο δεν έπεσε σε γόνιμες μέρες :-)

sACYp2.png

ΤΙΝΑ ΜΑRT ναι, μετά τις ενέσεις τί γίνεται; Το τικεράκι σου είναι τόσο γλυκό...

ath_gal1 μη στενοχωριέσαι, φέτος θα γίνει, το κυνηγάς και θα γίνει! Τώρα για το αν είσαι και σου έχει έρθει, δεν ξέρω, δες μήπως και μετά την περίοδο πονάει το στήθος, είναι από τα βασικά συμπτώματα.

Παιδιά επειδή κι εγώ βαριέμαι το καθάρισμα του ψαριού προτιμώ π.χ. σολωμό φιλέτο ή γλώσσα και τα μαγειρεύω με διάφορους τρόπους.

sACYp2.png

ειμαι εδω εγω! μην αγχωνεσαι !

βλεπω παμε πακετο ..το βλεπω εδω και 6 χρονια και καθε φορα κλαιω ..συγκινουμαι πολυ οταν βρισκονται οι ανθρωποι μεταξυ τους και χαιρονται...

6 χρόνια; δηλαδή εννοείς 6 χρόνια που μπαίνεις σε φόρουμ;

Κι εγώ το βρίσκω πολύ συγκινητικό. Πολύ συγκινητική βρήκα και την ιστορία της Alice in Wonderland που διάβασα στην αρχή του θέματός μας, την είδατε; Μόνο έμεινα με την απορία, τί απέγινε με την κοπέλα, γέννησε, όλα καλά; ελπίζω να είναι καλά και να μην ξαναμπήκε επειδή έχει άλλες ασχολίες :-)

sACYp2.png

6 χρόνια; δηλαδή εννοείς 6 χρόνια που μπαίνεις σε φόρουμ;

Κι εγώ το βρίσκω πολύ συγκινητικό. Πολύ συγκινητική βρήκα και την ιστορία της Alice in Wonderland που διάβασα στην αρχή του θέματός μας, την είδατε; Μόνο έμεινα με την απορία, τί απέγινε με την κοπέλα, γέννησε, όλα καλά; ελπίζω να είναι καλά και να μην ξαναμπήκε επειδή έχει άλλες ασχολίες :-)

οχι βρε ..βλεπω 6 χρονια παμε πακετο ....

σε μια ιστορια ειχα κλαψει τοοοοοοοσο πολυ .....οσο δεν φανταζεσαι ...

Διαφημίσεις

οχι βρε ..βλεπω 6 χρονια παμε πακετο ....

σε μια ιστορια ειχα κλαψει τοοοοοοοσο πολυ .....οσο δεν φανταζεσαι ...

Ααααα!!! Την εκπομπή εννοείς!!!:oops: εδώ και 5 μήνες δεν έχω τηλεόραση και μερικές φορές νοιώθω εξωγήινη :P:p:p:p

2-3 φορές που το έχω δει έχω ρίξει πολύυυυ κλάμα!!!

sACYp2.png

μιαμ μιαμ τα χορταράκια σούπερ, τα ψάρια βαριέμαι να τα καθαρίσω και γι΄αυτό δεν τα μαγειρεύω, μόνο έξω τα τρώω, έτρωγα δηλ. γιατί τώρα πάνε και τα ψαράδικα με τις ωραίες καθαρισμένες ψαρούκλες!!!

Εγώ μάλλον την έχω αρπάξει, έχει αρχίσει και με γρατζουνάει ο λαιμός μου, φτερνίζομαι, κάτι ψιλομυξούλες έχουν κατέβει, δεν με βλέπω καλά.........

τώρα για το να είσαι και να σου έρθει αίμα κανονικό τι να πω, αφού έκανες και το τεστ εχθές......... δεν νομίζω, είναι πολύ τραβηγμένο, δεν συμβαίνουν συχνά αυτά.

Μήπως στο εν τω μεταξύ να έκανες και μια σαλπιγγογραφία να ξέρεις και τι γίνεται;;; Μην περιμένεις το σπέρμα να ανακάμψει και περνάν οι μήνες έτσι και μετά βρεθείς μπροστά σε άλλο θέμα;;;;

Αλήθεια έχεις πει πολλές φορές για χάλια σπέρμα, τι πρόβλημα έχει;;

Αν σου πω ομωσ οτι οχι μονο τα καθαριζω αλλα τα ψαρευω κιολα ? τι θα πεις?

οχι τα σημερινα που φαγαμε αλλα τα μεγαλα ...τσιπουρες -φαγκρυα κλπ...

ε κανα χταποδακι ..

ψαρευει ο δικοςμου εδω και χρονια και με κολλησε κι εμενα ..καθοτι μ αρεσει πολυ πολυ η θαλασσα...

εχουμε και βαρκα ...και παμε ...

τοσο ψαρι φρασκο που εχω φαει 3 χρονια που ειμαστε μαζι δεν το χω φαει τα υπολοιπα 32...

σκεφτηκα να κανω σαλπιγγ. αλλα χωρια το οικονομικο δεν παιζει ...σκεφτηκα δηομσιο..και πηρα κατι τηλ βρηκα ακρη ..

τεσπα ..το θεμα μου ομωσ εινια ...οτι θελω αν γινοταν να πιασω φυσιολογικα ..θελω να αποκλεισω ΟΛΕΣ τισ πιθανοτητεσ για φυσιολ συλληψη ...και μετα να το ριξω στην τεχνητη γονιμοπ.

αν κανω τωρα σαλπιγγ και εχω κατι ...εκει να δεις μετα μαυριλες!

θα περιμενουμε λιγο ακομα κανα ..6 μηνο ..και μετα αμα ειναι βουρ και ο,τι χρειαστει θα το κανουμε ...

με πήρε ο θείος να μου ευχηθεί καλή επιτυχία και βγήκα εκτός για λίγο

πάλι σελίδες γράφουμε χιχιχιχιχιχιχι

[sIGPIC][/sIGPIC]Πριγκιπέσααα μου, Ήρθες !!! Μαζί με ένα Πρίγκιπα για παρέα !! Αυτά τα Χριστούγεννα είμαστε μαζί !!!

Αγάπες μου.......

xP7up3.png

Evi, η κόρη σου είναι κούκλα !!!!

Θα κάψει καρδιές το παιδί !!!!

Η ιστορία της Alice είναι πολύ συγκινητική, λέει νομίζω ότι γέννησε !!!!

Όλες εκείνες οι κοπέλες δεν μπαίνουν πια στο θέμα 40 ++ !!!!

[sIGPIC][/sIGPIC]Πριγκιπέσααα μου, Ήρθες !!! Μαζί με ένα Πρίγκιπα για παρέα !! Αυτά τα Χριστούγεννα είμαστε μαζί !!!

Αγάπες μου.......

xP7up3.png

Διαφημίσεις

Καλώς την πάλι!

ath_gal1 ωραία που ψαρεύετε! Ναι καλά το σκέφτεστε, μην παρασύρεστε από γιατρούς, εξαντλήστε τα περιθώρια, ελπίζω βέβαια να μη χρειαστεί (να τα εξαντλησετε)

vissi τώρα είδα πως είσαι κρυωμένη, κι εγώ μια από τα ίδια, γαργαλάει και ο λαιμός για βήχα, είναι η εποχή, περαστικά...

sACYp2.png

Ath gal δεν μπορώ να βλέπω συνέχεια τέτοια και να συγκινούμαι !!!!

μου είναι πάρα πολύ δύσκολο !!!

Evi, πριγκιπέσα σε ευχαριστεί για το τικεράκι !!!! έρχεταιιιιιιιι....... :P:p

όσο για μετά τις ενέσεις, δεν ξέρω ακριβώς τι γίνεται, πρώτη φορά κάνω !!!!! ;);)

Αγάπες μου.......

xP7up3.png

Evi, η κόρη σου είναι κούκλα !!!!

Θα κάψει καρδιές το παιδί !!!!

Η ιστορία της Alice είναι πολύ συγκινητική, λέει νομίζω ότι γέννησε !!!!

Όλες εκείνες οι κοπέλες δεν μπαίνουν πια στο θέμα 40 ++ !!!!

Ευχαριστώ TINA MART! έχει όντως πάρει τα καλύτερα στοιχεία και από τους δύο μας η κορούλα!

Νομίζω η Alice άφησε το θέμα λίγο πριν γεννήσει, ίσως πάλι κάνω λάθος.

Το γεγονός ότι δεν μπαίνουν και οι άλλες σημαίνει πως προχώρησαν στις εγκυμοσύνες τους, άρα είναι γουρλίδικο το θεματάκι:tongue:

sACYp2.png

Είναι κρυωμένη η vissi ???

Vissi πρόσεχε τώρα στην προσπάθεια, καλά και γω φοβάμαι κρυολόγημα δεν κάνει λένε !!!!!

Δεν έχω διαβάσει γιατί μέχρι να διαβάσω να γράψω θα φύγετε πάλι !!!! :tongue::tongue:

Θα διαβάσω μετά εργασία για το σπίτι !!!! (κάτι λίγα είδα )

Η Ath gal πάει για τον επόμενο μήνα Δυνατάαααααα και με χωρίς άγχος !!!!!

Αγάπες μου.......

xP7up3.png

Σας καληνυχτώ, πάω για ύπνο, θα ξυπνήσω νωρίς να κάνω λίγη γυμναστική. Εδώ και 2 μήνες κάνω περίπου 3 φορες τη βδομάδα μόνη μου πιλάτες, κυρίως πρωϊνα με την ησυχία μου :-). Μόνο που θα πρέπει να ξυπνήσω 6.30!

Σας φιλώ όλες!

sACYp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...