Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• On 27/12/2024 at 8:14 ΜΜ, Makelen είπε:

Να σε ρωτησω κατι; αν ξερεις. Αν μεινω εγκυος, τα κροσυντηρημενα εμβρυα ειναι απο πριν κλεισω τα 39. Ενω οταν κανω την-τις ετ, θα ειμαι 42 κοντα στην αυχενικη. Σε αυτη την εξεταση μετρανε την τωρινη μου ηλικια ή την ηλικια των εμβρυων;? 

Την ίδια απορία έχω και εγώ.Στις 2/1 έχω αυχενική και δεν ξέρω τι θα γίνει.Εβαλα δύο έμβρυα,ένα παλιό από το 2021 και ένα καινούριο που κάναμε τον Σεπτέμβρη του 2024.Επιασε μόνο το ένα,αλλά δεν ξέρουμε ποιο.Αρα θα μου βγάλουν δύο διαφορετικά ποσοστά?Θα βάλουν μέσο όρο?Δεν έχω ιδέα,μεγάλο μπερδεμα

Kοριτσια 40 ++ που προσπαθουν;

Recommended Posts

ειδα αιμα ...προς το παρον ροζ....ε που να ναι ...κατεβαινουν ...

χαθηκαν ολες μου οιελπιδες γι αυτο το μηνα ...παρ ολο που το βλεπα πολυ αισιοδοξα...

μου χε κατσει...

ενιγουει.....θα ξαναπροσπαθησουμε ...

ειμαι ανθρωποσ που δεν τα παραταω γενικα στη ζωη μου ...

καποια στιγμη θα μου κατσει κι εμενα το 13 το καλο!

...Σημασια δεν εχει για ποιον πεθαινεις, αλλα για ποιον ζεις...!!!

...μικρο μου βαλεντινακι ,σε λατρευουμε.....!!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 2,1k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

ειδα αιμα ...προς το παρον ροζ....ε που να ναι ...κατεβαινουν ...

χαθηκαν ολες μου οιελπιδες γι αυτο το μηνα ...παρ ολο που το βλεπα πολυ αισιοδοξα...

μου χε κατσει...

ενιγουει.....θα ξαναπροσπαθησουμε ...

ειμαι ανθρωποσ που δεν τα παραταω γενικα στη ζωη μου ...

καποια στιγμη θα μου κατσει κι εμενα το 13 το καλο!

Τίποτα δεν χάθηκε, να είσαι θετική. Τον επόμενο μήνα θα περιμένουμε παρέα (τρίτη μέρα περιόδου εγώ σήμερα) ;)

Καλό απόγευμα, θα μπω μετά τις 9

Φιλάκια σε όλες !!!

Αλήθεια δεν είδα για την Deppy νέα !!!!

Deppyyyy, Χοριακή Τώρα !!!!!!!!!!

TINA MART πραγματικά δεν συντονιζομαστε, έχουμε άλλες βάρδιες στο καφέ:tongue: Μπορεί να τα πούμε όμως το βράδυ!

sACYp2.png

Τίποτα δεν χάθηκε, να είσαι θετική. Τον επόμενο μήνα θα περιμένουμε παρέα (τρίτη μέρα περιόδου εγώ σήμερα) ;)

TINA MART πραγματικά δεν συντονιζομαστε, έχουμε άλλες βάρδιες στο καφέ:tongue: Μπορεί να τα πούμε όμως το βράδυ!

εδώ είμαι

[sIGPIC][/sIGPIC]Πριγκιπέσααα μου, Ήρθες !!! Μαζί με ένα Πρίγκιπα για παρέα !! Αυτά τα Χριστούγεννα είμαστε μαζί !!!

Αγάπες μου.......

xP7up3.png

μη μου πεις πως το κοριτσάκι σου αυτό είναι η κόρη σου !!!!!

[sIGPIC][/sIGPIC]Πριγκιπέσααα μου, Ήρθες !!! Μαζί με ένα Πρίγκιπα για παρέα !! Αυτά τα Χριστούγεννα είμαστε μαζί !!!

Αγάπες μου.......

xP7up3.png

μετά τις 9 θα είμαι πρέπει 8 να κάνω την ένεση και θα ζητήσω βοήθεια από ένα φίλο μου γιατρό !!!! μόνη μου θα την κάνω αλλά θέλω και παρέααααα χαχαχαχα

:tongue::tongue:

Αγάπες μου.......

xP7up3.png

Διαφημίσεις

Εγώ αύριο έχω εξέταση προγεστερόνης και οιστραδιόλης για να δούμε αν θέλει υποστήριξη η ωχρινική φάση, φάρμακα δηλαδή. Για να δούμε τι θα δούμε, ελπίζω να αποφύγω τα φάρμακα, ειδικά τα συγκεκριμένα δεν θέλω να τα βλέπω...........

ath_gal1 πως είσαι, χαίρομαι που λες ότι δεν τα παρατάς, έτσι πρέπει!!!

Αύριο θα κάνει και χοριακή deppy69, ελπίζω να μπει τα καλά νέα!!!

ΤΙΝΑ πως πάει με τις ενέσεις;;; Πότε θα πας για υπέρηχο;;;

DhOkp2.png

MSMSp2.png

Έχω βάλει τον μικρό για ύπνο και εμένα κλείνουν τα ματάκια μου, από τις 05:50 ξύπνια κάθε πρωί, πέφτω με τις κοτούλες για ύπνο!!! κο κο κο

Για να μπω να δω τα νέα σας κρατιέμαι

DhOkp2.png

MSMSp2.png

καλησπερα παλι κια πο μενα ...

μαγειρεαψα ωραια ψαρακια...αθερινα ...μεχρι να τα καθαρισω απ τα κ@λοφυκια χαλασα 3 τονους νερο!!!!

και χορτα ...και πολυ μου αρεσε το φαγητο αυτο...

τωρα καθομαι ..ψιλοποναω..αφου μου ηρθε ..,και παμε για τον επομενο μηνα ...

δεν μιλαμε για την απογοητευση που πηρα...

δεν θελω καννα πιστευω οτι μπορει να μην ειναι και περιοδος ...οπωσ ....πριν 16 χρονια...

ημουν και ειχα κανονικα περιοδο...κ το καταλαβα στην 7 βδομαδα..:rolleyes:

...Σημασια δεν εχει για ποιον πεθαινεις, αλλα για ποιον ζεις...!!!

...μικρο μου βαλεντινακι ,σε λατρευουμε.....!!

Διαφημίσεις

καλησπερα παλι κια πο μενα ...

μαγειρεαψα ωραια ψαρακια...αθερινα ...μεχρι να τα καθαρισω απ τα κ@λοφυκια χαλασα 3 τονους νερο!!!!

και χορτα ...και πολυ μου αρεσε το φαγητο αυτο...

τωρα καθομαι ..ψιλοποναω..αφου μου ηρθε ..,και παμε για τον επομενο μηνα ...

δεν μιλαμε για την απογοητευση που πηρα...

δεν θελω καννα πιστευω οτι μπορει να μην ειναι και περιοδος ...οπωσ ....πριν 16 χρονια...

ημουν και ειχα κανονικα περιοδο...κ το καταλαβα στην 7 βδομαδα..:rolleyes:

μιαμ μιαμ τα χορταράκια σούπερ, τα ψάρια βαριέμαι να τα καθαρίσω και γι΄αυτό δεν τα μαγειρεύω, μόνο έξω τα τρώω, έτρωγα δηλ. γιατί τώρα πάνε και τα ψαράδικα με τις ωραίες καθαρισμένες ψαρούκλες!!!

Εγώ μάλλον την έχω αρπάξει, έχει αρχίσει και με γρατζουνάει ο λαιμός μου, φτερνίζομαι, κάτι ψιλομυξούλες έχουν κατέβει, δεν με βλέπω καλά.........

τώρα για το να είσαι και να σου έρθει αίμα κανονικό τι να πω, αφού έκανες και το τεστ εχθές......... δεν νομίζω, είναι πολύ τραβηγμένο, δεν συμβαίνουν συχνά αυτά.

Μήπως στο εν τω μεταξύ να έκανες και μια σαλπιγγογραφία να ξέρεις και τι γίνεται;;; Μην περιμένεις το σπέρμα να ανακάμψει και περνάν οι μήνες έτσι και μετά βρεθείς μπροστά σε άλλο θέμα;;;;

Αλήθεια έχεις πει πολλές φορές για χάλια σπέρμα, τι πρόβλημα έχει;;

DhOkp2.png

MSMSp2.png

Γεια σας ήρθα, τσαααααα

έκανα ένεση σε ένα φίλο μου χαχαχαχα την δεύτερη για σήμερα !!!

Εσείς τι κάνετε ??

Αγάπες μου.......

xP7up3.png

υπέρηχο δεν ξέρω πότε ακριβώς, αλλά επόμενο ραντεβού έχω σε 10 μέρες !!!

Αγάπες μου.......

xP7up3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...