Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 10 hours ago, MK2012 said:

Έχω σκοπό να κάτσω μέσα στο Σαββατοκύριακο να βάλω σε μια σειρά τις εξετάσεις. Προσπάθησα τις προηγούμενες μέρες και δεν ήθελα καν να τις βλέπω. Προσπαθώ να σκέφτομαι λίγο πιο αισιόδοξα αλλά ακόμα έχω τις διακυμάνσεις μου. Τουλάχιστον θα δούμε τον γιατρό τη Δευτέρα με τον εμβρυολόγο και έχω απορία για το τι θα πούνε. Εχουμε δρόμο μπροστά μας, νόμιζα Κ ηλπιζα πως είχαμε φτάσει πμ κοντά στο τέλος της ταλαιπωρίας.Το χειρότερο είναι πως περνάω ηλικιακά στη φάση που όπου σταθώ και όπου βρεθώ αυτές τις μέρες μου ανακοινώνουν εγκυμοσύνες. Χαίρομαι πολύ για τον κύκλο μου αλλά παράλληλα είναι τόσο κακό timing για εμένα. Αν ήξερα πως υπάρχει περιθώριο χρόνου, δε θα με ένοιαζε. Θα συνέχιζα να προσπαθώ με υπομονή. Ο παράγοντας του χρόνου σε συνδυασμό με την αμφιβολία για το πόσα αποθέματα έχουν μείνει και για πόσο είναι αυτό που με φρικάρει κυρίως. Υπομονή και δύναμη έχω αλλά δεν αρκούν μόνα τους.

Μην ανησυχείς για την ηλικία να λες πάντα ότι είσαι στην καλύτερη σου φάση για να γίνεις μανούλα (και θα είσαι μια πολύ καλή μανούλα) θα το δεις που θα έρθει η ώρα και θα γίνουν όλα όπως πρέπει. Ξέρω πολλές γυναίκες με μικρό απόθεμα και αρκετά άλλα θεματάκια και στο τελος τα κατάφεραν και μια και δύο φορες! Μην μπαίνεις στη διαδικασία να σκέφτεσαι για δότρια ωαρίων. Είναι πολύ πολύ νωρίς! Το έκανα και εγώ αυτό (χωρίς να αναφερθεί λέξη από τους γιατρούς) Είναι μια πολύ καλή  επιλογή αλλά προς το παρόν εσύ δεν έχεις εξαντλησει ολες τις υπολοιπες ! Δώσε χρόνο ! Αν θυμάμαι ήταν η πρώτη προσπάθεια αυτή ; 

Όσον αφορά την ανακοίνωση εγκυμοσύνης από φίλες συγγενείς κλπ όλες όσες δυσκολευτήκαμε-ομαστε νιώσαμε ακριβώς αυτό που νιώθεις εσύ. Χαίρεσαι αλλά την ίδια ώρα λες εγώ γιατί ακόμη;  Προς το παρόν ίσως να μην υπάρχει απάντηση. Να θυμάσαι πάντα ότι δεν είναι δική σου επιλογή δε φταις εσύ σε κάτι και δεν είσαι λιγότερο ικανή από οποιαδήποτε άλλη γυναίκα! Στην τελική η καθεμιά μας έχει την δική της πορεία. Θα παρεις τις απαντήσεις σου όταν θα έρθει η ώρα..μέχρι τότε υπομονή και αντοχή !

• Μου αρέσει 3

Kοριτσια 40 ++ που προσπαθουν;

Recommended Posts

Από δουλειά σκέφτεσαι να κάνεις κάτι;; Ψάχνεις καθόλου, εκτός του ότι θα σε στήριζε οικονομικά, θα σε αποφόρτιζε και λίγο. Βέβαια τα πράγματα ως γνωστόν είναι πολυυυυυυυυυυ χάλια, αλλά λέω....

DhOkp2.png

MSMSp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 2,1k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Από δουλειά σκέφτεσαι να κάνεις κάτι;; Ψάχνεις καθόλου, εκτός του ότι θα σε στήριζε οικονομικά, θα σε αποφόρτιζε και λίγο. Βέβαια τα πράγματα ως γνωστόν είναι πολυυυυυυυυυυ χάλια, αλλά λέω....

αν ψαχνω λεει ? εχω ξεσκιστει....

και οχι μονο στην ειδικοτητα μου αλλα και σαν σερβιτορα...

σ αφηνω ..παω λαικη ....τα λεμε φιλια ...ΠΑΤΑΤΕΣΣΣΣΣΣΣ,,,,,,,,,,,,,;)

...Σημασια δεν εχει για ποιον πεθαινεις, αλλα για ποιον ζεις...!!!

...μικρο μου βαλεντινακι ,σε λατρευουμε.....!!

αν ψαχνω λεει ? εχω ξεσκιστει....

και οχι μονο στην ειδικοτητα μου αλλα και σαν σερβιτορα...

σ αφηνω ..παω λαικη ....τα λεμε φιλια ...ΠΑΤΑΤΕΣΣΣΣΣΣΣ,,,,,,,,,,,,,;)

Καλά ψώνια.............. Εδώ το καλό το πράμααααααααααα!!!!!!:P

DhOkp2.png

MSMSp2.png

Θα παρακολουθείς ωορρηξία κλπ ή στο περίπου;;;;

Εννοείς με τεστ ωορρηξίας; λέω προς το παρόν όχι με τέτοιο, να δοκιμάσω στο περίπου. Ίσως βάλω και θερμόμετρο, στην ωορρηξία ανεβαίνει η θερμοκρασία; συνήθως την καταλαβαίνω από πονάκι στα δεξιά ή στα αριστερά, ανάλογα με την ωοθήκη.

Για να καταλάβετε άλλο ένα στοιχείο της έκπληξης της πρώτης εγκυμοσύνης, είχα πολυκυστικές ωοθήκες και κύκλο 35-40 ημερών με συχνές καθυστερήσεις της τάξης του 1 μήνα. Λαχείο ήταν!

Μετά τα 40 έφτιαξε η περίοδος μου, μήπως τώρα ενηλικιώθηκα;:rolleyes:

sACYp2.png

Εμένα πάντως μετά τη γέννα ο κύκλος μου χάλασε, όχι βέβαια να χάνω τα αυγά και τα πασχάλια, αλλά μια έχω 25 μέρες, μια 26, μια 28 μπορεί και 30, ενώ πριν ήμουν ρολόι.

28 νταν, μόνο την ώρα δεν ήξερα

DhOkp2.png

MSMSp2.png

Διαφημίσεις

Επειδή είμαι άσχετη με τα τεστ ωορρηξίας, έψαξα και βρήκα αυτό:

http://www.eimaimama.gr/2011/02/blog-post_15-5.html

Δεν ήξερα πως χρησιμοποιούνται όπως τα τεστ εγκυμοσύνης! Λέει πως πρέπει μέσα στη μέρα και όχι το πρωί.

sACYp2.png

Επειδή είμαι άσχετη με τα τεστ ωορρηξίας, έψαξα και βρήκα αυτό:

http://www.eimaimama.gr/2011/02/blog-post_15-5.html

Δεν ήξερα πως χρησιμοποιούνται όπως τα τεστ εγκυμοσύνης! Λέει πως πρέπει μέσα στη μέρα και όχι το πρωί.

Εγώ πάντα πρωί τα κάνω, μια χαρά μου βγαίνουν τα αποτελέσματα!!! Αν κάνεις με στικάκι της hometest που είναι και πολύ πιο οικονομικά, καλό θα είναι να έχεις ένα ουροσυλλέκτη να συλλέξεις πρώτα τα ούρα και μετά να το αφήσεις μέσα για όσα δευτερόλεπτα θέλει. Εκεί δεν θέλει τα πρωινά ούρα.

Αν κάνεις το clear blue μπορείς και να το ουρήσεις απευθείας όπως το τεστ εγκυμοσύνης, η και πάλι να βάλεις ουροσυλλέκτη

DhOkp2.png

MSMSp2.png

να μαι παλι κι εγω ..

πηγα λαικη με μανα και τον καλο μου κουβαλησαμε σα ζωα και ξεπατωθηκα...

δεν αισθανομαι καλα ...

εβαλα θερμομετρο εχω 37 και οχι 37.2 οπωσ εχθεσ κλπ..

τι σημαινει ? οτι πεφτει η θερμοκρ. και οτι θα ερθει ?

ακοαμ δνε εχει ερθει τι να υποθεσω...?

νιωθω μια αηδια...δεν ξερω γιατι ..

...Σημασια δεν εχει για ποιον πεθαινεις, αλλα για ποιον ζεις...!!!

...μικρο μου βαλεντινακι ,σε λατρευουμε.....!!

να μαι παλι κι εγω ..

δεν αισθανομαι καλα ...

Σημαίνει ότι πρέπει να χαλαρώσεις γιατί στο τέλος θα αρρωστήσεις!!!!!!!!!!! Κάτι σου έγραψα πιο πριν, χαλάρωσε και πρόσεχε τον εαυτό σου!!!

DhOkp2.png

MSMSp2.png

Διαφημίσεις

Γεια σας κοριτσάρες , δεν πρόλαβα καμία, έτυχα να έρθω λίγο πιο νωρίς, να μπω κατευθείαν αλλά πάλι τίποτα !!!

:cry::cry:

Το πρωί από το γραφείο ούτε που να το σκέφτομαι, μετά το απόγευμα σπίτι, να φάμε, μια το ένα μια το άλλο ...... γράφω μόνη μου !!! :(:(

Σήμερα σκέφτομαι να πάω στην φαρμακοποιό μου να την παρακαλέσω να κάνω την ένεση εκεί για να πάρω τον αέρα !!!! μην γελάτε σας βλέπωωωωωω ;);)

Αααααα και φυσικά η χαρά από το πρόσωπο μου δεν έχει φύγει συνεχίζεταιιιι....

δηλ που και να πετυχούμε τον στόχο μας !!!! Πάει θα σαλτάρωωωωω !!!!!

[sIGPIC][/sIGPIC]Πριγκιπέσααα μου, Ήρθες !!! Μαζί με ένα Πρίγκιπα για παρέα !! Αυτά τα Χριστούγεννα είμαστε μαζί !!!

Αγάπες μου.......

xP7up3.png

Ευχαριστώ TINA MART!!! Σου εύχομαι σύντομα να γίνεις μανούλα!!!

Evi155, σε ευχαριστώ πάρα πολύ για τα καλά σου λόγια !!!! Μακάρι ......

Καλώς σας βρίσκω! κοριτσάκι έχω! Είναι πολύ κοινωνική αλλά μοναχούλα... Ο αδερφός μου έχει παιδιά 16-17 χρονών, για να μην πω για τα ανήψια του άντρα μου που είναι κοντά στα 30! Ζηλεύω τις φίλες που απόχτησαν δίδυμα και έχουν παρεϊτσα τα παιδιά τους. Ειλικρινά το δεύτερο παιδί το θέλω για να μην είναι μόνη της η κόρη μου. Σας εύχομαι να αποχτήσετε δίδυμα, στην αρχή είναι ζόρικα αλλά μετά από 3-4 χρόνια σούπερ !

Κάντε εντατικά ''μαθήματα'' επαναληπτικά και το μικρό δεύτερο θαυματάκι έρχεται !!!! Αφού ήρθε το πρώτο, θα δείξει το δρόμο και στο δεύτερο !!!! :P:p

Για τα δίδυμα το έχω σκεφτεί και γω .... και μου αρέσει η ιδέα !!!! ξερογλείφομαι μη σου πω κιόλας !!! Ας πάνε καλά βέβαια, μην φανώ και αχάριστη, αλλά όπως το λες το σκέφτομαι ......

ath_gal1 είναι πολύ θετικό που βρήκατε τα προβήματα και τα λύσατε νωρίς, γιατί για μένα είσαι μικρή ακόμα, μην αποθαρρύνεσαι! Μια φίλη μου (στα 45, όπως κι εγώ) έχει παρόμοια θέματα, τώρα τα λύνει και ελπίζει και εκείνη για ένα μωράκι!

Το λέω συνέχεια από χτες έχει την ηλικία σύμμαχο της αλλά αγχώνεται......, δεν θέλω να δίνω και συνέχεια συμβουλές δεν τα ξέρω και όλα !!!!!

Καλημέρα σε όλες

TINA MART καλή αρχή!!! Άντε με το καλό, καλά να ξεκινήσεις και να έχει και αίσιο τέλος αυτή η προσπάθεια!!!! Μπαμ και κάτω..........

Μπαμ Μπαμ Μπαμ και κάτω μωράκι μου..... (που λέει και το τραγούδι ....) σωστά δεν θυμάμαι για βοηθάταιιιιιιιιι !!!!!

ath_gal1, τι έγινε παιδί μου, έκανες τεστ με τα πρωινά ούρα;;;;

Evi155, Καλημέρα, οι δυο μας είμαστε τώρα το πρωί!!!

εγώ δεν μπορώ να μπω από το γραφείο !!!!! :(:(

Εργάζεσαι;;;;;;;; Την μικρή (κορίτσι δεν έχεις;;; βλέπω τη φωτό) που την αφήνεις;;;

οχι ..δεν θα κανω βισσι....θα περιμενω ...ο,τι ειναι να εχει γινει ,εχει γινει ..θα περιμενω μεχρι σαββατο ..και τοτε θα δω...

Χαρά στην υπομονή σου !!!! δεν κάνει τόση αγωνία όταν μπορεί να λυθεί η αναμονή για ένα θέμα !!!!!! Αν σε κάτι δεν υπάρχει λύση, αναγκαστικά να περιμένεις και συ και όλοι μας !!!! (και πάλι συγνώμη)

Εμένα πάντως μετά τη γέννα ο κύκλος μου χάλασε, όχι βέβαια να χάνω τα αυγά και τα πασχάλια, αλλά μια έχω 25 μέρες, μια 26, μια 28 μπορεί και 30, ενώ πριν ήμουν ρολόι.

28 νταν, μόνο την ώρα δεν ήξερα

Αυτό το έχω και γω, παλιά είχα 26, 28 μέρες μετά 23, 24, το έχω χάσει λίγο, έκανα εξετάσεις και έδειξαν οκ για 42 !!!! χιχχιχιχιχιχι :P:p

να μαι παλι κι εγω ..

δεν αισθανομαι καλα ...

Αν υποψιαζόμουνα, ότι μπορεί να είμαι, όχι λαική, αλλά, ούτε ..... γραμμάριο !!!!

[sIGPIC][/sIGPIC]Πριγκιπέσααα μου, Ήρθες !!! Μαζί με ένα Πρίγκιπα για παρέα !! Αυτά τα Χριστούγεννα είμαστε μαζί !!!

Αγάπες μου.......

xP7up3.png

Καλό απόγευμα, θα μπω μετά τις 9

Φιλάκια σε όλες !!!

Αλήθεια δεν είδα για την Deppy νέα !!!!

Deppyyyy, Χοριακή Τώρα !!!!!!!!!!

Αγάπες μου.......

xP7up3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...