Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 10 hours ago, MK2012 said:

Έχω σκοπό να κάτσω μέσα στο Σαββατοκύριακο να βάλω σε μια σειρά τις εξετάσεις. Προσπάθησα τις προηγούμενες μέρες και δεν ήθελα καν να τις βλέπω. Προσπαθώ να σκέφτομαι λίγο πιο αισιόδοξα αλλά ακόμα έχω τις διακυμάνσεις μου. Τουλάχιστον θα δούμε τον γιατρό τη Δευτέρα με τον εμβρυολόγο και έχω απορία για το τι θα πούνε. Εχουμε δρόμο μπροστά μας, νόμιζα Κ ηλπιζα πως είχαμε φτάσει πμ κοντά στο τέλος της ταλαιπωρίας.Το χειρότερο είναι πως περνάω ηλικιακά στη φάση που όπου σταθώ και όπου βρεθώ αυτές τις μέρες μου ανακοινώνουν εγκυμοσύνες. Χαίρομαι πολύ για τον κύκλο μου αλλά παράλληλα είναι τόσο κακό timing για εμένα. Αν ήξερα πως υπάρχει περιθώριο χρόνου, δε θα με ένοιαζε. Θα συνέχιζα να προσπαθώ με υπομονή. Ο παράγοντας του χρόνου σε συνδυασμό με την αμφιβολία για το πόσα αποθέματα έχουν μείνει και για πόσο είναι αυτό που με φρικάρει κυρίως. Υπομονή και δύναμη έχω αλλά δεν αρκούν μόνα τους.

Μην ανησυχείς για την ηλικία να λες πάντα ότι είσαι στην καλύτερη σου φάση για να γίνεις μανούλα (και θα είσαι μια πολύ καλή μανούλα) θα το δεις που θα έρθει η ώρα και θα γίνουν όλα όπως πρέπει. Ξέρω πολλές γυναίκες με μικρό απόθεμα και αρκετά άλλα θεματάκια και στο τελος τα κατάφεραν και μια και δύο φορες! Μην μπαίνεις στη διαδικασία να σκέφτεσαι για δότρια ωαρίων. Είναι πολύ πολύ νωρίς! Το έκανα και εγώ αυτό (χωρίς να αναφερθεί λέξη από τους γιατρούς) Είναι μια πολύ καλή  επιλογή αλλά προς το παρόν εσύ δεν έχεις εξαντλησει ολες τις υπολοιπες ! Δώσε χρόνο ! Αν θυμάμαι ήταν η πρώτη προσπάθεια αυτή ; 

Όσον αφορά την ανακοίνωση εγκυμοσύνης από φίλες συγγενείς κλπ όλες όσες δυσκολευτήκαμε-ομαστε νιώσαμε ακριβώς αυτό που νιώθεις εσύ. Χαίρεσαι αλλά την ίδια ώρα λες εγώ γιατί ακόμη;  Προς το παρόν ίσως να μην υπάρχει απάντηση. Να θυμάσαι πάντα ότι δεν είναι δική σου επιλογή δε φταις εσύ σε κάτι και δεν είσαι λιγότερο ικανή από οποιαδήποτε άλλη γυναίκα! Στην τελική η καθεμιά μας έχει την δική της πορεία. Θα παρεις τις απαντήσεις σου όταν θα έρθει η ώρα..μέχρι τότε υπομονή και αντοχή !

• Μου αρέσει 3

Kοριτσια 40 ++ που προσπαθουν;

Recommended Posts

1) Στο Select Ticker Format επιλέγεις full size ticker

2) Choose a scene διαλέγεις ένα από τη στήλη αριστέρα με αριστερό κλικ και μετά--> next

3) Choose a child "" "" "" και μετά --> next

4) Add details - αριστέρα στη στήλη: "What type of ticker to create?" επιλέγεις Child's age και μετά σου βγαίνει αριστερά Date of birth Συμπληρωνεις την ημερομηνία, τα υπόλοιπα από κάτω δεν χρειάζεται να τα συμπληρώσεις. Πατάς next

5) σε αυτή την οθόνη πηγαίνεις στο forum signatures και κάνεις κλικ στο PseudoHTML, UBBCode and BB Code

6) Κάνεις copy το code snipet που σου βγάζει μέσα στο κουτάκι, πας στο parents cafe στον Πίνακα ελέγχου χρήστη

7) Πας στο επεξεργασία υπογραφής και κάνεις paste μέσα στο κουτάκι που γράφει η υπογραφή σας, μαρκάροντας επάνω στο προηγούμενο που είχες ώστε να το σβήσεις παράλληλα.

:cool: Πας κάτω και κάνεις πρώτα προεπισκόπηση και αφού το τσεκάρεις κάνεις αποθήκευση υπογραφής.

Ελπίζω να βοήθησα!

Ω! Το διάβασα αλλά μάλλον χάθηκα στις πληροφορίες! Καλή τύχη! Εμείς σε μια βδομάδα ξεκινάμε πρώτη προσπάθεια με φυσικό τρόπο (είμαι στην 3η μέρα και έχω κύκλο 27-28 ημερών που όσο πάει και μικραίνει)

Λοιπόν κάνω αυτά που μου είπες και μου βγάζει invalid file!!!

Ευχαριστώ για την καλή τύχη, επίσης good luck στις προσπάθειές σας!!!

DhOkp2.png

MSMSp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 2,1k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Λοιπόν δεν έκανα copy paste εκεί που έλεγε "η υπογραφή σας" έκανα copy paste εκεί που έλεγε για URL κλπ!!!

Νομίζω ότι τώρα είναι οκ!!!!

Σαΐνι είμαι η άτιμη!!!!!!!!! Εκατό φορές προσπάθησα για να τα καταφέρω...

DhOkp2.png

MSMSp2.png

Επίσης ζητάει URL και όχι το PseudoHTML, UBBCode and BB Code

τι στο καλό γίνεται;;

Μόλις άλλαξα το τικεράκι μου για να δω αν τα έγραψα σωστά~ PseudoHTML, UBBCode and BB Code να διαλέξεις, να το επιλέξεις ολόκληρο μόλις σου βγει στο παραθυράκι απο΄κάτω, κάνε το copy και μετά στην επεξεργασία υπογραφής κάνε paste στο μεγάλο κουτάκι που λέει από πάνω "η υπογραφή σας". Μετά επιλέγεις προεπισκόπηση από πιο κάτω και τέλος αποθήκευση.

Βρε μήπως πας να το αντιγράψεις στο signature picture???

sACYp2.png

Διαφημίσεις

Λοιπόν δεν έκανα copy paste εκεί που έλεγε "η υπογραφή σας" έκανα copy paste εκεί που έλεγε για URL κλπ!!!

Νομίζω ότι τώρα είναι οκ!!!!

Σαΐνι είμαι η άτιμη!!!!!!!!! Εκατό φορές προσπάθησα για να τα καταφέρω...

Χα χα! Όντως καλά το υπέθεσα λοιπόν!

Άντε ευτυχώς το εντόπισες!

sACYp2.png

Μόλις άλλαξα το τικεράκι μου για να δω αν τα έγραψα σωστά~ PseudoHTML, UBBCode and BB Code να διαλέξεις, να το επιλέξεις ολόκληρο μόλις σου βγει στο παραθυράκι απο΄κάτω, κάνε το copy και μετά στην επεξεργασία υπογραφής κάνε paste στο μεγάλο κουτάκι που λέει από πάνω "η υπογραφή σας". Μετά επιλέγεις προεπισκόπηση από πιο κάτω και τέλος αποθήκευση.

Βρε μήπως πας να το αντιγράψεις στο signature picture???

Ακριβώς αυτό έκανα στο signature picture πήγαινα το ξεφτέρι!!!:tongue:

DhOkp2.png

MSMSp2.png

Ω! Το διάβασα αλλά μάλλον χάθηκα στις πληροφορίες! Καλή τύχη! Εμείς σε μια βδομάδα ξεκινάμε πρώτη προσπάθεια με φυσικό τρόπο (είμαι στην 3η μέρα και έχω κύκλο 27-28 ημερών που όσο πάει και μικραίνει)

Θα παρακολουθείς ωορρηξία κλπ ή στο περίπου;;;;

DhOkp2.png

MSMSp2.png

καλημερα σε ολες..!!! τι κανετε??

εγω ακομα ..τπτ ...αλλαλ περιμενω ...

διαβασατε τι εγραψε η αλλη η τρελλιαρα εχθες ..απο την χαρα της ...εγραψε για μενα οτι εχω την πρωτια!!

μακαρι να βγει αληθινη...

θα δειξει ..εντος ολιγων ημερων!

...Σημασια δεν εχει για ποιον πεθαινεις, αλλα για ποιον ζεις...!!!

...μικρο μου βαλεντινακι ,σε λατρευουμε.....!!

Διαφημίσεις

καλημερα σε ολες..!!! τι κανετε??

εγω ακομα ..τπτ ...αλλαλ περιμενω ...

διαβασατε τι εγραψε η αλλη η τρελλιαρα εχθες ..απο την χαρα της ...εγραψε για μενα οτι εχω την πρωτια!!

μακαρι να βγει αληθινη...

θα δειξει ..εντος ολιγων ημερων!

Καλημέρα

ath_gal1, τι έγινε παιδί μου, έκανες τεστ με τα πρωινά ούρα;;;;

DhOkp2.png

MSMSp2.png

Καλημέρα

ath_gal1, τι έγινε παιδί μου, έκανες τεστ με τα πρωινά ούρα;;;;

οχι ..δεν θα κανω βισσι....θα περιμενω ...ο,τι ειναι να εχει γινει ,εχει γινει ..θα περιμενω μεχρι σαββατο ..και τοτε θα δω...

οχι ..δεν θα κανω βισσι....θα περιμενω ...ο,τι ειναι να εχει γινει ,εχει γινει ..θα περιμενω μεχρι σαββατο ..και τοτε θα δω...

οκ ότι νομίζεις ath μου!!! Πάντως να σου κάνω μια ερώτηση χωρίς παρεξήγηση, κάθε μήνα είσαι τόσο πολύ στην τσίτα με αυτό το θέμα;;; Ή τώρα έτυχε αυτή η καθυστέρηση και έχεις αγωνία;;

DhOkp2.png

MSMSp2.png

οκ ότι νομίζεις ath μου!!! Πάντως να σου κάνω μια ερώτηση χωρίς παρεξήγηση, κάθε μήνα είσαι τόσο πολύ στην τσίτα με αυτό το θέμα;;; Ή τώρα έτυχε αυτή η καθυστέρηση και έχεις αγωνία;;

ειμαι γενικα αλλα αυτο το μηνα πιο πολυ γιατι νομιζα οτι πετυχαμε διανα ..οτι εγινε αυτο το .διαφορετικο απο τουσ αλλουσ μηνες..ενστικτο? δεν ξερω πως το λενε ...ειδικα αυτο το μηνα ...

ειμαι γενικα αλλα αυτο το μηνα πιο πολυ γιατι νομιζα οτι πετυχαμε διανα ..οτι εγινε αυτο το .διαφορετικο απο τουσ αλλουσ μηνες..ενστικτο? δεν ξερω πως το λενε ...ειδικα αυτο το μηνα ...

Τι να σου πω βρε παιδί, μακάρι να μην έρθει η σιχαμένη και να δικαιωθείς και να αγχώνεσαι μετά για την εγκυμοσύνη!

Αλλά και με τόσο άγχος και τόση τσίτα δεν κάνεις καλό στον εαυτό σου, κοίτα λίγο τον εαυτό σου, θα λωλαθείς στο τέλος, θα μαραζώσεις.

Τα ξέρεις βέβαια όλα αυτά δεν χρειάζεσαι εμένα να σε "συμβουλεύω"!!!

DhOkp2.png

MSMSp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...