Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 1 λεπτό , linaa είπε:

Μην ανχωνεσε η προεκλαμψία εμφανίζετε στο τέλος της κύησης . Η δόση που περνεις ήδη σε καληπτει έτσι Κ αλλιώς . Εξάλλου αυτά τα στατιστικά που βγάζουν στην αυχενική είναι λίγο απλά σαν πρόβλεψη σε καμία περίπτωση δεν είναι διαγνωση ... 

Αχ βρε μαια @linaaπάντα με ξεαγχωνεις!!!♥️♥️♥️ Ευχαριστώ πολύ!

Kοριτσια 40 ++ που προσπαθουν;

Recommended Posts

είχαμε νέα από deppy??

δεν έχω διαβάσει τίποτα !!!!

[sIGPIC][/sIGPIC]Πριγκιπέσααα μου, Ήρθες !!! Μαζί με ένα Πρίγκιπα για παρέα !! Αυτά τα Χριστούγεννα είμαστε μαζί !!!

Αγάπες μου.......

xP7up3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 2,1k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Ath gal χτες είχα γράψει ολόκληρο κείμενο δυο φορές αποκλειστικά για σένα αλλά μετά το έχασα

θα στο ξαναγράψω, νομίζω ότι θα σε βοηθήσει πολύ (χωρίς να κάνω ότι τα ξέρω όλα)

[sIGPIC][/sIGPIC]Πριγκιπέσααα μου, Ήρθες !!! Μαζί με ένα Πρίγκιπα για παρέα !! Αυτά τα Χριστούγεννα είμαστε μαζί !!!

Αγάπες μου.......

xP7up3.png

Ath gal χτες είχα γράψει ολόκληρο κείμενο δυο φορές αποκλειστικά για σένα αλλά μετά το έχασα

θα στο ξαναγράψω, νομίζω ότι θα σε βοηθήσει πολύ (χωρίς να κάνω ότι τα ξέρω όλα)

εννοειται κυρια μου ...πασα προσφορα (συμβουλη) δεκτη !!!!:tongue:

...Σημασια δεν εχει για ποιον πεθαινεις, αλλα για ποιον ζεις...!!!

...μικρο μου βαλεντινακι ,σε λατρευουμε.....!!

Συμπεθέρες καλησπέρεςςςςςςςς

Πριγιπέσα έρχεταιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιι

Ο γιατρός έδωσε το οκ!!!

έκανα την πρώτη ένεση!!!!

ΑΛΗΘΕΙΑ? ΤΕΛΕΙΑ? Όταν λες ένεση τι εννοείς για σπερματέγχυση? Σόρι αλλά έχω ξεχαστεί. Ωραία ξεκινάς εσύ ξεκίνησα κι εγώ. Για να κρατήσουμε την παράδοση πρέπει πρώτα να μείνω εγώ (που δεν το βλέπω) και μετά εσύ για να έχουν διαφορά ηλικίας. Είπαμε ο άντρας πρέπει να είναι μεγαλύτερος. Αλλά προηγείσαι εσύ. Εγώ έχω μέλλον ακόμη μού φαίνεται! Δεν πειράζει. Τώρα είναι πιο γοητευτικό οι γυναίκες να είναι λίγο μεγαλύτερες από τον άντρα. Ένα μόνο με νοιάζει. Προίκα δίνεις?

Βρε παιδιά πως κάνουν multi quote;;;;

Ντιπ σκράπας είμαι

πατάς το μεσαίο κουμπί ('') σε όσες απαντήσεις σε ενδιαφέρουν και μετά το κουμπί που γράφει απάντηση !!!!!

τσααααα τσααααααα

Αγάπες μου.......

xP7up3.png

Διαφημίσεις

πατάς το μεσαίο κουμπί σε όσες απαντήσεις σε ενδιαφέρουν και μετά το κουμπί που γράφει απάντηση !!!!!

τσααααα τσααααααα

και νομιζα οτι εγραφες σε μενα τοση ωρα...:(:(:(

ΑΛΗΘΕΙΑ? ΤΕΛΕΙΑ? Όταν λες ένεση τι εννοείς για σπερματέγχυση? Σόρι αλλά έχω ξεχαστεί. Ωραία ξεκινάς εσύ ξεκίνησα κι εγώ. Για να κρατήσουμε την παράδοση πρέπει πρώτα να μείνω εγώ (που δεν το βλέπω) και μετά εσύ για να έχουν διαφορά ηλικίας. Είπαμε ο άντρας πρέπει να είναι μεγαλύτερος. Αλλά προηγείσαι εσύ. Εγώ έχω μέλλον ακόμη μού φαίνεται! Δεν πειράζει. Τώρα είναι πιο γοητευτικό οι γυναίκες να είναι λίγο μεγαλύτερες από τον άντρα. Ένα μόνο με νοιάζει. Προίκα δίνεις?

βρε τι ακούνε τα αυτάκια μου ?? προίκα ??? πάει πριγκιπέσα και προίκα εδώ μιλάμε για την πριγκιπέσααααααα !!!!!! ααααα τα νεύρα μου !!!!! γκρρρ

:tongue::tongue::tongue::tongue::tongue:

βουτιά στα βαθιά κάνω δεν χάνω άλλο χρόνο !!!!

εξωσωματ.....

Αγάπες μου.......

xP7up3.png

και νομιζα οτι εγραφες σε μενα τοση ωρα...:(:(:(

δεν θέλω στεναχώριες καθόλου !!!!!

θα γράψω και για σένα, εξάλλου η συμπεθέρα πάει νωρίς για ύπνο !!!!!

:P:p:razz::-P

Αγάπες μου.......

xP7up3.png

:tongue::-P:tongue::-P:tongue::-P

βγαλε κανα ποτακι ουισκακι .,,(τρομαρα μου για το ουισκι) και περιμενω να με ..περιλαβεις!

βρε τι ακούνε τα αυτάκια μου ?? προίκα ??? πάει πριγκιπέσα και προίκα εδώ μιλάμε για την πριγκιπέσααααααα !!!!!! ααααα τα νεύρα μου !!!!! γκρρρ

:tongue::tongue::tongue::tongue::tongue:

βουτιά στα βαθιά κάνω δεν χάνω άλλο χρόνο !!!!

εξωσωματ.....

Άντε το 2013 θα είναι η πιο γουρλίδικη χρονιά για σένα! Εύχομαι ολόψυχα καλή επιτυχία και ο Θεός να δώσει να κρατήσεις φέτος αγκαλιά το μπεμπεδάκι σου που τόσο λαχταράς!

Διαφημίσεις

βγαλε κανα ποτακι ουισκακι .,,(τρομαρα μου για το ουισκι) και περιμενω να με ..περιλαβεις!
Άντε το 2013 θα είναι η πιο γουρλίδικη χρονιά για σένα! Εύχομαι ολόψυχα καλή επιτυχία και ο Θεός να δώσει να κρατήσεις φέτος αγκαλιά το μπεμπεδάκι σου που τόσο λαχταράς!

πάλι με πέταξε τρίτη φορά τι κάνω λάθος !!!!!!

Αγάπες μου.......

xP7up3.png

περίμενε εσύ δεν έχει ύπνο από τώρα!!!!!!

Αγάπες μου.......

xP7up3.png

Ευχαριστώ παρά πολύυυυυυυυυυ

Εσύ πας με σπερματεχγ. ???

Αγάπες μου.......

xP7up3.png

:tongue::-P:tongue::-P:tongue::-P

Και σήμερα να φανταστείς το ξενύχτησα!!!!! Τι να κάνω? Εσένα θα περιμένω? Έχει χάρη που σήμερα μάς έφερες ευχάριστα νέα και σε συγχωρώ. Ήδη το μάτι αρχίζει και κλείνει............. Και πότε με το καλό θα γίνει το "θαυματάκι"?

Ευχαριστώ παρά πολύυυυυυυυυυ

Εσύ πας με σπερματεχγ. ???

Από τη χαρά σου τα μπέρδεψες όλα. Όχι εγώ όταν λέω ξαναξεκινάω τις προσπάθειες εννοώ με τον παραδοσιακό τρόπο ακόμη τουλάχιστον. Μετά από μια θεραπεία που κάναμε εγώ κι ο σύζυγος ξαναξεκινήσαμε με το γνωστό τρόπο. Προς το παρόν τουλάχιστον. Στο μέλλον βλέπουμε. Ότι πει η Παναγίτσα!!!!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...