Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

Kοριτσια 40 ++ που προσπαθουν;

Recommended Posts

Εγώ έχω και το clear blue το ψηφιακό και της hometest έχω κάνει οκ έδειξαν, αλλά το clear blue το έχω για πιο καλό, αλλά τσούζειιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιι στην τιμή, μέσω νετ μπορείς να το πάρεις σε μισή τιμή βέβαια

ειναι πολυ ακριβα ...για την χρηση που τουσ κανουμε ...αν καθε μηνα ...θελουμε 20 ευρω καηκαμε ...αντε ..ανα δυο μηνεσ

...Σημασια δεν εχει για ποιον πεθαινεις, αλλα για ποιον ζεις...!!!

...μικρο μου βαλεντινακι ,σε λατρευουμε.....!!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 2,1k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

ειναι πολυ ακριβα ...για την χρηση που τουσ κανουμε ...αν καθε μηνα ...θελουμε 20 ευρω καηκαμε ...αντε ..ανα δυο μηνεσ

Ποια 20 ?;;; 56 ? έχει το κουτί με τα 7 τεστ!!! δράμα Και να πετύχεις την ωορρηξία με ένα - δύο στικ την κάθε φορά λες οκ θα μου κρατήσουν 3 μήνες, αλλά θα την πετύχεις;;;

Πάρε της hometest τοτε και αξιόπιστα και φτηνά

DhOkp2.png

MSMSp2.png

Ποια 20 ?;;; 56 ? έχει το κουτί με τα 7 τεστ!!! δράμα Και να πετύχεις την ωορρηξία με ένα - δύο στικ την κάθε φορά λες οκ θα μου κρατήσουν 3 μήνες, αλλά θα την πετύχεις;;;

Πάρε της hometest τοτε και αξιόπιστα και φτηνά

βρε εγω τησ hometest παιρνω ..η ιωαννα ειπε οτι θελει ..οχι εγω

Ναι βρε για την ΙΟΑΝΝΑ το λεω, σε εσένα πήγαινε η επεξήγηση για την τιμή, για τα 20? που έλεγες

...α..!

Διαφημίσεις

Πάνε χρυσή μου στην κρεβατοκάμαρα κι άσε τα πλυντήρια μπας και κάνεις και καμιά κόρη και σε βοηθάει και στις δουλειές. Έχεις μπλέξει με άντρες στο σπίτι και τρέχεις ολημερίς κι ολονυχτίς..............................

Μπα δεν τα αλλάζω τα αντράκια μου με τίποτα!!! Γουστάρω άντρες!!!!! Και δεν με τρέχουν καθόλου, ευτυχώς είναι πολύ καλόβολοι και οι δυό τους!!!

DhOkp2.png

MSMSp2.png

Μπα δεν τα αλλάζω τα αντράκια μου με τίποτα!!! Γουστάρω άντρες!!!!! Και δεν με τρέχουν καθόλου, ευτυχώς είναι πολύ καλόβολοι και οι δυό τους!!!

εγω παντωσ ...αν μου κατσει ..,θα ηθελα ..κορδελακια και φουστανια!

και για σπασιμο ..θ ακατσει αγορι ...οχι οτι δεν θα το θελω αλλα θα προτιμουσα κοριτσι...

Κι εγώ το ίδιο! Δε θα με χαλούσε καθόλου να έχω τον άντρα μου και έναν γιο! Αντιθέτως θα με είχαν και στα όπα-όπα μέσα στο σπίτι!

εγω παντωσ ...αν μου κατσει ..,θα ηθελα ..κορδελακια και φουστανια!

και για σπασιμο ..θ ακατσει αγορι ...οχι οτι δεν θα το θελω αλλα θα προτιμουσα κοριτσι...

Μακάρι να σου κάτσει και ας έχει και κάτι αρ...... ΝΑΑΑΑΑΑΑΑΑ!!! Μόλις σου κάτσει φιλενάδα, το μόνο πράγμα που δεν θα σκέφτεσαι θα είναι αυτό!!!

Εγώ πάντως ποτέ δεν ήθελα ροζ και και κορδελάκια και κορίτσι να κάνω, αγοροκόριτσο θα το έχω!!!!

DhOkp2.png

MSMSp2.png

Κόρες πάω για ύπνο, γρια γυναίκα κλείνουν τα ματάκια μου!!!!!!!!! Εσείς ξεπεταρούδια καθίστε....

Καληνύχτα και τα λέμε αύριο με το καλό!!!

Άντε να έχουμε καλά νέα αύριο!!!!!!!!!!!!!!!!!!

DhOkp2.png

MSMSp2.png

Διαφημίσεις

Κόρες πάω για ύπνο, γρια γυναίκα κλείνουν τα ματάκια μου!!!!!!!!! Εσείς ξεπεταρούδια καθίστε....

Καληνύχτα και τα λέμε αύριο με το καλό!!!

Άντε να έχουμε καλά νέα αύριο!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Πλάκα έχεις! Πίστεψέ με εσύ όλη τη μέρα με τις υποχρεώσεις που έχεις τρέχεις πιο πολύ από μας! Και κάτι είπαμε χθες για τις 40άρες..........

;););););););) ;);););););) ;););););)

Μήπως θες να πας στην "αγκαλιά" του αντρούλη σου και το λες με τρόπο?

Συμπεθέρες καλησπέρεςςςςςςςς

Πριγιπέσα έρχεταιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιι

Ο γιατρός έδωσε το οκ!!!

έκανα την πρώτη ένεση!!!!

[sIGPIC][/sIGPIC]Πριγκιπέσααα μου, Ήρθες !!! Μαζί με ένα Πρίγκιπα για παρέα !! Αυτά τα Χριστούγεννα είμαστε μαζί !!!

Αγάπες μου.......

xP7up3.png

Συμπεθέρες καλησπέρεςςςςςςςς

Πριγιπέσα έρχεταιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιι

Ο γιατρός έδωσε το οκ!!!

έκανα την πρώτη ένεση!!!!

μπραβο κοριτσι !!! με το καλο !!!!καλη αρχη !!!!:P

Ioanna111 μου σε πετυχαίνω μέσα ?

μόλις γύρισα πετάω από χαρά, δεν έχω διαβάσει κανένα σας νέο !!!

Αχ συμπεθέρα ετοιμάσου............

[sIGPIC][/sIGPIC]Πριγκιπέσααα μου, Ήρθες !!! Μαζί με ένα Πρίγκιπα για παρέα !! Αυτά τα Χριστούγεννα είμαστε μαζί !!!

Αγάπες μου.......

xP7up3.png

πριγκιπέσα ευχαριστεί πολύ, η μαμά έχει χαζέψει από τώρα, δεν μιλάει, μόνο χαζογελάει !!!!!!

Αγάπες μου.......

xP7up3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...