Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 14 λεπτά , dimi.tra είπε:

Γεια σας κορίτσια, τι κάνετε; Να κάνω μια χαζή ερώτηση; Μην γελάσετε: στην ωοληψια τι φοράγατε; Να προσέξω κάτι; Ντράπηκα να ρωτήσω τον γιατρό μου 😅

Τίποτα πας κανονικά απέφυγε τις κολωνιες και στην ωοληψια και στην εμβρυομεταφορα 

• Μου αρέσει 1
      • Ευχαριστώ 1

The Café Au Lait !!

Recommended Posts

Αφροδίτη την επόμενη φορά αστην να πάει στο πάρτυ με το Σάκη...

Στον πατέρα της ίσως να μην κάνει τέτοια...

Ήταν από το σχολείο της? Πήρες και Άγγελο μαζί? Μήπως θέλει το χρόνο σου μόνο γι αυτήν?

[gDkrp3.pngNJDAp3.png x2VTp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 25,1k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Elenikat

2451

• Λέγκω

2032

• galat

1914

• myrto

1419

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Μέτωπο από βροχίτιδα καλύτερο, συνήθισε κ με τις εισπνοές, τις κάνει σχεδόν μόνος του, πάλι καλά....

Ελίζα, δεν έχω λόγια για την τούρτα!!!!Ανπεχταμπλ, που λέει και η Τζενούλα!!!!Εγώ στα πρώτα γενέθλια του φτιαξα τούρτα σε σχήμα του 1,ομορφούλα ήταν, αν βρω χρόνο θα σας βάλω καμιά φωτό.

Λέγκω, τί να πω για τα φατσόνια σου.....απόλαυση είναι και τα δυο...σματς!!!!!

Πάω να δω τα λινκ με τα βιβλία, να πάρω κ γω κανένα για τον αντάρτη μου!!Φιλώ σας!

1mLlp2.pngFRJZp2.png9R7fp3.png

Αφροδίτη την επόμενη φορά αστην να πάει στο πάρτυ με το Σάκη...

Στον πατέρα της ίσως να μην κάνει τέτοια...

Ήταν από το σχολείο της? Πήρες και Άγγελο μαζί? Μήπως θέλει το χρόνο σου μόνο γι αυτήν?

MA ναι, αυτο ειναι το θεμα, αν ηταν δυνατον να ειναι κολλημενη πανω μου θα το εκανε... Το θεμα ειναι οτι θελει κ ο Αγγελος τα ιδια...

Οσο για το παρτυ ηταν απο το κοριτσακι μιας ξαδερφης μου που ειχα καιρο να παω. Ηταν ολο το σόι εκει μαζεμενο, δεν νομιζω ειχε κ πολυ ορεξη ο Σακης για τετοια. Και ειχα κ τον Αγγελο μαζι ο οποιος ετσι κ αλλιως ειναι σίφουνας... Ασε, το μετανιωσα, δεν τα ξαναπαιρνω κ τα δυο μονη μου.

MA ναι, αυτο ειναι το θεμα, αν ηταν δυνατον να ειναι κολλημενη πανω μου θα το εκανε... Το θεμα ειναι οτι θελει κ ο Αγγελος τα ιδια...

Οσο για το παρτυ ηταν απο το κοριτσακι μιας ξαδερφης μου που ειχα καιρο να παω. Ηταν ολο το σόι εκει μαζεμενο, δεν νομιζω ειχε κ πολυ ορεξη ο Σακης για τετοια. Και ειχα κ τον Αγγελο μαζι ο οποιος ετσι κ αλλιως ειναι σίφουνας... Ασε, το μετανιωσα, δεν τα ξαναπαιρνω κ τα δυο μονη μου.

Ωχχχχ κ ξανα ωχχχχχ! τετοια ομορφα διαβαζω κ παιρνω κουραγιο!!! Ασε Αφροδιτακι εδω ενα εχω κ οταν ειμαστε εξω χωρις τασο δεν την πολυπαλευω πολλες φορες !! Κ Μητσους αυτες τις μερες με απιστευτη γκρινια κ στιγμες υστεριας ... οτι κ να κανω δεν ταιριαζεταιμε τπτ ... Προχτες δαγκωσε κ ενα παιδακι στο παιδικο γιατι τον χτυπαγε. Μου ειπε η δασκαλα πως ποτε δεν εχει ξανακανει κατι τεοιο ουτε καν χτυπαει παιδακι κ με εμας που βγαινουμε σε παιδικες χαρες κ οπουδηποτε υπαρχουν παιδακια ειναι καλος γενικα δεν κανει τετοια . Τι να πω. Πριν αρκετο καιρο περναγε παλι φαση που δεν ηθελε να δωσει παιχνιδια τα ηθελε ολα δικα του κ ειχε τυχευ κ ειχε χτυπησει κ μια δυο φορες παιδακι γι αυτο αλλα του περασε γρηγορα ...

Αφροδίτη στο πάρτυ τι ήθελε η Δανάη να πας κι εσύ να παίξετε παρέα με τα παιδάκια; Αν αρνιόσουνα έκλαιγε ή αν της έλεγες ότι θα πας σε λίγο δεν ξεγελιώτανε; Πάντως βλέπω κι εγώ την κόρη μου καμία σχέση με το Γιώργο, όλο κρεμασμένη στα παντελόνια μου είναι και ήδη δεν την παλεύω, φαντάζομαι ότι θα χειροτερέψει όταν πάω δουλειά σε 3 εβδομάδες δηλαδή οποτε θα είμαι να με κλαίνε οι ρέγγες!

Για το φαγητό ρε κορίτσια εμένα ακόμα και τώρα ο Γιώργος βαριέται απίστευτα να φάει μόνος του, 4-5 μπουκιές και μετά τον ταίζω εγώ συνήθως! Μα τι να κάνω όμως που δεν έχει περιθώρια από θέμα βάρους, έχω δοκιμάσει να μην ασχοληθώ κανένα 2ημερο και τρώει ελάχιστα οπότε μετά λυγίζω! Μια από τα ίδια και η μικρή μου βέβαια! Έχει φάει πχ μισή μπανάνα κανονικά αλλά μας πήρε πάνω από 40 λεπτά και γενικά ψωμάκι μόνο πολύ μικρούτσικα κομματάκια! Και το καλύτερο? Η τοσοδούλα έχει ήδη 10 δόντια άρα δεν είναι θέμα ότι δε μπορεί να μασήσει! Σίγουρα κάτι κάνω λάθος γιατί δε μπορεί και τα 2 παιδιά μου να έχουν τις ίδιες συνήθειες στο φαγητό! Μάλλον αγχώνομαι πολύ με το βάρος τους και φοβάμαι ότι αν κόψουμε τα αλεσμένα θα μείνουμε πολύ πίσω από βάρος και είναι 8 κιλά ακομα!

mGKop3.png60Jvp3.png

Διαφημίσεις

Από τα βιβλία όλα φαίνονται πολύ ενδιαφέροντα, αλλά πρέπει να προμηθευτώ το γρηγορότερο το μικρό και το μεγάλο λύκο, καθώς το μεγάλο μου λυκάκι έριξε μια τεράστια δαγκωματια στο μικρό στη σπονδυλική στήλη χτες και είχαμε δράματα! Έκτοτε το μικρό κρύβεται στο πλυντήριο πιάτων όποτε βρει ευκαιρία! Παρεπιμπτόντως δε δείχνει καμιά διάθεση για περπάτημα και έχω κομψομεσιαστεί η μεσήλιξ!

Λοιπόν εγώ έχω το αντιθετο πρόβλημα (πλέον) ο νικόλας το θοδωρίκο και εμένα μας έχει τσακίσει και το θέμα είναι ότι δαγκώνει με τέτοιο τρόπο που βγάζει πάντα αίμα. Αφού είδε ο παιδίατρος την κοιλιά του σόζω και έφριξε.

Επίσης έχει κόλλημα με τα βιβλία αν τολμήσουμε και παρουμε βιβλίο να διαβάσουμε έρχεται και το αρπάζει και κάθετε και το ξεφιλίζει και λέει ντίκου ντικου ντικου:rolleyes:

Τώρα στα γεννέθλια του Σόζω πήραμε μια υπέροχη κιθάρα http://prz.gr/product.php?productid=188167&cat=38398&bestseller=Y Και έχει πορωθεί... και ο νικόλας επίσης. Γενικά συγκινούμε που ο σόζω θέλει να διαβάζουμε βιβλία, χτυπιέται με χέντριξ... είναι μία εξέλιξη του παιδιού μου απ'τον αυστραλοπίθηκο όπως και να το κάνεις:tongue:

Χα!!!! Πήγα!

170 με την έκπτωση....

Δεν είμαστε καλά!!!!!!!

Καϊ καϊ καϊ μανουλαμ

Κι εμάς χθες μας έβαλε αερολίν τελικά αφού δεν περάσανε τα ακροαστικά και γίνεται σκοτωμός!

Άφρο μου το σάββατο θα βγάλεις το άχτι σου... τι στο καλό σε γνωστό μέρος θα είναι θα ξεκολήσουν. Πάντως οπου μπορεις στέλνε τον Σάκη με ένα απ'τα δύο ή και τα δυο, και για να χαλαρώνεις αλλά και για να κολλήσουν περισσοτερο με Σ

Αφροδίτη στο πάρτυ τι ήθελε η Δανάη να πας κι εσύ να παίξετε παρέα με τα παιδάκια; Αν αρνιόσουνα έκλαιγε ή αν της έλεγες ότι θα πας σε λίγο δεν ξεγελιώτανε; Πάντως βλέπω κι εγώ την κόρη μου καμία σχέση με το Γιώργο, όλο κρεμασμένη στα παντελόνια μου είναι και ήδη δεν την παλεύω, φαντάζομαι ότι θα χειροτερέψει όταν πάω δουλειά σε 3 εβδομάδες δηλαδή οποτε θα είμαι να με κλαίνε οι ρέγγες!

Για το φαγητό ρε κορίτσια εμένα ακόμα και τώρα ο Γιώργος βαριέται απίστευτα να φάει μόνος του, 4-5 μπουκιές και μετά τον ταίζω εγώ συνήθως! Μα τι να κάνω όμως που δεν έχει περιθώρια από θέμα βάρους, έχω δοκιμάσει να μην ασχοληθώ κανένα 2ημερο και τρώει ελάχιστα οπότε μετά λυγίζω! Μια από τα ίδια και η μικρή μου βέβαια! Έχει φάει πχ μισή μπανάνα κανονικά αλλά μας πήρε πάνω από 40 λεπτά και γενικά ψωμάκι μόνο πολύ μικρούτσικα κομματάκια! Και το καλύτερο? Η τοσοδούλα έχει ήδη 10 δόντια άρα δεν είναι θέμα ότι δε μπορεί να μασήσει! Σίγουρα κάτι κάνω λάθος γιατί δε μπορεί και τα 2 παιδιά μου να έχουν τις ίδιες συνήθειες στο φαγητό! Μάλλον αγχώνομαι πολύ με το βάρος τους και φοβάμαι ότι αν κόψουμε τα αλεσμένα θα μείνουμε πολύ πίσω από βάρος και είναι 8 κιλά ακομα!

Mαρίνα κι ε΄γω το ομολογώ ΑΚΟΜΑ ταίζω την Ειρηνη,,, τρελο κράτημα πίσω αλλα κι αυτη δεν τρωφει μονη της, τρωει λιγες κουταλιες 4-5 και μετα παιζει, χαζολογαει πετάει φτυνει...και δεν παλευεται να μην τρωει ΚΑΙ να γινεται χαμος γυρω...το ξερω δεν την αφηνω οσο ελευθερη ισως σρειάζεται αλλα τι να γίνει.

Λεγκούλι ξεχασα, το βιντεακι του νικολα με συγκινησε πολυ!εχει ομορφυνει πααααααααααρα πολυ με τα μαλλακια που μακρυναν εχεις 2 αγοράκια υπεργκόμενους θα γίνει σφαγή

eNeap2.pngTSzHp3.png

το μετωπο της αρρωστειας καλα κρατεί, η μιρκη ΟΚ ο μπεμπης τον ακουσε δεν ειχε ακροαστικά αλλα βηχει πολυ χειροτερα και με πολυ βρασιμο ρε γμτ...ελπιζω να μην εχει κανει τωρα ακροαστικα...

Και ναι, και ο βαγγος επεσε ηρωικά.... να δουμε ποιος να παει σουπερμαρκετ τωρα! χοχοχοχοχοχ

Και 1 φεβ εχει το παιδακι του αδερφου μου τα πρωτα του γενεθλια πολυ λυπαμει που δεν θα παμε.... μπουουουου

eNeap2.pngTSzHp3.png

Βασουλα ολα αυτα τα οργανα τα ειχαμε απο 18 μηνων τα παίζει αρκετα... τη φυσαρμονια, μια ωραία ξυλινη μας την εφερε προσφατως το βαγγοσ πο κυπρο και μαζί ακι μια μελόντικα, θυμαστε που φυσάς και εχει και πληκτρα...ε με αυτη ξυπναει τα κουκλια της λεει!!!

Τουρου τουτου ξυπήστε! χαχαχαχαχαχα

eNeap2.pngTSzHp3.png

Γαλατούλα μου περαστικά στο αγοράκι σου γρήγορα να πάρει κι αυτός τα πάνω του! Κρίμα που θα χάσετε τα γενέθλια αλλά τι να κάνεις, το Χειμώνα δεν είναι να κανονίζεις τίποτα με τα παιδιά, όχι ότι το Καλοκαίρι είναι τίποτα σίγουρο αλλά έτσι να έχουμε να λέμε! Να σου πω και στο σταθμό που τον ρωτάω οι δασκάλες λέει τα ταίζουν, θέλω όμως να το συζητήσω κι από κοντά κάποια στιγμή με τη δασκάλα του να δω τι θα μου πει! Τώρα το βράδυ όμως το παληκαράκι μου για να με διαψεύσει αποφάσισε να φάει μπιφτέκι, πατατούλες και τζατζίκι (γι αυτό το έφαγε δηλαδή) μόνος του! Πάλι καλά! Μάλλον είχε πέσει μεγάαααλη πείνα, άσε που ο τζάτζικος είναι μέγα δέλεαρ για τον Γιωργούλη!

mGKop3.png60Jvp3.png

Διαφημίσεις

Αν ακουσετε για μια μανα που πεταξε το παιδι της απο το μπαλκονι για μενα θα λενε να το ξερετε ....Δεν μπορειτε να φανταστειτε τι μου εχει κανει μεσα σε 5 ωρες ...... πραγματικα ζω απο τις χειροτερες μερες της καριερας μου σαν μανα κριμα γιατι εμαθα κ πολυ ευχαριστα νεα σημερα κ μου το εχει χαλασει .....

Ααααα κ κουρτινες δεν εχουμε παλι αποφασισε να επιβεβαιωσει για αλλη μια φορα την φημη του ταρζαν κ σε λιγο δεν θα εχουμε κ αυγα απο τα 40 που ειχαμε την Κυριακη που ηρθαμε απο χωριο εχουν μεινει ελαχιστα ... κ πολλα πολλα αλλα .....

Παω να αλλαξω γιατιμε εχει κανει παπι ....

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...