Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 14 λεπτά , dimi.tra είπε:

Γεια σας κορίτσια, τι κάνετε; Να κάνω μια χαζή ερώτηση; Μην γελάσετε: στην ωοληψια τι φοράγατε; Να προσέξω κάτι; Ντράπηκα να ρωτήσω τον γιατρό μου 😅

Τίποτα πας κανονικά απέφυγε τις κολωνιες και στην ωοληψια και στην εμβρυομεταφορα 

• Μου αρέσει 1
      • Ευχαριστώ 1

The Café Au Lait !!

Recommended Posts

καλημερα!

μπραβο στη στριγκλιτσα !αντε και εις ανωτερα !

Τζενουλα πως πας με την εγκυμοσυνη ?

ο μπεμπης οταν τρωμε μας κοιταζει και μασουλαει και εκεινος ,μηπως να ξεκινησω κανενα αχλαδακι ή ειναι νωρις ?

eNortjK1UrI0tzQxUbIGXDAS-wKt95.pngeNortjK1UrI0tzQxU7IGXDATAQKv37.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 25,1k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Elenikat

2451

• Λέγκω

2032

• galat

1914

• myrto

1419

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Μαρίνα όσον αφορά τα αλεσμένα... Εμείς είχαμε πάει δαικοπές το καλοκαίρι (να στην Κρήτη η ψυχοθεραπεία που κάναμε όλες μας...) και η Φίφη 10 μηνών... Δεν χώραγε στο πρόγραμμα το αλεσμένο φαί και έτσι έφαγε από τότε φαί κανονικό! και συνεχίζει βέβαια παρόλο που έχει μόνο 6 δόντια μπροστά!

μην ανησυχείς και νομίζω ότι έτσι τρώνε καλύτερα! Άλλο που τα βρίσκω όλα αμάσητα στα κακά μετά!

Πάντως αν της δώσεις μελιτζανοσαλάτα ή κάτι κρεμώδες το πιο πιθανό είναι να σου το φτύσει στη μούρη, ή καλύτερα να το χρησιμοποιήσει σαν σαμπουάν και να το πασαλείψει στα μαλλιά της!

[gDkrp3.pngNJDAp3.png x2VTp3.png

καλημερα!

μπραβο στη στριγκλιτσα !αντε και εις ανωτερα !

Τζενουλα πως πας με την εγκυμοσυνη ?

ο μπεμπης οταν τρωμε μας κοιταζει και μασουλαει και εκεινος ,μηπως να ξεκινησω κανενα αχλαδακι ή ειναι νωρις ?

Νωρίς είναι Βασούλα... Κάπου είχα δαιβάσει ότι καλό είναι για τα στερεά να περιμένουμε μέχρι το παιδί να μπορεί να κάτσει για να καταπίνει πιο εύκολα! Άσε να κλείσει και τον 6ο...

Και θα φάει μια χαρά μην ανησυχείς, αν λιγουρεύεται από τώρα...

[gDkrp3.pngNJDAp3.png x2VTp3.png

δεν ξερω τι με επιασε και μολις τα ειδα αυτα τα πηρα στη στεφανια ,εντωμεταξυ κανεις μας δεν εχει ιδεα απο μουσικα οργανα :lol:αλλα σκεφτηκα και σαν παιχνιδι θα της αρεσουν και οντως της αρεσαν ,αλλα και να εξικοιωνεται

http://www.toys.gr/site.php?&file=productdetails.xml&id=11501&categoryid=131&supplier=&agegroup=&pricerange=

http://www.toys.gr/site.php?&file=productdetails.xml&id=8665&categoryid=131&supplier=&agegroup=&pricerange=

http://www.toys.gr/site.php?&file=productdetails.xml&id=16344&categoryid=132&supplier=&agegroup=&pricerange=

Ελενη να καθεται ε?δεν το ξερα παντως τωρα αρχιζει και ψιλοκαθεται ,στα χερια ετσι θελει να κωλοκαθεται ,οταν ειναι στο καροτσι τον σηκωνω τελειως ορθια γιατι βλεπω οτι το επιδιωκει αλλα δεν τον αφηνω για πολυ ωρα

Διαφημίσεις

ενταξει γενικα ελεχγομενη κατασταση αλλα ειναι καποιες μεσημεριανες ωρες που λεω τωρα θα ρθουν οι γειτονες να μας ξεχεσουν ή οταν κοιμαται ο μπεμπης αλλα ενταξει της τα μαζευω ευκολα,η πλακα ειναι που το τυμπανο αρεσει και στον μπεμπη παει να χτυπησει και αυτος με τα χερακια του

Διαφημίσεις

Αλο

βασουλα μια χαρα με την εγκυμοσυνη προς το παρον. Αντε να αρχισω να καταλαβαινω κ τον μπεμπη να ηρεμισω λιγο . Απο βδομαδα λογικα ..

Για τις στερεες κ εγω αυτα που εγραψε η Ελενη ξερω να καθεται κ αν θηλαζει αποκλειστικα να εχει κλεισει τον 6ο μηνα. Σε καταλαβαινω που αγχωνεσαι δεν θυμασαι τι τραβηξαμε να φανε Μητσος κ Στεφανια! Παντος λιγο εμεινε ακομα σε 10 μερες περιπου θα κλεισει τον 6ο αρα θα σου πει κ ντοκτορ να αρχισετε να γλυφει λιγο αχλαδακι σιγα σιγα .

Ελιζα τελεια τελεια κ παλι !!!

Τωαρ που λεμε για φαγητα ο Μητσος απο μικρος σχετικα τρωει μονος του αλλα οταν παμε χωριο επειδη εχει τρελη αδυναμια στον αδερφο μου θελει να τον ταιζει εκεινος. Τι ςπροαλλες που ειχαμε παει ειχε κανει η μανα μου γιουβετσι με κριθαρακι απο τα πιο αγαπημενα του κ τον ταιζε ο αδερφος μου κ σε καποια φαση εφερεθηκε γιατο μιλαγαμε κ ο Μητσος απο την πεινα του ορμηξε στο πιατο κ ετρωγε σαν σκυλι. Ε μετα το πηρε σκοινι κορδονι κ ετρωγε ετσι!!

Ααα κ χτες εγινε το εξης ανελπιστο. Σας εχω πει πως δεν ειναι φαν κρεατος. Ειχα κοτοπουλο με πατατες κ αυτος ετρωγε στο καναπε. Σε καποια φαση βαζω εγω στο πιρουνι πατατα κ κοτοπουλο να του δωσω κ μου λεει οχι πατατες μανουλα μονο κλεας θα φαω... να μπουτι εφαγε ....

Ωραιες οι μποτες οντως, αλλα ακριβες. Βεβαια αμα ειναι καλες και ανετες μπορει και να αξιζει... ωραιο πραμα να φορας ανετο παπουτσι...

Νωρίς είναι Βασούλα... Κάπου είχα δαιβάσει ότι καλό είναι για τα στερεά να περιμένουμε μέχρι το παιδί να μπορεί να κάτσει για να καταπίνει πιο εύκολα! Άσε να κλείσει και τον 6ο...

Και θα φάει μια χαρά μην ανησυχείς, αν λιγουρεύεται από τώρα...

Οχι Βασσουλα μην το βιαζεσε καθολου, κακο θα του κανεις και οχι καλο. Ειχα διαβασει κ γω οτι ειναι καλο να στεκεται ανετα μονος του γιατι λεει το πεπτικό του αναπτυσσεται μαζι με την σπονδυλικη στηλη, οποτε πιο πριν θεωρειται ανωριμι. Μπορει να ειναι και μπαρουφα, αλλα δεν θα κερδισεις τιποτα. Επισης τα παιδια που θηλαζουν φινεται να μην βιαζονται να φανε στερεα και τριτον και κυριοτερο ο μικρος εχει θεμα με τις αλλεργιες και σε αυτη τη περιπτωση αργουμε ακομα περισσοτερο να δωσουμε στερεα. Αλλωστε αν δεν του αρεσει μετα θα κλεισει το στομα του κ αντ να τον ταϊσεις.

κοριτσια θα γκρινιαξω: δεν την παλευω τα εχω παιξει. Νυσταζω απιστευτα, με ταραξε ο Αγγελος και εκνευριζομαι και του φωναζω κιολλας, η Δαναη ηταν μες στην απιστευτη μιρλα ολο το απογευμα που ημασταν μαλιστα σε παιδικο πάρτυ. Και με αποτελειωσε που εβλεπα τα αλλα παιδακια να ειναι υποδειγματα, δεν απασχολουσαν τη μαμα τους καθολου και ουτε κ η μαμα τους ασχολιοταν επισης.

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...