Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 2 ώρες πρίν, dimi.tra είπε:

Γεια σας κορίτσια, τι κάνετε; Να κάνω μια χαζή ερώτηση; Μην γελάσετε: στην ωοληψια τι φοράγατε; Να προσέξω κάτι; Ντράπηκα να ρωτήσω τον γιατρό μου 😅

Φορά ανετα ρούχα, μια φόρμα πχ και ας έχεις και μια σερβιέτα μαζί σου. Σε δημόσιο νοσοκομείο μας είχαν πει να έχουμε νυχτικο μαζί μας, σε ιδιωτικό αλλάζεις και βάζεις αυτό που σου δίνουν αυτοί. Καλή σου επιτυχία! 

Εγώ σήμερα έχω κάτι σουβλιες ψηλά στο στήθος.... το στήθος σαν στήθος ούτε πρήξιμο ούτε πόνος. Κορίτσια πιο τεστ να πάρω να κάνω? Δεν έχω κάνει ποτέ τεστ. 

The Café Au Lait !!

Recommended Posts

με αγαπη ...απο Φρυνη ητνα αν θυμαμαι

Λοιπον ο σκατζοχοιρος ειναι πολυ ευκολος!Ειναι ουσιαστικα κορμος σε σχημα σκαντζοχοιρου!

750γρ πτι μπερ

250γρ κουβερτουρα

250γρ βουτυρο

3/4 κουπας αχνη ζαχαρη

1/4κγ αλατι

1/3 κουπα κονιακ

1/3 κουπα γαλα

4 κροκαδια

για το γαρνιρισμα

2 κουφετα σμαρτις

αμυγδαλα ασπρισμενα

γλασο σοκολατας απλο(200 γρ κουβερτουρα και 4 κουταλιες βουτυρο)

Λιωνουμε κουβερτουρα σε χαμηλη φωτια και αφηνουμε να κρυωσει.Ανακατευουμε το γαλα με το κονιακ.Σπαμε τα μπισκοτα σε κομματια.Χτυπαμε το βουτυρο με τη ζαχαρη και το αλατι να αφρατεψει.Συνεχιζοντας το χτυπημα ριχνουμε ενα ενα τα κροκαδια και το μισο γαλα,λιγο λιγο!Τελος ριχνουμε σε 3 δοσεις την λιωμενη κουβερτουρα που πρεπει να ειναι εντελως κρυα.Με τα υπολοιπα γαλα ραντιζουμε τα μπισκοτα και τα ανακατευουμε με το μιγμα που εχουμε κανει.Το βαζουμε στο ψυγειο πολλες ωρες να σφιξει.Το βγαζουμε και το πλαθουμε σε σχημα σκατζοχοιρου.Τον βαζουμε σε πιατελα.Ετοιμαζουμε το γλασο και τον καλυπτουμε.Βαζουμε τα ματια του και καρφωνουμε στην πλατη του τα αμυγδαλα,να μοιαζουν με τα βελονια του.Πασπαλιζουμε με πρασινο ινδοκαρυδο!

eNeap2.pngTSzHp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 25,1k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Elenikat

2451

• Λέγκω

2032

• galat

1914

• myrto

1419

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Διαφημίσεις

ΕΙΣΤΕ ΚΑΤΑΠΛΗΚΤΙΚΕς! και σεις και τα παιδια σας! Εσυ Μυρτω εισαι νούμερο!!! Μου φτιαξατε το κεφι. Και ταλαντουχες!!! Μπραβο σας χρυσοχερες!

Βασσω, η Δανάη παντως τον τελευταιο καιρο εχει κολλησει με την εγκυκλοπαιδεια http://www.e-shop.gr/show_bks.phtml?id=BKS.0306679

''Πέρασα ένα υπέροχο βράδυ με το μωρό μου. Η χαρά της επικοινωνίας που ένιωσα κατά τη διάρκεια του νυχτερινού θηλασμού, που εκτός των άλλων με προφυλάσσει απο τις βλαβερές συνέπειας της εμμηνόροιας, ήταν απερίγραπτη. Μόλις το λατρεμένο μου πλάσμα έκλεισε τα ματάκια του, με στεναχώρια το αποχωρίστηκα από την αγκαλιά μου...Ευτυχώς όμως το μεγάλο μου λατρεμένο νήπιο επέλεξε αυτοβούλως να επικοινωνήσει τις ανάγκες του στις τέσσερις τα ξημερώματα, χωρίς να αυτολογοκρίνεται από επιβεβλημένες κοινωνικές συμβάσεις. Με χαρά ανταποκρίθηκα στις ανάγκες του, μέχρι που το μωρό μου έδειξε δείγματα μιας μικρής εσωτερικής αναταραχής και αναζήτησης στην οποία δε μπορούσα παρά να του συμπαρασταθώ, με χαμόγελο και τη ζεστή αγκαλιά μου....Έτσι φτάσαμε στο ξημέρωμα μιας ακόμα όμορφης μέρας γεμάτης από τις ανείπωτες χαρές της μητρότητας!!!!''

:lol::lol::lol::lol: Θα το τυπώσω για να το διαβάζω το βράδυ που θα συχτιρίζω:tongue:

H τούρτα!

traincake.th.jpg

Η τομή της τούρτας :tongue:

traincakesection.th.jpg

για να μη μου λέτε δλδ :mrgreen:

Εντάξει γράψε άκυρο... γιαυτό η δικια μου ηταν ψωραλέα. Δεν καταλαβαινω χριστό απ'το σχέδιο, καλέ πρέπει να έχεις τελειώσει πολυτεχνείο για να κάνεις τέτοιο πράμα! Όχι εγώ το κάνω σε τετράγωνο ταψάκι το κοβω σε τρεις λωρίδες. Τις δύο αυτές λωρίδες της κόβω στη μέση άρα έχω τέσσερα βαγόνια και μετά την τρίτη λορίδα κόβω ένα μικρό κομμάτι στο τέλος και το βάζω από πάνω και κόβω και λίγο τριγωνικά τη μουτσούνα και έτσι έχω τη μηχανή. Εντάξει δεν βγαίνει βέβαια αυτό το αποτέλεσμα. Μπράβο Ελιζάκι σουπερ ο υπερσιβηρικός!!!

η Στεφανια αποφασισε τις αποκριες να ντυθει γατουλα ....και ο μπεμπης μπαρμπι!

:lol::lol::lol::lol: Εντάξει νομίζω ότι το καφέ αποχτά το παλιο καλό του παλμό!

Βασσω, η Δανάη παντως τον τελευταιο καιρο εχει κολλησει με την εγκυκλοπαιδεια http://www.e-shop.gr/show_bks.phtml?id=BKS.0306679

Κι ο θοδωρής έχει ενθουσιαστεί μ'αυτή την εγκυκλοπαίδεια. Πολύ ωραίο βιβλίο που επίσης έχει κολήσει ο σόζω και είναι για την ηλικία τους και για την διαφορετικότητα είναι το κάτι αλλο απ'τις εκδόσεις πατάκηhttp://www.biblioasi.gr/product_info.php?products_id=86746. Όπως επίσης πολυ τρυφερο και συγκινητικό είναι αυτό http://www.protoporia.gr/product_info.php/products_id/333647 Ο σόζω έκλαιγε όταν του το πρωτοδιάβαζα και μου έλεγε που είναι η μαμά του να τον πάρει μια αγκαλία.

Πολύ ωραία βιβλία έχει και μία καινούργια εκδοτικη Κοκκινο λέγεται που έχει μόνο τρια παιδικά για την ώρα και είναι σουπερ http://www.kokkinobooks.gr/default.asp?ikObject=S185

θα στειλω τον δημ που ειναι ξημεροβραδιαζεται στα βιβλιοπωλεια να μου βρει αυτα που λετε,πηγα εδω σε ενα γειτονικο,το μοναδικο της προκοπης που εχει και βρηκα την εγκυκλοπαιδεια που λες αφροδιτη αλλα μου φανηκε λιγο προχωρημενο για την στεφανια ,μου ειπε η κυρια που το χει οτι αυτη η σειρα εχει βγαλει και για μικροτερες ηλικιες και τα περιμενει τις επομενες μερες

πηρα αυτο http://www.ebooks.gr/book/426 ειναι πολυ παλιο

αυτο http://www.perizitito.gr/product.php?productid=29752

και αυτο http://books.vres.gr/book.php?book_id=19855

eNortjK1UrI0tzQxUbIGXDAS-wKt95.pngeNortjK1UrI0tzQxU7IGXDATAQKv37.png

¨Εχω τρελαθεί με τα παιδιά σου Λέγκω! Ο ΘΟδωράκος από μικράκι έμαθε να χρησιμοποιεί τα σκουπόξυλα κατάλληλα!!! Ο Νικόλας σου τόσο χαμογελαστό παιδάκι! Η δικιά μου μοιάζει πολύ μινιόν δίπλα του! Ακόμα τρώμε εντομεταξύ τα πολύ κλάσσικα και μόνο αλεσμένα! Μάλλον όμως έτσι όπως τον είδα φταίω κι εγώ που ακόμα τη φοβάμαι και δεν την ενθαρρύνω! Έχει όμως τον εμετό στο τσεπάκι και φοβάμαι!

Από τα βιβλία όλα φαίνονται πολύ ενδιαφέροντα, αλλά πρέπει να προμηθευτώ το γρηγορότερο το μικρό και το μεγάλο λύκο, καθώς το μεγάλο μου λυκάκι έριξε μια τεράστια δαγκωματια στο μικρό στη σπονδυλική στήλη χτες και είχαμε δράματα! Έκτοτε το μικρό κρύβεται στο πλυντήριο πιάτων όποτε βρει ευκαιρία! Παρεπιμπτόντως δε δείχνει καμιά διάθεση για περπάτημα και έχω κομψομεσιαστεί η μεσήλιξ!

mGKop3.png60Jvp3.png

Διαφημίσεις

Καλημέρααααα! Παρασκευη Παρασκευη Παρασκευηηηηη!!!

Καλα Ελιζα τι να πω για το τραινακι ? Απλα απαιχτο! Αμα πιανουν στα χερια σου ! Ειναι απλο κεικ με γλασο η εχεις βαλει κ γεμιση? Απ'εξω ειναι σαντιγυ με χρωμα? Πωπω επαγγελματικη δουλεια λεμε! Εγω ενταξει φτιανχω κ πες απο γευση τα πετυχαινω αν πω μετα να το διακοσμησω η να κανω καμια κατασκευη δεν το χω με τιποτα λεμε! Κανα σκατζοχοιρο κ πολυ μου ειναι ...

Μυρτωωωωωωω εισαι ανπεχταμπλ !!!!! Χτες το απογευμα διαβαζα στο φεις κατι αντιστοιχο απο μια συναδελφο που λειπει με αδεια μητροτητας κ σκεφτομουνα οτι εγω στην αδεια δεν επαιρνα τα ποδοα μου απο την αυπνια κ την κουραση κ ειχα τυψεις πως ειναι δυνατον να ειναι τοσο ζεν κ εγω να απελπιζομαι ετσι!!

Λεγκω τα παιδακια σου ειναι ΘΕΟΙ κ οι δυο!!!! Με το Νικολακι με τα φασολια ενταξει ολα τα λεφτα ! Πιανει το κουταλι μονος του κ του δινει κ καταλαβαινει! Ηταν να μην παρει φορα κ αυτος! Καλα ο Σοζω ενταξει ουδεν σχολιο!

Μαρινα μην τα φοβασαι τα παιδια με τις στερεες εμενα Μητσος δεν εφαγε ουτε κουταλια αλεσμενα απλα αρνουταν πεισματικα. Αρτχισε να τρωει φαγητα 10 μηνων κομμενα μικρα μικρα η πατημενα λιγο με το πιρουνι οχι λειωμενα. Απο 8 μηνων που ειχε 4 δοντια ετρωγε μηλο/αχλαδι κομματια κ την μπανανα με το χερι . Ετσι κ εγω στο χρονο περιπου αρχισα κ του εδινα απο τα δικα μας τα φαγητα κ ετρωγε κανονικα σε μικρα κομματακια. Στην ουσια 2 -3 μηνες εφαγε ξεχωριστα αφου αρχισε να τρωει 10 μηνων κ στο χρονο μετα περιπου μπηκε στα δικα μας. Μην νομιζεις τα βαριουνται κ αυτα ολο σουπες κ ολο τα ιδια κ τα ιδια ανοστα εντελως αναλατα .... Δοκιμασε με πατατες σιγα σιγα κανα ζυμαρικο κ μην φοβασαι! Πωπω οσο το θυμαμαι καθε μερα μαγευιρευα κ τα πεταγα μονο φρουτα , τραχανα κ γιαουρτι προβειο ετρωγε..

Θελω να παω κ εγω για βιβλια να διαβαζουμε το βραδυ , θα κανω απο βδομαδα καμια εξορμηση. Βασικα μου εχει φερει ενας φιλοος μου μια τσαντα φανταστικα αλλα ειναι για λιγο μεγαλυτερα παιδακια. Κ δεν εχει κ κανα βιβλιποωλειο της προκοπης στην γειτονια μου ρε γμτ

Καλημέρα σας!

Τέλεια τούρτα! Μυρτώ και που τα σκέφτηκες όλα αυτά για να τα γράψεις είσαι θεά!

Καλά εγώ δεν έχω με τίποτα τόση υπομονή για να φτιάξω τέτοιες τούρτες! Μπράβο κορίτσια!

Κρύο σήμερα και ναι μπορώ να σας πω το μυστικό η κυρία στριγκλίτσα ξύπνησε μόνο μια φορά χθες βράδυ! 28 Ιανουαρίου 2011! παρακαλώ να το θυμάστε! Του χρόνου να κάνουμε πάρτυ!

κατά τα άλλα χωρισμοί διαζύγια και τέτοια ωραία συνεχίζουν να απασχολούν την καθημερινότητά μας!

Ευτυχώς Παρασκευή!

[gDkrp3.pngNJDAp3.png x2VTp3.png

Καλημέρα!

Ακόμα τρώμε εντομεταξύ τα πολύ κλάσσικα και μόνο αλεσμένα! Μάλλον όμως έτσι όπως τον είδα φταίω κι εγώ που ακόμα τη φοβάμαι και δεν την ενθαρρύνω! Έχει όμως τον εμετό στο τσεπάκι και φοβάμαι!

Μαρίνα η Σοφία είχε το εξής θέμα, δεν ανεχόταν -ούτε ανέχεται- να βρει κομματάκι μέσα στο αλεσμένο. Πνιγόταν, και έκλεινε το στόμα οριστικά. Φαΐ τέλος! (τώρα αρχίζει τις φωνές "κ-κ-τσι, κ-κ-τσι" έτσι και βρει κάτι στο γιαούρτι πχ)

Έλεγα κι εγώ δεν είναι έτοιμη ακόμα....

Το Πάσχα περυσι που ήταν ~1 της έδωσα να δοκιμάσει από το κατσικάκι που είχε κάνει ο παππούς της και ήταν λουκούμι. Μια χαρά το μάσησε! Άρα μια χαρά μπορούσε να μασήσει οτιδήποτε ;)

Από τα βιβλία όλα φαίνονται πολύ ενδιαφέροντα, αλλά πρέπει να προμηθευτώ το γρηγορότερο το μικρό και το μεγάλο λύκο, καθώς το μεγάλο μου λυκάκι έριξε μια τεράστια δαγκωματια στο μικρό στη σπονδυλική στήλη χτες και είχαμε δράματα! Έκτοτε το μικρό κρύβεται στο πλυντήριο πιάτων όποτε βρει ευκαιρία! Παρεπιμπτόντως δε δείχνει καμιά διάθεση για περπάτημα και έχω κομψομεσιαστεί η μεσήλιξ!

:lol: :lol: :lol:

Πάντως είναι πολύ τρυφερό βιβλίο χωρίς να είναι διδακτικό.

Παρεπιπτόντως έριξα μια ματιά και στις υπόλοιπες προτάσεις:

Την κάμπια και τον Μπακακούλη τα έχουμε και είναι πολύ καλά.

Καλημέρααααα! Παρασκευη Παρασκευη Παρασκευηηηηη!!!

Καλα Ελιζα τι να πω για το τραινακι ? Απλα απαιχτο! Αμα πιανουν στα χερια σου ! Ειναι απλο κεικ με γλασο η εχεις βαλει κ γεμιση? Απ'εξω ειναι σαντιγυ με χρωμα? Πωπω επαγγελματικη δουλεια λεμε!

Το κέικ ήταν κομμένο και ανάμεσα σε κάθε στρώση είχε σαντιγί. Απ'έξω πρώτα λίγη σαντιγί για να ισιώσει το σχήμα και αφού πάγωσε απλό γλάσο χρωματιστό. Στις φωτογραφίες φαίνεται πιο επαγγελματικό. Από κοντά η επικάλυψη ήταν....πολύ ερασιτεχνική.:)

Ωρε μάνα μου σεντόνι πρωι-πρωί!:mrgreen:

DPYUp2.png EYukp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...