Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 2 ώρες πρίν, dimi.tra είπε:

Γεια σας κορίτσια, τι κάνετε; Να κάνω μια χαζή ερώτηση; Μην γελάσετε: στην ωοληψια τι φοράγατε; Να προσέξω κάτι; Ντράπηκα να ρωτήσω τον γιατρό μου 😅

Φορά ανετα ρούχα, μια φόρμα πχ και ας έχεις και μια σερβιέτα μαζί σου. Σε δημόσιο νοσοκομείο μας είχαν πει να έχουμε νυχτικο μαζί μας, σε ιδιωτικό αλλάζεις και βάζεις αυτό που σου δίνουν αυτοί. Καλή σου επιτυχία! 

Εγώ σήμερα έχω κάτι σουβλιες ψηλά στο στήθος.... το στήθος σαν στήθος ούτε πρήξιμο ούτε πόνος. Κορίτσια πιο τεστ να πάρω να κάνω? Δεν έχω κάνει ποτέ τεστ. 

The Café Au Lait !!

Recommended Posts

Καλημέρα... αναρωτιέμαι πως τα καταφέρνουν οι άλλες κοπέλες που δουλεύουν σπίτι με τα παιδια... εγώ αδυνατω.

Τι κάνετε;

Δυσκολεύομαι να αποφασίσω τι είναι χειρότερο να σπάσει η νταμιτζάνα με το λάδι ή το βάζο με το καινούργιο βιολογικό μέλι;

Το τι γίνεται στο σπίτι κάθε μέρα με νικόλα και θοδωρή δεν λέγεται. Εχθές ήρθε και ο Άγγελος φίλος του σόζω και αποτελείωσε το τσαρδάκι μας... δεν τολμώ να φανταστώ τι θα γίνει το σάββατο... κατεδάφιση!

Σας στελνω και βιντεάκι με νικόλα που τρώει φασολάδα και μαζί είναι και ένα βίντεο του σόζω όταν ηταν νομίζω 10-11 μηνών.

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 25,1k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Elenikat

2451

• Λέγκω

2032

• galat

1914

• myrto

1419

Περισσότερες δημοσιεύσεις

καλημερα!

χα χα Λεγκ μου φτιαξες τη μερα με τα βιντεακια ,μα ειναι απιθανοι και οι δυο !

Ελιζα τι τελεια τουρτα ηταν αυτη,πως την εκανες ,που στηριξες τα βαγονια ,σε μπισκοτα?επρεπε να κανεις καμια τομη να δουμε την αρχιτεκτονικης της :lol:

για τον υπνο τι να πω ακομα αναρωτιεμαι σε ποια ηλικια σταματουν τα ξυπνηματα

eNortjK1UrI0tzQxUbIGXDAS-wKt95.pngeNortjK1UrI0tzQxU7IGXDATAQKv37.png

Ουουου τώρα είδα την τούρτα χαχα σουπερ είναι... έτσι έκανα κι εγώ την τούρτα για τον παιδικό μόνο που δεν ήταν τόσο όμορφη:tongue: Και τώρα το σάββατο του νικόλα θα την κάνω τραινάκι και του σόζω ρομποτάκι. Θα δειξει τι θα βγει

Ουουουουουου!!!

Κυρίες και κύριοι είμαστε σκέτη δυσφήμιση του ατάτσμπεντ πάρεντινγκ του παρατεταμένου θηλασμού και κάθε σύγχρονης παιδαγωγικής μεθόδου!

Ξενυχτισμένες, απεριποίητες, απηυδισμένες, αγχωμένες και από πάνω ακούμε και τα σχολιανά μας από τα μουλάν!!!

Ή θα αλλάξουμε παιδαγωγικό δόγμα και θα το γυρίσουμε στο ''ξύλο βγήκε απ'τον παράδεισο'' ή θα αρχίσουμε να λέμε ξετσίπωτα ψέματα του στυλ:

''Πέρασα ένα υπέροχο βράδυ με το μωρό μου. Η χαρά της επικοινωνίας που ένιωσα κατά τη διάρκεια του νυχτερινού θηλασμού, που εκτός των άλλων με προφυλάσσει απο τις βλαβερές συνέπειας της εμμηνόροιας, ήταν απερίγραπτη. Μόλις το λατρεμένο μου πλάσμα έκλεισε τα ματάκια του, με στεναχώρια το αποχωρίστηκα από την αγκαλιά μου...Ευτυχώς όμως το μεγάλο μου λατρεμένο νήπιο επέλεξε αυτοβούλως να επικοινωνήσει τις ανάγκες του στις τέσσερις τα ξημερώματα, χωρίς να αυτολογοκρίνεται από επιβεβλημένες κοινωνικές συμβάσεις. Με χαρά ανταποκρίθηκα στις ανάγκες του, μέχρι που το μωρό μου έδειξε δείγματα μιας μικρής εσωτερικής αναταραχής και αναζήτησης στην οποία δε μπορούσα παρά να του συμπαρασταθώ, με χαμόγελο και τη ζεστή αγκαλιά μου....Έτσι φτάσαμε στο ξημέρωμα μιας ακόμα όμορφης μέρας γεμάτης από τις ανείπωτες χαρές της μητρότητας!!!!''

Χμμμμμ, εντάξει υπερβολές αλλά να πούμε και καμιά μ#$@$@α να περάσει η ώρα!

καλέ αυτή είναι η καθημερινότητα μου!

ε? έτσι δεν είναι?

καλημέρααααααααααα!!!

Λεγκολιν, θα δω βιντεάκια το βραδάκι, την ώρα που θα ετοιμάζω τη δική μας φασολάδα για αύριο :D:D μήπως πρέπει να απομακρύνω τη Μαρίνα να μην παίρνει ιδέες ? :tongue:

ZIPWp2.pngCCPvp3.png

Διαφημίσεις

''Πέρασα ένα υπέροχο βράδυ με το μωρό μου. Η χαρά της επικοινωνίας που ένιωσα κατά τη διάρκεια του νυχτερινού θηλασμού, που εκτός των άλλων με προφυλάσσει απο τις βλαβερές συνέπειας της εμμηνόροιας, ήταν απερίγραπτη. Μόλις το λατρεμένο μου πλάσμα έκλεισε τα ματάκια του, με στεναχώρια το αποχωρίστηκα από την αγκαλιά μου...Ευτυχώς όμως το μεγάλο μου λατρεμένο νήπιο επέλεξε αυτοβούλως να επικοινωνήσει τις ανάγκες του στις τέσσερις τα ξημερώματα, χωρίς να αυτολογοκρίνεται από επιβεβλημένες κοινωνικές συμβάσεις. Με χαρά ανταποκρίθηκα στις ανάγκες του, μέχρι που το μωρό μου έδειξε δείγματα μιας μικρής εσωτερικής αναταραχής και αναζήτησης στην οποία δε μπορούσα παρά να του συμπαρασταθώ, με χαμόγελο και τη ζεστή αγκαλιά μου....Έτσι φτάσαμε στο ξημέρωμα μιας ακόμα όμορφης μέρας γεμάτης από τις ανείπωτες χαρές της μητρότητας!!!!''

:lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol:

Διαφημίσεις

για πειτε μου κανενα ωραιο βιβλιο για τη στεφανια ,λεγκ εσυ που εχεις εφεση τι λες?

προχθες πηραμε το "παρακαλω μπαμπα φερε μου το φεγγαρι "και της αρεσε παρα πολυ

αυτα ειναι !αμα ειναι καλλιτεχνης ο ανθρωπος ...τελεια ιδεα δεν σε πειραζει να στην κλεψω στα πρωτα γεννεθλια του μπεμπη εε?

χμμμμ...είσαι σίγουρη ότι θέλεις? Μιλάμε για πολλές εργατοώρες στη συναρμολόγηση.

Βέβαια με την ιδέα μηχανή+ 1 βαγόνι για κάθε έτος, τη βγάζεις φθηνά φέτος:tongue:

η Στεφανια αποφασισε τις αποκριες να ντυθει γατουλα ....και ο μπεμπης μπαρμπι!
:lol::lol::lol::lol:
Αρχιτέκτων-ζαχαροπλάστης!!!!Ελίζα καταπληκτική!!! Την επόμενη φορά θα σου ζητήσω συνταγή σε αρχείο autocad!!!!
πάντα στη διάθεσή σου :mrgreen:

DPYUp2.png EYukp3.png

Βασούλι από βιβλία τι να πρωτοπούμε...Θα σου πω το τελευταίο που πήρα ''ο Νασρεντίν'', ιστορίες του γνωστού νασρεντίν χότζα αλλά στο πιο σύγχρονο και με τέλεια εικονογράφηση της Ρεμπέκας Ντοτρεμέρ...

http://www.picturebooks.gr/el/details_en.asp?id=1111

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...