Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 2 ώρες πρίν, dimi.tra είπε:

Γεια σας κορίτσια, τι κάνετε; Να κάνω μια χαζή ερώτηση; Μην γελάσετε: στην ωοληψια τι φοράγατε; Να προσέξω κάτι; Ντράπηκα να ρωτήσω τον γιατρό μου 😅

Φορά ανετα ρούχα, μια φόρμα πχ και ας έχεις και μια σερβιέτα μαζί σου. Σε δημόσιο νοσοκομείο μας είχαν πει να έχουμε νυχτικο μαζί μας, σε ιδιωτικό αλλάζεις και βάζεις αυτό που σου δίνουν αυτοί. Καλή σου επιτυχία! 

Εγώ σήμερα έχω κάτι σουβλιες ψηλά στο στήθος.... το στήθος σαν στήθος ούτε πρήξιμο ούτε πόνος. Κορίτσια πιο τεστ να πάρω να κάνω? Δεν έχω κάνει ποτέ τεστ. 

The Café Au Lait !!

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 25,1k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Elenikat

2451

• Λέγκω

2032

• galat

1914

• myrto

1419

Περισσότερες δημοσιεύσεις

καλημερα!

να ρωτησω εσας που πηγαινουν/πηγαιναν νωρις τα παιδια για υπνο δεν ξυπνουσαν τα μεσανυχτα και ξαγρυπνουσαν ?ρωταω γιατι οσες φορες ο μπεμπης κοιμηθηκε νωρις πχ 9 ξυπναει 11.30 ή 1 και χασκογελαει και θελει παιχνιδια για κανα 2ωρο ή στην καλυτερη ξυπναει απτα χαραματα 6.30 και δεν συμφαιρει καθολου αυτο ,αν ειναι ετσι καλυτερα να αργει και να το παει σερι

ΟΧΙ!

Ο Κωστής έκοψε πλέον τον μεσημεριανό ύπνο και κοιμάται το αργότερο 9. ξυπνάει συνήθως 1 φορά για κατούρημα, αλλά ξανακοιμάται αμέσως. Αλλά και πιο μικρός νωρίς κοιμόταν.

Η Σοφία από τον Οκτώβρη κοιμόταν 8 και συνήθως ξυπναγε 1 φορά και με λίγο νανούρισμα ξανακοιμόταν ή και καθόλου. Από τις γιορτές τοπήγε κι αυτή πιο αργά και κοιμούνται μαζί στις 9 εύκολα και όμορφα. Και που ξυπνάει τον τελευταίο καιρό, η φουκαριάρα κάθεται στο κρεβάτι της και προσπαθεί να ξανακοιμηθεί αλλά με θέλει απαραιτήτως εκεί για τουλάχιστον 2 ώρες:shock: Και την άλλη μέρα είναι να την κλάινε οι ρέγγες από τη νύστα:?

Το πρωί έχουμε εγερτήριο μεταξύ 7 και 8 ανεξαρτήτως ώρας ύπνου.

Το καλοκαίρι κοντέψαμε να τρελαθούμε οικογενειακώς που ξυπνάγανε 6.30 ακόμα και αν κοιμούνταν 12.00

DPYUp2.png EYukp3.png

Μαμά σ'αγαπάω αλλά ώρες ώρες με κάνεις έξαλλη!

xaxaxaxa ω ρε μανα μου τι αλλο θα ακουσουμε!!!

ΟΧΙ!

Ο Κωστής έκοψε πλέον τον μεσημεριανό ύπνο και κοιμάται το αργότερο 9. ξυπνάει συνήθως 1 φορά για κατούρημα, αλλά ξανακοιμάται αμέσως. Αλλά και πιο μικρός νωρίς κοιμόταν.

Άι σιχτιρ, μονο εγω μεγαλωνω βρυκολακα. Η Δανάη, με τα χιλια ζορια κοιμαται στις 11 και ξυπναει στις 6.30 και δεν κοιμαται και μεσημερι. και ειναι κοτοπουλο απο την κουραση και της βγαινει γκρινια, αλλα κουναει με δυναμη το κεφαλι της να μην την παρει ο υπνος όταν προσκυνάει....

Τονια, μην αγχωνεσαι, θα περασει. Συνηθως δεν τις θελουν τις εισπνοες. Δωστου τη μασκα να παιξει μονος του, μετρατε μεχρι το δεκα, καντε το σαν παιχνιδακι. Γενικα να ξεκινας με το αερολιν, ειναι πιο αγευστο ενω το ατροβεν εχει κοκους και δεν το θελουν. Να του δινεις να πινει νερακι μετα τις εισπνοές. Περαστικα κοριτσακι.

Άι σιχτιρ, μονο εγω μεγαλωνω βρυκολακα. Η Δανάη, με τα χιλια ζορια κοιμαται στις 11 και ξυπναει στις 6.30 και δεν κοιμαται και μεσημερι. και ειναι κοτοπουλο απο την κουραση και της βγαινει γκρινια, αλλα κουναει με δυναμη το κεφαλι της να μην την παρει ο υπνος όταν προσκυνάει....

Κοίτα, εγώ ήμουν πάντα της άποψης ότι τα παιδιά πρέπει να κοιμούνται νωρίς. Διάβασα και τα άπαντα του 'No-cry sleep solution' δλδ και αυτό για τα νήπια. Ήρθε και ο νυχτερινός τρόμος του Κωστή -λίγο μετά που γεννήθηκε η Σοφία, οπότε το προσπάθησα συστηματικά.

Δεν λέω ότι δεν το έχεις προσπαθήσει απλά συνήθως η ώρα που τα παιδιά πραγματικά νυστάζουν είναι σημαντικά νωρίτερα από την ώρα που μας φαίνεται λογική. Οπότε την ξεπερνάμε και μετά....βράστα...:?

DPYUp2.png EYukp3.png

Διαφημίσεις

Το έτος 202φεύγα η Λέγκω θα γράφει:

Σήμερα γεννεθλιάζει και το μποζωρικάκι μου... να πω το πρωτότυπο... πωπω πως περάσανε δεκατόσα χρονια Μεγαλώσανε τα σκατά μου. Τις προάλλες με ρώτησε φωναχτά στο ταξί αν μπορεί να κάνει σεξ, εεε τι να του πω η έρμη η μάνα μου λέτε; όχι παιδί μου θα τυφλωθείς; είναι πράγματα του σατανά; Ναι μπορείς απάντησα... Βέβαια στην επόμενη ερώτηση "εσύ μαμά;" κόντεψα να καταπιώ το κάθισμα και όπως φαντάζεστε σταμάτησα το ταξί τρια στενά πιο πριν για να κατάβω

φιλώ σας

χρόνια πολλά στον Σοζωρίκοοοοοοοοοοοο!!!!!!!!!!! :D:D:D

:lol::lol::lol::lol: Και καλά να υπάρχει αυτή η εξέλιξη... μη με ρωτάει ακόμα αν μπορεί να παίξει με το πουλάκι του θα είναι το πρόβλημα γιατί τα αγοράκια έχουν μια αργοπορεία ώρες ώρες:tongue:

Μαμά σ'αγαπάω αλλά ώρες ώρες με κάνεις έξαλλη!

Μα έχει δικιο το παιδι χαχαχαχα

Γεια σας όμορφες... ευχαριστώ για τις ευχές σας και είστε όλες ευπρόσδεχτες στο παρτακι μας το σάββατο το απόγευμα!

Τόνια μου καλωσήρθατε στο κλαμπ της βροχήτιδας και ελπίζω να μείνει πριβε και να μην ερθει άλλος. Κι εμένα συνεχιζει και τριζει αύριο έχουμε ραντεβου με το γιατρο.

Εμένα ο κυνόδοντας μ'αρεσε πολύ αλλά αδυνατω να την ξαναδω, μου ξυσε τα άντερα... είναι ακραία ταινία ή σου αρέσει ή τη μισείς

το νο κράι σολουτιον το εχω και γω διαβασει, για τα μωρα μονο ομως. ΟΣο για την πραξη εχω δοκιμασει τα παντα, νωρις, αργα, αμεσως μολις δειξει σημαδια, λιιγο πριν δειξει τα σημαδια, με ρουτινα, χωρις ρουτινα.... Τρια χρονια προσπαθω, ειχα αρκετο καιρο για δοκιμες. Με τον Αγγελο δεν φαινεται να ειναι ετσι τα πραματα, η Δαναη ομως ειναι βρυκολακας. Δεν θελει να κοιμαται, το δηλωνει άλλωστε ευθαρσως. Που θα παει ομως, δε θα μεγαλωσει, δεν θα βγαινει εξω τα βραδυα? Κραταω σημειωσεις.....

α, ναι και γω δεν νομιζω οτι μπορω να συμμετεχω στην προβολη του κυνοδοντα. Τωρα, ισως στειλω μονο τον Αγγελο για να προλογισει!

Καλη, αλλα δεν την ξαναβλέπω! Δεν την μισησα, αλλα ουτε και τρελλαθηκα πάντως(ετσι για αναιρεσω τη λέγκω- σματς σμουτς)!

το νο κράι σολουτιον το εχω και γω διαβασει, για τα μωρα μονο ομως. ΟΣο για την πραξη εχω δοκιμασει τα παντα, νωρις, αργα, αμεσως μολις δειξει σημαδια, λιιγο πριν δειξει τα σημαδια, με ρουτινα, χωρις ρουτινα.... Τρια χρονια προσπαθω, ειχα αρκετο καιρο για δοκιμες. Με τον Αγγελο δεν φαινεται να ειναι ετσι τα πραματα, η Δαναη ομως ειναι βρυκολακας. Δεν θελει να κοιμαται, το δηλωνει άλλωστε ευθαρσως. Που θα παει ομως, δε θα μεγαλωσει, δεν θα βγαινει εξω τα βραδυα? Κραταω σημειωσεις.....

Να σου πω νομίζω ότι κάποια παιδια όπως η άννα και η δανάη έχουν λιγότερη ανάγκη από ύπνο και μάλλον δεν μπορείς να κάνεις πολλα. Τον νικόλα φοβάμαι αλλα ελπίζω να στρωσει μεγαλώνοντας.

Πάντως η αλήθεια είναι πώς ο ύπνος φέρνει ύπνο...

Εμένα όσες φορές έχουν κοιμηθεί πολύ το μεσημέρι και μετά τους βάζω για ύπνο νωρίς (συνήθως Κυριακές συμβαίνει αυτό) κοιμούνται πολύ εύκολα. Είναι άβυσσος ο ύπνος! Πάντως όντως εκεί κατά τις 9 με 9.30 τις καθημερινές κοιμούνται πολύ πιο εύκολα απότι στις 10!

Λέγκω και Άφρο κάνουν μπέιμπυ σίττινγκ λοιπόν και πάμε σινεμά Μυρτώ να δούμε τον Κυνόδοντα!

Τί θα γίνει με αυτό που λέγαμε??? Θα πάμε να τα πιούμε???

[gDkrp3.pngNJDAp3.png x2VTp3.png

Διαφημίσεις

Πάντως η αλήθεια είναι πώς ο ύπνος φέρνει ύπνο...

Εμένα όσες φορές έχουν κοιμηθεί πολύ το μεσημέρι και μετά τους βάζω για ύπνο νωρίς (συνήθως Κυριακές συμβαίνει αυτό) κοιμούνται πολύ εύκολα. Είναι άβυσσος ο ύπνος! Πάντως όντως εκεί κατά τις 9 με 9.30 τις καθημερινές κοιμούνται πολύ πιο εύκολα απότι στις 10!

Λέγκω και Άφρο κάνουν μπέιμπυ σίττινγκ λοιπόν και πάμε σινεμά Μυρτώ να δούμε τον Κυνόδοντα!

Τί θα γίνει με αυτό που λέγαμε??? Θα πάμε να τα πιούμε???

Ο νικόλας αν την ώρα που κοιμάται το καθυστερήσουμε ή ξεμυαλιστει μετά μπορεί να φτάσει και μία το βράδυ για να κοιμηθεί γιατί τον πιάνει υπερένταση.

Πλάκα πλάκα σήμερα στον ύπνο μου έβλεπα ότι φύλαγα Άγγελο και Δανάη για να βγουν η Άφρο με τον Σάκη...

Πότε λοιπόν θα βγούμε λοιπόν;

A όλα κι όλα, κοπελιές, μην κανονίσετε KAI εξοδο τώρα που θα λείπω!!!!

Θέλω κι εγω να δω τον κυνόδοντα αν και φαντάζομαι ότι δεν θα μου αρέσει (αυτά τα σφιχτοπνιγοκάρδια μου την δίνουν τελευταία) αλλά θέλω να έχω άποψη. Οπότε θα συμμετάσχω στο γκρουπ που θα πάει σινεμά :-P. Πείτε μου όμως που να αφήσω τα παιδιά μου στης Λέγκους ή στης Αφρος :-PPPPPPP

Χμ για τον ύπνο. ε τα είπατε όλα αφού τα ξέρετε όλα

VQHBp3.png2ZWhp3.png

A weed is a plant that has mastered every survival skill except for learning how to grow in rows. Be a WEED.

Χρόνια Πολλά Θοδωρίκο!

Να τον χαίρεσει Λεγκώπουλο!!!

Εγώ έχω σταματήσει να συμμετέχω στις συζητήσεις του ύπνου

γιατί είναι πλέον μετρημένες στα δάχτυλα του ενός χεριού οι δύσκολες νύχτες.

Κοιμάμαι, πρέπει να ομολογήσω!

899667.png226174.png

Καλημερα!

Παλι τη ζωντανη πιπιλα παριστανα αποψε. Πολυ ζορι αυτα τα δοντια νρε παιδια.

Και εχω και συναχι!!!

Πλάκα πλάκα σήμερα στον ύπνο μου έβλεπα ότι φύλαγα Άγγελο και Δανάη για να βγουν η Άφρο με τον Σάκη...

Πότε λοιπόν θα βγούμε λοιπόν;

Αυτα ειναι όνειρα!!! :D

Εγω πάντως ειμαι διαθεσιμη να κρατησω οποια παιδια θέλετε για να βγειτε αρκει να μην ειναι καθημερινη!

Επισης ειμαι διαθέσιμη να αφησω τα παιδια μοιυ στον αντρα μου για να βγουμε μονες μας, προτιμω Παρασκευη ή Σαββατο. Την αλλη βδομαδα λοιπον που θα ειναι εδω κ η Τατι?

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...