Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 2 ώρες πρίν, dimi.tra είπε:

Γεια σας κορίτσια, τι κάνετε; Να κάνω μια χαζή ερώτηση; Μην γελάσετε: στην ωοληψια τι φοράγατε; Να προσέξω κάτι; Ντράπηκα να ρωτήσω τον γιατρό μου 😅

Φορά ανετα ρούχα, μια φόρμα πχ και ας έχεις και μια σερβιέτα μαζί σου. Σε δημόσιο νοσοκομείο μας είχαν πει να έχουμε νυχτικο μαζί μας, σε ιδιωτικό αλλάζεις και βάζεις αυτό που σου δίνουν αυτοί. Καλή σου επιτυχία! 

Εγώ σήμερα έχω κάτι σουβλιες ψηλά στο στήθος.... το στήθος σαν στήθος ούτε πρήξιμο ούτε πόνος. Κορίτσια πιο τεστ να πάρω να κάνω? Δεν έχω κάνει ποτέ τεστ. 

The Café Au Lait !!

Recommended Posts

Έλααααα!!! Καλά χάρηκα πολύ!!! (παρόλο που δεν τον έχω δει τον κυνόδοντα, είχε την τύχη της ''μπουμ-μπουμ''...ξέρετε τώρα, αυτόν που μπέρδεψε τη Λαμπρινούλα...που νόμιζε ότι ο Άγγελος βγάζει κυνόδοντα...αξέχαστες στιγμές!)

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 25,1k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Elenikat

2451

• Λέγκω

2032

• galat

1914

• myrto

1419

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Καλημερα! Χρονια πολλα στο μποζωρικακι, το μορτικο αντρακι μας που ειναι και πολυ κυριος! Και μαλιστα ρωταει αν μπορει να παιξει... Πολυχρονος και ευτυχισμενος ο κουκλος σας λεγκουλίνι, να τον χαιρεστε!

Χαχαχαχαχαχαχχχαχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχαααααααααααααααααχ!!!!

Σας αγαπάω, βρε το ξέρετε;;; Ακούτε;;; Σας αγαπάω, είπα!

ειδες οι καλες παρεές...;)

Ντουου, εισαι νουμερο!

Μα στα οσκαρ.... ειναι καλη ταινια δεν λεω, πολυ προσεγμενη δουλεια... αμα ειναι να τη δειτε ομως φτιαξτε και κανα χαμομηλάκι, κανει καλο στο στομαχι!

Εγω πηξιμο ατελειωτο... και αυπνία επισης... ποσο θα αντεξω η αμοιρη μανα? Να δωσω τον Αγγελο για υιοθέτηση? Δεν υπαρχει αυτο το παιδι, δεν σταματάει για περισσοτερο απο 10 δευτερολεπτα (χωρις υπερβολη) ρωταει, προστάζει, απαιτει, κλαίει... και ολα αυτα πολυ δυνατα... ειδικα απο την ωρα που νυχτωνει τον πιανει μια υπερενταση απίστευτη... τα εχω παιξει λεμε... Και να θες να κοιμήσεις τη Δανάη γιατι ξεπνάει αξημέρωτα...

α, επισης εχω να πω οτι αρχιζω να βλεπω τον τελευταιο κυνοδοντα του Αγγελου που ισως να ειναι η αιτια για την υιοθέτηση...

α, οσο για τα ναρκωτικά, στην Ιθάκη αδερφες μου, στην Ιθάκη!

Καλημέρα!

Χρόνια πολλά στον Θοδωρίκο! Λέγκω να τον χαίρεσται!

Στο κλαμπ της άυπνης μάνας και πάλι κι εγώ...Η Σοφία έχει ~2 εβδομάδες που ενω κοιμάται μια χαρά και εύκολα στις 9, ξυπνάει στη 1 -ότι έχω κοιμηθεί κι εγώ- και με θέλει δίπλα της περίπου μέχρι τις 4 που ξανακοιμάται και εννοείται το αργότερο 7 είναι και πάλι στο κρεβάτι μας...Και στριφογυρνάει η άτιμη που είναι αδύνατον να κοιμηθεί άνθρωπος δίπλα της 1-4. Έλεος!!!

DPYUp2.png EYukp3.png

Διαφημίσεις

καλημερα!

να ρωτησω εσας που πηγαινουν/πηγαιναν νωρις τα παιδια για υπνο δεν ξυπνουσαν τα μεσανυχτα και ξαγρυπνουσαν ?ρωταω γιατι οσες φορες ο μπεμπης κοιμηθηκε νωρις πχ 9 ξυπναει 11.30 ή 1 και χασκογελαει και θελει παιχνιδια για κανα 2ωρο ή στην καλυτερη ξυπναει απτα χαραματα 6.30 και δεν συμφαιρει καθολου αυτο ,αν ειναι ετσι καλυτερα να αργει και να το παει σερι

eNortjK1UrI0tzQxUbIGXDAS-wKt95.pngeNortjK1UrI0tzQxU7IGXDATAQKv37.png

Τελικά ποιος κοιμάται στην παρέα μας μπορείτε να μου πείτε???

Και εγώ δεν μπορώ να πω τις 3 5 φορές της τις έφτασε η Φίφη...

Ευτυχώς τις 3 πρώτες δεν τη θήλασα, την πήρα αγκαλίτσα και ξανακοιμήθηκε...

Θα τον πάρω να τον δω τον Κυνόδοντα! Μήπως να κάνουμε προβολή στο σπίτι??? Και θα προλογίσει ο Άγγελος.

Το Σάββατο έχω 2 παιδικά πάρτυ και το ντίνερ της εταιρείας στις 9! Μα είναι δυνατόν??? Πολύ δραστηριότητα έπεσε... Και δεν μου πάει να μην πάμε σε κανένα πάρτυ για να πάω εγώ στο ντίνερ....

Προβλήματα που έχω πρωί πρωί εεεε?

[gDkrp3.pngNJDAp3.png x2VTp3.png

Βασούλα η Φίφη κοιμόταν όσο ήταν μωρό σχετικά αργά... Ξεκίνησε να κοιμάται νωρίς όταν έκοψε τον απογευματινό ύπνο δηλ μετά τις 6 ή 7...

Εμένα γενικά και τα 2 κοιμούντια κατά τις 9.30 με 10 και ξυπνούν μεταξύ 8 και 9....

[gDkrp3.pngNJDAp3.png x2VTp3.png

Καλημέρα!!! Λενιώ.....:) να την οργανώσουμε την προβολή!

Κι εγώ ξυπνάω συχνά, δεν ξέρω πόσες φορές, πάνω από 3 σίγουρα, οπότε θα μπω κι εγώ στο κλαμπ, αντε γιατί με τη Λήδα δε με παίζατε ( και είχα καταστεναχωρηθεί,χα!)

Να σας πω....ο Μάριος κάνει σαν τρένο, αναπνέει με χρου-χρου και έχει έναν πολύ ξερό βήχα. Τίποτα άλλο δεν έχει, ούτε μύξες ούτε πυρετο...Τι σκατά είναι αυτό;;;; Λέω να τον πάω στη γιατρό το απόγευμα...

Καλημερα! Κι εγώ άυπνη! Και όχι λόγω του μικρού, αυτός καλά, κάνει ένα 3ωρο σερί αν δεν έχει μύξα, βήχα ή δόντια..Αλλά η Άννα;;; τί την έχει πιάσει και κόβει βόλτες νυχτιάτικα θα μου πειτε;;;; με φωνάζει και θέλει να την βάλω ξανά για ύπνο και να την κοιτάω ... παραλίγο να λιποθυμήσω πάνω στο χαλάκι νυχτιάτικα έλεος και αν τυχόν την κάνω με ελαφρά το μυρίζεται αμέσως. Μαμάαααααααααααααααααααα που είσαι μανούλααααααααααααααα αααααααααααααα νταξ τί σας λέω...

Βασούλα, καλύτερα να τον κοιμίζεις 17 με 18 το απόγευμα και μετά κατά τις 23... δλδ κοίμιζε την Στεφανία και μετά τον μικρό

VQHBp3.png2ZWhp3.png

A weed is a plant that has mastered every survival skill except for learning how to grow in rows. Be a WEED.

Διαφημίσεις

Χρονια πολλα πολλα στο μποζωρικάκι μας!!!!!! Αμα λεώ εγω πρέπει να τα εκδώσεις....

Μαριλου μου χειροευευει ο ενας καλυτερευει ο αλλος,,,η Ειρηνη επιτελους απυρετη αλαλ ο βηχα , βηχας και εγω εκτος απο το υπερχο σετ ντελικιερη-μπουκωματία, εχω κα πυρετο 2 μέρες...μια ωαραία παραζάληηηηηηηηηη

Ο μικρος ειναι μονο με βηχα και μυξες, αλλα καλου κακου τον εστειλα ντοκ σημερα στις 5 μερες να τον δει.

Ντου χαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχχαχαχα να σαι καλα πεθανα στα γελια...

Σας φιλω παω να πιω κανα τσαγακι...και να αποπειραθω να βγαλω στα γεραματα γαλα για τη μυτη του μπουλη...

eNeap2.pngTSzHp3.png

α φελινιους και η Ειρηνη σε καθε ασημαντη αφορμη, λιγο ομορφα να της μιλησω πχ μου λεει , εσυ εισαι πολυ καλη μανουλα, σάγαπω και ειχα τυψεις τοσο καιρο ποσο τερα πρεπει να ειμαι ωστε οταν παιζουμ κλπ να μου λεει συνεχεια σ'αγαπω, αλλα απο οτι φαινεται ειανι φυσιολογικο....χαχαχαχαχαα

eNeap2.pngTSzHp3.png

κι εγώ στο κλαμπ των αυπνων εννοειται, και Βασουλα συμφωνω...κοιμιζουμε το μεγαλο πρωτα(εμενα τωρα με αρρωστια κλπ πεφτει 10 για υπνο) και μετα το μικρο...κι εμενα 12 -1 κοιμαται ο ατιμος...

Ευτυχως η Ειρηνη κοιμαται πλεον σερι, χωρις πολλα πολλα, ουτε παραμυθι καν ξαπωνει μονη της και κοιμαται. Αν ξυπνησει 7 το πρωι για κατουρημα και συνεχιζει μετα...εκεινη τη στιγμη ξυπναει και ο μπεμπης και συνχιζει μετα για 1-2 ωριτσες.

Χθες ομως ο καημενος απο το μπουκωμα εβηχε συνεχεια την βγαλαμε στο κρεβατι μου αγκαλια...

eNeap2.pngTSzHp3.png

Δεν τη γλιτώσαμε, την τσιμπήσαμε τη βροχίτιδα,γμτ,γμτ,γμτ.....βήχει και κάνει σαν τρένο, εγώ δεν πρέπει να έχω βήξει ποτέ έτσι...

Εισπνοές,αντιβίωση και δε συμμαζεύεται...και δεν κάθεται για τις εισπνοές,χτες βράδυ χτυπιόταν και σπάραζε σαν να το σφάζαμε...τα πήρα και γω κρανίο,άρχισα φώναζα,τί ήθελα και παντρεύτηκα και κανα παιδί...άκου πράγματα...ντρέπομαι....τα νεύρα μου είναι χάλια...έχω αλλοτριωθεί πραγματικά....δεν αναγνωρίζω τον εαυτό μου...

Έτσι στραβά όπως ξεκινήσαμε, τώρα πώς θα τον καταφέρω να τη δει αλλιώς και να είναι κάπως πιο ανεκτικός με τις εισπνοές????

Χρόνια πολλά στο Θοδωρικό, να τον χαίρεστε Λεγκόπουλο και να είναι πάντα υγιής, ζωηρός και γελαστός!!

1mLlp2.pngFRJZp2.png9R7fp3.png

Καλημέρα ή μάλλον καλησπέρα!

Τόνια μου στην αρχή όλα τα μικράκια αντιστέκονται με τις εισπνοές μετά το παίρνουν απόφαση! Αν δεις τα πολύ δύσκολα δοκίμασε να το κάνεις στο υπνο του μια γνωστή μου το έκανε και πέτυχε! Εμένα πια κάνει μόνος τους ακόμα και το Μαριαλενάκι πιάνει μόνο του τη μάσκα, αλλά μετά τα περσινά έχουν πάρει τον αέρα δυστυχώς!

Κι εμείς με τον ύπνο τςι2 τελευταίες μέρες είμαστε λίγο μαλωμένοι! Η κόρη μου δεν ξέρω πόσα δόντια βγάζει ταυτόχρονα, έσκασε το 10ο και δείχνει ενόχληση και πρήξιμο και στους κυνόδοντες! Παρεπιμπτόντως είδα κι εγώ τη σχετική ταινία ή δοκίμασα να τη δω αλλά τελικά φύγαμε από την προβολή προσωπικά δε μου άρεσε το λίγο που είδα! Μάλλον δεν το έπιασα καθόλου το θέμα! Αλήθεια Μυρτούλα εσύ σε ποια παράσταση έκανες τα σκηνικά?

mGKop3.png60Jvp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...