Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 2 ώρες πρίν, dimi.tra είπε:

Γεια σας κορίτσια, τι κάνετε; Να κάνω μια χαζή ερώτηση; Μην γελάσετε: στην ωοληψια τι φοράγατε; Να προσέξω κάτι; Ντράπηκα να ρωτήσω τον γιατρό μου 😅

Φορά ανετα ρούχα, μια φόρμα πχ και ας έχεις και μια σερβιέτα μαζί σου. Σε δημόσιο νοσοκομείο μας είχαν πει να έχουμε νυχτικο μαζί μας, σε ιδιωτικό αλλάζεις και βάζεις αυτό που σου δίνουν αυτοί. Καλή σου επιτυχία! 

Εγώ σήμερα έχω κάτι σουβλιες ψηλά στο στήθος.... το στήθος σαν στήθος ούτε πρήξιμο ούτε πόνος. Κορίτσια πιο τεστ να πάρω να κάνω? Δεν έχω κάνει ποτέ τεστ. 

The Café Au Lait !!

Recommended Posts

Χρόνια πολλά στον πρώην γαμπρούλη μου και νυν γιό της κουμπάρας μου!

Για τις στιγμές αμηχανίας γενικά προσποιήσου ότι δεν είναι δικά σου : ''α, τι είπε το βρωμόπαιδο'' ''ποιανου είναι αυτά τα κακομαθημένα'' κλπ κλπ...

Τελικά η κόρη μου είναι η πιο κρύα μακράν! Δεν μου λέει σ'αγαπώ και τέτοια, πολύυυυυ σπάνια, άντε να μου πει ''είσαι πολύ γλυκούλα'' (μμμμ, συγκινήθηκα!) και αν της πω σ'αγαπώ και είναι στο τσακίρ κέφι μου λέει ότι μ'αγαπάει κι αυτή! Τι να πω....κι εγώ δεν είμαι και το θερμότερο πλάσμα στον κόσμο....

Καλημερούδια δεν είπα!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 25,1k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Elenikat

2451

• Λέγκω

2032

• galat

1914

• myrto

1419

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Λεγκούλι μου να το χαίρεσαι το αντράκι σου!!!!!!!!

Α ρε αρχίσαμε από τώρα! Ξέρεις τί θα γίνεται στο σπίτι σου σε λίγα χρόνια εεεΕ?

όσο γι αυτό που έβαλες Ανασταζί, τη μόνη σύνδεση που μπορώ να βρω είναι ότι όσο μεγαλώνουν και αποζητούν το θηλασμό τόσο έντονα μου θυμίζει κάποια εξάρτηση... Ό,τι άλλο το θεωρώ κουραφέξαλα!

σαφως! απλα ελεγα μηπως και ξερετε καμια επιστημονικη ερευνα, καποια αναφορα....κατι τελος παντων...

tqj2p3.png vvtJp3.png

καλημερα !χρονια πολλα στον Θοδωρουλη !

Αναστασια δυσκολο να φανταστω οτι εγινε ερευνα και να αποδεικνυει κατι τετοιο ,δεν ξερω πολλα για τον εθισμο αλλα νομιζω πως παιζουν ρολο αλλοι πιο σοβαροι παραγοντες

eNortjK1UrI0tzQxUbIGXDAS-wKt95.pngeNortjK1UrI0tzQxU7IGXDATAQKv37.png

Διαφημίσεις

Επιτέλους μανάδες μαζευτείτε, μη ρίχνετε τα παιδιά σας στα ναρκωτικά! Αχ τι άλλο θα ακούσουμε!!!

Να τον καμαρώνεις τον Σόζω Λεγκούλη ζωηρό και χαμογελαστό πάντα!

mGKop3.png60Jvp3.png

Το έτος 202φεύγα η Λέγκω θα γράφει:

Σήμερα γεννεθλιάζει και το μποζωρικάκι μου... να πω το πρωτότυπο... πωπω πως περάσανε δεκατόσα χρονια Μεγαλώσανε τα σκατά μου. Τις προάλλες με ρώτησε φωναχτά στο ταξί αν μπορεί να κάνει σεξ, εεε τι να του πω η έρμη η μάνα μου λέτε; όχι παιδί μου θα τυφλωθείς; είναι πράγματα του σατανά; Ναι μπορείς απάντησα... Βέβαια στην επόμενη ερώτηση "εσύ μαμά;" κόντεψα να καταπιώ το κάθισμα και όπως φαντάζεστε σταμάτησα το ταξί τρια στενά πιο πριν για να κατάβω

φιλώ σας

χρόνια πολλά στον Σοζωρίκοοοοοοοοοοοο!!!!!!!!!!! :D:D:D

ZIPWp2.pngCCPvp3.png

Διαφημίσεις

Χαχαχαχαχαχαχχχαχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχαααααααααααααααααχ!!!!

Σας αγαπάω, βρε το ξέρετε;;; Ακούτε;;; Σας αγαπάω, είπα!

Καλέ εγώ ήμουν μια κρυόκωλη άλλο πράγμα, σ'αγαπάω και τέτοια δεν υπήρχε περίπτωση να βγαίνανε από το στόμα μου γι αυτό απορώωωωωωωωω

Χρόνια πολλά στον αγαπητικό της Άννας, τον αγαπημένο και σκανταλιάρικο Σοζωρίκο, που τον έκλεψε απο την άλλη δεσποσύνη (χμμ μάλλον από την μαμά της εδώ που τα λέμε) ως ποταπό θηλυκό και ενίοτε τον κερατώνει κιόλας... αλλά πάντα σε αυτόν γυρνάει, όλα κι όλα, άλλο το σεξ άλλο ο έρωτας!

Και φυσικά για άλλη μια χρονιά θα λάμψουμε δια της απουσίας μας από το πάρτυ...

VQHBp3.png2ZWhp3.png

A weed is a plant that has mastered every survival skill except for learning how to grow in rows. Be a WEED.

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...