Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 2 ώρες πρίν, Eternity είπε:

Φορά ανετα ρούχα, μια φόρμα πχ και ας έχεις και μια σερβιέτα μαζί σου. Σε δημόσιο νοσοκομείο μας είχαν πει να έχουμε νυχτικο μαζί μας, σε ιδιωτικό αλλάζεις και βάζεις αυτό που σου δίνουν αυτοί. Καλή σου επιτυχία! 

Εγώ σήμερα έχω κάτι σουβλιες ψηλά στο στήθος.... το στήθος σαν στήθος ούτε πρήξιμο ούτε πόνος. Κορίτσια πιο τεστ να πάρω να κάνω? Δεν έχω κάνει ποτέ τεστ. 

Clearblue πρώιμης ανίχνευσης,θα δείξει σίγουρα,πάρε αν θες και το διπλό που έχει μέσα και το ψηφιακό και το απλο.Ποτε λες να το κάνεις?

πρίν από 11 λεπτά , Lila86 είπε:

Εγώ πρώτη φορά πήρα το iq τεστ που αργότερα διάβασα στις κριτικές ότι βγάζει αρνητικά ενώ είσαι έγκυος. Εμένα μου έβγαλε θετικό 🤷🏼‍♀️ έχω δοκιμάσει και το clearblue αλλά δεν ήμουν έγκυος οπότε σωστό το αρνητικό του.. έχω διαβάσει όμως αρκετές κοπέλες που παίρνουν τα τεστακια της hοmetest τα πολλαπλά και γενικά είναι έγκυρα! Δεν νομίζω ότι βοηθάω πολυ με αυτά που γράφω 😂 αλλά εγώ σαν άνθρωπος μπορεί και να έπαιρνα και ένα απ'ολα!!!

To clearblue είναι όντως το καλύτερο,ούτε να ψάχνω αποχρώσεις στις γραμμουλες,ούτε τπτ.Μπαμ θετικά μου τα έβγαζε,ενώ την ίδια μέρα το self clear το έβγαζε πιο αχνό θετικο

The Café Au Lait !!

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 25,1k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Elenikat

2451

• Λέγκω

2032

• galat

1914

• myrto

1419

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Όσο ζω μαθαίνω....Ενδιαφέρον,Μαριλένα,αυτό που ανήρτησες στο FB.Αλλά, τί εννοεί "καθυστερημένα"???Πότε δηλαδή τον κόβουν τον λώρο,πόσο πρόωρα???

τον κόβουν αμέσως μόλις βγει το μωρό. Το ιδανικό θα ήταν να κοβόταν ο λώρος αφού σταματούσε να πάλλεται. Δηλαδή μένει στην αγκαλιά της μαμάς, θηλάζει και είναι ακόμη συνδεδεμένο με το λώρο. Δυστυχώς αυτό δε γίνεται....:?

Ουουυυυυυυυυυυυυυουου που είστε όλες;;;

Σας έχω ερώτηση: Η Άννα τον τελευταίο καιρό μου λέει ότι με αγαπάει. Όλα καλά ως εδώ. Με μία διαφορά. Το λέει συνέχεια. Δλδ μόλις κάνω κάτι ωραίο μαζί της (αλλά και πράγματα πιο χαζά, πχ να της κάνω παρέα που κάνει μπάνιο) αρχίζει να με φιλάει και να μου λέει "Σε αγαπάω, μαμά! Μαμά ακούς; Σε αγαπάω!" Στανταρ 2-3 φορές/ημέρα. Χτες την ρώτησα σε ποιους άλλους λέει ότι τους αγαπάει (γτ στον Μικ πχ δεν το λέει, ή σπάνια)

Αννα: - Απο το σχολείο;

Εγώ:- Ναι

Α: Στην Δήμητρα, στην Εύα, στην Ναταλία, στην Νεφέλη (το παρεάκι της δλδ, γνωστή πεντάδα)

Εγώ: Μόνο σε αυτές;

Α: και στην γωγώ και την γιούλη (οι δασκάλες της)

Εγώ: και το λες συχνά;

Α: Ναι, τους άλλους δεν τους αγαπάω...

Τώρα είμαι υπερβολική το ξέρω, αλλά συνήθως το λένε πιο σπάνια... τί την έχει πιάσει γιατρέ μου και το λέει συνέχεια... και συνέχεια και συνέχεια;;;;

VQHBp3.png2ZWhp3.png

A weed is a plant that has mastered every survival skill except for learning how to grow in rows. Be a WEED.

Τώρα είμαι υπερβολική το ξέρω, αλλά συνήθως το λένε πιο σπάνια... τί την έχει πιάσει γιατρέ μου και το λέει συνέχεια... και συνέχεια και συνέχεια;;;;

Mια χαρά είναι το παιδί γιατρέ μου! Το λέει συνέχεια αλλά μόνο σ' αυτούς που αγαπάει! Τώρα το ανακάλυψε και το απολαμβάνει!

Η Ευτυχία μου λέει τώρα τελευταία συνέχεια πως είναι η μαμά μου και μ' αγαπάει "Είμαι η μαμά σου και σ' αλαπάααααω!":D:D

HXuSp2.pngkmKkp2.pngU579p3.png

Διαφημίσεις

Καλέ τι ανησυχείς; μια χαρά είναι το κορίτσι!

Ο Ιάσονας το λέει συνέχεια!

-Μαμά σε αγαπάω

-Μπαμπά σε αγαπάω

από το πρωί μέχρι το βράδυ!:D

Ντάξει κι εγώ ανησύχησα λίγο, λέω το παιδί μου πολύ ευαίσθητος είναι, αλλά από την άλλη λέω εκφράζει την αγάπη του, δεν ειν'κακό....

γεια σας κοριτσια!!! περαστικα στα αρρωστουλικα της παρεας :(

σας εχω χασει και εγω , δεν μπαινω συχνα τρεχουμε ακομα γιατι σπιτι δεν εχουμε βρει :(

επισης ακομα παιδευομαστε απο τοτε που ειχαμε παθει την κατιντιαση και η μικρη ειχε κολλησει και στο πιπι της μυκητες, η κατασταση δεν εχει ηρεμησει μια φευγουν μια ερχονται ...καναμε και εξετασεις γαιτι πλεον και η γιατρος παραξενευτηκε που δεν ξεμπερδεθαμε με αυτο το πραγμα.... :/

τελος παντων... εσεις οι θεατροφιλες,εχετε να προτεινετε κανενα θεατρο για 2 χρονων?

h28H.jpgh28Hp2.pngAk6Gp2.png

Είσαι ο άγγελος μου!!

Καλημερα!

βρε προβληματα που εχει ο κοσμος....:tongue::tongue::P:p Σματς σμουτς κοριτσάρα μου! Παντα τετοια!

Παρεπιπτωντως και μενα καθε φορ που περνάει καλα με ταραζει στα σ'αγαπωκ στα κοπλιμαντα, αλλα στο επομενο πενταλεπτο αν την χαλασει κατι αρχιζει τα "δεν εισαι καλη μαμα" κτλ....

α καλα μαχη θα γινει για την καρδια της ωραιας Φιφης

ασε του αλλους να τσακωνονται η φιφη ειναι δωσμενη στον Αγγελο μιας και την δικαιουται κ ηλικιακα! Και μην νομιζετε οτι δεν την θελει επειδη της ριχνει μπουφλες, επιτηδες το κανει, το παιζει σκληρος... :rolleyes:

Χτες καναμε τη κοτσανα και φαγαμε παγωτο... Ποναει ο λαιμος μου και η Δαναη βηχει. Ο Αγγελος θηλαζε ολη τη νυχτα. χμμμ....

Διαφημίσεις

Καλημέρα κοριτσάκια!

Τάτι απόλαυσέ το γιατί σίγουρα δεν θα το ακούς για πολύ ακόμα!!!!!!!

Πήγα χθες στη δασκάλα είχαν συνάντηση με γονείς! Όλα καλά μόνο με τον μαρκαδόρο έχει ένα θέμα... Αφροδίτη θα βάλουμε τη Δανάη να του κάνει ιδιαίτερα!

Μου είπε ότι η τρελοπαρέα του όντως τον επηρεάζει και ζωηρεύει και αυτός...

Αλλά έτσι είναι η ζωή τί να κάνουμε....

[gDkrp3.pngNJDAp3.png x2VTp3.png

Καλημερα δεσποσύνες...

Τι εννοείς πρόβλημα με τον μαρκαδόρο;

Εμένα ο τσόγλανος γιατί δεν μου λέει ότι μ'αγαπάει και μόνο μου λέει φύγε να έρθει ο μπαμπάς μου; εεε το σκασμένο;

Τι κάνουν τα μικράκια αρρωστάκια;

Ο νικόλας συνεχίζει και κάνει σαν βραστήρας, τσάμπα την παίρνει την αντιβίωση...

Σήμερα γεννεθλιάζει και το μποζωρικάκι μου... να πω το πρωτότυπο... πωπω πως περάσανε τρία χρονια :) Μεγαλώσανε τα σκατά μου. Τις προάλλες με ρώτησε φωναχτά στο ταξί αν μπορεί να παίζει με το πουλάκι του, εεε τι να του πω η έρμη η μάνα μου λέτε; όχι παιδί μου θα τυφλωθείς; είναι πράγματα του σατανά; Ναι μπορείς απάντησα... Βέβαια στην επόμενη ερώτηση "εσύ μαμά;" κόντεψα να καταπιώ το κάθισμα και όπως φαντάζεστε σταμάτησα το ταξί τρια στενά πιο πριν για να κατάβω

φιλώ σας

Λεγκούλι μου να το χαίρεσαι το αντράκι σου!!!!!!!!

Α ρε αρχίσαμε από τώρα! Ξέρεις τί θα γίνεται στο σπίτι σου σε λίγα χρόνια εεεΕ?

όσο γι αυτό που έβαλες Ανασταζί, τη μόνη σύνδεση που μπορώ να βρω είναι ότι όσο μεγαλώνουν και αποζητούν το θηλασμό τόσο έντονα μου θυμίζει κάποια εξάρτηση... Ό,τι άλλο το θεωρώ κουραφέξαλα!

[gDkrp3.pngNJDAp3.png x2VTp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...