Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 2 ώρες πρίν, Eternity είπε:

Φορά ανετα ρούχα, μια φόρμα πχ και ας έχεις και μια σερβιέτα μαζί σου. Σε δημόσιο νοσοκομείο μας είχαν πει να έχουμε νυχτικο μαζί μας, σε ιδιωτικό αλλάζεις και βάζεις αυτό που σου δίνουν αυτοί. Καλή σου επιτυχία! 

Εγώ σήμερα έχω κάτι σουβλιες ψηλά στο στήθος.... το στήθος σαν στήθος ούτε πρήξιμο ούτε πόνος. Κορίτσια πιο τεστ να πάρω να κάνω? Δεν έχω κάνει ποτέ τεστ. 

Clearblue πρώιμης ανίχνευσης,θα δείξει σίγουρα,πάρε αν θες και το διπλό που έχει μέσα και το ψηφιακό και το απλο.Ποτε λες να το κάνεις?

πρίν από 11 λεπτά , Lila86 είπε:

Εγώ πρώτη φορά πήρα το iq τεστ που αργότερα διάβασα στις κριτικές ότι βγάζει αρνητικά ενώ είσαι έγκυος. Εμένα μου έβγαλε θετικό 🤷🏼‍♀️ έχω δοκιμάσει και το clearblue αλλά δεν ήμουν έγκυος οπότε σωστό το αρνητικό του.. έχω διαβάσει όμως αρκετές κοπέλες που παίρνουν τα τεστακια της hοmetest τα πολλαπλά και γενικά είναι έγκυρα! Δεν νομίζω ότι βοηθάω πολυ με αυτά που γράφω 😂 αλλά εγώ σαν άνθρωπος μπορεί και να έπαιρνα και ένα απ'ολα!!!

To clearblue είναι όντως το καλύτερο,ούτε να ψάχνω αποχρώσεις στις γραμμουλες,ούτε τπτ.Μπαμ θετικά μου τα έβγαζε,ενώ την ίδια μέρα το self clear το έβγαζε πιο αχνό θετικο

The Café Au Lait !!

Recommended Posts

Αθηνουλα περατστικα κ υπομονη. Παντος καλου κακου αν συνεχιστει κ σημερα που δεν στο ευχομαι παρε ενα τηλ γιατρο μηπως χρειαστει να ξαναπατε .

Βασω καιρος ητανε πολυ καλα εκανες δεν παλευεται χωρις αυτοκινητο κ με 2 παιδια

Μαριλενακι περαστικα κ σε σας!

Που εισαι βρε Ροζαλιτακι τι κανεις?

Εμεις γυρισαμε χτες απο χωριο με Μητσο με βουλωμενο ματι. Ειχαμε παει Σαββατο μεσημερι πεθερικς για φαγητο κ επαιζε κυνηγητο με τον θειο του κ προσγειωθηκε σε ενα σκαμπο. Χτυπησε το ματ του παλι καλα στην ακρη κ πρηστηκε παρα πολυ κ απο χτες εχει γινει μαυρο μωβ εχει κανει αιματωμα μαλλον κ εχει προχωρησει κ κατω απο το ματι. Του βαλαμε παγο κατευθειαν κ μεχρι τι Σαββατο βραδυ το πρηξιμο ειχε υποψωρησει αλλα η μαυριλα απιστευτη. Σημερα το πρωι που τον πηγε ο πατερας του σχολειο πεσαν ολα τα παιδακι απανω του μολις τον ειδανε ... τι να κανουμε να εχουμε να ασχολουμαστε μην εχουμε παραπονο ... τουλαχιστον αυτα ειναι περαστικα

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 25,1k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Elenikat

2451

• Λέγκω

2032

• galat

1914

• myrto

1419

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Καλημέρα!!!

Κ εγω συμφωνω τα θελε ο κολος τους !!! Μην μασας χεστηκες!!! Οσο διαβαζα το δευτερο ποστ σου με λουκανικα κ Σοζω πανω στο κρεββατι δεν ξερω γιατι αλλα θυμηθηκα εκεινο το παιδακι το κυριλε κ ατσαλακωτο που ετρωγε ομορφα ομορφα στι καρεκλακι του κ πηγαν ο Μητσος με το Σοζω οι οποιοι ηταν μες στην μπιχλα απο τα πεσιματα κατω κ του πηραν το φαγητο κ πιρουνι κ φωναζε η μανα του πιανου ειναι αυτα τα δεν θυμαμι τι να τα μαζεψει .. α ρε γελιο .....

γελαγα με τη τρελέγκω και το "λουκανικάκι στο φουρνο"

και ηρθε και το τζενακι κ με αποτελειωσε... η ηλιθια γελαω μονη της πρωινιάτικα!

Καλε κοριτσια μαζευτηκατε χτες τελικα?

Εγω σαπισα όλο το ΣΚ!

Περαστικα στα σοφα-παιδακια και στο Ρηνακι!

Ροζι, φιλακι στη κοιλουμπα (που παλι ανυπαρκτη θα ειναι το φανταζομαι, αλλα λεμε τωρα)

καλη εβδομαδα!

Xαχαχαχαχαχαχαχαχα!!!!Γελάω ξανά παρόλο που την άκουσα λάιβ τη λεγκοιστορία!!!!Καλημερούδια!!!!Έλα ρε κουμπάρα, ταινία θα κάνουμε, αφού έχουμε ολόκληρο συνεργείο κάτσε γράψε το σενάριο, σε παρακαλώ!!!!

Σωστα, θα φωνάξουμε και τη Θεοδώρα!

Λοιπον τα νεα απο το μετωπο, το καυτο, ειναι καλυτερα επιτελους πρωτη μερα σηκωνεται χωρις πυρετο απο την τριτη το βραδυ!!!!

Τωρα βεβαια βηχει σαν γαιδουρακι ο μικρος, αλλα δεν εχει πυρετο...Ιδωμεν!

Εχω μια σεξυ νταλικιεροφωνή αλλο πραγμα, να με βαλετε για σπικάζ!

eNeap2.pngTSzHp3.png

καλημερα !καλη εβδομαδα!

περαστικα σε ολα τα αρρωστουλικα !

α τον καημενο τον Μητσακο ,φανταζομαι πονο που θα χε ,το μαυρισμα αργει να φυγει παντως και μερα με την μερα θα αλλαζει και θεση νομιζω θα απλωνεται μεχρι να φυγει τελειως

eNortjK1UrI0tzQxUbIGXDAS-wKt95.pngeNortjK1UrI0tzQxU7IGXDATAQKv37.png

Διαφημίσεις

Καλημεραααααα...

Πως πάνε τα αρρωστούλικα; Βελτιωση ακουω και χαίρομαι!

Τζένη, κι ο νικόλας έφαγε γωνία με το μάτι χθες σε φιλικό σπίτι και μάτωσε λίγο το βλέφαρο, όσο χρειάζεται για να δίνει την εικόνα του large τυπου που έμπλεξε σε καυγα για τα μάτια της Ίφις και βούλωσε τα δικά του μάτια...

Κατσαφά (άσχετο) κάτι για ένα φωτιστικό μου είχες πει...:cool:

μυρτω ,ου, το μαξιλαρι θηλασμου το χρειαζεσαι μηπως για καποια φιλη σου? να στο δωσω στην επομενη συναντηση? Α λλιως γενναει και μια κοπελα σε 1 μηνα εχω ατομο να μην παει χαμενο...ακομα το χρησιμοποιω παντως τελειο...και σε ευχαριστω ταμάλα!

eNeap2.pngTSzHp3.png

Κοίτα, πρέπει να σε ενημερώσω ότι ο Μάριος και η Ιφιγένεια αγαπιούνται. Της έδωσε και το ψωμί του. Γιαυτό να αφήσεις τις δόλιες βλέψεις προς το μοναδικό κορίτσι της παρέας, εντάξει;;;;

Διαφημίσεις

Προβλέπω να σφάζονται παληκάρια για τα μάτια της Ίφις...

Ακόμα γελάω με την Λεγκω... και με τον Μήτσο-Σόζω...

Θυμήθηκα επίσης σε μια παϊδοσυνάντηση πέρσι που Αλέκος και Άννα πήγαιναν στα διπλανά τραπέζια ζητιανεύοντας πατάτες τηγανιτές...

Εγώ το μαξιλάρι θηλασμού το χρησιμοποιώ για να μην πέφτουν παιδιά από το κρεβατι.. πλάκα πλάκα περισσότερο μου χρησίμεψε έτσι παρά για τον θηλασμό.

Καλημέρα είπα;;; ΚΑΛΗΜΕΡΑ τσούπρες και καλή ανάρρωση στην γκαλατοοικογένεια!

VQHBp3.png2ZWhp3.png

A weed is a plant that has mastered every survival skill except for learning how to grow in rows. Be a WEED.

Καλημέρα!

Έχω πεθάνει στο γέλιο!!!!

Εμείς πάντως κάναμε το πάρτυ του Κωστή και αφού καταφέραμε να σταματήσουμε τους τσακωμούς 'ποιοςθαπάρειποιόπαιχνίδιπότε', απασχολώντας τα παιδιά με μια XL χειροτεχνία τελικά περάσαμε όλοι πολύ καλά. Είχαμε και τούρτα τραίνο-υπερπαραγωγή. Θα σας βάλω φωτό μάλλον αύριο. Α! και εφτιαξα και πίτσα με τη ζύμη της Αγλαΐας ΣΟΥΠΕΡ!!!!

Περαστικά σε όλα τα πιτσιρίκια!

Τζένη για το μαυρισμένο μάτι μπορείς να δόσεις στο Μητσάκο Arnica, κάνει θαύματα στις μελανιές!!! Αν θες λεπτομέρειες ρώτα με.

DPYUp2.png EYukp3.png

Στο χέρι σας έχω όλες λοιπόν! Θα σφαχτούν παληκάρια για χάρη της!

Αχχ Τατιάνα προχθές είχαμε παέι πάλι εκεί για παϊδάκια και το θυμόμασταν!

Αρνίκα όντως θαυματουργή για μελανιές!

Την έχω βάλει πολλές φορές στη Φίφη! Μόνο αυτή χτυπάει σε αυτό το σπίτι! Ο Αλέκος είναι προβατο μπροστά της!

Καλημέρα σας πάω να σκεφτώ τί προίκα θέλω!

[gDkrp3.pngNJDAp3.png x2VTp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...