Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 2 ώρες πρίν, Eternity είπε:

Φορά ανετα ρούχα, μια φόρμα πχ και ας έχεις και μια σερβιέτα μαζί σου. Σε δημόσιο νοσοκομείο μας είχαν πει να έχουμε νυχτικο μαζί μας, σε ιδιωτικό αλλάζεις και βάζεις αυτό που σου δίνουν αυτοί. Καλή σου επιτυχία! 

Εγώ σήμερα έχω κάτι σουβλιες ψηλά στο στήθος.... το στήθος σαν στήθος ούτε πρήξιμο ούτε πόνος. Κορίτσια πιο τεστ να πάρω να κάνω? Δεν έχω κάνει ποτέ τεστ. 

Clearblue πρώιμης ανίχνευσης,θα δείξει σίγουρα,πάρε αν θες και το διπλό που έχει μέσα και το ψηφιακό και το απλο.Ποτε λες να το κάνεις?

πρίν από 11 λεπτά , Lila86 είπε:

Εγώ πρώτη φορά πήρα το iq τεστ που αργότερα διάβασα στις κριτικές ότι βγάζει αρνητικά ενώ είσαι έγκυος. Εμένα μου έβγαλε θετικό 🤷🏼‍♀️ έχω δοκιμάσει και το clearblue αλλά δεν ήμουν έγκυος οπότε σωστό το αρνητικό του.. έχω διαβάσει όμως αρκετές κοπέλες που παίρνουν τα τεστακια της hοmetest τα πολλαπλά και γενικά είναι έγκυρα! Δεν νομίζω ότι βοηθάω πολυ με αυτά που γράφω 😂 αλλά εγώ σαν άνθρωπος μπορεί και να έπαιρνα και ένα απ'ολα!!!

To clearblue είναι όντως το καλύτερο,ούτε να ψάχνω αποχρώσεις στις γραμμουλες,ούτε τπτ.Μπαμ θετικά μου τα έβγαζε,ενώ την ίδια μέρα το self clear το έβγαζε πιο αχνό θετικο

The Café Au Lait !!

Recommended Posts

Και οι άλλοι,δεν βρήκαν έναν κόσμιο τρόπο να αποχωρήσουν????Συγγνώμη, αλλά το ζητούσε ο οργανισμός τους!!!!!

:lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol: έλα ντε! καλά λέει η Τόνια!

Καταλαβαίνω Λέγκω πως θα αισθάνθηκες κι εγώ το ίδιο θα ένιωθα, αλλά σκέψου όμως θα'χεις να θυμάσαι και θα γελάς! καλά τώρα που θα βλέπεις την κυρία στο πάρκο θα αλλάζεις δρόμο;

κι αυτό με το μπλογκ δεν είναι κακή ιδέα, μια φίλη μου έχει εδώ και 2,5 χρόνια και τώρα έβγαλε και βιβλίο. ποτέ δεν ξέρεις, μπορεί να κάνεις και σενάριο... :rolleyes:

Αχ βρε γκαλατάκι περαστικά σε όλη την οικογένεια! να σου πω κι εγώ την τσίμπησα από τον Ιασονίτο, είναι βαρβάτη αυτή η παλιοΐωση και ο πυρετός είναι επιθετικός. Πάντως αν συνεχιστεί και αύριο μίλα με το γιατρό σου. Η Ειρηνούλα παίρνει ομοιοπαθητικά;

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 25,1k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Elenikat

2451

• Λέγκω

2032

• galat

1914

• myrto

1419

Περισσότερες δημοσιεύσεις

της δινω τα αντιπυρετικα ομοιοπαθητικα αλλα δεν την πιανουν και μετα δινω ντεπον συνηθως...(1 το πολυ 2 φορες το 24ωρο δεν εχει χρειαστει γενικα 3-4 φορες πηρε) οσο μπορω τον αφηνω τον πυρετο μεχρι 38,5 μονο αν την βλεπω πολυ εξαντλημενη δινω κάτι...

πιο πολυ φοβαμαι τον μικρο τωρα θα αφησω την σημερινη μερα να περάσει και αυριο για να εχουμε καλυτερη εικονα βλέπουμε...

eNeap2.pngTSzHp3.png

Kαλησπέρα!

Περαστικά σε όλα τα αρρωστούλικα! Κι εμείς στο κλαμπ με διπλή επιτυχία, Άγγελος και Ευτυχία, με πολύ υψηλό πυρετό, βήχα, πονοκέφαλο, μύξα, τσίμπλες, όλο το πακέτο!

Λέγκω, δεν υπάρχετε όλη η οικογένεια! Καλά σου λένε τα κορίτσια, να τα εκδώσεις, σου' χω και τίτλο "το τσαρδί της Λέγκους"!:tongue::tongue:

Φιλάκια πολλά κοριτσάκι και μη μασάς, κανονικά αυτοί θα έπρεπε να έχουν φύγει, αντίθετα, καθίσανε να κολλήσουν τα μικρά τους χιχι!:P

HXuSp2.pngkmKkp2.pngU579p3.png

Αθηνάκο μου περαστικά και στον μικρούλη... είμαι εντελώς φαρμακόγλωσσα η ρουφιάνα! Έλιωσε το Ρηνάκι!!!

Πωπω σοφία μου αυτό το διπλό ταμπλο φουλ κομπλε είναι εφιαλτικο! Έχει τύχη ποτέ να αρωστήσουν τρεια μαζί;;;

Καλά σχετικά με χθες, με όποιον άλλο απ'τους καλεσμένους να είχε γίνει το μπέρδεμα δεν θα υπήρχε θέμα. Το συγκεκριμένο ζευγάρι είναι πολύ ευγενικά και καλά παιδιά αλλά τους ξέρουμε ελάχιστα, είναι πιο κυριλέ και εκλεπτισμένοι απο μας, με τις υγιηνές διατροφές τους, τα γιόγκα τους, που δεν βρίζουν ποτε κλπ. Μάλλον εμείς είμαστε πιο άξεστοι από αυτους είναι το σωστό. Και το κερασάκι στο βόθρό ήταν που ο Σόζω είχε ανέβει πάνω στο κρεββάτι του και φώναζε π@υστη π@υστη π@υστη (πρώτη φορά που έλεγε κάτι τέτοιο) και εγώ που πηγαίνω και τους λέω "παίδες, να πετάξουμε κανα λουκανικάκι στο φούρνο;" Νομίζω ότι το λουκάνικο τους στοιχισε περισσότερο :tongue:

Για blog δεν παίζει αλλά μια καταγραφή με τις καλύτερες στιγμές του καφε επιβάλλεται... κρίμα που έχουν σβηστεί τα παλιότερα καφε.

και εγώ που πηγαίνω και τους λέω "παίδες, να πετάξουμε κανα λουκανικάκι στο φούρνο;" Νομίζω ότι το λουκάνικο τους στοιχισε περισσότερο :tongue:

:lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol:

έχω λιώσει!!! μιλάμε έκλαψα από το γέλιο, όσο φαντάζομαι το σκηνικό!!

Α ρε Λέγκω να'σαι καλά κοπελάρα μου! καλά σε λέμε τρελέγκω! είσαι φοβερή!!! ΣΕ ΑΓΑΠΩ!!!!!!:lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol:

Διαφημίσεις

"Ο κίνδυνος για έλλειψη σιδήρου θα προλαμβανόταν σε μεγάλο βαθμό εάν σταματούσε η ευρέως διαδεδομένη και λανθασμένη πρακτική της πρόωρης τομής του ομφάλιου λώρου στη γέννα των παιδιών. Εάν βεβαιωθούμε ότι η μητέρα έχει καλές αποθήκες σιδήρου στον οργανισμό της και ότι ο λώρος κόβεται καθυστερημένα, θα είμαστε βέβαιοι ότι ο θηλασμός από μόνος του μπορεί να προσφέρει επαρκή σίδηρο στο παιδί για πάνω από έξι μήνες."

Όσο ζω μαθαίνω....Ενδιαφέρον,Μαριλένα,αυτό που ανήρτησες στο FB.Αλλά, τί εννοεί "καθυστερημένα"???Πότε δηλαδή τον κόβουν τον λώρο,πόσο πρόωρα???

1mLlp2.pngFRJZp2.png9R7fp3.png

mama, εχει στο νετ απειρο υλικο, σημαινει να καθυστερησει στον φ.τοκετο ο γιατρος να κοψει τον λωρο εως οτου εκεινος σταματησει να παλλεται απο μονος του...3-5 λεπτα αν θυμαμαι καλα, κανεις δεν το κανει εδω δυστυχως και εννοειται οχι σε καισαρικη...

εχω εξοιστει στο κομπιουτερ ρουμ...

για το π@ουστη, ρε κι εμενα το ειπε προχθες ολο γλυκα σε ενα κουκλακι της χαχαχαχαα εχει πει και χειροτερα, και αληθεια δεν τα ακουσε απο μας....

eNeap2.pngTSzHp3.png

:lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol:

έχω λιώσει!!! μιλάμε έκλαψα από το γέλιο, όσο φαντάζομαι το σκηνικό!!

Α ρε Λέγκω να'σαι καλά κοπελάρα μου! καλά σε λέμε τρελέγκω! είσαι φοβερή!!! ΣΕ ΑΓΑΠΩ!!!!!!:lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol:

:lol::lol::lol::καλα μιλαμε με επιασε νευρικο γελιο ,δεν μπορω να σταματησω γεια σου ρε λεγκ !

eNortjK1UrI0tzQxUbIGXDAS-wKt95.pngeNortjK1UrI0tzQxU7IGXDATAQKv37.png

Διαφημίσεις

Xαχαχαχαχχχχχχαααααααααααααααααχ έχω ψοφήσει στο γέλιο με την Λεγκωιστορία, μα θεέ μου καλά είπαν τα κορίτσια, δεν καταλαβαίνω, εντάξει δεν μπορούσαν να ευχηθούν, αφήσουν δώρα (για να μην ξανακουβαλάνε) και να αποχωρήσουν διακριτικά;;;; Τα θελε ο (μοσχομυριστός και αθλητικός) ποπουδάκος τους, καλά να πάθουν...

Ωχ τώρα πρόσεξα το τίκερ της ρόζις, έφτασες κιόλας 32 εβδομάδες;;;; Θα τρελαθώωωωωωωωωωωωωωωω!

Γκάλατ κράτα γερά, με τσαμπουκά, μια ίωση είναι θα περάσει!

Εμένα κοιμούνται και τα δύο! Μας περιμένει συνεπώς πολύ σεξουαλική νύχτα είμαι σίγουρη!!

VQHBp3.png2ZWhp3.png

A weed is a plant that has mastered every survival skill except for learning how to grow in rows. Be a WEED.

Αθηνάκο μου περαστικά και στον μικρούλη... είμαι εντελώς φαρμακόγλωσσα η ρουφιάνα! Έλιωσε το Ρηνάκι!!!

Πωπω σοφία μου αυτό το διπλό ταμπλο φουλ κομπλε είναι εφιαλτικο! Έχει τύχη ποτέ να αρωστήσουν τρεια μαζί;;;

Καλά σχετικά με χθες, με όποιον άλλο απ'τους καλεσμένους να είχε γίνει το μπέρδεμα δεν θα υπήρχε θέμα. Το συγκεκριμένο ζευγάρι είναι πολύ ευγενικά και καλά παιδιά αλλά τους ξέρουμε ελάχιστα, είναι πιο κυριλέ και εκλεπτισμένοι απο μας, με τις υγιηνές διατροφές τους, τα γιόγκα τους, που δεν βρίζουν ποτε κλπ. Μάλλον εμείς είμαστε πιο άξεστοι από αυτους είναι το σωστό. Και το κερασάκι στο βόθρό ήταν που ο Σόζω είχε ανέβει πάνω στο κρεββάτι του και φώναζε π@υστη π@υστη π@υστη (πρώτη φορά που έλεγε κάτι τέτοιο) και εγώ που πηγαίνω και τους λέω "παίδες, να πετάξουμε κανα λουκανικάκι στο φούρνο;" Νομίζω ότι το λουκάνικο τους στοιχισε περισσότερο :tongue:

Για blog δεν παίζει αλλά μια καταγραφή με τις καλύτερες στιγμές του καφε επιβάλλεται... κρίμα που έχουν σβηστεί τα παλιότερα καφε.

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: Κλαίω δε μπορώ!!! Δεν παίζεσαι λέμε!! Βρε Λέγκω, έλα να φτιάξουμε ένα κόμικ! Θέλω εδώ και καιρό να το κάνω. Θα 'χει πολύ γέλιο!

Περαστικά στα αρρωστούλικα παιδάκια!

Felini καλή διασκέδαση :mrgreen:

Μπήκα να σας διαβάσω λίγο και να πω καληνύχτα. Αντιός αμίγκας! :D

as4Jp3.pngl7F9p3.pngRAiBp3.png

Καλημεραααα!!!

Καλα μπηκα να πω ενα καλημερα κ τα νεα μας κ εχω λιωσει απο το γελιω πρωινιατικα! Λεγκουλι να εισαι καλα μου εφτιαξες την μερα την βδομαδα το μηνα ολα!!!!

Κ εγω συμφωνω τα θελε ο κολος τους !!! Μην μασας χεστηκες!!! Οσο διαβαζα το δευτερο ποστ σου με λουκανικα κ Σοζω πανω στο κρεββατι δεν ξερω γιατι αλλα θυμηθηκα εκεινο το παιδακι το κυριλε κ ατσαλακωτο που ετρωγε ομορφα ομορφα στι καρεκλακι του κ πηγαν ο Μητσος με το Σοζω οι οποιοι ηταν μες στην μπιχλα απο τα πεσιματα κατω κ του πηραν το φαγητο κ πιρουνι κ φωναζε η μανα του πιανου ειναι αυτα τα δεν θυμαμι τι να τα μαζεψει .. α ρε γελιο .....

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...