Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 7 λεπτά , Eternity είπε:

Κορίτσια μου καλημέρα! Σήμερα κράτησα το 1ο θετικό τεστ ούρων στα χέρια μου! Ένας σταυρός πολύ έντονος! Πήρα το clearblue του 1ος λεπτού. Όλο το βράδυ δε μπορούσα να κοιμηθώ. Κάποια στιγμή είχα σκάσει για τουαλέτα αλλά η ώρα ήταν 1. 30 το βράδυ! Αν ήταν αρνητικο αντε να κοιμηθώ εγώ μετά... οπότε σηκώθηκα ξανά στις 8.Ο άντρας μου έφυγε έξω βόλτα και περίμενε τηλέφωνο! Χαχαααα! Δε μπορώ να το πιστεψω... δεν το περίμενα.... όμως θελω βήμα βήμα τη φορά γιατί με το ιστορικό αποβολών που έχω φοβάμαι πολύ. 

Συγχαρητήρια!!! Εύχομαι κ με μια τεράστια χοριακή!!

The Café Au Lait !!

Recommended Posts

Αμηηηηηηηή!!!!!!!!!

χοτ ντοκ λέμε!!!!!!

όχι καυτος γιατρος(χασιακος)

καυτος σκυλος!

ε οταν ακους χοτ ντοκ δεν παει και ο νους σου στον χασιακο:lol:

αλλα αλλα κατι προς george clooney

eNortjK1UrI0tzQxUbIGXDAS-wKt95.pngeNortjK1UrI0tzQxU7IGXDATAQKv37.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 25,1k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Elenikat

2451

• Λέγκω

2032

• galat

1914

• myrto

1419

Περισσότερες δημοσιεύσεις

ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ!!!!!!!!

στον Κιμωνα και στη Τζενη που πιανει τα πρωτα αντα!!!!!!!αχχχ εμεις εεεεχουμε ακομα!!:tongue::tongue::tongue::tongue:

και στην τσουλουφου για τα δυο μηνακια!!!:D

Μικρέ ανήλικε νταφοβέγγο καλά κουράγια και σήμερα!!! (παίδων βρε είχαμε πάει για την ταμπλέτα όχι τώρα)

αααααα δεν πηγατε στο παιδων;;;;;;μα γιατι;;:lol::lol::lol::mrgreen:

βρε daf αν θυμαμαι καλα οταν μιλαγαμε και ειμασταν ακομα εγκυες:rolleyes:ειχαμε αναφερει πως και οι δυο θα γεννουσαμε στο μητερα??λαθος κανω????:rolleyes::rolleyes:αν κανω λαθος sorry,αλλα αν δεν κανω τι προεκυψε μετα και πως και γεννησες στο ευτοκια, τον τλευταιο μηνα το αποφασισες που δεν πολυ μιλαγαμε γιατι εγω μολις ειχα γεννησει???:rolleyes::rolleyes:

αυτο το "βοηθος μητροτητας" πολυ μου αρεσε......τι ακριβως ειναι και πως εκπαιδευσεσαι??

καλα θυμασαι....η μια εκδοχη -κακη- ηταν το μητερα η αλλη εκδοχη -καλη- ηταν το κεντρο φυσικου τοκετου

αφου θα πηγαιναν καλα ολα μεχρι κυριολεκτικα τελευταια στιγμη!!!!!!, δοξα τω θεω και οποιον αλλο:) πηγα στο κεντρο και γεννησα με τις μαιες μου. Στο μητερα δεν θελω ουτε απεξω να περναω, αλλα αν γεννουσα εκει ειμαι σιγουρη οτι επειδη θα ειχα τους ιδιους κοντα μου θα πηγαιναν ολα καλα. ειχα δυσκολες εξωθησεις, 2 ωρες αλλα φυσικα με περιμεναν, με ενθαρρυναν και με βοηθησαν στο τελος με...πατηματα (αουτς!)

εγω παλι μετα τον τοκετο....εφαγα μακαροναδα με κιμα!!!!!!!!!!!!αυτο κ αν ηταν!!!!!!!!θα προτιμουσα βεβαια κοτοσουπα να πω την αληθεια.....:rolleyes:

βοηθος μητροτητας:http://www.eutokia.gr/index.php?option=com_content&view=article&id=87&Itemid=68

αχ πρεπει να σας κανει ολη την περιγραφη προ και μετα τοκετου η γιουπι, θα πεσετε κατω απο τα γελια λεμεεεεε!!!!:mrgreen:

Καλημέρα, χωράω έτσι;

Αν λέτε για σουτιέν θηλασμού, εγώ είχα καταβολευτεί αυτά από το La redoute. Καμία σχέση με του mothercare. Άντεξαν α-πει-ρα πλυσίματα και τα έχει και σε (λίγο) πιο ανθρώπινα σχέδια, δηλαδή και μαύρο κλπ. όχι μόνο το λευκό. [Είναι που είναι σα σφεντόνα για πεπόνια το σουτιέν θηλασμού, τουλάχιστον να μην είναι και σαν της γιαγιάς μου...]

Το μόνο που θέλει προσοχή είναι ότι αργούν κάποιες παραγγελίες, το πιο καλό θα ήταν να τσεκάρεις ότι αυτό που θέλουν το έχουν όντως σε στοκ.

[url=http://lilypie.com][img]http://lbyf.lilypie.com/MJSup3.png[/img][/url][[url=http://lilypie.com][img]http://lb2f.lilypie.com/OsvKp3.png[/img][/url]

Προσπαθώ εδώ και ώρα να γράψω..

Τζενάκι Χρόνια Πολλά και Ξεκούραστα...

To μίνιμαλ δέντρο μου γέρνει από την μία πλευρά... Τα φωτάκια καίνε όμως για να χαρίζουν μια ευχάριστη νότα. Χα! Πάω να τα σβήσω.

Αύριο είναι η μέρα της κρίσεως... Αγωνία!

Αν γένναγα σήμερα θα ήταν σούπερ δλδ, αχ τί κρίμα συγγνώμη δεν μπορώ να παρευρεθώ!

Μυρτώ ξαναπές το για το φτωχικό φαί μετά την γέννα, εγώ έστειλα τον Μικ στο καφέ, επίσης ήπια και 4 λίτρα νερό στην καθισιά μου και έστρωσα...

Η πλάκα είναι ότι στο Λητώ συνήθως φέρνουνε φαγητό για 3 ανθρώπους, δλδ είναι αδύνατον άνθρωπος να τα φάει όλα αυτά, έτρωγα εγώ, ο Μικ, και όποιος περνούσε

αλλά εκείνη την ώρα μου φέραν 2 φρυγανιές...

Τσιρλολέγκω (εντάξ καθιερώθηκε...) πως είσαι σήμερα;;;

VQHBp3.png2ZWhp3.png

A weed is a plant that has mastered every survival skill except for learning how to grow in rows. Be a WEED.

Σήμερα η τσουλουφίτσα κλείνει 2 μήνες και μας τάραξε στο αέριο όλη νύχτα...

Γιούπι, ice thea! Μα ΙΚΕΑ? Τι κάνει το χοντ ντογκ εεε? Πάντως δεν έχω καταλάβει ο χασιάκος είναι χοτ? Ή ο υπερηχάκιας?

Καλά μηνογενέθλια στην τσουλουφίτσα αγαπημένη!

Λεπόν, ο Χασ είναι ότι πιο αντιχοτ... Ο υπερηχ'ακιας είναι χοτ...

VQHBp3.png2ZWhp3.png

A weed is a plant that has mastered every survival skill except for learning how to grow in rows. Be a WEED.

Διαφημίσεις

Η πλάκα είναι ότι στο Λητώ συνήθως φέρνουνε φαγητό για 3 ανθρώπους, δλδ είναι αδύνατον άνθρωπος να τα φάει όλα αυτά

ΜΗΝ το λες !!εγω τα ετρωγα!..ενταξει αφηνα το φρουτο:lol:

eNortjK1UrI0tzQxUbIGXDAS-wKt95.pngeNortjK1UrI0tzQxU7IGXDATAQKv37.png

Ο υπερηχ'ακιας είναι χοτ...

Δεν είναι κακός αλλά και πάλι προτιμώ τον κλούνει! (τον είδα τελικά τον μανάριο;))

Σούπερ θα πάνε όλα αύριο! Τι θα μας κεράσεις;;;

dansem, καλώς ήρθες στο παρεάκι μας:D

Διαφημίσεις

Λοιπόν με αφορμή το post της Αναστασίας κοιτούσα πότε γεννάει το cafe.

Πρώτη λοιπόν έχει σειρά η Τατιάνα

- Τατιάνα σχεδόν 10 μέρες

- Εύη σχεδόν 25 μέρες

- Λέγκω σχεδόν 45μέρες

- Μαρίνα σχεδόν 55 μέρες

- Μυρτώ σχεδόν 73 μέρες

- Χλόη σχεδόν 119 μέρες

Ξεχνάω καμία???

Πάντως σχεδόν κάθε 20 μέρες σχεδόν έχουμε και από μια γέννα!!!

H Φέλια λείπει! Είναι νομίζω πριν τη Χλόη!Και άντε ποιά θα είναι η επόμενη?(Κάθε που το λέω αυτό έχουμε και μια ανακοίνωση!)

mGKop3.png60Jvp3.png

Εσύ καλά θα κάνεις σ'αυτή τη γέννα να κάτσεις στ'αυγά σου όταν σε πιάσουν οι πόνοι γιατί σε βλέπω να σε ξεγεννάει ο γιωργάκης!

Εγώ πάντως παίζει να είμαι η μοναδική που γέννησε και δεν πείναγε καθόλου τις επόμενες μέρες αλλά έπινε άααααααααααααπειρο νερό (όπως έχω ξαναπει, αμέσως μετά τη γέννα κατέβασα 3,5λιτρα νερό). Μάλλον επειδή είχα τρελά αποθέματα απο πριν!:mrgreen:

Δεν είσαι η μόνη πίστεψέ με! ΤΟ νερό γιατι τις επόμενες μέρες! Όχι τίποτα άλλο αλλά επειδή γέννησα αργά με πήγαν στο δωμάτιο κατά τις 11 και όλο το βράδυ μιας και μου είχαν τελειώσει τα εμφιαλωμένα έτρεχα στον ψύκτη αφού με είχαν βαρεθεί οι μαίες να μου γεμίζουν την κανάτα! Είχα πάθει και μια ψιλοαφυδάτωση από ότι μου είπαν! Δεν ξέρω αν είχε σχέση που μου είχαν σπάσει τα νερά από τις 12 και γέννησα στις 8.20! Πάντως κι εγώ είχα 3 μέρες πονάκια, βλένες και αίμα μέχρι να σπάσουν τα νερά!

mGKop3.png60Jvp3.png

ΚΑΛΗΜΕΡΑ!!!!!!!!!!!!!

χρονια πολλα στον μικρο της sofukas στη ggeny και στην τουλουφιτσα!!!

Εγώ πάντως λέω να παραγγείλω κάτι, αν και τα καλύτερα (αυτό που πήρες πχ)δεν κυκλοφορούν στο νούμερό μου:mad:

εχει μεγαλη ποικιλια , δεν νομιζω να μην βρεις κατι.......:rolleyes::rolleyes::rolleyes:;);)

καλα θυμασαι....η μια εκδοχη -κακη- ηταν το μητερα η αλλη εκδοχη -καλη- ηταν το κεντρο φυσικου τοκετου

αφου θα πηγαιναν καλα ολα μεχρι κυριολεκτικα τελευταια στιγμη!!!!!!, δοξα τω θεω και οποιον αλλο:) πηγα στο κεντρο και γεννησα με τις μαιες μου. Στο μητερα δεν θελω ουτε απεξω να περναω, αλλα αν γεννουσα εκει ειμαι σιγουρη οτι επειδη θα ειχα τους ιδιους κοντα μου θα πηγαιναν ολα καλα. ειχα δυσκολες εξωθησεις, 2 ωρες αλλα φυσικα με περιμεναν, με ενθαρρυναν και με βοηθησαν στο τελος με...πατηματα (αουτς!)

εγω παλι μετα τον τοκετο....εφαγα μακαροναδα με κιμα!!!!!!!!!!!!αυτο κ αν ηταν!!!!!!!!θα προτιμουσα βεβαια κοτοσουπα να πω την αληθεια.....:rolleyes:

βοηθος μητροτητας:http://www.eutokia.gr/index.php?option=com_content&view=article&id=87&Itemid=68

καταλαβα......και εγω θελω......:(:(:(:(:(

εμεις με την καισαρικη τι να πουμε??????ειχα να φαω 3 μερες φαι......:rolleyes:

h28H.jpgh28Hp2.pngAk6Gp2.png

Είσαι ο άγγελος μου!!

Καλέ γενεθλειάζει Το Τζενάκι σήμερα? Να τα εκατοστήσεις κοριτσάκι και να είσαι πάντα ευτυχισμένη! Μπήκες κι εσύ στα-άντα ε?Σε 4 μηνάκια σου έρχομαι...

Χρόνια πολλά και στον Κιμωνάκο αλλά και στη μικρή τσουλουφίτσα!

Εγώ είμαι σπίτι πάλι σήμερα αφού 5.40 ξύπνησε ο μικρός με 38,4 και φοβήθηκα μήπως ανεβάσει πολύ μέσα στη μέρα. Πότε θα φάω σουτ από τη δουλειά δεν ξέρω! Βέβαια από εκείνη την ώρα που έδωσα ντεπόν δεν έχω ξαναδώσει τίποτα και δεν έχει πυρετό. Λέτε να τελειώνουμε???

Τσιρλέγκω κράτα γερά!

mGKop3.png60Jvp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...