Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 2 ώρες πρίν, Eternity είπε:

Φορά ανετα ρούχα, μια φόρμα πχ και ας έχεις και μια σερβιέτα μαζί σου. Σε δημόσιο νοσοκομείο μας είχαν πει να έχουμε νυχτικο μαζί μας, σε ιδιωτικό αλλάζεις και βάζεις αυτό που σου δίνουν αυτοί. Καλή σου επιτυχία! 

Εγώ σήμερα έχω κάτι σουβλιες ψηλά στο στήθος.... το στήθος σαν στήθος ούτε πρήξιμο ούτε πόνος. Κορίτσια πιο τεστ να πάρω να κάνω? Δεν έχω κάνει ποτέ τεστ. 

Clearblue πρώιμης ανίχνευσης,θα δείξει σίγουρα,πάρε αν θες και το διπλό που έχει μέσα και το ψηφιακό και το απλο.Ποτε λες να το κάνεις?

πρίν από 11 λεπτά , Lila86 είπε:

Εγώ πρώτη φορά πήρα το iq τεστ που αργότερα διάβασα στις κριτικές ότι βγάζει αρνητικά ενώ είσαι έγκυος. Εμένα μου έβγαλε θετικό 🤷🏼‍♀️ έχω δοκιμάσει και το clearblue αλλά δεν ήμουν έγκυος οπότε σωστό το αρνητικό του.. έχω διαβάσει όμως αρκετές κοπέλες που παίρνουν τα τεστακια της hοmetest τα πολλαπλά και γενικά είναι έγκυρα! Δεν νομίζω ότι βοηθάω πολυ με αυτά που γράφω 😂 αλλά εγώ σαν άνθρωπος μπορεί και να έπαιρνα και ένα απ'ολα!!!

To clearblue είναι όντως το καλύτερο,ούτε να ψάχνω αποχρώσεις στις γραμμουλες,ούτε τπτ.Μπαμ θετικά μου τα έβγαζε,ενώ την ίδια μέρα το self clear το έβγαζε πιο αχνό θετικο

The Café Au Lait !!

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 25,1k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Elenikat

2451

• Λέγκω

2032

• galat

1914

• myrto

1419

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Αχ κι εγώ στον φαν κλαμπ Λεγκους!

Τελικά η μικρή δεν καλυτερευσε συνεχιζει 39 και περισσοτερο βηχα....την εχει λιανισει την ερμη αλλα συνεχιζει ακαθεκτη!

Το σιροπακι το προσπαν το δινετε σε καθε τυπου βηχα, ή οταν εχουν "βρασιμο" τα αφηνουμε να βηχουν για να καθαρισουν?

Περαστικά στου γιοκες Λεγκίδιο, δεν πειραζει για την αντιβίωση καλύτερα να είσαι σιγουρη...

eNeap2.pngTSzHp3.png

Διαφημίσεις

Αθηνούλα περαστικά στην Ειρηνούλα! Ο Ιάσονας είχε πυρετό για 5 μέρες... βούηξε ο καημένος... ο βήχας και η μυξούλα συνεχίζεται αλλά όλο και καλύτερα! Θα περάσει κι αυτό, υπομονή!

Το Προσπάν το έδινα 3 φορές την ημέρα, αλλά η παιδίατρος τελικά μου είπε να δίνω 2 φορές και όχι πριν τον ύπνο, καλύτερα πρωί και νωρίς το απόγευμα γιατί προκαλεί βήχα και αρκετή βλέννα.

Λέγκω περαστικά και σε σας!

Καλησπέρα κορίτσια!

Ακόμα το Ειρηνάκι μας? Συνήθως 3 μέρες κρατάει ο πυρετός, μετά το βλέπει γιατρός μήπως υπάρχει κάτι άλλο πχ αυτάκια κλπ. Αφού σας είδε και τα βρήκε όλα καλά, δες πώς πάει και αύριο και νομίζω μετά επικοινώνησε και πάλι με το γιατρό αν συνεχιζει!

Βασούλα θα μας πας βολτίτσες δηλαδή σε λίγο καιρό?

mGKop3.png60Jvp3.png

Γεια σας όμορφες...

Έχει λιώσει το Ρηνάκι... την λιάνισε η πρώτη της ίωση την έρμη. Ο μικρός ελπίζω να μην τσιμπήσει τίποτα, γιατί το ρηνάκι όλο και κάπως θα την παλέψει, ο σπόρος όμως είναι μικρός ακόμα.

Ο Ιασονάκος θα ταλαιπωρηθεί πολύ με τον παιδικό φέτος... η πρώτη χρονιά είναι φρίκη.

Τόνια μου μια και το θυμήθηκα με τον υγραντήρα. Κι εμείς έχουμε απίστευτη υγρασία στο σπίτι, ειδικά στο παιδικό ο ένας τοίχος είναι βρεγμένος και ξεβάφει ενώ οι ντουλάπες πιάνουν μουχλα. Παρόλα αυτά όποτε έχει χρειαστεί και έχω βάλει υγραντήρα έχω δει βελτίωση... νομίζω οι ατμοί είναι αυτοί που βοηθάνε (μπορεί να λέω και κοτσάνες). Πάντως μια δοκιμη θα δείξει, αν έχει βελτίωση το αφήνεις αλλιως το σταματάς.

Γιατί φαν καλέ;

Σήμερα το Σαββατάκι μας πήγε άπατο με στιγμές απείρου κάλους... καταρχην ο γιώργος ήρθε απ'τη δουλεια στις 7,30 το πρωί... σχεδόν 24ωρο! Κι ενώ εγώ ισοροπουσα ανάμεσα στα νεύρα και στη μιζέρια (μεσολάβησε η επίσκεψη μίας φίλης για να βγάλει τα εσωψυχά της και ενος φίλου για να φάει) κατά τις 6,30 χτυπάει το κουδούνι... να αναφέρω ότι το σπίτι ήταν ατέλειωτος οίκος ανοχής, κρεββάτια ξέστρωτα, παιχνίδια παντου, στοιβα άπλητα πιάτα, γενικά χααααος, εμείς τσαβωμένοι, αναμαλιασμένοι με πιτζάμες... ανοιγουμε πόρτα και είναι ένα ζευγάρι απ'τις κουνιες που δεν έχουν πάρει την ειδοποίηση της ακύρωσης του πάρτυ έχουν έρθει με τα πιτσιρίκια τους, όμορφοι, αρωματισμένοι και ζεν. Το κλου σε όλο αυτό είναι ότι όχι μόνο δεν είχαμε να τους κεράσουμε τίποτα για να κάτσουν σπρώχνανε πράγματα αλλά τα παιδιά μου φάγανε και το φαί που είχαν φέρει για να ταίσουν τα μικρά τους. Σας λέω μου πέσανε τα μουτρα, ο θοδωρής πήγε και τους ζήτησε αν μπορεί να φάει κι αυτός λίγο γιατί πεινάει ενώ ο νικόλας πήγαινε και άνοιγε το στοματάκι και μουγκριζε... γιατί δεν άνοιξε επι τόπου η γη να με καταπιει;;;:rolleyes:

Λεγκ δες τη θετική πλευρά του πράγματος: Μπορεί να σε λυπηθεί η κυριούλα και να στέλνει κανένα πιάτο φαί για τα παιδάκια σου πού και που! Χαχαχα! Θεική η περιγραφή σου για ακόμα μια φορά! Καλέ σταμάτα να στέλνεις βιογραφικά και κάτσε να γράψεις την καθημερινότητά σας! Θα πουλήσει τρελά!

mGKop3.png60Jvp3.png

Διαφημίσεις

αχ κορες δυσκολα... κι ο μικρος κολλησε, εχει συναχι και βηχαλακι, προς το παρον οχι πυρετο, η Ειρηνη με το καλημερα σας 38....ειμαστε στις 4,5 μερες Μαριλένα ελπίζω ακόμα!

Το προσπαν το εδωσα 5 το πρωι που κοιμόταν, αλλα σημερα εκανε λιγο εμετο τα φλεματα και ηρεμησε...γενικα και τα 2 κοιμουνται πολυ καλα δεδομενης της καταστασης, κι εγω δεν μπορω να κοιμηθω απο τηνυπερενταση...ολο παω και της βαζω θερμομετρο, την σκπεαζω την αλλαζω, την παω για κατουρημα, ε παει ξημερωσε! Ευτυχως ηρθε ο Βαγγελης...

Αχ κοριτσακια το ξερω οτι χαιδευομαι δεν ειμαι δυνατη σε απλες καθημερινες περιπετειες αλλα στρωνω με τον καριο και σας ευχαριστω που με ανεχεστε!

1)Βασω περιορισου στο μασχατο με το τουτου παρακαλω

2)Λεγκωωωωω κι εγώ θα ντρεπομουν λιγουλακι αλλα σιγα αυτα τα αυθορμητα ειναι να θυμασαι!

Και πραγματικα αν , σοβαρα τώρα το εννοώ, Εχες υλικο, συγκεντρωσαι τα ποστ φτιαξε για αρχη ενα πριβε μπλογκ, να ειανι προσβασιμο μονο απο οσους πρέπει και δουλεψε το...

Εχω φίλη που κάνει κατι παρομοιςο με τις περιπετειες της εγκυμοσυνης-νεογεννητης κορης της...

eNeap2.pngTSzHp3.png

και το κλου, ειμαι κι εγω στο κλαμπ απο προχθες, εχει κλεισει τελειως η φωνη μου και αρχιζει το μπουκωμα....ειπα οτι θα την γλιτωνα αλλατελικα πηραμε ζορικο ιούλη σπίτι μας, να τον τραταρουμε κατι να μας ξαναρθει!

eNeap2.pngTSzHp3.png

Καλημέρα..περαστικά στα αρρωστούλικα.εμείς τη βγάζουμε με μπόλικη μίξα και βηχαλάκι,σχεδόν μόνιμη πλέον κατάσταση,αλλά οκ αν μείνει μέχρι εκεί..ακροαστικά τέτοια δεν έχει, οπότε κομπλέ...

Ρε Λέγκω, δεν υπάρχουν αυτά που περιγράφεις...πολύ σουρρεάλ, ρε παιδάκι μου, καλά λέει η Γκαλατούλα και η Μαρίνα,you can make money out of it!!!!

Χωρίς πλάκα,πάντως,χαρά στο κουράγιο και την υπομονή σου...τί να πω....πώς την παλεύεις σχεδόν ολομόναχη...ΗΡΩΑΣ!!!!Και οι άλλοι,δεν βρήκαν έναν κόσμιο τρόπο να αποχωρήσουν????Συγγνώμη, αλλά το ζητούσε ο οργανισμός τους!!!!!

Καλή και ξεκούραστη Κυριακή να εχετε...

1mLlp2.pngFRJZp2.png9R7fp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...