Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 2 ώρες πρίν, Eternity είπε:

Φορά ανετα ρούχα, μια φόρμα πχ και ας έχεις και μια σερβιέτα μαζί σου. Σε δημόσιο νοσοκομείο μας είχαν πει να έχουμε νυχτικο μαζί μας, σε ιδιωτικό αλλάζεις και βάζεις αυτό που σου δίνουν αυτοί. Καλή σου επιτυχία! 

Εγώ σήμερα έχω κάτι σουβλιες ψηλά στο στήθος.... το στήθος σαν στήθος ούτε πρήξιμο ούτε πόνος. Κορίτσια πιο τεστ να πάρω να κάνω? Δεν έχω κάνει ποτέ τεστ. 

Clearblue πρώιμης ανίχνευσης,θα δείξει σίγουρα,πάρε αν θες και το διπλό που έχει μέσα και το ψηφιακό και το απλο.Ποτε λες να το κάνεις?

πρίν από 11 λεπτά , Lila86 είπε:

Εγώ πρώτη φορά πήρα το iq τεστ που αργότερα διάβασα στις κριτικές ότι βγάζει αρνητικά ενώ είσαι έγκυος. Εμένα μου έβγαλε θετικό 🤷🏼‍♀️ έχω δοκιμάσει και το clearblue αλλά δεν ήμουν έγκυος οπότε σωστό το αρνητικό του.. έχω διαβάσει όμως αρκετές κοπέλες που παίρνουν τα τεστακια της hοmetest τα πολλαπλά και γενικά είναι έγκυρα! Δεν νομίζω ότι βοηθάω πολυ με αυτά που γράφω 😂 αλλά εγώ σαν άνθρωπος μπορεί και να έπαιρνα και ένα απ'ολα!!!

To clearblue είναι όντως το καλύτερο,ούτε να ψάχνω αποχρώσεις στις γραμμουλες,ούτε τπτ.Μπαμ θετικά μου τα έβγαζε,ενώ την ίδια μέρα το self clear το έβγαζε πιο αχνό θετικο

The Café Au Lait !!

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 25,1k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Elenikat

2451

• Λέγκω

2032

• galat

1914

• myrto

1419

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Βρε καλώς τον και τον καινούριο άντρα στην παρέα!!! Τζετζενάκι άντε με το καλό! και μη φοβάσαι! μην είσαι δειλή (όπως λέει και η Λέγκω μας) θα δεις θα παίζουν μια χαρά τα δυο τους!

Περαστικά Λεγκούλι μου στον μικρό Νικόλα! Κρίμα για το παρτάκι... δεν πειράζει όμως το κανονίζεις όταν αναρρώσει ο μικρός!

Αθηνούλα περαστικά και στη Ρηνούλα! Ακολούθησε τις συμβουλές της γιατρού Ελένης.

Επίσης για το Prospan που ρωτήσατε δίνουμε 2,5ml στα μικρά. είναι περίπου ένα κουταλάκι του γλυκού.

Ο Ιάσονας είναι καλά σήμερα (ευτυχώς) πρώτη μέρα άνευ πυρετού! ουφ!

Αγορομάνα Τζενάκι κι εσύ? Με το καλό!!! Καλά τα λες Λενιώ τυχερά τα κοριτσούδια μας, τόσοι άντρες στα πόδια μας! Επίσης αυτό ότι δίνουν πιο εύκολα οι γιατροί αντιβίωση φέτος το άκουσα κι εγώ! Έχει αρχίσει και ο δικός μου και βήχει, όχι συνέχεια αλλά όταν τον πιάσει του δίνει και καταλαβαίνει, έχουν απεργία και τα φαρμακεία και δεν έχω προσπάν! Τέσπα μπορεί και να τη γλιτώσει αν και προχτές 12-3 το πρωί τη βγάλαμε εναλλάξ σαλόνι μπαλκόνι!

Εμάς η επιστροφή της εφορίας πότε θα έρθει??? Γιατί για να τους τα δώσουμε, το βγάζουν αμέσως το φιρμάνι και για να μας δώσουν κάτι πίσω μας βγάζουν το λάδι?

Λεγκ περαστικά στο Νικολάκο!

mGKop3.png60Jvp3.png

Μπραβο βρε τζενακι, θα κανουν σουπερ παρεϊτσα!!! με το καλο!

Και γω εχω απιστευτη δουλεια σημερα κ ενω αυριο ειχα πει οτι θα επαιρνα άδεια, θα έρθω παλι για να ξαναπήξω... τι ωραια....

καλε εγω κλείνω, εγω ανοιγω.... Και δω χώσιμο!!!

Τζενακι, οντως θυμαρι και αν δεν εχεις μπορω να σου φερω.

Ντουντουκακι, στα ντουζένια σου σε βλεπω! Φτου σου κοπελάρα μου!

Τονια, δοκιμασε με τον υγραντηρα, σε μενα κανει δουλεια. Δεν εχει να κανει νομιζω η υργασια εξω.

ουφ κεφαλια μεσα παλι...

Διαφημίσεις

καλημερα καλημερα!

Τι καλα Παρασκευη σημερα !!!!Το απογευμα θα παω στο μαδερκερ γιατι οι πιτζαμες ολες εχουν γινει καπρι δεν παει αλλλο κ αυριο λεμε να παμε χωριο.

Πηγαμε χτες ξανα παιδιατρο κ μας ειπε δεν εχουν γινει εντελως καλα τα αυτια μητσου κ αντι για 8 μερες αντιβιωση να συνεχισουμε αλλες δυο. Τρεχαμε βραδιατικα να βρουμε εφημερευον φαρμακειο βρηκαμε ενα σχετικα κοντα μας αλλα η ουρα απιστευτη κ οση ωρα περιμεναμε ακουγα τα περισσοτερα φαρμακα ειναι σε ελλειψη. Κ την αλλη βδομαδα τα ιδια οποτε προμηθευτειται οτι χρειαζεστε!

να σας ρωτησω με το θυμαρι που λετε θα το βρασω σαν τσαι κ θα κανω γαργαρες ? Δεν ειναι πολυ πικρο ?

τζενακι ειναι σαν ριγανη. Προσωπικα μου αρεσει και το πινω κιολας, αλλα αρκει να κανεις γαργαρες. Οχι μονο μια φορα εννοειται. Πονας ακομα πολυ? Στο μητσους εδω τιποτα να παρει μαζι με την αντιβιωση?

τζενακι ειναι σαν ριγανη. Προσωπικα μου αρεσει και το πινω κιολας, αλλα αρκει να κανεις γαργαρες. Οχι μονο μια φορα εννοειται. Πονας ακομα πολυ? Στο μητσους εδω τιποτα να παρει μαζι με την αντιβιωση?

Α μαλιστα τωρα καταλαβα. Ποναω ρε γμτ ακομα 10 μερες τωρα κ εγω ακομα μπουκωμα κ τα χειλη μου εχουν κατεβει στο σαγονι απο το πρηξιμο κ σκασιμο.

Στο Μητσο δεν εδωσε κατι αλλο γιατι λαιμος ειναι οκ , βηχα δεν εχει κ η μυξα εχει σχεδον σταματησει αντε να τρεξει 1-2 φορες την μερα. Ορο μας ειπε μονο. Βασικα μας ειχε δωσει την προηγουμενη βδομαδα ζιρτεξ για το βηχα 10 σταγονες καθε βραδυ για 3 μερες κ οτριβιν κ τομπραντεξ για μυτη για αλλες 3-4 μερες. Τωρα μας ειπε δεν χρειαζεται κατι αλλο, τι να πω? Εσεις πως πατε ο Αγγελος με την διαροια ενταξει?

ναι μια μερα κρατησε η διαρροια.

Ελεγα μηπως του εδινε τπτ για να προλαβει τις παρενεργειες της αντιβιωσης, βλεπε μυκητες ή αυτη τη μαγια που δινουν για το εντερο. Επειδη ειναι για πολλες μερες, γιαυτο ρωτάω.

περαστικα

Διαφημίσεις

Ααα ναι μας ειπε γιαουρια η ultralevil καπως ετσι νομιζω. Με τα γιαουρτια κατι γινεται οχι πολλα πραγματα ομως ...

Να ρωτησω κατι ασχετο γαλα δεν πινει σχεδον καθολου, παρα πολυ λιγο κ αυτο με το ζορι. Πολυ σπανια να πιει μιση κουπα με τα χιλια παρακαλια, τι να κανω ρε γμτ? Δεν τρωει κ καθολου τυρια μονο κανα ρυζογαλο η γιαουρτι κ αυτα με ενα την μερα η μπορει κ κανενα. Φοβαμαι επειδη δεν παιρνει απο πουθενα ασβεστιο..

Εξαιρετικά επείγον: H μικρή Ελίνα που νοσηλεύεται στο παιδοογκολογικό του Ιπποκρατείου Θεσσαλονίκης χρειάζεται χωρίς καθυστέρηση αιμοπετάλια ομάδας Β ή ΑΒ. Αν γνωρίζτετε κάποιον πρόθυμο δότη ενημερώστε τον. Τηλέφωνο μητέρας 6994510097 τηλ τμήματος αιμοδοσίας 2310 892816

h28H.jpgh28Hp2.pngAk6Gp2.png

Είσαι ο άγγελος μου!!

Τζενουλα με το καλο το δευτερο αγορακι!

και η Στεφανια εχει κοψει το γαλα εχει πανω απο μια βδομαδα να πιει προσπαθησε με τα γιαουρτακια και να του δινεις τυρακια ,δοκιμασε πολλα καποιο μπορει να του αρεσει ,

αλλα μην αγχωνεσαι δεν ειναι τοσο απαραιτητο το γαλα ,ειχα διαβασει οτι εγινε ενα φιασκο απο τις γαλακτομικες εταιριες και μας επεισαν οτι αν πινουμε γαλα θα χουμε γερα κοκκαλα που τελικα δεν ισχυει ,καθημερινη ασκηση και σωστη διατροφη χρειαζομαστε ,αποδειχθηκε σε περιοχες που καταναλωνουν λιγοτερα γαλακτομικα υπαρχει πολυ λιγοτερο (ελαχιστο) ποσοστο οστεοπορωσης

eNortjK1UrI0tzQxUbIGXDAS-wKt95.pngeNortjK1UrI0tzQxU7IGXDATAQKv37.png

αλο κοπελες, πηγαμε γιατρο ολα καλα με την Ειρηνη! Εχει μια ιωσουλα του αναπνευστικου, αλλα οχι βρογχιτιδα, ακρωαστικα, λαιμο αυτια τιποτα.

Αρα οπως ειπε ο ντοκ, "πολλα υγρα, χουζουρια και αγκαλιες!"

Σημερα μετα απο 3 μερες συνεχους πυρετου την βλεπω καλυτερα...

eNeap2.pngTSzHp3.png

Μπράβο Αθηνάκο που είναι όλα οκ.

Εμένα ο μικρός μια χαρά μέσα στα νεύρα όπως πάντα μόνο που κάνει σαν ατμόπλοιο. Εχθές πήγα και στον παιδίατρό μας και μου είπε και κείνος ότι έχει βροχήτιδα ο μικρός αλλά ότι θα μπορουσαμε να μην του δώσουμε αντιβίωση και να το παρακολουθήσουμε αλλά λόγω των πολλών κρουσμάτων πνευμονίας δεν το ριψοκινδυνεύει. Τον σόζω απλά παρακολουθούμε και απλά μου είπε να του δώσω ένα σιροπάκι για τα βλέματα.

Αχ σήμερα πέρασα ΥΠΕΡΟΧΑ!!! Απ'το μεσημέρι λυσσάξανε αλλά δεν πειράζει. Εντομεταξύ έβαλα να ψήσω κάστανα και καθώς τα χάραζα έκοψα το δαχτυλό μου την ίδια ώρα που γινόταν μαχη βοσνία ερζεγοβίνη ακριβώς δίπλα μου, άρχισα να χάνω τον κόσμο (χέστης τρελός ετσι;:mrgreen:) αλλά έριξα τα μούτρα μου και πήρα την κυρία ελένη και κατέβηκε μέχρι να ξεζαλιστώ και να αντιμετωπίσω με τόλμη το θανάσιμο αυτό κόψιμο:tongue:

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...