Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 2 ώρες πρίν, Eternity είπε:

Φορά ανετα ρούχα, μια φόρμα πχ και ας έχεις και μια σερβιέτα μαζί σου. Σε δημόσιο νοσοκομείο μας είχαν πει να έχουμε νυχτικο μαζί μας, σε ιδιωτικό αλλάζεις και βάζεις αυτό που σου δίνουν αυτοί. Καλή σου επιτυχία! 

Εγώ σήμερα έχω κάτι σουβλιες ψηλά στο στήθος.... το στήθος σαν στήθος ούτε πρήξιμο ούτε πόνος. Κορίτσια πιο τεστ να πάρω να κάνω? Δεν έχω κάνει ποτέ τεστ. 

Clearblue πρώιμης ανίχνευσης,θα δείξει σίγουρα,πάρε αν θες και το διπλό που έχει μέσα και το ψηφιακό και το απλο.Ποτε λες να το κάνεις?

πρίν από 11 λεπτά , Lila86 είπε:

Εγώ πρώτη φορά πήρα το iq τεστ που αργότερα διάβασα στις κριτικές ότι βγάζει αρνητικά ενώ είσαι έγκυος. Εμένα μου έβγαλε θετικό 🤷🏼‍♀️ έχω δοκιμάσει και το clearblue αλλά δεν ήμουν έγκυος οπότε σωστό το αρνητικό του.. έχω διαβάσει όμως αρκετές κοπέλες που παίρνουν τα τεστακια της hοmetest τα πολλαπλά και γενικά είναι έγκυρα! Δεν νομίζω ότι βοηθάω πολυ με αυτά που γράφω 😂 αλλά εγώ σαν άνθρωπος μπορεί και να έπαιρνα και ένα απ'ολα!!!

To clearblue είναι όντως το καλύτερο,ούτε να ψάχνω αποχρώσεις στις γραμμουλες,ούτε τπτ.Μπαμ θετικά μου τα έβγαζε,ενώ την ίδια μέρα το self clear το έβγαζε πιο αχνό θετικο

The Café Au Lait !!

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 25,1k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Elenikat

2451

• Λέγκω

2032

• galat

1914

• myrto

1419

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Αθηνούλα αν δεν βήχει πολύ δεν υπάρχει λόγος να την πας.

Βάλε υγραντήρα όσο πιο πολύ μπορείς και παρακολούθησέ το. Αν τα καταφέρεις δωστης να πιει θυμάρι ή χαμομήλι.

Πώς τον ακούς τον βήχα, έρχεται από το στήθος ή από τον λαιμό? Βήχει όταν κοιμάται?

Αν δεις και χειροτερεύει πάρει τον γιατρούλη. Και θα σου πει τί να δώσεις. Αν δεν έχεις πάρε με γιατί τα έχω σχεδόν όλα απόθεμα οπότε θα μπορώ να σε καλύψω. Αλλά γενικά μην ανησυχείς... Ιδίως αν δεν βήχει όταν κοιμάται. Μπορεί να είναι απλά οι μύξες...

Παρακολούθησε τον πυρετό και το πιο σημαντικό αν έχει κέφια και διάθεση!

Αν σου κάνει καμιά κρίση βήχα, καλή δουλειά κάνει το μέλι και το βούτυρο (αν το φάει...). Και σκέτο μέλι πάντως καλό είναι!

Πες μας νεότερα!

[gDkrp3.pngNJDAp3.png x2VTp3.png

Κσλά Λενίτο εγραψες!

Απο ομοιοπαθητικά εχω κι εγώ το φαρμακείο, αλλα δεν ξερω τι πρεπει να δωσω, θα μου πει αν χρειαστει ο ντοκ. Απλα δεν εχω προσπαν κλπ.

Χθες της εδωσα ζεστο νερόμελο και της εκανα πολυ καλαο το ζητουσε μονη της 4 το πρωι!

υγραντηρα δεν εχω, εβαλα ομως ενα κατσαρολκι με 2-3 σταγ ευκαλυπτο, αν δω τα σκυρα θα βαλω τον αποστειρωτη με μπολικο νερο...

οσο για τιν βηχα...δεν τον εχω ξανακουσει ακομα! τσαμπα αναστατωθηκα,ε? Ε η πρωτη φορα μην με παρετε για τρελη...παντως μαλλιν δεν εινα μονο απομυξες σαν να βραζει λιγο στο στηθος...Ιδωμεν προς το παρον το παρακολυθω, τα κεφια της ειναι καλυτερα και δεν εχει πυρετο...

Λενιω,ευχαριστω πολυ!

eNeap2.pngTSzHp3.png

Καλημερα!

Αθηνούλα περαστικα στην Ρηνιω μην φοβασαι δεν ειναι τπτ. Ολοι το περασαμε περναμε τις τελευταιεες μερες. Πολυ καλα στα ειπε η Λενιω παρε ενα τηλ τον ντοκ αν νομιζεις πως θα ησυχασεις.

Να σας πω κ εγω τα νεα μας, κ το δευτερο αγορι ειναι .... Ω ρε μανα μου γλεντια .... τι εχω να τραβηξω παλι ..... Λεγκωωωωωωωωωωω ακους ...............................

Μας ειχαν πει αυχενικη μαλλον αγορι αλλα ουτε να το σκεφτω δεν ηθελα ειχα ελπιδες να μου πει η γυναικολογος κατι αλλο. Πηγαμε χτες κ το σιγουρεψε. Δεν βαριεσαι καλα να ειναι πανω απο ολα κ το φυλο ειναι το λιγοτερο

Άντε Τζενάκι καλώς τον και τον 2ο μπόμπιρα! Άντε με το καλό! μην σκιάζεσαι που λέει και η Λέγκω!!!!

Τα αγόρια τα φέρνεις βόλτα! Τα κορίτσια ακούς τί θα σου λένε!

Άσε τις υστερίες....

Καλά να ναι και θα δεις θα παίζουν πολύ ωραία μαζί! Αν θυμάσαι μέχρι πρότινως ο σκανταλιάρης της παρέας ήταν ο Σοζω, τον έχεις ακούσει καθόλου τελευταία???

Είναι το καλύτερο παιδί! Με τις χήνες μόνο δεν τα πάει καλά!

Αθηνούλα αν θες να πας την Ειρήνη στο γιατρό, φέρε τον μπέμπη από το σπίτι! Μια χαρά θα περάσουμε!!!!!!!

Διαφημίσεις

Καλημέρα!

Τζετζενάκι, μπράβο!! Συγχαρητήρια!

Αθηνά περαστικά στη Ρηνούλα. Και η πρόπολη κάνει καλό.

Η Νεφέλη τη ζητάει μόνη της "μαμάααα μπρόκολη" :lol:

Aφροδιτάκι, κι εγώ συμφωνώ με τη Ντουντούκα. Μη δίνεις σημασία σε τέτοια λόγια. Δεν τα εννοεί, δε νομίζω καν να τα κατανοεί.

as4Jp3.pngl7F9p3.pngRAiBp3.png

Τζενάκο συγχαρητήρια!!!!!!!!!!!!!!!! Συμφωνώ με το Λενάκι... έχει πολλά καλά να είναι το ίδιο φύλλο... φαντάσου τι θα τράβαγε ένα λεπτεπίλεπτο κοριτσάκι απ'τον μικρό σου καφράκο, ενώ τώρα τα παιχτεί στα ίσα το παιχνίδι ;)

Αθηνούλα μου περαστικά, συμφωνώ και εδώ με την Ελένη (και ψηλή και σοφή οεο)... τον ευκάληπτο μόνο πρόσεχε να μην είναι στο ίδιο δωμάτειο ο μικρούλης γιατί δεν κάνει για τα μωρά.

Εμείς το ακυρώσαμε το παρτάκι. Βροχήτιδα και ωτίτιδα ο νικόλας, την τσίμπησε την αντιβίωση και τη μασκούλα.

Χμμ μήπως πρέπει να πάω και τον Σόζω μία βόλτα να τον ακούσουνε;

Περαστικά Λεγκόπουλο...πού τα τσίμπησε το καημένο???

Να ρωτήξω για το προσπάν,τους δίνετε το ίδιο που είναι για ενήλικες,τί δοσολογία και κάθε πόσες ώρες???

Όσο για τον υγραντήρα, εμείς που έχουμε τρελή υγρασία στην Πάτρα,κάνει την ίδια δουλειά?????!!!!Αν βάλω υγραντήρα, θα πλημμυρίσουμε μου φαίνεται!!!!!

1mLlp2.pngFRJZp2.png9R7fp3.png

Ενταξει μια χαρα το εχω παρει καλα λεω να ειναι κ ολα τα αλλα θα τα βρουμε στην πορεια. Κ η γιατρος αυτα μου ελεγε χτες ειναι πιο ευκολο για την μαμα να μεγαλωνει παιδια ιδιου φυλου. Κ αυτη ειχε στεναχωρηθει πολυ που κ το δευτερο ηταν κοριτσι γαιτι ελεγε θα ζηλευονται κ θα τα συγκρινουνε κλπ αλλα τωρα εχει αλλαξει γνωμη με 1000. Για να δουμε ...Ο Μητσος παντος δεν ηθελε μπεμπουλα μπεμπουλη θελει .... ω ρε μανα μου κλωτσιδι που εχει να πεσει !!! Ο αδερφος μου μονο απογοητευτηκε λιγο περιμενε την ανηψια !!!

Λεγκω κ ο Μητς παιρνει αντιβιωση μεχρι αυριο το πρωι. Τα αυτια του ηταν πολυ χαλια κ δεν την γλιτωσαμε. Δεν ειχε γινει ομως νομιζω ακομα ωτιτιδα. Ενας παιδιατρος ελεγε σε ενα φιλο του Τ οτι με το παραμικρο αυτες τις μερες δινουν αντιβιωση σε ολα τα παιδακια γιατι θεριζει παλι πνευμονια .. μακαρι να ειναι φουμες ..... Καλου κακου πηγαιντε τον στον γιατρο να τον ακροαστει εμεις θα ξαναπαμε σημερα μαλλον γι αεπανελεγχο.Περαστικα κ στα 2 !!

Εγω παντος αυτες τις μερες που ημουν στα μαυρα μου τα χαλια κ τωρα ακομα σε εντονο βηχα η οταν εκελινε εντελως μυτη κ δεν μπορουσα να αναπνευσω θυμηθηκα που το λεγατε κ εβγαινα γι αλιγο στο μπαλκονι κ αμεσως συνερχομουνα!

Υγραντυρας κ παλι υγραντηρας! Ο γιατρος μου λεει δεν κανει τπτ εγω παντος εχω δει διαφορα κ τον χρεισιμοποιω! Ευκαλυπτο δεν εχω βαλει ποτε η μανα μου ομως μας εβαζε σε κατσαρολα με νερο στην ξυλο σομπα δεν ειχαμε υγραντηρες κ τετοιες πολυτελειες!

Διαφημίσεις

Λένη μη το αφήσεις έτσι, να το εκμεταλλευτείς το χάρισμα :D:D

Τζενάκο, με το καλό και ο δεύτερος γιος!! τα πρώτα παιδάκια θέλουν αδερφάκια του ίδιου φύλου, μάλλον γιατί αισθάνονται πιο οικεία.

ZIPWp2.pngCCPvp3.png

Η τσουλουφίτσα με την τοσοδούλα πάντως έχουν να διαλέγουν εεε?

Η δεύτερη γενιά μας βγήκε ανδρωμένη!

Έχουν πήξει τα μάτια μου να βλέπουν χιλιάδες Ευρώ!

Τι κρίμαι να τα βλέπω μόνο και να μην τα πιάνω???

θα σας έπαιρνα εσας, τα μωρά σας και από 1 νταντά και θα πηγαίναμε 1 βδομάδα διακοπές!!!!!!!!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...