Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 2 ώρες πρίν, Eternity είπε:

Φορά ανετα ρούχα, μια φόρμα πχ και ας έχεις και μια σερβιέτα μαζί σου. Σε δημόσιο νοσοκομείο μας είχαν πει να έχουμε νυχτικο μαζί μας, σε ιδιωτικό αλλάζεις και βάζεις αυτό που σου δίνουν αυτοί. Καλή σου επιτυχία! 

Εγώ σήμερα έχω κάτι σουβλιες ψηλά στο στήθος.... το στήθος σαν στήθος ούτε πρήξιμο ούτε πόνος. Κορίτσια πιο τεστ να πάρω να κάνω? Δεν έχω κάνει ποτέ τεστ. 

Clearblue πρώιμης ανίχνευσης,θα δείξει σίγουρα,πάρε αν θες και το διπλό που έχει μέσα και το ψηφιακό και το απλο.Ποτε λες να το κάνεις?

πρίν από 11 λεπτά , Lila86 είπε:

Εγώ πρώτη φορά πήρα το iq τεστ που αργότερα διάβασα στις κριτικές ότι βγάζει αρνητικά ενώ είσαι έγκυος. Εμένα μου έβγαλε θετικό 🤷🏼‍♀️ έχω δοκιμάσει και το clearblue αλλά δεν ήμουν έγκυος οπότε σωστό το αρνητικό του.. έχω διαβάσει όμως αρκετές κοπέλες που παίρνουν τα τεστακια της hοmetest τα πολλαπλά και γενικά είναι έγκυρα! Δεν νομίζω ότι βοηθάω πολυ με αυτά που γράφω 😂 αλλά εγώ σαν άνθρωπος μπορεί και να έπαιρνα και ένα απ'ολα!!!

To clearblue είναι όντως το καλύτερο,ούτε να ψάχνω αποχρώσεις στις γραμμουλες,ούτε τπτ.Μπαμ θετικά μου τα έβγαζε,ενώ την ίδια μέρα το self clear το έβγαζε πιο αχνό θετικο

The Café Au Lait !!

Recommended Posts

καλημερα!

Χρονια πολλα στον Κωστακι, Ελιζα να τον χαιρεσαι!

Καλε τι σεμιναρια με την οικονομικη κριση που εχουμε δεν συμφερει εγω πρεπει να δπουλευω ενα χρονο για τα σεμιναρια !!!!!! ασε που κ να τα κανει αποτελεσμα δεν θα εχουμε !!!!

ΕΙΔΙΚΑ ΤΟ Πως θα μάθω να ακούω με την πρώτη φορά (400 ώρες) πιστευω πως θελει μια μικρη διορθωση 3,400 ωρες!!! Εμας το εχουν ολα τα μελη της οικογενεις του αντρος μου μηπως να τους στειλω ολους? Ακουνε αλλα δεν απαντανε ποτε πριν την 3η φορα .......

Αφροδιτη εχω παθε ιπλακα με την Δαναη, κ αλλες φορες με αυτα που λεει αλλα τωρα εμεινα με ανοιχτο το στομα. Που τα εχει μαθει ολα αυτα? χαρας το κουραγιο σου πραγματικα! Εμεις πρεπει να μαθαμε αυτες τις προτασες στο γυμνασιο κ αν.... Κ εμεις τα ιδια χτες ο Μητσος ξυπνησε κ υστεριαζε λεγοντας οχι δεν θελω καθολου ... τι δεν ηθελε δεν μας ειπε φυσικα ... ολο το απογευμα ετσι στο ασχετο αυτο το τροπαριο.. παντος ακουσα σημερα εχει πανσεληνο λετε να το περασαμε ιν αντβανσ? Αν ηταν παντος προπονηση κ σημερα ειναι η επισημη δηλωνω παραιτηση .....

Βασω εσυ η ο Δημ εχετε στιγμα? Πως κ τις κανατε εξετασεις?

Χρονια πολλα κ σε Τονια κ Σακη κ σε ολους οσους γιορταζανε.

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 25,1k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Elenikat

2451

• Λέγκω

2032

• galat

1914

• myrto

1419

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Χρόνια Πολλά στον Κωστή!!! Κι εγώ τον θυμήθηκα στον Εθνικό κήπο που τον χαζεύαμε όλες με αυτά που έλεγε! Ελίζα να χαίρεστε!

Ελίζα να σας ζήσει ο κούκλος σας! Πολύχρονος και ευτυχισμένος!

Πως θα μάθω να ακούω με την πρώτη φορά (400 ώρες)

Μάθετε να συγκεντρώνεστε σε αυτό που σας λέει η γυναίκα σας και μη ρωτάτε για 2η, 3η.....1000η φορά σε ποιό συρτάρι βρίσκεται η πυτζάμα σας, ποιά φίλη της την πήρε τηλέφωνο, πώς φτιάχνεται η φακή κλπ Σε αυτό το σεμινάριο θα μάθετε να επικοινωνείτε το δεξί με το αριστερό ημισφαίριο του εγκεφάλου σας και να κάνετε συνδυαστικές σκέψεις. Έτσι όταν σας μιλάει η γυναίκα σας κι εσείς σκέφτεστε κάτι άλλο, στο βάθος του εγκεφάλου σας θα καταγράφεται η πληροφορία και σε κρίσιμη στιγμή θα μπορείτε να την ανασύρετε χωρίς δεύτερη ερώτηση!

Σε αυτό γίνονται και ιδιαίτερα? Το έχουμε επειγόντως ανάγκη!:-D

Κοριτσάκια ευχαριστούμε για τις ευχές!!!

Πάω σπιτάκι για τον εορτασμό με παπουδογιαγιαδες! Οι συμαθητές το Σάββατο!

Όταν καταφέρω θα σας βάλω φωτο από τις ζαχαροπλαστικές μας επιδόσεις...1 τούρτα για το σχολείο, 1 για το σπίτι και έπεται 1 για το πάρτυ!

DPYUp2.png EYukp3.png

Καλημέρα σας!!

γίνεται να φτιάξουμε κι άλλο ένα?

-οι διαφορές του νεροχύτη από τον σκουπιδοντενεκέ :mrgreen:

Αχαχαχαχαχαχ!! Τέλειο!

Χρόνια πολλά στον Κωστή!

Θα έρθετε κοριτσάκια στο golden hall την Κυριακή? Αχχχ Ελάτεεεεεε!!! :)

as4Jp3.pngl7F9p3.pngRAiBp3.png

οι καταστασεις που ζω νιμιζω πως δεν υπαρχουν.... Ενω ειχα παρακαλεσει τα σκασμενα για ενα καλυτερο βραδυ επειδη ημουν αρρωστη με εκαναν οτι μπορουν να με εξοντωσουν. Η Δαναη ξυπνησε τουλαχιστον 5 φορες με κλαμματα, χωρις να ξερει τι θελει. Το αποκορυφωμα το πρωινο ειναι οτι ουρλιαζε για να κανω αυτο που ηθελε, χωρις να μου λέει τι ηθελε. Και μεσα σε ολα κατι κουβεντες... "δε θα σου λεω 100 φορες, μια φορα θα στο λεω και να το κανεις" ή "δεν εχεις αυτια να ακουσεις" ή "δεν εισαι για τιποτα" και πολλα αλλα. Και καλ, τα πρωτα τα σκεφτηκε μονη της, αλλα το "δεν εισαι για τιποτα" πως το ξεστομισε? Ποιος της το εχει πει?

Και τωρα φαινεται αστειο, αλλα αμα ειναι η 15η φορα που σηκωνεσαι μες στη νυχτα συν τους πονους στο στομαχι μου, μονο αστεια δεν το ειδα. Μου ερχεται να παραιτηθω απο μάνα...

/QUOTE]

(((Αφροδιτη))) Δε μπορώ να πω πολλά, (γράφω με το 1 χερι), αλλά σε νιώθω!! Νόμιζα οτι μόνο η Νεφέλη έκανε τέτοια. Αναρωτιέμαι "φταιω εγώ???" Πρέπει να τα πούμε από κοντά. Πάντως πανέξυπνη η ζουζούνα σου!!

as4Jp3.pngl7F9p3.pngRAiBp3.png

Διαφημίσεις

Χρόνια πολλά και καλά στον τετράχρονο Κωστάκη!!!

Αφρο,ξέχασα χτες να σου ευχηθώ για το στεφάνι...να τον χαίρεσαι,να στε καλα και πάντα αγαπημενοι.

Όσο για τις σκηνές απείρου κάλλους που περιγράφετε, συμπάσχω αμέριστα...τραβάω κ γω μεγάλα ζόρια με το θεριό μου....αλλά δε με παίρνει να μιλάω με το ένα....καλνύχτες....

1mLlp2.pngFRJZp2.png9R7fp3.png

Καλημέρα!

(((Χλόιτσα))), φιλακια πόλλά! Για πειτε παλι που και ποτε ειπατε να βρεθειτε? Θελω πολυ να σας δω!!!

Αφροδιτη εχω παθε ιπλακα με την Δαναη, κ αλλες φορες με αυτα που λεει αλλα τωρα εμεινα με ανοιχτο το στομα. Που τα εχει μαθει ολα αυτα? χαρας το κουραγιο σου πραγματικα! Εμεις πρεπει να μαθαμε αυτες τις προτασες στο γυμνασιο κ αν.... Κ εμεις τα ιδια χτες ο Μητσος ξυπνησε κ υστεριαζε λεγοντας οχι δεν θελω καθολου ... τι δεν ηθελε δεν μας ειπε φυσικα ... ολο το απογευμα ετσι στο ασχετο αυτο το τροπαριο.. παντος ακουσα σημερα εχει πανσεληνο λετε να το περασαμε ιν αντβανσ? Αν ηταν παντος προπονηση κ σημερα ειναι η επισημη δηλωνω παραιτηση .....

Βασω εσυ η ο Δημ εχετε στιγμα? Πως κ τις κανατε εξετασεις?

Ναι βρε Βασσουλα πως και κανατε εξετασεις? Εχεις κανεις σας στίγμα?

Εγω παντως μονο εκπληξη ή μονο χαρα δεν ενιωσα με αυτά που μου έλεγε... Στο μονο που εμεινα ηταν στο "δεν εισαι για τιποτα" γιατι δεν εχουμε χρησιμοποιησει ποτε αυτη την εκφραση στο σπίτι. Και για να ειμαι ειλικρινης το σχολειο υποψιάζομαι...

Οσο για την πανσέληνο, και χτες το βραδυ, αλλα κ σημερα το πρωι που έδυε, ηταν χαρμα!!!

Διαφημίσεις

Afro, εγώ θα σου έλεγα να μην παίρνεις και τοις μετρητοίς τέτοιου είδους εκφράσεις από τη Δανάη, γιατί το μόνο σίγουρο είναι ότι τις αναπαράγει, χωρίς να ξέρει τι ακριβώς σημαίνουν. Αλλά βλέποντας εσένα να αντιδράς θα το συνεχίσει...

καλημέρα καλημέρα καλημέρα!

Τη Κυριακή το πρωϊ, κατά τις 11, ραντεβού στο Starbucks στο golden hall. Αν έχει καλό καιρό θα βγούμε στη μικρή παιδική χαρά που έχει απέξω με το καφεδάκι στο χέρι, αλλιώς υπάρχει ένας καλούλης παιδότοπος στον 3ο όροφο ή άπλετος χώρος για να παίξουν τα παιδιά στον 3ο, για να μπορέσουμε κι εμείς να πούμε μια κουβέντα με την ησυχία μας.

ZIPWp2.pngCCPvp3.png

Καλημεραα ομορφες και τσαχπινες

Για σου Χλοίτσα μου γλυκια!

Ο βήχας του νικόλα είναι δεν είναι πολύ καλός και βλέπω το σαββατιάτικο πάρτυ να μου κλείνει το μάτι απ'τη γωνία. Βέβαια με το γιώργο που από Παρασκευή πρωί θα επιστρέψει ξημερωματα σαββάτου δεν ξέρω τι θα πρωτοκάνω... θα καθαρίσω, θα μαγειρέψω ή θα κυνηγάω παιδια:rolleyes:

Απο χθες ξεκίνησα για τα καλά να στέλνω βιογραφικά... για να δουμε.

Βάσω κι εμάς μας είπανε στο παίδων να πάμε να δουμε για στίγμα με βάση τις εξετάσεις αίματος του Σόζω, αλλά εμείς δεν έχουμε, δεν είναι υποχρεωτικό όμως μας είπαν.

Ααα και επίσης πήγαμε στον Νίκα τον παιδοχειρούργο που μου είπες, πολύ συμπαθητικός και επεξηγητικός. Την Τρίτη είχαμε και με άλλος ραντεβου αλλά ακυρώθηκε που ήταν άρρωστα.

Εγω παντως μονο εκπληξη ή μονο χαρα δεν ενιωσα με αυτά που μου έλεγε... Στο μονο που εμεινα ηταν στο "δεν εισαι για τιποτα" γιατι δεν εχουμε χρησιμοποιησει ποτε αυτη την εκφραση στο σπίτι. Και για να ειμαι ειλικρινης το σχολειο υποψιάζομαι...

Εγώ πάλι θα υποψιαζόμουνα παιδικο στην τηλεόραση (μερικές φορές και στο πιο αθώο παιδικο ο κακός μπορεί να χρησιμοποιήσει τέτοιες εκφράσεις), ή απο κάποιο παιδάκι. Εδώ ο θοδωρής που είναι έτη φωτός πίσω απ'τη Δανάη και τα λοιπά κοριτσάκια στις ατάκες και πετάει κάποια κουλά που τσιμπάει από άλλα παιδάκια στο σχολείο και στις κουνιες.

Τη Κυριακή το πρωϊ, κατά τις 11, ραντεβού στο Starbucks στο golden hall. Αν έχει καλό καιρό θα βγούμε στη μικρή παιδική χαρά που έχει απέξω με το καφεδάκι στο χέρι, αλλιώς υπάρχει ένας καλούλης παιδότοπος στον 3ο όροφο ή άπλετος χώρος για να παίξουν τα παιδιά στον 3ο, για να μπορέσουμε κι εμείς να πούμε μια κουβέντα με την ησυχία μας.

Κι εγώ θέλω να έρθω... αν επιζήσω απ'το πάρτυ

καλημερα!

Αφροδιτη προφανως στον παιδικο θα το ακουσε αυτο αλλα αν το ειπε η δασκαλα σε παιδακι ή στην δαναη δεν ειναι οτι καλυτερο :?

ειπαμε να της κανουμε ενα τσεκ απ γιατι μετα την ιωση με την διαρροια ηταν καπως χλωμη, εδειχνε κουρασμενη ,ελεγε συχνα κουραζομαι,νυσταζε νωρις (ασυνηθιστο για αυτην ),ευτυχως καλο αιματοκριτη ειχε τελικα αλλα μας ειπαν αυτο για να σιγουρευτουμε θα πρεπει να κανουμε την ειδικη εξεταση

εγω δεν εχω στιγμα ο δημ δεν εχει κανει εξεταση λογικα θα χει αλλιως θα αρχισουμε να ψαχνουμε τι παιδι μας δωσαν στο μαιευτηριο ή θα ψαχνεται ο δημ:lol:

eNortjK1UrI0tzQxUbIGXDAS-wKt95.pngeNortjK1UrI0tzQxU7IGXDATAQKv37.png

Kalhm;era!!! Καταρχήν Ελίζα να χαίρεσαι τον κωστάκη!!!! Ποπο σαν χθες μου φαινεται που διαβαζα συμβουλες σου ως πιο εμπειρης στο παρεντς χαχαχαχαχα

Επισης πολυ γελασα με τα σεμιναρια σας ααααααααχ και νομιζα οτι μονο εμενα εχει αλτσχαιμερ με τα ρουχα, παντα μα παντα θα ρωτησει που ειναι οι πυτζαμεεςςςςς??????? που ειναι τα παντελονια? που τα βρακια???

Αλλα κομα και στο 20 συρταρι δεξια, στην αλλαξιερα, οχι στην ντουλαπα να πεις, παλι δεν τα βρισκει. Τεσπα

Θα προτεινα και το "Σκουπιδια. Νικηστε το φοβο σας, μια σακούλα καθε φορα"(κατεβαινοντας παιρνουμε και καμια σακουλααααα)

Τεσπα κρυο το ξερω δεν εχω πολυ ορεξη. Θελω τα φωτα σας...Ηρθε λοιπον η πρεμιερα και για μας στην τριλογια πυρετος-λιγη μυξα-λιγος βηχας!

Ε ναι λοιπον για πρωτη φορα στη ζωη της εχει λιγο βηχα η μικρη και κλαιει σε καθε βηχα! χαχαχαχαχαχαχα τι κανω ετσι ρε μαμα μου λεει χαχαχαχαχα

Ερωτηξη, εβηξκε χθες 3-4 φορες καπως μπασα σαν να κλεινει ο λαιμος τελειως, σας θυμηθηκα και ανοιξα για λιγο το παραθυρο και τερμα δεν ξαναεβηξε.

Σημερα παλι εβηξε 3-4 φορες το πρωι μαλλον ξεροβηχας....

Εχει λιγο πυρετο απο τριτη βραδυ εως 38,5 ουτε αντεπον δεν εχω δσωσει

Α ναι! η ερωτηξη, να την παω στον γιατρο? Οταν βηχουν τα παμε να τα ακουσουν?

Λειπει και ο βαγγ...ειναι καπως πακετο να παω με τα δυο μαζι...

Θα μου πεις δεν ξερω βηχας θεωρειται αυτος της Ειρηνης? Αχ και ειναι και τα φαρμακεια κλειστα...

eNeap2.pngTSzHp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...