Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 2 ώρες πρίν, Eternity είπε:

Φορά ανετα ρούχα, μια φόρμα πχ και ας έχεις και μια σερβιέτα μαζί σου. Σε δημόσιο νοσοκομείο μας είχαν πει να έχουμε νυχτικο μαζί μας, σε ιδιωτικό αλλάζεις και βάζεις αυτό που σου δίνουν αυτοί. Καλή σου επιτυχία! 

Εγώ σήμερα έχω κάτι σουβλιες ψηλά στο στήθος.... το στήθος σαν στήθος ούτε πρήξιμο ούτε πόνος. Κορίτσια πιο τεστ να πάρω να κάνω? Δεν έχω κάνει ποτέ τεστ. 

Clearblue πρώιμης ανίχνευσης,θα δείξει σίγουρα,πάρε αν θες και το διπλό που έχει μέσα και το ψηφιακό και το απλο.Ποτε λες να το κάνεις?

πρίν από 11 λεπτά , Lila86 είπε:

Εγώ πρώτη φορά πήρα το iq τεστ που αργότερα διάβασα στις κριτικές ότι βγάζει αρνητικά ενώ είσαι έγκυος. Εμένα μου έβγαλε θετικό 🤷🏼‍♀️ έχω δοκιμάσει και το clearblue αλλά δεν ήμουν έγκυος οπότε σωστό το αρνητικό του.. έχω διαβάσει όμως αρκετές κοπέλες που παίρνουν τα τεστακια της hοmetest τα πολλαπλά και γενικά είναι έγκυρα! Δεν νομίζω ότι βοηθάω πολυ με αυτά που γράφω 😂 αλλά εγώ σαν άνθρωπος μπορεί και να έπαιρνα και ένα απ'ολα!!!

To clearblue είναι όντως το καλύτερο,ούτε να ψάχνω αποχρώσεις στις γραμμουλες,ούτε τπτ.Μπαμ θετικά μου τα έβγαζε,ενώ την ίδια μέρα το self clear το έβγαζε πιο αχνό θετικο

The Café Au Lait !!

Recommended Posts

Τι κάνει η ωμή πατάτα πάνω στο τραπέζι του σαλονιού μισοφαγωμένη;

Καλημέραααα

Το πρωινό μπάνιο είναι μεγάλη ανακάλυψη! Μπορεί να έχεις κοιμηθεί ένα δίωρο αλλά κάνοντας ένα μπάνιο βλέπεις τον κόσμο με άλλο μάτι... για τα επόμενα δέκα λεπτα:rolleyes:

Μυρτώ σε αυτό όσες ώρες σεμινάριο και να παρακολουθήσουν δεν υπάρχει σωτηρια. Τις ελάχιστες φορές που τους έβαλε ρουχα για να βγουν έξω ήταν οι μπιτζάμες ή τα ρουχα του νικ στον σόζω και τα ρουχα του σοζω στον θοδωρή... με τις αντίστοιχες παρατηρήσεις "βρε κοίτα πως μεγάλωσε το άτιμο δεν του μπαίνουν τα ρούχα" ή "και σου χω πει μη του παίρνεις τόσο μεγάλα νουμερα"

Επίσης να επισημάνω αυτό το ενδιαφέρον μάθημα "Βασικές διαφορές ανάμεσα στο καλάθι των άπλυτων και του πατώματος (μουσικοθεραπευτική εργαστηριακή άσκηση)"

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 25,1k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Elenikat

2451

• Λέγκω

2032

• galat

1914

• myrto

1419

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Καλημερα!

Ο κόσμος με μια άλλη ματια (300 ωρες θεωρια, 1050 ωρες πρακτικη ασκηση): οταν ψαχνω για κατι μεσα στο συρταρι, μπορω να κοιταζω σε όλο το συρταρι, δεν αποθηκευονται όλα στο κεντρο του συρταριου, πάνω πάνω στην ευθεια του ματιου μου! Ναι, επιτρεπεται να κουνηθουν οι κορες των ματιων, δεν χανουμε πόντους! Οι προχωρημενοι μπορουν να βάλουν και χερι μεσα και να ψαξουν!

Καλα αυτο με τα ρουχα... απλα δεν παιζει να φερει τα σωστα!

Καλα απο χορο και μεις.... και παρολου που εχουμε κουρτινες φαινομαστε απεξω μιας κ ειναι ισογειο.... Αλλα δεν πειραζει ας διασκεδασει ο κοσμος...

Σοφουκα, καλά τα λες, θα αρχισω και γω να πουλαω τρελλα μεχρι τελικης πτωσεως. Ετσι κι αλλιως καλα δε με λες!!!

Καλημέρα!!! Έχω πρότζεκτ σοβαρό εδώ και μία ώρα προσπαθώ να πάρω τηλέφωνο στο Παίδων να κλείσω ραντεβού για εξετάσεις αίματος της μικρής και συνέχεια μιλάει! Πιο πιθανό το κόβω να πιάσω γραμμή στον πρωινό καφέ να κερδίσω σκούπα παρά εκεί για ραντεβού!

Για τα σεμινάρια κλείστε και για μένα θέση, για τον καλό μου ντε, σε όλα περικαλώ θα συμμετάσχει!

mGKop3.png60Jvp3.png

Καλημέρα σας!!

εγώ θα πάρω μόνο αυτό :lol:

􀂃 Το χαρτί τουαλέτας: Το χαρτί τουαλέτας άραγε γεννήθηκε μέσα στη θήκη δίπλα στην τουαλέτα;

γίνεται να φτιάξουμε κι άλλο ένα?

-οι διαφορές του νεροχύτη από τον σκουπιδοντενεκέ :mrgreen:

(τα περί σίδερου τα περνάω ντούκου γιατί κι εγώ τείνω να τα ξεχνάω:tongue:)

ΣΗΜΕΡΑ ΕΧΟΥΜΕ ΓΕΝΕΘΛΙΑ!!!!!!!!!

Ο Κωστής μου γίνεται 4!!! ολόκληρο αντράκι μωρέ...:D

DPYUp2.png EYukp3.png

Να τον χαίρεσαι Ελίζα!!!!

Τεσσάρων, ε;;;; Βρε, βρε πως περνάει ο καιρός...πολύ βαθυστόχαστο,ξέρω...αλλά τον θυμήθηκα όταν τον γνωρίσαμε που σε έτρεχε πάνω κάτω στην παιδική χαρά του εθνικού κήπου και όλες τον θαυμάζαμε γιατί έλεγε ένα σωρό λέξεις!!! Φιλάκια να του δώσεις!!!!

Διαφημίσεις

Τεσσάρων, ε;;;; Βρε, βρε πως περνάει ο καιρός...πολύ βαθυστόχαστο,ξέρω...

Εκτός από βαθυστόχαστο είναι και πρωτότυπο:lol: (σου στειλα πορτφόλιο)

Χρόνια πολλά στον Κωστάκη!!!!!!!!!!! Ελιζάκι να χαίρεσαι τον παίδαρο σου με τα απόλυτα μάτια!

Μαρινάκι, άμα πιάσεις δεν κλείνεις και για μας;

Να τα εκατοστήσει ο Κωστής! Τρελό αιγωκεράκι και αυτός ε?

Και οι προσπάθειες να πιάσω γραμμή συνεχίζονται, ευτυχώς έχει μουσική η αναμονή-το έχω ανοιχτή ακρόαση- και χορεύει η Μαριαλένα! Ορίστε για τη διασκέδαση μας φροντίζουν!

mGKop3.png60Jvp3.png

Τεσσάρων, ε;;;; Βρε, βρε πως περνάει ο καιρός...πολύ βαθυστόχαστο,ξέρω...αλλά τον θυμήθηκα όταν τον γνωρίσαμε που σε έτρεχε πάνω κάτω στην παιδική χαρά του εθνικού κήπου και όλες τον θαυμάζαμε γιατί έλεγε ένα σωρό λέξεις!!! Φιλάκια να του δώσεις!!!!

Να κάνω quote γιατί τα ίδια βαθυστόχαστα θα έλεγα κιεγώ!!!

Καλέεεεεεεεεε καμία δεν εκτίμησε την μουσική κουλτούρα που δίνουμε στα παιδιά μας;;;;;;;;;;;;;;;;;;; Μα καμία;;;;;;;;;;;;;;

VQHBp3.png2ZWhp3.png

A weed is a plant that has mastered every survival skill except for learning how to grow in rows. Be a WEED.

Καλέεεεεεεεεε καμία δεν εκτίμησε την μουσική κουλτούρα που δίνουμε στα παιδιά μας;;;;;;;;;;;;;;;;;;; Μα καμία;;;;;;;;;;;;;;

Ποια κουλτούρα βρε! Κι για σένα την Πρόνοια θα φωνάξω!

Δίνεις παράδειγμα τη Λούσυ που πετάει στα σύννεφα με διαμάντια και βλέπει τον κόσμο αλλιώς αφού έχει καταπιεί 5 καρτέλες ΕλΕςΝτι????

(νοτ α μπαντ αιντία!!!!!!!!)

Χρόνια Πολλά στον πρωτοπόρο της παρέας!

Ωραία μέρα σήμερα!

Στο σεμινάριο με τα ρούχα να συμμετάσχει και ο Χαβιέ παρακαλώ! Ούτε σε ποια ντουλάπα είναι δεν ξέρει...

[gDkrp3.pngNJDAp3.png x2VTp3.png

Καλημερα!

χρονια πολλα στον Κωστακη !Ελιζα να τον χαιρεσαι !

Εγω εκανα εξετασεις στη Στεφανια σε μια μικροβιολογο εδω και μαλλον εχει το στιγμα

Ντου μονο 2 μαθηματα ο δικος σου ??αντε του χαριζουμε την πιστοποιηση ,ειναι προτυπο

εγω δεν μπαινω στο κοπο να γραψω καινουρια μαθηματα γιατι θα θελω μια βδομαδα να γραφω

eNortjK1UrI0tzQxUbIGXDAS-wKt95.pngeNortjK1UrI0tzQxU7IGXDATAQKv37.png

Διαφημίσεις

Ντου μονο 2 μαθηματα ο δικος σου ??αντε του χαριζουμε την πιστοποιηση ,ειναι προτυπο

:lol::lol::lol::lol::lol::lol:

(μπορείτε να του δώσετε το βραβείο του κρυφά?? μην τον δουν οι άλλοι άντρες και ντραπεί το πουλάκι μου :lol::lol::lol::lol: )

Χρόνια πολλά στον Κωστήήήήήήή!!!!! 4 ωραία χρόνια πέρασαν, έρχονται ακόμα καλύτερα όμως :D

ZIPWp2.pngCCPvp3.png

αχ ναι, που τον λέγαμε παπαγαλακι!!! Να τον χαιρομαστε τον πρωτοτοκο σου -και ενα απο τα μεγαλυτερα παιδια του καφε μας (εχουμε της Σοφουκας και της Ροζαλιτας). Πολυχρονος και να συνεχισει να ειναι γελαστος, με λιγοτερες ζηλιες κ λιγοτερη μαμακιαση. Ειναι καταπληκτική φατσα!

Ελιζα, αυτο σεμιναριο με το νεροχυτη θα με γραψει και μενα ο συζυξ υποχρεωτικα. Το κανω συνεχεια και γινεται τουρκος!!!

Χρόνια Πολλά στον Κωστή!!! Κι εγώ τον θυμήθηκα στον Εθνικό κήπο που τον χαζεύαμε όλες με αυτά που έλεγε! Ελίζα να χαίρεστε!

Λεγκ σε ευχαριστώ πολύ μου έφτιαξες τη διάθεση και γέλασα πολύ με τα σεμινάρια. Θα γράψω σίγουρα τον Μ σε όλα εκτός αυτά του αυτοκινήτου, νομίζω δεν τα χρειάζεται αφού δεν έχουμε αυτοκίνητο.

Θα προσθέσω κι εγώ ένα μάθημα επιλογής

Πως θα μάθω να ακούω με την πρώτη φορά (400 ώρες)

Μάθετε να συγκεντρώνεστε σε αυτό που σας λέει η γυναίκα σας και μη ρωτάτε για 2η, 3η.....1000η φορά σε ποιό συρτάρι βρίσκεται η πυτζάμα σας, ποιά φίλη της την πήρε τηλέφωνο, πώς φτιάχνεται η φακή κλπ Σε αυτό το σεμινάριο θα μάθετε να επικοινωνείτε το δεξί με το αριστερό ημισφαίριο του εγκεφάλου σας και να κάνετε συνδυαστικές σκέψεις. Έτσι όταν σας μιλάει η γυναίκα σας κι εσείς σκέφτεστε κάτι άλλο, στο βάθος του εγκεφάλου σας θα καταγράφεται η πληροφορία και σε κρίσιμη στιγμή θα μπορείτε να την ανασύρετε χωρίς δεύτερη ερώτηση!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...