Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 2 ώρες πρίν, Eternity είπε:

Φορά ανετα ρούχα, μια φόρμα πχ και ας έχεις και μια σερβιέτα μαζί σου. Σε δημόσιο νοσοκομείο μας είχαν πει να έχουμε νυχτικο μαζί μας, σε ιδιωτικό αλλάζεις και βάζεις αυτό που σου δίνουν αυτοί. Καλή σου επιτυχία! 

Εγώ σήμερα έχω κάτι σουβλιες ψηλά στο στήθος.... το στήθος σαν στήθος ούτε πρήξιμο ούτε πόνος. Κορίτσια πιο τεστ να πάρω να κάνω? Δεν έχω κάνει ποτέ τεστ. 

Clearblue πρώιμης ανίχνευσης,θα δείξει σίγουρα,πάρε αν θες και το διπλό που έχει μέσα και το ψηφιακό και το απλο.Ποτε λες να το κάνεις?

πρίν από 11 λεπτά , Lila86 είπε:

Εγώ πρώτη φορά πήρα το iq τεστ που αργότερα διάβασα στις κριτικές ότι βγάζει αρνητικά ενώ είσαι έγκυος. Εμένα μου έβγαλε θετικό 🤷🏼‍♀️ έχω δοκιμάσει και το clearblue αλλά δεν ήμουν έγκυος οπότε σωστό το αρνητικό του.. έχω διαβάσει όμως αρκετές κοπέλες που παίρνουν τα τεστακια της hοmetest τα πολλαπλά και γενικά είναι έγκυρα! Δεν νομίζω ότι βοηθάω πολυ με αυτά που γράφω 😂 αλλά εγώ σαν άνθρωπος μπορεί και να έπαιρνα και ένα απ'ολα!!!

To clearblue είναι όντως το καλύτερο,ούτε να ψάχνω αποχρώσεις στις γραμμουλες,ούτε τπτ.Μπαμ θετικά μου τα έβγαζε,ενώ την ίδια μέρα το self clear το έβγαζε πιο αχνό θετικο

The Café Au Lait !!

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 25,1k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Elenikat

2451

• Λέγκω

2032

• galat

1914

• myrto

1419

Περισσότερες δημοσιεύσεις

AAAAAAAAAAAA και πάλι ααααααααααααααααααα.

Μα όλες? Ομολογω, νιωθω λιγοτερο χαλια, αμα διαβαζω και τα δικα σας....

Ουτε εγω την ξερω την Διονη, ή την Διονυσια και δεν το εχω καψει, ειπαμε παιρνω σιδηρο! Μηπως ειναι απο το αλλο φορουμ? Ή μηπως ειναι πολυ παλια, πριν μπω εγω στο καφε? ή μηπως το εκαψα τελικα?

Αχ κοριτσακια μου, της μιλαω και της ξαναμιλαω, της εξηγω και της εξομολογουμαι και ολα τα καταλαβαινει οσο ειναι ηρεμη. Αμα την πιασει ομως η υστερια της, της βγαινει ενα εκρηκτικο μισος γαι ολο τον κοσμο που συνηθως προσωποποιειται σε μενα....

Τα ζουζουνέλ έχουν βαλθεί να μας εξοντώσουν διαβάζω? Βαστάτε γερά!

Λεγκούλι πάλι άρρωστα τα μικρά? Περαστικά βρε παιδί μου, αμάν! Ο Θοδωρίκος δεν πέρασε πέρυσι πολύ καλύτερη χρονιά από ότι φέτος εννοώ από ιώσεις?

Τόνια χρόνια σου πολλά και ό,τι ποθείς!

Φιλάκια σε όλες τις ταλαιπωρημένες μανούλες και καλά κουράγια!

mGKop3.png60Jvp3.png

Ax p;oso dikio exete... Afroδίτη τελικά η Δαναη μου θυμιζει πολυ τη Ειρηνη στα λογια κατι τετοια μεγαλιστικα μου λεει κι εμενα συνεχεια, κι εχω τυψεις πως της εχουμε μ@#$%σει την αυτοπεποιηθηση απο την πολλη παρατηρηση(που ομως ρε παιδια εντελως απαραιτητη συνεχεια κανει απιστευτες -επικινδυνες κιολας- διαολιες)

Εγω το υστερικο κλαμα δεν το αντεχω, σωματικα και οργανικα, συγχιζομαι και κοκκινιζω!

Ευτυχως δεν το κανει συχνα, το κανει οταν ειναι εδω οι παππουδογιαγιαδες ή καποιος αλλος!

Και ευτυχως πλεον ξυπναει μονο 7 το πρωι για κατουρημα και μετα 9-10 ουτε αυτο θα το αντεχα θα με ακουγε ολη η γειτονια....

Εγω ξεσπαβ στον Βαγγο συνηθως, αλλα τωρα λειπει κυπρο 1 εβδ το πουλακι μου και ζοριζομαι! χαχαχαχαχαχαχαχαχα

eNeap2.pngTSzHp3.png

Διαφημίσεις

Πραγματικά Γκαλατούλα πέρασε κιόλας ο καιρός!

και η αλήθεια είναι πως έχετε δίκιο, όταν γνωρίζεις πως δεν είσαι μόνη σου στο λούκι νιώθεις κάπως καλύτερα.

Λέγκω περαστικά στα παιδάκια σου.

Η Διόνη απ'ότι θυμάμαι έμπαινε στο καφέ παλιότερα, αλλά τελοσπάντων αν δεν τη θυμάστε, πάντως στη συνάντηση θα είναι κι άλλα κορίτσια, η Χλόη, η Τζεν (νομίζω -Τζενάκι αποκαλύψου! :) ), η Ντουντούκα, η Σοφούκα (μάλλον) και άλλες, οπότε αν είμαστε καλά στην υγεία μας ωραία θα ήταν να συναντιόμασταν ...

Δεν ξέρω τί νύχτες περάσατε εσείς εγώ όμως σας λέω ένα πράγμα:

Lucy in the skyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy with diaaaaaaaaaaaaaaaaaaaamonds!!!

Και όχι δεν κάναμε σεξ με την Λουσυ και τα διαμαντια της αλλά ο Μικ κατεβασε το yellow submarine και το βλέπουμε εντατικά όλο το απόγευμα, και χορεύουμε σαν παλαβοί.... (γμτ γμτ δεν έχουμε και κουρτίνες...)

Υπομονη αδερφές μου εγώ ήμουν όλη την προηγούμενη εβδομαδα έτσι αλλά υπάρχουν και καλύτερες μέρες, και θαρθουν dammit!

Οοοοοοοοοοοοοοοοοο we all lived in yeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeellow submarine!!!!!!!!!!!!!!!!

PS χρόνια πολλά στην τοσοδούλα και στην τόνια!!!!

VQHBp3.png2ZWhp3.png

A weed is a plant that has mastered every survival skill except for learning how to grow in rows. Be a WEED.

Οοοοοοοοοοοοοοοοοο we all lived in yeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeellow submarine!!!!!!!!!!!!!!!!

Τατιάνα αυτό είναι! Μ' έφτιαξες!

Όσες νιώθετε κάπως σηκωθείτε να χορέψετε, πουλήστε τρέλλα στα σκασμένα, βγείτε από πάνω! Είμαστε πιο τρελλές απ' αυτά! Όταν αρχίζουν τα δικά τους, αρχίστε κι εσείς τα δικά σας! Δεν θα πέσουμε αμαχητί λέμε!!!!!

http://www.youtube.com/watch?v=AvLj72apGLI&feature=related

Φιλάκια πολλά και χρόνια πολλά στους εορτάζοντες και τις εορτάζουσες!

Άντε λε, ξεκουνηθείτε να πάμε την Κυριακή στη συνάντηση! Η Διονυσία είναι η dioni! έμπαινε παλιά στο πάρεντς.

"All aboard!!!!!":D:lol::lol:

HXuSp2.pngkmKkp2.pngU579p3.png

ΣΕΜΙΝΑΡΙΑ ΜΕΤΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ ΣΥΖΥΓΩΝ

Σκοπός κατάρτισης: Να γίνει ο καταρτιζόμενος έξυπνος όσο και μια γυναίκα Στόχος: Δραστηριοποίηση εκείνου του τμήματος του ανδρικού εγκεφάλου, για την ύπαρξη του οποίου οι άνδρες δεν έχουν πληροφορηθεί ακόμα.

Τα δίδακτρα του σεμιναρίου θα καθοριστούν μετά από την πιστοποίηση των πραγματικών αναγκών. Παρέχεται έκπτωση σε όσους συμμετέχουν σε όλα τα μαθήματα.

ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΑ ΜΑΘΗΜΑΤΑ 1. Απεξάρτηση από τη μητέρα μου (2000 ώρες) 2. Θα παραδίδω το μισθό μου στη γυναίκα μου (550 ώρες) 3. Η γυναίκα μου δεν είναι η μητέρα μου (350 ώρες) 4. Το ποδόσφαιρο είναι απλά ένα άθλημα, και ο Ρονάλντο είναι ßλάκας (500 ώρες)

ΠΟΛΥ ΧΡΗΣΙΜΑ ΜΑΘΗΜΑΤΑ

• Δεν ζηλεύω το παιδί μου (50 ώρες)

• Δεν συμπεριφέρομαι στους φίλους της γυναίκας μου σαν γαϊδούρι (πάνω από 500 ώρες)

• Πώς να χαλαρώνουμε χωρίς να φανούμε τεμπέληδες (300 ώρες)

• Πώς θα καταπολεμήσουμε το σύνδρομο του τηλεχειριστηρίου (550 ώρες)

• Δεν κατουράω έξω από τη λεκάνη (100 ώρες εξάσκηση με ßιντεογυρίσματα)

• Πώς θα ικανοποιήσω τη γυναίκα μου πριν εκείνη αρχίσει να προσποιείται (πάνω από 1500 ώρες)

o Τα παπούτσια δεν πάνε ποτέ μόνα τους στην ντουλάπα (800 ώρες)

o Πώς δεν θα χαθούμε στο δρόμο μέχρι το καλάθι των απλύτων (50 ώρες)

o Πώς να επιζήσουμε από το συνάχι χωρίς το φόßο του θανάτου (200 ώρες)

ΜΑΘΗΜΑΤΑ ΕΠΙΛΟΓΗΣ

􀂃 Τεχνική χώνεψης κατά το πλύσιμο των πιάτων

􀂃 Τεχνική απομνημόνευσης των ημερών που περνάει ο σκουπιδιάρης

􀂃 Κουζίνα για αρχάριους: οικιακές συσκευές: ΟΝ ανοίγουν, OFF κλείνουν.

􀂃 Κουζίνα για προχωρημένους: η πρώτη σούπα μου από σκόνη πριν σωθεί όλο το νερό στην κατσαρόλα.

􀂃 Οι κίνδυνοι που σε παραμονεύουν γεμίζοντας την παγoθήκη με νερό (επίδειξη με σλάιντ). Σελίδα 1 από 2

ΣΕΜΙΝΑΡΙΑ ΜΕΤΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ ΣΥΖΥΓΩΝ

􀂃 Η νεότερη επιστημονική ανακάλυψη: το μαγείρεμα και το κατέßασμα των σκουπιδιών στον κάδο δεν προκαλούν ανικανότητα (εργαστηριακή άσκηση).

􀂃 Το άνοιγμα του καλύμματος της τουαλέτας χωρίς θόρυßο (ßιντεοσυνεργασία με το πανεπιστήμιο του Χάρßαρντ).

􀂃 Γιατί δεν είναι απαραίτητο το σήκωμα του σκεπάσματος στο κρεßάτι αφού απαλλαγήκαμε από τα αέριά μας; (ομαδική άσκηση).

􀂃 Βασικές διαφορές ανάμεσα στο καλάθι των άπλυτων και του πατώματος (μουσικοθεραπευτική εργαστηριακή άσκηση).

􀂃 Το πέταγμα του φλιτζανιού του πρωινού καφέ στο νεροχύτη (άσκηση υπό την επίßλεψη του Ντέιßιντ Κόπερφιλντ).

􀂃 Υπερßατική επικοινωνία: εγκεφαλικές ασκήσεις για την περίπτωση που μας πουν ότι κάτι ßρίσκεται στο συρτάρι της ντουλάπας, να μην χρειαστεί να ρωτήσουμε σε ποιο συρτάρι ποιανής ντουλάπας. ΘΕΜΑΤΑ ΑΣΚΗΣΕΩΝ ΓΙΑ ΤΟ ΣΠΙΤΙ: λόγω της δυσκολίας και της πολυπλοκότητας των θεμάτων μπορείτε να περιοριστείτε σε δύο μόνον ασκήσεις.

􀂃 Το σίδερο: η μυστηριώδης διαδρομή των ρούχων από το πλυντήριο μέχρι την ντουλάπα.

􀂃 Ο ηλεκτρισμός και εγώ: τα οικονομικά προτερήματα της κλήσης του ηλεκτρολόγου σε περιπτώσεις ßλάßης (ακόμα και στις πιο απλές!).

􀂃 Για ποιο λόγο δεν αποτελεί κακούργημα να προσφέρεις λουλούδια στη γυναίκα σου μετά το γάμο;

􀂃 Το χαρτί τουαλέτας: Το χαρτί τουαλέτας άραγε γεννήθηκε μέσα στη θήκη δίπλα στην τουαλέτα;

􀂃 Ακόμα κι ένας άντρας οδηγός που χάθηκε στο δρόμο μπορεί να ζητήσει πληροφορίες από τους περαστικούς χωρίς να φανεί ανίκανος.

􀂃 Είδη καθαρισμού: συμßουλές για την χρήση και τη δοσολογία με στόχο την αποφυγή ανήκεστων ßλαßών.

􀂃 Το πλυντήριο: αυτός ο μεγάλος άγνωστος.

􀂃 Ποίες γεννετικές καταßολές εμποδίζουν τους άντρες να ßλέπουν μια γυναίκα να παρκάρει χωρίς να δώσουν εντολές και χωρίς να κάνουν παρατηρήσεις

Νομίζω πάντως ότι στα περισσότερα μαθήματα πρέπει να πάρω μέρος εγώ αντί του Χαβιέ!!!!!!

Μην το πείτε σε κανέναν...

Εγώ Κυριακή θα πάω τον Α σε θέατρο που διοργανώνει ο Σύλλογος μας....

Η φάρμα των ζώων του Όργουελ!

Έτσι κουλτούρα!

[gDkrp3.pngNJDAp3.png x2VTp3.png

Διαφημίσεις

εγω παλι πιστευω αδικος κοπος... ειναι ανεπιδεκτοι μαθησεως ,μεταξεταστεοι θα μεινουν

χρονια πολλα στην τοσοδουλα και στην τονια !

πολυ σεξ επαιξε χθες βλεπω και εδω μια απτα ιδια ,η στεφανια ξυπναγε και στριφογυριζε συνεχεια με το που σταματησε ξυπνησε ο μπεμπης και ειχε ορεξη για παιχνιδια μες τα αγρια μεσανυχτα ..τελικα πηγε 6 να κοιμηθω

ελπιζω σημερα να εχω καλυτερη τυχη

καληνυχτα σας !

eNortjK1UrI0tzQxUbIGXDAS-wKt95.pngeNortjK1UrI0tzQxU7IGXDATAQKv37.png

Τατιάνα αυτό είναι! Μ' έφτιαξες!

Όσες νιώθετε κάπως σηκωθείτε να χορέψετε,

ΕΤΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣ~!!!!!!!!!!!!!

προχτές χορεύαμε στο Allez, Ola, Ole το γαλλικό

Να ζαλιστούν, να πέσουν κάτω, να μας αφήσουν ήσυχες :tongue::tongue::tongue:

(εδώ θέλει λίγο μυαλό για να μην ζαλιστείτε εσείς πρώτα. Μη γυρνάτε γύρω από τον εαυτό σας γρήγορα!! μόνο αριστερά-δεξιά! :tongue: )

Καλημέραααααααα

χρόνια πολλά στο τοσοδούλικο και στη Τόνια!!!!!!

ZIPWp2.pngCCPvp3.png

από τη λίστα της Λέγκως μόνο δύο μαθήματα θα κάνω δώρο στον σύζυγο:

- Πώς να επιζήσουμε από το συνάχι χωρίς το φόßο του θανάτου (200 ώρες)

- Υπερßατική επικοινωνία: εγκεφαλικές ασκήσεις για την περίπτωση που μας πουν ότι κάτι ßρίσκεται στο συρτάρι της ντουλάπας, να μην χρειαστεί να ρωτήσουμε σε ποιο συρτάρι ποιανής ντουλάπας.

Τεφαρίκι πράγμα ενυμφεύθην!!!

ZIPWp2.pngCCPvp3.png

Σεμινάριο γεωγραφίας και προσανατολισμού:

Που βρίσκονται τα ρούχα του παιδιού (300 ώρες)

Πρακτική άσκηση : Φέρτε τα ρούχα κάνοντας κάτω από 5 ερωτήσεις, έξτρα μπόνους αν φέρετε τα σωστά ρούχα για το σωστό παιδί....

Καλημέεεεερα!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...