Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 2 ώρες πρίν, Eternity είπε:

Φορά ανετα ρούχα, μια φόρμα πχ και ας έχεις και μια σερβιέτα μαζί σου. Σε δημόσιο νοσοκομείο μας είχαν πει να έχουμε νυχτικο μαζί μας, σε ιδιωτικό αλλάζεις και βάζεις αυτό που σου δίνουν αυτοί. Καλή σου επιτυχία! 

Εγώ σήμερα έχω κάτι σουβλιες ψηλά στο στήθος.... το στήθος σαν στήθος ούτε πρήξιμο ούτε πόνος. Κορίτσια πιο τεστ να πάρω να κάνω? Δεν έχω κάνει ποτέ τεστ. 

Clearblue πρώιμης ανίχνευσης,θα δείξει σίγουρα,πάρε αν θες και το διπλό που έχει μέσα και το ψηφιακό και το απλο.Ποτε λες να το κάνεις?

πρίν από 11 λεπτά , Lila86 είπε:

Εγώ πρώτη φορά πήρα το iq τεστ που αργότερα διάβασα στις κριτικές ότι βγάζει αρνητικά ενώ είσαι έγκυος. Εμένα μου έβγαλε θετικό 🤷🏼‍♀️ έχω δοκιμάσει και το clearblue αλλά δεν ήμουν έγκυος οπότε σωστό το αρνητικό του.. έχω διαβάσει όμως αρκετές κοπέλες που παίρνουν τα τεστακια της hοmetest τα πολλαπλά και γενικά είναι έγκυρα! Δεν νομίζω ότι βοηθάω πολυ με αυτά που γράφω 😂 αλλά εγώ σαν άνθρωπος μπορεί και να έπαιρνα και ένα απ'ολα!!!

To clearblue είναι όντως το καλύτερο,ούτε να ψάχνω αποχρώσεις στις γραμμουλες,ούτε τπτ.Μπαμ θετικά μου τα έβγαζε,ενώ την ίδια μέρα το self clear το έβγαζε πιο αχνό θετικο

The Café Au Lait !!

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 25,1k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Elenikat

2451

• Λέγκω

2032

• galat

1914

• myrto

1419

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Καλημέρα σας!

Ανασταζί είσαι το κινητό εορτολόγιό μας!

Χρόνια Πολλά στην μικρούλα τοσοδούλα και στην Τόνια!

Αφροδιτάκι μου μην σε παίρνει από κάτω! Να χαίρεσαι το Σάκη σου, να τον προσέχεις και να είστε πάντα έτσι αγαπημένοι!

Μη μου πέφτεις κοριτσάρα μου! Τα παιδιά έτσι είναι ΠΡΕΠΕΙ να κλάψουν!

Κι εμείς ως μεγάλοι πρέπει να κρατούμε την ψυχραιμία μας!

καμιά φορά σκέφτομαι ότι πολύ σημασία δίνουμε... Θα μου πεις όταν τα πιάνει η υστερία πώς να μην δώσεις σημασία. Μόνο ότι σου σπάνε τα νεύρα φτάνει...

Υπομονή για άλλη μια φορά!

[gDkrp3.pngNJDAp3.png x2VTp3.png

ελενη να ναι καλα το ημερολογιο που μου εχει βαλει ο αντρας μου στην επιφανεια εργασιας...χαχαα....!

πραγματικα οταν γκρινιαζουν τα παιδια κι εμενα τα νευρα μου σπανε....που να βρεις τοση υπομονη... και μενα χθες το απογευμα ολο και καποιο γκρινιαζε.... ουφ... γι αυτο και θελω τα απογευματα να βγαινουμε καμια βολτα... γιατι στο σπιτι ολη μερα βαριουνται και μετα το απογευμα αρχιζουν οι γκρινιες... ενω αν ειμαστε εξω ειναι τα καλυτερα παιδια...

tqj2p3.png vvtJp3.png

Τονια, πολυχρονη κοριτσάρα!. Αντε και του χρονου με ενα αδερφακι για τον Κωνσταντινούλη!

Ααα επίσης η καινουργια ταινία του ιστγουντ είναι χάλια!!!

ναι βρε παιδι μου... Πολυ κλαμα. Αφου οταν βγηκα απο την ταινία νευριασα... Και το χειροτερο ειναι οτι ηθελε να κλαψεις για να κλαψεις δεν ηθελε να πει τιποτα. Βεβαια αισθητικα, σκηνοθετικα κτλ, παλι εγραψε ο παππους!

Καλημέρα σας!

Μη μου πέφτεις κοριτσάρα μου! Τα παιδιά έτσι είναι ΠΡΕΠΕΙ να κλάψουν!

Κι εμείς ως μεγάλοι πρέπει να κρατούμε την ψυχραιμία μας!

καμιά φορά σκέφτομαι ότι πολύ σημασία δίνουμε... Θα μου πεις όταν τα πιάνει η υστερία πώς να μην δώσεις σημασία. Μόνο ότι σου σπάνε τα νεύρα φτάνει...

Υπομονή για άλλη μια φορά!

οι καταστασεις που ζω νιμιζω πως δεν υπαρχουν.... Ενω ειχα παρακαλεσει τα σκασμενα για ενα καλυτερο βραδυ επειδη ημουν αρρωστη με εκαναν οτι μπορουν να με εξοντωσουν. Η Δαναη ξυπνησε τουλαχιστον 5 φορες με κλαμματα, χωρις να ξερει τι θελει. Το αποκορυφωμα το πρωινο ειναι οτι ουρλιαζε για να κανω αυτο που ηθελε, χωρις να μου λέει τι ηθελε. Και μεσα σε ολα κατι κουβεντες... "δε θα σου λεω 100 φορες, μια φορα θα στο λεω και να το κανεις" ή "δεν εχεις αυτια να ακουσεις" ή "δεν εισαι για τιποτα" και πολλα αλλα. Και καλ, τα πρωτα τα σκεφτηκε μονη της, αλλα το "δεν εισαι για τιποτα" πως το ξεστομισε? Ποιος της το εχει πει?

Και τωρα φαινεται αστειο, αλλα αμα ειναι η 15η φορα που σηκωνεσαι μες στη νυχτα συν τους πονους στο στομαχι μου, μονο αστεια δεν το ειδα. Μου ερχεται να παραιτηθω απο μάνα...

Α, ρε αναστασια... τι να πεις και συ!

Διαφημίσεις

Καλά η Δανάη έχει εξελιχθεί πολύ! Έχω μείνει με το στόμα ανοιχτό!

Κανονικά θα πρέπει να χαίρεσαι Αφροδιτάκι!

Αλλά πες της όταν ηρεμήσει ότι δεν σου αρέσει να σου μιλάει έτσι....

Γενικά πες τους τι νιώθεις... Μπορεί να βοηθήσει.

Λοιπόν, εγώ σήμερα προτείνω καταστολή!

Πλακώστε τα στο ξύλο! Τιμωρία, φάλαγγα και στέρηση φαγητού! Να δεις αν θα συνεχίσουν να πουλάνε πνεύμα τα σκασμένα!!!

Χαχαχαχαχα, απλά ήθελα να το γράψω, ήδη αισθάνομαι καλύτερα, ευχαριστώ!!!!

Λοιπόν, εγώ σήμερα προτείνω καταστολή!

Πλακώστε τα στο ξύλο! Τιμωρία, φάλαγγα και στέρηση φαγητού! Να δεις αν θα συνεχίσουν να πουλάνε πνεύμα τα σκασμένα!!!

Χαχαχαχαχα, απλά ήθελα να το γράψω, ήδη αισθάνομαι καλύτερα, ευχαριστώ!!!!

ΠΡΟΝΟΙΑΑΑΑ!!!!!!!!!!

Στο Θησείο μένουν! Αυτή και ένας ψηλός που αυτοκαλείται σούπερ μαν!

Διαφημίσεις

AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:roll::roll::roll::roll::roll::roll::roll::roll::roll::roll::roll:

και τα 2 έργα σεξ συνεχίζονται... το βράδυ μας ήταν πολύ πολύ σεξουαλικό! Ο κακομοίρης ο Ιάσονας έλιωσε στον πυρετό και ξυπνούσε συνεχώς από τον βήχα και τα απίστευτα φλέματα που βέβαια δεν μπορούσε να βγάλει... μιλάμε έχει λιώσει από την Παρασκευή .... κι εμείς μες την τρελή χαρά! Εγώ έχω πετάξει έναν έρπη στα χείλη, το αυτί μου πονάει εξωτερικά (ευτυχώς έχει αρχίσει και ξεπρήζεται) χωρίς να υπάρχει κάποιος λόγος, άυπνη και χτες κι εγώ σαν και σένα ((((((((Αφροδίτη)))))) μ'έπιασε ένα κλάμα :-(.... μόνο που εγώ δεν μάζεψα τα κομμάτια μου για να πάω στη δουλειά, αλλά τα μάζεψα για να χαμογελάω στον Ιάσονα, ενώ ήθελα να πάρω ένα πακέτο χαρτομάντηλα και να κουκουλωθώ ΜΟΝΗ ΜΟΥ ΣΤΟ ΚΡΕΒΑΤΙ ΜΟΥ χωρίς ΚΑΝΕΝΑΝ!!!

ΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ!!!!!!!!!!!

ΠΡΟΝΟΙΑΑΑΑ!!!!!!!!!!

Στο Θησείο μένουν! Αυτή και ένας ψηλός που αυτοκαλείται σούπερ μαν!

χαχαχαχαχαχα

Καλημέρα... κι εδώ το απόλυτο χάος.

Και για να γκρεμίσω τον μύθο του ζεν... εχθες το απόγευμα άδειασα όλη την ανακύκλωση στην κουζίνα και άρχισα να την κλωτσάω... μετά βέβαια την μάζεψα και καθάρισα την κουζίνα:tongue:... απαπα δεν συμφέρει.

Το βράδυ εχθες μας πήγαν μαμιόντας, ο νικόλας δεν μπορούσε να αναπνεύσει και ήταν με 38 και ήταν συνέχεια ξύπνιος... ο σόζω βήχα, μύξες και τρελό πονο στο αυτί ο καψερός, ήπιε ντεπον και δεν τον έπιασε και περιμέναμε να περάσει το τρίωρο να πάρει και πονστάν. Όπως καταλαβαίνετε όλο το σπίτι όρθιο, μαζί με τον κίτσο που έριχνε τα καναρινομπινελίκια του που δεν τον αφήναμε να κοιμηθεί!

Πάντως τα κοριτσάκια δεν υπάρχουν στην ετοιμολογία!!! Ελένη μη λες πολλά θα τα φας σε λίγο απ'την Ίφι.

Αφροδιτάκο κράτα γερά και περαστικά κοπελούδα μου...

Τόνια μου πολύχρονη και ευτυχισμένη και σύντομα με ένα δεύτερο καφράκι!!!

Μαριλενάκο ποια κοπέλα είναι η Διώνη; (είπαμε έχει νεκρώσει ο εγκέφαλος)

Ναι όμως πεστε μου αλήθεια δεν νοιώθετε μια παρηγοριά ότι δεν είναι η καθεμία μόνη της που νοιώθει έτσι;

Ωραία έλυσα την απορία μου για την Διονη και μου δημιουργήθηκε για τη Διονυσία... το χω κάψει εε;

Καλά ο υγραντήρας έχει πάρει φωτιά... πολύ βήχας... μ'αρέσει που θέλουμε να κάνουμε και πάρτυ το σάββατο τρομάρα μας:rolleyes:

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...