Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 2 ώρες πρίν, Eternity είπε:

Φορά ανετα ρούχα, μια φόρμα πχ και ας έχεις και μια σερβιέτα μαζί σου. Σε δημόσιο νοσοκομείο μας είχαν πει να έχουμε νυχτικο μαζί μας, σε ιδιωτικό αλλάζεις και βάζεις αυτό που σου δίνουν αυτοί. Καλή σου επιτυχία! 

Εγώ σήμερα έχω κάτι σουβλιες ψηλά στο στήθος.... το στήθος σαν στήθος ούτε πρήξιμο ούτε πόνος. Κορίτσια πιο τεστ να πάρω να κάνω? Δεν έχω κάνει ποτέ τεστ. 

Clearblue πρώιμης ανίχνευσης,θα δείξει σίγουρα,πάρε αν θες και το διπλό που έχει μέσα και το ψηφιακό και το απλο.Ποτε λες να το κάνεις?

πρίν από 11 λεπτά , Lila86 είπε:

Εγώ πρώτη φορά πήρα το iq τεστ που αργότερα διάβασα στις κριτικές ότι βγάζει αρνητικά ενώ είσαι έγκυος. Εμένα μου έβγαλε θετικό 🤷🏼‍♀️ έχω δοκιμάσει και το clearblue αλλά δεν ήμουν έγκυος οπότε σωστό το αρνητικό του.. έχω διαβάσει όμως αρκετές κοπέλες που παίρνουν τα τεστακια της hοmetest τα πολλαπλά και γενικά είναι έγκυρα! Δεν νομίζω ότι βοηθάω πολυ με αυτά που γράφω 😂 αλλά εγώ σαν άνθρωπος μπορεί και να έπαιρνα και ένα απ'ολα!!!

To clearblue είναι όντως το καλύτερο,ούτε να ψάχνω αποχρώσεις στις γραμμουλες,ούτε τπτ.Μπαμ θετικά μου τα έβγαζε,ενώ την ίδια μέρα το self clear το έβγαζε πιο αχνό θετικο

The Café Au Lait !!

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 25,1k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Elenikat

2451

• Λέγκω

2032

• galat

1914

• myrto

1419

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Όσο για το 3ο παιδί, το Σάββατο το βράδυ επιβεβαιώθηκε η άποψη των πολλών!

Σκάω τώρα γιατί μάλλον μόνη μου μιλάω!

Όχι καλε εγω είμαι εδώ και σε ακουω... προσπαθω να φτιάξω το ρημάδι το ηλεκτρονικό μου πορτφόλιο και ακόμα μόνο μία αφίσσα έχω ανεβάσει... εγώ δρόμο ακομα:rolleyes:

Τι εννοείς επιβεβαιώθηκε η άποψη των πολλών;

Σοφούκι εγώ νομίζω ότι η εφηβεία είναι η χειρότερη αλλά εξαρτάται κι απ'το παιδί... Πάντως ο αδελφός μου ο ένας που παιρνάει εφηβεία τώρα τους έχει σκίσει, μπροστά σ'αυτά που τους λέει και τους κάνει τα τέριμπλ μου φαίνονται ανέκδοτο.

Διαφημίσεις

Καλησπέρα κούκλες! Λεγκούλι ευχαριστώ πολύ!!! Όντως μεγάλωσε η γλυκούλα μου, όσο κι αν ήταν δύσκολος χρόνος με τόσες αρρώστιες πέρασε νεράκι! Να είναι όλα τα παιδάκια του κόσμου πάντα καλά!

mGKop3.png60Jvp3.png

καλημερα κοριτσακια!

χρονια πολλα στην τοσοδουλα μας που εχει μεγαλωσει πλεον...μαρινα να την χαιρεστε!

και θα πω παλι το τετριμενο... πως περναει ετσι ο καιρος........................

tqj2p3.png vvtJp3.png

Καλημέρα!

Μπορώ να πω ότι είμαι περήφανη για την προπαγάνδα μου!

Ο Αλέκος από χθες το μεσημέρι με ρωτάει αύριο που θα ξυπνήσω θα πάω σχολείο? Στη θετική απάντησή μου αρχίζει τη γκρίνια! Αφού λοιπόν κοιμήθηκε το μεσημέρι και ξύπνησε και άρχισε η προπαγάνδα!

Σήμερα κύριος, αφού έφαγε τον άμπακο για πρωινό, έπλυνε δόντια και ντύθηκε και μου είπε τώρα είμαι έτοιμος να φύγουμε!!!!

Δέχομαι τα συγχαρητήριά σας!

[gDkrp3.pngNJDAp3.png x2VTp3.png

Διαφημίσεις

Καλημέρα.

Μαρινακι χρονια πολλα πολυχρονη να ειναι η τοσοδουλα, να την χαιρεστε!

Ελενη μπραβο ειδες ο Αλεκος Κυριος!!!

Εγω ειμαι λιγο καλυτερα σημερα αλλα δεν πηγα δουλεια. Κρατησα σπιτι κ Μητσο γιατι μας πηρε ο υπνος το πρωι κ τωρα φτιαχνω φακες κ χαζολογαμε ... Αυριο μαλλον θα παω δουλεια.

Χτες λεγαμε με τασο σχετικα με το ποια ηλικια ειναι πιο δυσκολη κ μου λεει τα ζορια τα εχουμε μπροστα μας κ μαλλον ειχε πολυ δικιο. Σοφουκα ηρωα του καφε υπομονη δεν μασας εσυ ... τρελη πιστα ομως εχεις η αληθεια να λεγεται διχρονο κ αγορι στην εφηβια ( δεν σχολιαζω τα δρομολογια Αθηνα Κιατο καθε μερα... υστερα μιλαω κ εγω με ενα Μητσο ...)

Καλημέρα κορίτσια!

εμείς περάσαμε ένα εξαίσιο ΣΚ με πυρετό, άφθονη μύξα, βήχα και εμμετούς.... και βέβαια ελλάχιστο ύπνο. Ο κακομοίρης με τα κρεατάκια δυσκολεύεται πολύ το βράδυ στην αναπνοή... τι να σας πω μια σουπεριότητατα!!!

κατα τ'άλλα να σας πω πως έρχεται η Διώνη από Κεφαλλονιά (τη θυμάστε; ) και ετοιμάζεται μεγάλη συνάντηση Διαγαλαξιακή στο Golden Hall την Κυριακή το πρωί. Τι λέτε; να θυμηθούμε τα παλιά και να μαζευτούμε όλες μαζί; ωραία θα'ναι!

Γεια σας κορίτσια! Ευχαριστώ πολύ κι εγώ και η τοσοδούλα για τις ευχές!!!

Κάναμε ένα παρτάκι για μεγάλους μόνο τελικά αφού το Σάββατο το απόγευμα ο Γιώργος ανέβασε ένα 38αρι που έμεινε εκεί και έχει κάτι μύξες, οπότε ενημέρωσα και τελικά δεν ήρθαν τα ξαδερφάκια μας, καλά ήταν!

Τζενάκι άντε να συνέλθεις σιγά σιγά!

Ο Ιασωνάκος παιδεύεται αρκετά τους τελευταίους μήνες αλλά θα δυναμώσει κι εκείνου το ανοσοποιητικό πού θα πάει!

mGKop3.png60Jvp3.png

Καλημερα!

Μαρινακι να χαιρεσαι την Τοσοδουλα, να γινει μια γυναικαρα που θα την καμαρωνει ολος ο κοσμος!!! Μα πως περναει ο καιρος...

Μαριλού, πως ειναι ο Τζέισον?

Λεγκουλινακι για μια ακομα φορα θα πω το ποσο σε θαυμαζω που βλεπεις το ποτηρι μισογεματο... Εμενα η μαυριλα μου παει για το ζενιθ, ειδικα τωρα που ειμαι απιστευτα αυπνη, αρρωστη χωρις να ξερω τι εχω και με ενα φοβερο πρωινο ξυπνημα απιστευτης υστεριας που και ο πιο ζεν να εισαι, δεν αντεχεις και σπας.... Προσωπικα εσπασα και αρχισα να κλαιω, αλλα μαζεψα τα κομματια μου να μη με δουν και ηρθα στη δουλεια να συννενοηθω με τους τρελλους.... Στραβος ειν'ο γυαλός ή στραβα αρμενίζουμε?

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...