Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 2 ώρες πρίν, Eternity είπε:

Φορά ανετα ρούχα, μια φόρμα πχ και ας έχεις και μια σερβιέτα μαζί σου. Σε δημόσιο νοσοκομείο μας είχαν πει να έχουμε νυχτικο μαζί μας, σε ιδιωτικό αλλάζεις και βάζεις αυτό που σου δίνουν αυτοί. Καλή σου επιτυχία! 

Εγώ σήμερα έχω κάτι σουβλιες ψηλά στο στήθος.... το στήθος σαν στήθος ούτε πρήξιμο ούτε πόνος. Κορίτσια πιο τεστ να πάρω να κάνω? Δεν έχω κάνει ποτέ τεστ. 

Clearblue πρώιμης ανίχνευσης,θα δείξει σίγουρα,πάρε αν θες και το διπλό που έχει μέσα και το ψηφιακό και το απλο.Ποτε λες να το κάνεις?

πρίν από 11 λεπτά , Lila86 είπε:

Εγώ πρώτη φορά πήρα το iq τεστ που αργότερα διάβασα στις κριτικές ότι βγάζει αρνητικά ενώ είσαι έγκυος. Εμένα μου έβγαλε θετικό 🤷🏼‍♀️ έχω δοκιμάσει και το clearblue αλλά δεν ήμουν έγκυος οπότε σωστό το αρνητικό του.. έχω διαβάσει όμως αρκετές κοπέλες που παίρνουν τα τεστακια της hοmetest τα πολλαπλά και γενικά είναι έγκυρα! Δεν νομίζω ότι βοηθάω πολυ με αυτά που γράφω 😂 αλλά εγώ σαν άνθρωπος μπορεί και να έπαιρνα και ένα απ'ολα!!!

To clearblue είναι όντως το καλύτερο,ούτε να ψάχνω αποχρώσεις στις γραμμουλες,ούτε τπτ.Μπαμ θετικά μου τα έβγαζε,ενώ την ίδια μέρα το self clear το έβγαζε πιο αχνό θετικο

The Café Au Lait !!

Recommended Posts

Καλημερα το χαλι συνεχιετε κ σημερα, περασα ενα εφιαλτικο βραδυ χτες .... ποναω!!

Ντανσεμακι μαι σχεδον θα ειμαστε λογικα. Κοιτα στην δουλεια θα το πω αυτη την βδομαδα μετα την γιατρο αλλα γενικα κανενας δεν το εχει καταλαβει μεχρι στιγμης δεν φαινεται καθολου κ κιλα προς το παρον δεν εχω παρει. Ε σιγα σιγα ηρθε η ωρα να αερχισω να το λεω αλλα με ξερετε εμενα τι χεστης ειμαι φοβαμαι πολυ γι αυτο δεν το πολυλεω...

Ο Μητσος ευτυχως ειναι καλυτερα κ συνεχιει απτοητος! Αν ειναι ετσι κ το 2ο πραγματικα δεν ξερω τι θα κανω....

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 25,1k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Elenikat

2451

• Λέγκω

2032

• galat

1914

• myrto

1419

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Χαχαχαχαχαχαχ γελάω ακόμα με την μυρτώ, λοιπόν εγώ σε αυτό το humanity βρήκα ένα υποφόρουμ "Το λευκό κελί" εκείιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιι θα πάω...

Κόρες είμαι μια εβδομάδα τελείως άυπνη με τα 2 στο κρεβάτι να βήχουν σαν φυματικά και εγώ στην μέση σαν τον εσταυρωμένο, δεν μπορώ άλλο... τί 3ο και μλκ εδώ και τα 2 που έχω τα απειλώ με υιοθεσία... ο μικρός εντωμεταξύ έχει βάλει βεντούζες ρε πδ μ στο στόμα του με το που βραδιάζει κολλάει και ξεκολλάει κατά τις 8 το πρωί... αμάν!

Πήγαμε λοιπόν σήμερα στο μηλα ζάχαρη κανέλα, καποια στιγμή με είχε πιάσει απελπισία, αυτή θα είναι η διασκέδαση μας από εδώ και περα;;;; οεοεο;;;

VQHBp3.png2ZWhp3.png

A weed is a plant that has mastered every survival skill except for learning how to grow in rows. Be a WEED.

Τζενάκο μου περαστικά, αύριο θα είσαι μια χαρα και θα πάτε τσαρκα να πάρετε τα πάνω σας.

Ο Μητσος ευτυχως ειναι καλυτερα κ συνεχιει απτοητος! Αν ειναι ετσι κ το 2ο πραγματικα δεν ξερω τι θα κανω....

1) Υπομονή και εντύπωση

2)Πάεις να μιλάς για σπίτι αλλά για οίκο ανοχής!

3)Σταματάς να ασχολήσε με ποταπες ασχολίες όπως σιδέρωμα κλπ Τα παιδια ντύνονται απ'τη στοιβα με τα ασιδέρωτα, το ίδιο και εσύ και ο σύζηξ... άντε στο τσακίρ κέφι να σιδερώσετε κανα ρουχο της δουλειας για να μη σας δίνουν δίφραγκα στη στάση που θα περιμένετε το λεωφορειο. Το στοίχημα σε όλο αυτό το πρότζεκτ είναι να βγάλεις την κάτω κάτω μπλουζα και το καλτσάκι που είναι στη μέση χωρίς να γκρεμιστεί όλο το οικοδόμημα ασιδέρωτων που με τόσο κόπο έχτισες.

4)Ότι έκανες για το πρώτο το ξεχνας του στυλ κάθε μέρα το νεογέννητο μπάνιο, σταθερο πρόγραμμα, θηλασμός με ησυχία και αυτοσυγκέντρωση, φαγητάκι ζεστό ζεστό...

5)Ευχαριστείς την τύχη σου που και το δεύτερο είναι σαν το πρώτο και θα επιβιώση!!!:tongue:

6)Ξεκινάς το προζακ δεν είναι ντροπη

7)Αν έχεις δουλεια να σε περιμένει μετρας μέρες για να φυγαδευτείς στο γραφείο.

Να συνεχίσω;:mrgreen:

Πάντως ο πρώτος χρόνος είναι ζόρι, μετά και συνηθιζεις αλλά και αρχίζουν και ασχολούνται μεταξύ τους κάνουν αγαπούλες, χώνουν σφαλιάρες, να πηδάνε παρέα απ'το τραπέζι στην καρέκλα που είναι απέναντι κι εσύ σε μία γωνία να θες απ'τη μία να τα μπατσίσεις απ'την άλλη τα καμαρώνεις σαν γύφτικο σκερπάνι.

Εγώ πάλι δεν πέρασα τόσο χάλια στο μήλα ζάχαρη κανέλα... το διασκέδασα πολυ με τα πιτσιρίκια και τις απελπισμένες φίλες μου. Καλά έριξα τρελό γέλιο με την ρηνούλα αθηνας που ήταν πρώτη μουρη στο καβούρι και δεν έβαλε κωλο κάτω η θεαααααααααα! Ααα και ο θοδωρής πάνω στον ενθουσιασμό πέταξε την χήνα που έπρεπε να κουνάνε πέρα δώθε και την έφαγε μια κυρία στο κεφάλι. Ο ςόζω πάντως πέρασε σουπερ!

Το Λεγκώπουλο τα περιγράφει με τον καλύτερο τρόπο!!!

Πέθανα στο γέλιο!!!

Το καλύτερο είναι όταν συνωμοτούν εναντίον σου!

Βλέπει ο Γιώργος ότι κυνηγάω τη Ναταλία να μη χώνεται κάτω από το τραπέζι και πηγαίνει στην κάβα με τα κρασιά!!

Αφού ηρεμεί η κατάσταση ακούς ένα ψίθυρο

"έλα έλα Ναταλία, πάμε εκεί που σου αρέσει" και ΑΘΟΡΥΒΑ χώνονται και τα δυο...

Έχουν βαλθεί να μας εξοντώσουν

αλλά ΟΧΙ θα αντισταθούμε!!!

Θα αρχίσουμε να πουλάμε ΤΡΕΛΑ φίλες μου!!!

899667.png226174.png

Διαφημίσεις

Τσουπρες πηγατε θεατράκι ,ε??? Κρίμα να ειμαι κι εγώ! Συναντησατε ομως τον Βαγγο και μου τα ελεγε! Καλα Λεγκω τραβηξε βιντεο ο βαγγ και η Ειρηνη ακουγεται συνεχεια να φωναζει, να σηκωσουμε τώγια? να σηκωσουμεεεεεεεεεεε????

Αφου και η ηθοποιος ειπε "δεν ακοπυτε που λενε τα παιδια να σηκωθουμε και να σηκωθουμε?"

Και φυσικα ως ζητιανακι ελεγε συνεχεια "θα μου ζωσεις και μενα ενα?????"

Ο Σοζω ειναι κουουουουουουκλος πετυχα ενα πλανο του, Ληδα και Αννα δεν εντοπισα....

eNeap2.pngTSzHp3.png

Χα! Ναι Λεγκόπουλο έτσι είναι, να προσθέσουμε και άλλα να το κάνουμε δεκάλογο...

Αθηνά, που να δεις παιδί μου την Άννα και την Λήδα, είχαν κολλήσει πάνω μας...αμάν αυτό το ατατσμεντ!

VQHBp3.png2ZWhp3.png

A weed is a plant that has mastered every survival skill except for learning how to grow in rows. Be a WEED.

θεατρακι διαβαωω ε καλο ακουγεται.

Εγω συνεχιζω να ειμαι χαλια κ σκεφτομαι να μην παω αυριο για δουλεια αλλα αδεια που γραφουμε οεο?? ο οικογενεικος γιατρος γραφει ( αυτος που εχει πανω γο βιβλιαριο ικα κ λεει γιατρος της γειτονιας) η οχι?

Λεγκω πολυ ενθαρυντικα αυτα που εγραψες κ πραγματικα εγω σε εχω σαν παραδειγμα οταν λενε τα δευτερα ειναι πιο ησυχα ... το ιδιο πιστευω θα ειναι κ με μας τωρα τα ιδια κ χειροτερα ....

Tζενάκι, αν η αιτία της ασθένειας είναι γυναικολογική-μαιευτική, τη γράφει ο γυναικολόγος, αν είναι πχ ίωση, τότε ο οικογ. γιατρός που λες! (διαλέγεις και παίρνεις, και οι έγκυες παθαίνουν ιώσεις!)

HXuSp2.pngkmKkp2.pngU579p3.png

Διαφημίσεις

Μαρινάκι μου να χαίρεσαι την τοσοδουλα σου που έγινε (αν δεν κάνω λάθος) ενος χρονου κορίτσαρος τοσους πόντους!!!

Λεγκω πολυ ενθαρυντικα αυτα που εγραψες κ πραγματικα εγω σε εχω σαν παραδειγμα οταν λενε τα δευτερα ειναι πιο ησυχα ... το ιδιο πιστευω θα ειναι κ με μας τωρα τα ιδια κ χειροτερα ....

Να σου πω την αλήθεια εμένα δεν με χαλάει (άσχετα ότι γκρινιάζω) γιατί μ'αρέσουν τρελά τα ζωηρά και σκανδαλιάρικα παιδια... γελάω πολύ με τα καμώματα τους άσχετα ότι την ώρα που τα κάνουν παθαίνω απανωτά εγκεφαλικά και εμφράγματα... ίσως να μην είναι και τυχαίο, τα χαρακτηριστικά των παιδιων μας όλο και κάπως τα επιρεάζουμε με την συμπεριφορά μας και με τα θέλω μας, δεν λέω απόλυτα αλλά ως ένα σημείο.

Είχα ένα όμορφο σάββατο και μία κακή κυριακη... ότι καταχτήθηκε το σάββατο, πήγε στο διάολο την κυριακη... τέσπα μην τα θέλουμε όλα δικά μας.

Γεια σου σοφουκάκι μου γλυκό με τα ντιτζεϊλίκια σου! Πάντως αυτά που γράφουμε εμείς με τα δυο παιδια και το χάωμα που νοιώθουμε πρέπει να σου φαίνονται επιεικώς γελοία εεε;:tongue:

Γεια σου σοφουκάκι μου γλυκό με τα ντιτζεϊλίκια σου! Πάντως αυτά που γράφουμε εμείς με τα δυο παιδια και το χάωμα που νοιώθουμε πρέπει να σου φαίνονται επιεικώς γελοία εεε;:tongue:

Γεια σου κι εσένα Λεγκόπουλο με τη φιλοσοφία σου!

Καθόλου γελοία δεν μου φαίνονται! Είχα ζοριστεί απίστευτα στο 1ο και στο 2ο παιδί. Μετά το πήρα απόφαση!:mrgreen::mrgreen:

Σμουτς!

(Ένα σας λέω, εγώ τώρα έχω παιδί στο κατώφλι της εφηβείας και άλλο ένα στα τέριμπλ τους, δεν ξέρω ποιο απ' τα δύο είναι χειρότερο, η ιστορία θα δείξει!:tongue::tongue:)

HXuSp2.pngkmKkp2.pngU579p3.png

Ωραία τα λέτε εεε?

Να πω πρώτα στο Τζενάκι ότι επειδή είχα πρόσφατη εμπερία με ΙΚΑ μου είπαν να πάρω τον κατ'οίκον γιατρό όταν δεν μπορώ να βγω από το σπίτι.

Αύριο πρωί πάρε στο 184, και ζήτα το ΙΚΑ της περιοχής σου και θα σου δώσουν το τηλ. του κατ'οίκου... Επίσης στη δουλειά προχθές μου είπαν ότι αν δεν βρίσκεις ραντεβού πρέπει να πάρεις στο ΙΚΑ και να δηλώσεις ασθένεια για να μπορέσει ο γιατρός να γράψει και για τις προηγούμενες μέρες από αυτήν που θα σε δει, άδεια...

Σίγουρα εσύ αύριο θα μάθεις κάτι άλλο για το ΙΚΑ αλλά σου λέω ότι ξέρω...

[gDkrp3.pngNJDAp3.png x2VTp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...