Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 12 ώρες πρίν, dimi.tra είπε:

Δυστυχώς δεν μπορώ να σε βοηθήσω γιατί εγώ χρειάστηκα και επιπλέον από αυτά που μπορούσα να πάρω. Ωστόσο εμένα τα επιπλέον μου τα έδωσε ο γιατρός μου. Ρώτησε κι εσύ τον γιατρό σου γιατί κρατάνε από άλλες κοπέλες που δεν τα χρειάστηκαν και κυρίως έχουν συνεργασία με τις φαρμακευτικές οπότε ίσως μπορεί να σε βοηθήσει έστω και με μια καλύτερη τιμή. Επειδή έκανα τα Meriofert και πάνω στο κουτί λέει τιμή, στις 10 των 150 είναι 365,27€ η προτεινόμενη λιανική τιμή της εταιρείας και η 75αρα είναι κάπου στα 21 κάτι. Τουλάχιστον μέσω του γιατρού σου να μην τα πληρώσεις παραπάνω. Ελπίζω να βρεις φάρμακα, είναι πολύ κρίμα να συμβαίνει κάτι τέτοιο. 

Ευχαριστώ πάρα πολύ για την απάντηση! Καλή συνέχεια! Επιτυχία κι ευτυχία εύχομαι! 

• Ευχαριστώ 1

The Café Au Lait !!

Recommended Posts

ισα που προλαβα να δω το σαιτ που προτεινει η ντιες, εγω να δειτε τι επαθα, διαφημιζα τα σουτιεν του μαδερκερ αλλα βγηκαν χαλια ποιοτητα, ξηλωθηκαν, τρυπησαν...χαλια λεμε. ενω τα γιαγιαδιστικα που ειχα παρει πριν γεννησω μια χαρουλα!!!απαλα και σαν καινουρια...για να δουμε ομως και το σαιτ χμμμ..

στο δικο μου τοκετο δεν τεθηκε θεμα γιατρου , αφενος μου τον ειχαν συστησει απο ευτοκια δλδ εκ των πραγματων ειναι πολυ καλος, αφετερου δεν χρειαστηκε, ΕΥΤΥΧΩΣ πηγαν ολα καλα....:) οταν δε ακουω για καισαρικακηδες κ βιασυνες....τα παιρνωωω!!!τι ειναι ρε φιλε η ζωη του μωρου; η ψυχολογια του; η ταλαιπωρη μανουλα;;;κοψε ραψε πληρωστε;;;;αισχος, αισχος!!!!:twisted:

γι'αυτο και μου εχει μπει μια καλη ιδεα που ελπιζω μελλοντικα να την καταφερω....θα το θελα πολυ να εκπαιδευτω ως βοηθος μητροτητας.....μου ακουγεται πολυ πολυ καλο....:)

γενικα στην αγορα δεν εχω βρει κανενα σουτιεν που να μου αρεσει ενω στα sites του εξωτερικου εχουν απιστευτα ωραια και sexy σουτιεν θηλασμου......;)

βρε daf αν θυμαμαι καλα οταν μιλαγαμε και ειμασταν ακομα εγκυες:rolleyes:ειχαμε αναφερει πως και οι δυο θα γεννουσαμε στο μητερα??λαθος κανω????:rolleyes::rolleyes:αν κανω λαθος sorry,αλλα αν δεν κανω τι προεκυψε μετα και πως και γεννησες στο ευτοκια, τον τλευταιο μηνα το αποφασισες που δεν πολυ μιλαγαμε γιατι εγω μολις ειχα γεννησει???:rolleyes::rolleyes:

αυτο το "βοηθος μητροτητας" πολυ μου αρεσε......τι ακριβως ειναι και πως εκπαιδευσεσαι??

καλησπέρα σας...

Κλασικά εγώ νυχτερινή ώρα εμφανίζομαι και παλι. Χτες Κυριακή είχαμε το τραπέζι της μπεμπας όπου έγινε ο χαμός. Εξηγουμαι: εδώ στο ρέθυμνο συνηθίζουν να κάνουν ένα τραπέζι στους φίλους και τους συντέκνους οταν σαραντίζει το μωρό. Ε, κάναμε και εμείς λοιπόν το τραπέζι, επιστράτευσα για την περίσταση τη μαμά μου (για να προσέχει τη μπέμπα)....είχα ξετινάξει το θήλαστρο για να έχει η μικρή μου να τρώει το γαλατάκι της μαμάς...και από το μεσημέρι ξεκίνησε το συντεκνοτράπεζο όπου καταναλώθηκαν 3 αμνοερίφια, 2 μωρογουρουνα, αμέτρητα μεζεκλίκια και διάφορα μπινελικοειδή...και ανυπολόγιστη ποσότητα κρασιού και ρακής. Είχαμε και αρκετούς καλλιτέχνες στην παρέα, τουτέστιν ζωντανή μουσική, από κρητικα ως λαϊκά, έντεχνο και ροκιές.... Από εκεί που λέγαμε ότι θα έχουμε περίπου πενήντα άτομα...ήρθαν άλλοι τόσοι, αλλά περάσαμε τόσο καλά που ευχαρίστως θα το ξαναέκανα. Η δε τιμώμενη της ημέρας, ..ήταν υπέρ του δέοντος μέσα στο κλίμα, δε γκρίνιαξε, δεν με ταλαιπώρησε μη σας πω ότι της άρεσε κι όλας. Επίσης, η τιμώμενη γνωστή και ως "το μωρό που δε κοιμάται ποτέ ημέρα"...κοιμήθηκε στις 3 το μεσημέρι την ώρα που φούντωνε το γλέντι.

Γενικώς περάσαμε ωραία αλλά κουραστήκαμε κι όλας πολύ....άντε και στο άλλο με το καλό!!

Σήμερα ανοίγω δώρα και σκέφτομαι να ανοίξω μαγαζί με παιδικά!!! Τι θα τα κάνω τόσα ρούχα οοου μάι γκοντ?

Πώς πάνε τα αρρωστούλικα μωράκια εδώ;; Περαστικά σε όλα εύχομαι. Επίσης ξαναματαευχαριστώ για τις ευχές σας!!!

Φιλούμπες.........

αυτο θα πει γλεντι....LOLOLOLOLOLOL:D:D

και μονο που το διαβασα κουραστηκα!!!!!!;);)

τα ρουχαλακια πηγαινε να παρεις μεγαλυτερα οπως σου ειπαν και οι προηγουμενες, μετα απο λιγο καιρο μας ξεχνανε και δε μας φερνουν πια δωρα οποτε ενω στους αρχικους μηνες εχεις τα απειρα(που το μωρο δεν πολυβγαινει κιολας)μετα ξεμενεις.....;);););););););):D:D

Μου ταβλιαστηκατε όλες???

Κλαψψψψ

Μυρτω γιες στο Αρεταιειο γέννησα...βεβαια συνολικα όλες τις ώρες που γεννούσα ήμουν αρχικα στο σπίτι μου, μετα πήγα στο ικεα για να προλαβω να φαω χοτ ντοκ πριν να γεννησω κ να προλαβω να ψωνισω κ το κατιτις μου τρομαρα μου..(ναι όσοι ειχατε δει γυναικα να έχει πονους γεννας πέρυσι το γενναρη στο ικεα εγώ ήμουν.. ναι ναι αυτη η ψηλή, ξανθια κουκλάρα εγώ εγώ!!)

ο καψερος γιουπιος τρελαθηκε οταν του είπα ενω ειχαν ξεκινησει οι πονοι να παμε στο ικέα...!!!

μετα όλο το βραδυ κοιλοπονουσα στο σπίτι κ κλωτσαγα τον αναισθητο να μου συμπαρασταθει...αλλα αυτος που .....καμμια φορά που ξυπναγε έλεγε : να σηκωθω να πάμε στο μαιευτηριο? όχι ακομα του έλεγα εγώ... τελικα πηγαμε την αλλη μερα κατα το μεσημεράκι αλλα δυστυχώς πριν να προλαβω να φαω κατι ωραιοτατες κουτσομουριτσες που είχε παρει η μαμμαμ μου για μενα...κλαψ..

να μην σας τα πολυλογώ η γεννα μου κρατησε περιπου 32 ωρες!!!!!:cool:

χα χα επισης για το σχόλιο περι συμπνοιας!!!!σορυ λελεγκω!!

ή μηπως τσιρλέγκω???????

χιχιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιι

Χαλια τα σουτιεν του μαδερκεαρρρρρρρ

δεν μου εφαρμοζουν σωστα...

εχω μικρή περιφερεια κορμου κ μεγαααααααααααλα καπ κ δεν βρισκω...

Αυτο που πηγα να παραγγειλω από το ντιεσοσάιτ δεν υπήρχε διαθεσιμο!!γκρρρρρρρρ

Αφροοοοοοοο ανεβασε συνταγη να τη φτιαξω στη γιορτη του αντρα(άλλη μαιρη παναγιωταρα εδω)

μουτσ μουτσσσσσσσσσσσσ

σας γλυκοφιλώ:tongue:

καλα δεν εχω λογια.......................................

θεά!!!!!!!!!!!!

αντε οι εγκυμονουσες να εχουμε καινουρια μωρακια στο καφε.....:D:D

h28H.jpgh28Hp2.pngAk6Gp2.png

Είσαι ο άγγελος μου!!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 25,1k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Elenikat

2451

• Λέγκω

2032

• galat

1914

• myrto

1419

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Για να τα αλλάξω...όλα δύσκολο γιατί θα πρέπει να γυρίζω σε όλους τους νομούς..χαχα ..θα αλλάξω όσα περισσότερα μπορώ, όμως ρε γμτ μερικα΄είναι τόσο γλυκούλικα που λυπάμαι να τα αλλάξω αν και ξέρω ότι είναι αδύνατο να τα βάλει όλα αυτά τώρα...ειδικά που είναι και χειμώνας και δεν πολυβγαίνουμε.

Επίσης και διπλά παιχνίδια έχουμε....α, και εδώ στην Κρήτη συνηθίζουνε να δίνουνε και χρήματα στα νεογέννητα...μάζεψε απ' όλα η μικρή. Εγώ για να είμαι ειλικρινής δεν περίμενα τέτοια κατάσταση.

Ειναι (λίγο) τρελοί αυτοί οι Κρητικοί...

ΥΓ: Ολα τα λεφτά χτες ήταν κάτι γιαγιάδες που μου έδιναν συμβουλες για το "μάτιασμα" και γιατροσόφια και τεχνικές για να μην μας πιάνει!!!

Καλά gioupi χαρά στο κουράγιο και την ψυχραιμία σου!!!!!!!!!!!!

Επεξεργάστηκαν by ayla

age.png

καλημέρα καλημέρα!!!

καλό μήνα!!!!

σήμερα έχει γενέθλια ο Κιμωνάκος της Σοφούκας και ο Οδυσσέας του γιογκινιού!!! Να τους χαιρόμαστε!!!!!!

Επίσης χρόνια πολλά στο Τζενάκο!!! Πολύχρονη!!!!!!!!

Έρχονται χριστούγεννα!!!!!!!!!!!!!!!

εμείς θα στολίσουμε μετά το πάρτυ πάντως. Προσέχουμε για να έχουμε :P

Τρελεγκολίνι μου, περαστικά!!! περιοδικά έχεις στο μπάνιο? Οχι?? Να βάλεις !!!!!

Γιουπιγιάγι είσαι νούμερο .-

Αααα, εκτός από το φιγκλιβς, υπάρχει και το www.royce-lingerie.co.uk (για μεγάλα νούμερα και μικρά). Το έχω τιμήσει ουκ ολίγες φορές (διότι μια προίκα στο στήθος την έχουμε βεβαίως βεβαίως). Μπορείτε να μετρηθείτε με βάση διάφορους πίνακες που κυκλοφορούν στο ιντερνέτι και να παραγγείλετε ακριβώς το νούμερο που θέτε.

Για τον ύπνο: κι εγώ έχω παρατηρήσει ότι όταν το Μανίνι κοιμάται πολύ το μεσημέρι, το βράδυ πάει 10 για να κοιμηθεί..και δε μου ξυπνάει το πρωί στις 7 που ξυπνάω εγώ (φαύλος κύκλος, ξυπνάει 8-8.30, κοιμάται 2.30-4.30, ξανακοιμάται 10 με τα χίλια ζόρια...). Οπότε σήμερα της έτριψα την πλατούλα και την ξύπνησα στις 7.30, με φιλάκια :) Και έδωσα και εντολή 2 το αργότερο να είναι έτοιμη για νάνι!

ZIPWp2.pngCCPvp3.png

Λυσσάξατε καλέ... γύρω στις 12 σας πιάνει η πάρλα! Καλημέρααααααα

Τζενάκο μουουουου, χρονια πολλα με περισσότερο ύπνο (για να είναι και πολλά δηλαδή:tongue:) και ποτέ ξανα νοσοκομεία:D

Κοπέλες καλησπέρα!

Σας ευχαριστώ πολύ για τις απαντήσεις σας! Αν αρχίσω από τωρα να έχω σταγονίτσες, φαντάζομαι τι έχει να γίνει μετά...:D:rolleyes:

Peonάκο, σουπερ σε βρίσκω!!!:D Στο θοδωρή κι εγώ κάπου εκεί είχα νομίζω τις πρώτες σταγόνες πάντως...

Αναστασάκο μου γλυκό την παλεύεις εντάξει;

Τώρα για το ποια γεννάει πρώτη δεν παίρνω κι όρκο... έτσι όπως το πάει η τάτι μάλλον την Εύη κόβω να γεννάει αρχικά:tongue:

Λενάκο μου περαστικά στον Αλεκάκο κι ελπίζω να τις καπουλάρει η όμορφη!

Πηγε 11.30 για να κοιμηθει σημερα αφου αναστησαμε τον Αντερσεν και διαβασαμε κ τη βιβλιοθηκη της Αλεξανδρειας.
:lol::lol: Πάντως με τόσο διάβασμα τουλάχιστον στη Νάσα μαζί με τη Λήδα πρέπει να πάει!:lol:
Καλά στο ΙΚΕΑ πήγες βρε αθεόφοβη;;;; Χαχαααααααααααααχχχχχχ

Εντάξει Γιουπι κλαίω με το ικέα... καλά παιδί μου είσαι νούμερο;;;;;:lol::lol::mrgreen:

Στο Βελιγράδι θέλω να διευκρινήσω εγώ έπαθα οξία αμυγδαλίτιδα, εμένα τρέχανε στο λοιμοδων μην έχω την γουρουνογρίπη, εγώ έκανα αγώνα δρόμου άνω -κάτω βελιγράδι για να βρω τουαλέτα... ο γιωργάκης τίποτα δεν έπαθε ίχνος σύμπνοιας!!!!!!!!!

Μικρέ ανήλικε νταφοβέγγο καλά κουράγια και σήμερα!!! (παίδων βρε είχαμε πάει για την ταμπλέτα όχι τώρα)

Τρελεγκολίνι μου, περαστικά!!! περιοδικά έχεις στο μπάνιο? Οχι?? Να βάλεις !!!!!

Ααααπ Μαφάλντα είναι το καλύτερο μου για τις δύσκολες ώρες:cool:

Σοφουκάκι μου να χαίρεσαι τον Κίμωνα!!!!!!!!!!!!!!!!! Δεν έχω και κόρη ρε κοπελιά να τον καπαρώσω:D

Επεξεργάστηκαν by Λέγκω

Διαφημίσεις

Καλημέρα!!!!

Γιούπι, θα σου στείλω πμ, να μου πεις εμπειρίες για Αρεταίειο!!! Χμμ,το ΙΚΕΑ δεν το'χα σκεφτεί, αλλά δε λέω τις βολτίτσες μου τις έκανα απ'την ώρα που με πιάσαν οι πόνοι...Μια βολτίτσα στη Σαρωνίδα να δούμε κάτι φίλους και μετά για μπουγάτσα!!! Μάλλον πρόνοια της φύσεως να μασαμπουκιάζεις πριν τη γέννα γιατί μετά σε κόβει η λόρδα! Μα συγνώμη, κάθε φορά που το σκέφτομαι με πιάνει το παράπονο: γεννάς ολόκληρο παιδί και μετα από τόοοοση ώρα τι σου φέρνουν; Δύο μίζερες φρυγανίτσες! Αδικία μεγάλη. Να καθιερωθεί ένα σούπερ κοντινένταλ μπρεκφαστ για τις λεχώνες, Νταφ, παιδί μου, όταν γίνεις βοηθός μητρότητας ανέλαβε το σε παρακαλώ!!!!

Αυτά, σας φιλώ, μουτς!

Ααααααααα! Τζενάκι μας χρόνια πολλά!!! Δεν έχω παρα να ευχηθώ κι εγώ πιο ξεκούραστες μέρες και κυρίως νύχτες!

Σοφούκα να χαίρεσαι τον Κιμωνάκο σου!!!

Εσύ καλά θα κάνεις σ'αυτή τη γέννα να κάτσεις στ'αυγά σου όταν σε πιάσουν οι πόνοι γιατί σε βλέπω να σε ξεγεννάει ο γιωργάκης!

Εγώ πάντως παίζει να είμαι η μοναδική που γέννησε και δεν πείναγε καθόλου τις επόμενες μέρες αλλά έπινε άααααααααααααπειρο νερό (όπως έχω ξαναπει, αμέσως μετά τη γέννα κατέβασα 3,5λιτρα νερό). Μάλλον επειδή είχα τρελά αποθέματα απο πριν!:mrgreen:

Καλημερα και καλο μηνα!

Να ευχηθώ στην συμπεθέρα μου χρόνια πολλά!

..με πολλη ξεκουραση,ατελειωτους υπνους, λιγότερο τρέξιμο!

Σοφούκα να τον χαίρεσαι τον Εκτοράκο!!πολυχρονος!

Αυλα ιντα φαγοποτι ειναι αυτο που ρίξατε ωρεε συντεκνοι??

αυτα ακουω και μετανιωνω που δεν παντρευτηκα κρητικο:lol:

Αφρο γιατι ειναι φυσιολογικο 21 μηνων να κοιμαται 12??

αχ αυτος ο υπνος !

χθες επιτελους στολισα το δεντρο ,η στεφανια τρελαθηκε απτη χαρα της

eNortjK1UrI0tzQxUbIGXDAS-wKt95.pngeNortjK1UrI0tzQxU7IGXDATAQKv37.png

καλημερες και απο μενα!

Τζενακο, πολυχρονη κοπέλα μου, να σου ερθουν τα πραματα οπως επιθυμεις κ με την καλη τυχη παντα προς το μέρος σου!

σοφακι να χαιρεσαι τον κιμωνα, καλη προοδο να εχει που λενε κ οι παλιοι!

Εσύ καλά θα κάνεις σ'αυτή τη γέννα να κάτσεις στ'αυγά σου όταν σε πιάσουν οι πόνοι γιατί σε βλέπω να σε ξεγεννάει ο γιωργάκης!

Εγώ πάντως παίζει να είμαι η μοναδική που γέννησε και δεν πείναγε καθόλου τις επόμενες μέρες αλλά έπινε άααααααααααααπειρο νερό (όπως έχω ξαναπει, αμέσως μετά τη γέννα κατέβασα 3,5λιτρα νερό). Μάλλον επειδή είχα τρελά αποθέματα απο πριν!:mrgreen:

Εγω παλι πεθαινα της πεινας στη πρωτη γεννα. Ημουν ετοιμη να αιτησω φαγητο, αλλα ευτυχως με πηγαν πανω κ με περιμενε ενα πλουσιο πρωινο (στο λητω τα γευματα ειναι πλουσιοπαροχα, εκτος αν εχεις κανει καισαρικη). Βεβαια πεινουσα τοσο γιατι ειχα ακουσει τις συμβουλες των βιβλιων "να μη φατε πολυ βαρια" κτλ, οχι σαν κατι αλλες που τρωγανε χοτ ντογκ και μπουγατσες. βεβαια κ πιο βαρια να ειχα φαει δεν ειχε νοημα αφου κ τις δυο φορες ξερασα πριν μπω στο μαιευτηριο, αλλα λεμε τωρα!

στη δευτερη γεννα επισης πεινουσα αλλα μου κοπηκε η ορεξη που δεν μου εφερναν το παιδι κ αρκεστηκα κ γω να πιω 7-8 καραφες νερο

Και εννοειται στη δευτερη γεννα μην αρχισετε τις βολτες... ακομα θυμαμαι τη μαια οταν εφτασα, οταν την ρωτησα αν μπορω να παω τουαλετα να μου λεει "ναι, αλλα σας παρακαλω, γρηγορα". θυμαμαι επισης κ τον γιατρο μου αφου γεννησα να μου διηγειτε ιστοριες για γεννες στο αμαξι... και τα λεω αυτα κ για τη μυρτω κ για την γιουπι (οταν με το καλο), γιατι κ μενα ο πρωτος τοκετος εγινε καμια 15 ωρες μετα απο τους πρωτους πονους. βεβαια εγω ημουν δειλη, βγηκα για περπατημα για να επισπευσω το θεμα, αλλα κοντα στο σπιτι, δεν τολμουσα να ξεμακρυνω!

Α, επισης ο ντοκ (καθολου χοτ, πιστεψτε με) μου ειπε οτι αν θελησω να κανω τριτο παιδι, να κατασκηνωσω στο μαιευτηριο....

λοιπον θα κανω αποπειρα να κοιμηθω! ευχηθειτε μου καλη τυχη!!!

Διαφημίσεις

Καλημέρα!

Χρονια Πολλα στο Τζενάκι

Χρόνια Πολλά στον Κίμωνα. Σοφούκα να τον χαιρεσαι!

Λέγκω, περαστικά σας

Ελένη, περαστικά στον Αλέκο!

δε σας αρεσε το site με τα εσωρουχα που postara στην προηγουμενη σελιδα???????......:(:(:(:(:(:(:(:(

Εγώ πάντως λέω να παραγγείλω κάτι, αν και τα καλύτερα (αυτό που πήρες πχ)δεν κυκλοφορούν στο νούμερό μου:mad:

Εντομεταξύ θέλω να πάρω κι εγώ αυτές τις μέρες αλλά κολλάω να παραγγείλω σουτιέν απο το ίντερνετ γιατί είμα απόλυτα σίγουρη ότι έτσι όπως έχει γίνει το στήθος μου αποκλείεται να πετύχω κάποιο με καλή εφαρμογή! Εδώ στο κατ/μα πάω και δοκιμάζω καμιά 10αριά μέχρι να βρω το κατάλληλο!

Αφού μπορείς να το αλλάξεις, αξίζει να δοκιμάσεις. Κι εγώ έτσι έλεγα μέχρι την πρώτη φορά.;)

Χαλια τα σουτιεν του μαδερκεαρρρρρρρ

δεν μου εφαρμοζουν σωστα...

εχω μικρή περιφερεια κορμου κ μεγαααααααααααλα καπ κ δεν βρισκω...

Ααααααααυτό!!!!:mad::mad::mad:

Καλά Γιούπι, στο ικέα? ΣΤΟ ΙΚΕΑ? χαχαχαχαχαχαχαχαχαα

DPYUp2.png EYukp3.png

καλημερα κοριτσακια τι κανετε ?

Σας ευχαριστω πολυ για τις ευχες σας , να ειστε καλα ! Χρονια πολλα κ απο μενα σε Κιμωνα κ Οδυσσεα , πολυχρονοι κ ευτυχισμενοι!

Πολυ βαρυ μου κατσε βρε κοριτσια ακους εκει 30 ...... αντα αντα αντα , παει γερασα κλαψ κλαψ κλαψ

Καλημέρα, καλό μήνα!

Χρόνια Πολλά Τζενάκι, σου εύχομαι πολύ ύπνο και ξεκούραση!

Χρόνια Πολλά και στον Κιμωνάκο!

Σήμερα η τσουλουφίτσα κλείνει 2 μήνες και μας τάραξε στο αέριο όλη νύχτα...

Γιούπι, ice thea! Μα ΙΚΕΑ? Τι κάνει το χοντ ντογκ εεε? Πάντως δεν έχω καταλάβει ο χασιάκος είναι χοτ? Ή ο υπερηχάκιας?

Α δεν σας είπα ότι πήγα στη γυναικολόγο χθες, όλα καλά αλλά θα μου έρθει περίοδος μέσα στο μήνα... Αυτό ήταν για μένα η αμηνόροια... 9 μηνάκια!

Καλημέρα!

[gDkrp3.pngNJDAp3.png x2VTp3.png

Ααααα! Μηνογενέθλια η Τσουλουφίτσα! Σωστάααα

Να τη χαίρεστε Ελενάκι!!!

Τζενάκι είσαι μόνο τριάντα και το λες έτσι απλά? Εμείς τι να πούμε? ε?

(καλά, εντάξει, υπάρχουν και τα ανήλικα αλλά είναι οικτρή μειοψηφεία, χιχι)

DPYUp2.png EYukp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...