Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 2 ώρες πρίν, Eternity είπε:

Φορά ανετα ρούχα, μια φόρμα πχ και ας έχεις και μια σερβιέτα μαζί σου. Σε δημόσιο νοσοκομείο μας είχαν πει να έχουμε νυχτικο μαζί μας, σε ιδιωτικό αλλάζεις και βάζεις αυτό που σου δίνουν αυτοί. Καλή σου επιτυχία! 

Εγώ σήμερα έχω κάτι σουβλιες ψηλά στο στήθος.... το στήθος σαν στήθος ούτε πρήξιμο ούτε πόνος. Κορίτσια πιο τεστ να πάρω να κάνω? Δεν έχω κάνει ποτέ τεστ. 

Clearblue πρώιμης ανίχνευσης,θα δείξει σίγουρα,πάρε αν θες και το διπλό που έχει μέσα και το ψηφιακό και το απλο.Ποτε λες να το κάνεις?

πρίν από 11 λεπτά , Lila86 είπε:

Εγώ πρώτη φορά πήρα το iq τεστ που αργότερα διάβασα στις κριτικές ότι βγάζει αρνητικά ενώ είσαι έγκυος. Εμένα μου έβγαλε θετικό 🤷🏼‍♀️ έχω δοκιμάσει και το clearblue αλλά δεν ήμουν έγκυος οπότε σωστό το αρνητικό του.. έχω διαβάσει όμως αρκετές κοπέλες που παίρνουν τα τεστακια της hοmetest τα πολλαπλά και γενικά είναι έγκυρα! Δεν νομίζω ότι βοηθάω πολυ με αυτά που γράφω 😂 αλλά εγώ σαν άνθρωπος μπορεί και να έπαιρνα και ένα απ'ολα!!!

To clearblue είναι όντως το καλύτερο,ούτε να ψάχνω αποχρώσεις στις γραμμουλες,ούτε τπτ.Μπαμ θετικά μου τα έβγαζε,ενώ την ίδια μέρα το self clear το έβγαζε πιο αχνό θετικο

The Café Au Lait !!

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 25,1k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Elenikat

2451

• Λέγκω

2032

• galat

1914

• myrto

1419

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Οι καταστάσεις τρέλας είναι φυσικά άπειρες

και οι ζήλειες ατελείωτες αλλά ακόμη αντέχω...

Κι εγώ έτσι νιώθω...

Και να λέμε όλη την αλήθεια, όσο μεγαλώνουν είναι καλύτερα τα πράγματα...

Συνεννοείσαι μια χαρά, και αρχίζει να υπάρχει μια λογική!

[gDkrp3.pngNJDAp3.png x2VTp3.png

καλημερα κοπελιες!

τι κανετε?

λοιπον οσες θελετε τριτο ενα απογευματακι στο σπιτι μου θα σας πεισει....(για το αντιθετο...χαχαχααχ!) πλακα κανω...

μην κολλατε... εδω τα καταφερα εγω που μου ηρθαν πακετο 2ο και 3ο μαζι δεν θα τα καταφερετε εσεις?

φιλιααα!

tqj2p3.png vvtJp3.png

Διαφημίσεις

καλα περα απτο οικονομικο εγω θελω να βγω επιτελους καποτε απο αυτη τη κατασταση γκαστροθηλασμοαυπνοκλεισουρας και να ζησω σαν ανθρωπος

Συμφωνω 100%

Χαλια σηκωθηκα σημερα. Με κολλησε ο Μητσος ρε γμτ. Εχω δεκατα,συναχι,μπουκωμα,πονολαιμο,αυτια, πονοκεφαλο κ μια μυτη μελιτζανα ... δεν μου λειπει κ τιποτα να υποθεσω.... Παλι καλα ο Μητσακος ειναι καλυτερ απο χτες το απογευμα.

Δεν βλεπω την ωρα κ την στιγμη να σχολασω να παω σπιτακι αν κ ο Μητσος δεν θα την παλεψει κ σημερα μεσα κ ολο κ καπου πρεπει να παμε κ δεν θα ειναι κ συζυξ σπιτι δουλευει απογευμα....

Δεν βαριεσαι ερχεται Σαββατοκυριακο κ θα περασει δεν ειναι στο χερι του ....

Αχ σκεφτητε εμενα αγχος κ πανικο οταν κοιταζε η γιατρος την χοριακη που ηταν πολυ αυξημενη για την βδομαδα κ ταυτοχρονα κ το ιστορικο που ειχε δει οτι ο πατερς μου ειναι διδυμος, τι περασα μεχρι να παμε στον υπερηχο να δουμε αν ειναι ενα η δυο. δεν σας λεω τιποτα ακομα κ στον Τ του φυγαν τα σαγονια ......

ενας γνωστος ειχε ενα παιδακι κ πηγανε για 2ο πανε γιατρο τους λεει διδυμα επαθε ενα σοκ αλλα το παλεψε. Γενναει η γυναικα με καισαρικη τον φωναζει ο γιατρος κ του λεει να σας ζησουν κ τα 3 2 αγορια ενα κοριτσι.. Λιποθημησε ο ανθρωπος απο 1 γιναν 4 !!

Χαχαχα!!!!!!!

Ανασταζί είσαι πρώτη!!!!!

Για φαντάσου να μας σκάσει αντί για 3ο, 3ο και 4ο!!!!!!!!

Όχι εγώ αρνουμαι ακόμα και να το φανταστώ... αυτό είναι διαστροφή δεν είναι φαντασία:tongue:

Βλεπω ότι πολύ συζητιέται το θέμα του τρίτου και μάλλον θα ακολουθήσω την κουμπαρα της κουμπάρας μου στο φόρουμ ποίησης!

Εγώ δεν έχω πρόβλημα για μεταξύ τους... τα πάνε μια χαρα, ο σόζω είναι υπερβολικά βοηθητικός και προστατευτικός με το νικόλα... ακόμα και καμια σφαλιάρα απαλή που θα ρίξει είναι με τα δίκια του αφού του έχει κάνει τα νεύρα κρόσια ο σκατουλης. Αλλά αυτό το πράγμα να είμαι όλη μέρα κι όλη νύχτα με τουλάχιστον ένα παιδι, όπου πηγαίνω να πηγαίνω με δυο, η βοήθεια που ακουει στο όνομα γιωργάκης να έρχεται αργά το απόγευμα ή το βράδυ ή τα μεσάνυχτα, το κινέζικο βασανιστίριο του κάθε μιση και μία ώρα ξύπνημα όλο το βράδυ, το να πιάνω παιδιά στον αέρα που πέφτουν όλο το απόγευμα από καρέκλες, τραπέζια και βιβλιοθήκες (και καλα να τα πιάνουν, άμα δεν τα πιάνεις;)... όλα αυτά συν του ότι θα επιθυμούσα κάποιες στιγμές χωρίς τα παιδικά χαμόγελα να ασχοληθώ με τα κοινά... εντάξει δεν είμαι το υπόδειγμα μητέρας αλλά υπάρχουν και χειρότερες εεε;:mrgreen:

Κυριακή μάλλον χλωμή με βλέπω για πικιώνη... Πάντως πάλι καλά που κάνει καλό καιρό και τα πρωινα περνάω την ωρα μου στις κουνιες!

ελα ντε δεν ειχαν δει τπτ !!! Παλι καλα ειναι φουρναρης κ εχει να τα ταισει!!! χα χα χα

Ντεπον ναι αλλα πιο μεγαλο θεμα εχω με το λαιμο κ δεν μπορω να πιω κ κανα τσαι γιατι ειπια καφε κ μου εχει πει ενα καφε η τσαι την μερα κ δεν μπορουσα χωρις καφε θα κοιμομουν στο γραφειο χωρις υπερβολες ....

Διαφημίσεις

εγω πραγματικα νομιζω οτι μεγαλωνω τον Ντενις τον τρομερο για οσες το βλεπατε το παιδικο... Ολη μερα σκανταλιες, να πεταει πραγματα να κανει ζημιες κ οταν θα σταματαει για λιγο θα ειναι κολημενος σε μενα να μην μπορω ουτε τουαλετα να παω , να γκρινιαζει .. κ το βασικο να μην κοιμαται ... ολη την ωρα μια λεξη ακουω μαμα μαμα μαμα . Κ οταν κανει τα δικα του παλι στο ποδι ειμαι να μαζευω τα ασυμαζευτα ... παλι καλα οταν ειναι ο πατερας του τα απογευματ ασπιτι παιζουν μαζι κ τουλαχιστον κανω ενα μπανιο σαν ανθρωπος η μαγειρευω πιο ησυχα. Χτες εφτιαχνα μπριαμ εγω εβαζα στο ταψι τα κρεμμυδια αυτος τα πεταγε στα σκουπιδια ..... αφου φτιαχνω φαγητα με μαξιμουμ χρονο προετεοιμασιας 15 λεπτα γιατι για παραπανω δεν ειμαι κ μετα να μην απαιτουν καμια συμμετοχη. Δεν λεω ειναι κ φορες που ησυχαζει λιγο αλλα λιγο για 10 λεπτα οτι παιχνιδι κ να του παρεις δεν θα κατσει σαν παιδι να παιξει με τιποτα ακομα κ μαζι βαριεται πολυ ευκολα

Εγώ από τον Οκτώβριο έχω σταματήσει το Γιώργο από τον παιδικό και είμαστε

οι τρεις μας στο σπίτι και το διασκεδάζουμε!!!

Το βράδυ βέβαια είμαι ψόφια δεν το συζητάω!!!

Αλλά ευτυχώς κοιμούνται στις 8:30

899667.png226174.png

καλημερα!

τζενουλα τα ντεπον καλυτερα να τα αποφευγεις οσο μπορεις μονο σε πολυυυυ μεγαλη αναγκη ,δεν ειναι οτι καλυτερο το ειχα ψαξει για μενα

εχετε δικιο οσο μεγαλωνουν τοσο καλυτερα ,εμεις περναμε ηρεμη φαση τωρα |,μετα την περιοδο εντονης γκρινιασης ,με ολη μερα κλαμματα και ζηλιες τωρα εχει ηρεμησει αρκετα η στεφανουλα και δειχνει πιο ωριμη και συνεργασιμη ,τον εχει αποδεχθει τον μπεμπη και εκδηλωνει ,τρυφεροτητα και ηπια ζηλεια οχι εκεινες τις σκηνες που εκανε και καταληγουμε για αλλη μα φορα οτι ολα αυτα ειναι αλματα

eNortjK1UrI0tzQxUbIGXDAS-wKt95.pngeNortjK1UrI0tzQxU7IGXDATAQKv37.png

εγω πραγματικα νομιζω οτι μεγαλωνω τον Ντενις τον τρομερο για οσες το βλεπατε το παιδικο... Ολη μερα σκανταλιες, να πεταει πραγματα να κανει ζημιες κ οταν θα σταματαει για λιγο θα ειναι κολημενος σε μενα να μην μπορω ουτε τουαλετα να παω , να γκρινιαζει .. κ το βασικο να μην κοιμαται ... ολη την ωρα μια λεξη ακουω μαμα μαμα μαμα . Κ οταν κανει τα δικα του παλι στο ποδι ειμαι να μαζευω τα ασυμαζευτα ... παλι καλα οταν ειναι ο πατερας του τα απογευματ ασπιτι παιζουν μαζι κ τουλαχιστον κανω ενα μπανιο σαν ανθρωπος η μαγειρευω πιο ησυχα. Χτες εφτιαχνα μπριαμ εγω εβαζα στο ταψι τα κρεμμυδια αυτος τα πεταγε στα σκουπιδια ..... αφου φτιαχνω φαγητα με μαξιμουμ χρονο προετεοιμασιας 15 λεπτα γιατι για παραπανω δεν ειμαι κ μετα να μην απαιτουν καμια συμμετοχη. Δεν λεω ειναι κ φορες που ησυχαζει λιγο αλλα λιγο για 10 λεπτα οτι παιχνιδι κ να του παρεις δεν θα κατσει σαν παιδι να παιξει με τιποτα ακομα κ μαζι βαριεται πολυ ευκολα

Δεν θέλω να σε τρομάξω αλλά φαντάσουτο επί δυο χαχαχαχα... έλα μία βόλτα απο δω... αν θες για τρια πας αναστασία και αν θες τέσσερα σοφούκα :tongue:

Φαντάσου αντί να πετάει τα κρεμμύδια στα σκουπίδια να προσπαθεί να πετάξει το νικόλα :lol:

Βλεπω ότι πολύ συζητιέται το θέμα του τρίτου και μάλλον θα ακολουθήσω την κουμπαρα της κουμπάρας μου στο φόρουμ ποίησης!

ναι αλλα εσυ δεν εγραψες ποιηματάκι!:tongue:

Εγώ δεν έχω πρόβλημα για μεταξύ τους... τα πάνε μια χαρα, ο σόζω είναι υπερβολικά βοηθητικός και προστατευτικός με το νικόλα... ακόμα και καμια σφαλιάρα απαλή που θα ρίξει είναι με τα δίκια του αφού του έχει κάνει τα νεύρα κρόσια ο σκατουλης.
δε θελω να σε τρομαξω, αλλα κατσε να μεγαλωσει λιγακι ο Νικολας.... Και γω με την Δαναη δεν εχω προβλημα, απο αλλου ειναι οι ζηλειες!!! Αφου χτες προκειμενου να μην πιει η Δαναη χαμομηλι, το ηπιε ολο αυτος με το ζορι!!! "Οχι Ναναη, ιγκο ολο, ποπό μου(=δικο μου), ντα Ναναη". Εδωσα αλλο μετα στη Δαναη και ουρλιαζε να το παρει κ μολις κατάλαβε οτι δεν το ηθελε η Δανάη το παράτησε κ αυτος! Βεβαια για καθε που θυμωνει "ντα ναναη" λέει και ας μην ειναι εκει η Νανάη!!! Α, και χτες προσπαθουσε να βαλει ενα καπελακι σε μια ξυλινη κουκλιτσα κ επειδη δεν εμπαινε ευκολα φωναζε "Μαμώτο" Το ειπε γυρω στις 10 φορες, εγω δεν του εδωσα σημασια... Εχω και την Νελα που γελαει καθε φορα που το ακουει και το εχει παρει και το λέει κ σε κοιταει να δει τι θα κανεις...

Αναστασι, κολωνα μας, ρισπέκτ!!!

Βασσουλα, οπως τα λές. Κυκλους κάνουν!

Ευη τα εχεις ολη μερα σπίτι, θες και τριτο? Ανιατη η καταστασή σου!:mrgreen:

Α, και ο Αγγελος ξεκινησε απο χτες να εχει διαρροια. Κ εχει κανει κ ενα κ#λο σαν της Μαιμους.

Αλλιως θα ηθελα για πικιωνη...

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...