Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 2 ώρες πρίν, Eternity είπε:

Φορά ανετα ρούχα, μια φόρμα πχ και ας έχεις και μια σερβιέτα μαζί σου. Σε δημόσιο νοσοκομείο μας είχαν πει να έχουμε νυχτικο μαζί μας, σε ιδιωτικό αλλάζεις και βάζεις αυτό που σου δίνουν αυτοί. Καλή σου επιτυχία! 

Εγώ σήμερα έχω κάτι σουβλιες ψηλά στο στήθος.... το στήθος σαν στήθος ούτε πρήξιμο ούτε πόνος. Κορίτσια πιο τεστ να πάρω να κάνω? Δεν έχω κάνει ποτέ τεστ. 

Clearblue πρώιμης ανίχνευσης,θα δείξει σίγουρα,πάρε αν θες και το διπλό που έχει μέσα και το ψηφιακό και το απλο.Ποτε λες να το κάνεις?

πρίν από 11 λεπτά , Lila86 είπε:

Εγώ πρώτη φορά πήρα το iq τεστ που αργότερα διάβασα στις κριτικές ότι βγάζει αρνητικά ενώ είσαι έγκυος. Εμένα μου έβγαλε θετικό 🤷🏼‍♀️ έχω δοκιμάσει και το clearblue αλλά δεν ήμουν έγκυος οπότε σωστό το αρνητικό του.. έχω διαβάσει όμως αρκετές κοπέλες που παίρνουν τα τεστακια της hοmetest τα πολλαπλά και γενικά είναι έγκυρα! Δεν νομίζω ότι βοηθάω πολυ με αυτά που γράφω 😂 αλλά εγώ σαν άνθρωπος μπορεί και να έπαιρνα και ένα απ'ολα!!!

To clearblue είναι όντως το καλύτερο,ούτε να ψάχνω αποχρώσεις στις γραμμουλες,ούτε τπτ.Μπαμ θετικά μου τα έβγαζε,ενώ την ίδια μέρα το self clear το έβγαζε πιο αχνό θετικο

The Café Au Lait !!

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 25,1k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Elenikat

2451

• Λέγκω

2032

• galat

1914

• myrto

1419

Περισσότερες δημοσιεύσεις

καλα περα απτο οικονομικο εγω θελω να βγω επιτελους καποτε απο αυτη τη κατασταση γκαστροθηλασμοαυπνοκλεισουρας και να ζησω σαν ανθρωπος

χαχα το είπες πιο περιεκτικα... αυτό ακριβως!

Μαι χαρά τα πας με το γραπτό Λεγκούλι!

Συμφωνώ και με τις δυο σας! Χρειαζόμαστε το χρόνο μας! Και να ισιώσει λίγο η ζωή μας! Να έχουμε μια ζωή και για μας....

Απλά εγώ νιώθω καμιά φορά ότι έχω μπει τόσο σε αυτό το λουπ που μόλις πάω να βγω, νιώθω ότι κάτι κάνω λάθος και ότι κάτι άλλο πρέπει να κάνω...

Πέρα από την πλάκα για το 3ο παιδί, χρειαζόμαστε την ισορροπία. και οι σχέσεις μας που πολλές έχουμε αφήσει στο έλεος, χρειάζονται δουλειά!

[gDkrp3.pngNJDAp3.png x2VTp3.png

Εγώ πάντως αν βρω κάποια να μου κάνει παρέα για το 3ο πάω....

Μετά το Άμστερνταμ εννοείται...

Αλλά θέλω παρέα! Αφροδιτάκι τι λές???

ησυχο ησυχο το ποταμακι

αργοκυλαει το γαλαζιο του νερακι

και τραγουδαει την αγαπη τη χρυση

μιας κ ηρθες αγαπούλα μου εσυ!!!!

Διαφημίσεις

ησυχο ησυχο το ποταμακι

αργοκυλαει το γαλαζιο του νερακι

και τραγουδαει την αγαπη τη χρυση

μιας κ ηρθες αγαπούλα μου εσυ!!!!

Αφροδιτάκι μου!!!!!!!!!!

Θες να μας πεις κάτι???

ή απλά σιγοτραγουδάς αδιάφορα???

καλα περα απτο οικονομικο εγω θελω να βγω επιτελους καποτε απο αυτη τη κατασταση γκαστροθηλασμοαυπνοκλεισουρας και να ζησω σαν ανθρωπος

Έτσι, τί τώρα τί σε 2-3 χρόνια...

Κάνεις ένα 3ο τώρα στα κοντά (που το κατέχεις το άθλημα...)

και σε 3 χρονάκια αρχίζεις να βλέπεις άσπρη μέρα...

Θα μου πεις γιατί να το κάνω

αφού μπορώ να βλέπω ασπρη μέρα σε κανα χρόνο...

899667.png226174.png

Έτσι, τί τώρα τί σε 2-3 χρόνια...

Κάνεις ένα 3ο τώρα στα κοντά (που το κατέχεις το άθλημα...)

και σε 3 χρονάκια αρχίζεις να βλέπεις άσπρη μέρα...

Θα μου πεις γιατί να το κάνω

αφού μπορώ να βλέπω ασπρη μέρα σε κανα χρόνο...

Σωστή η άποψή σου Εύη αλλά σκέφτομαι....

Ονειρευόμαστε τώρα να πάμε κανένα σινεμά, καμιά βόλτα...

Με 3 παιδιά δεν θα υπάρχει καμία περίπτωση...

Επίσης σκέψου πώς θα πηγαίνουμε διακοπές? Πόσα δωμάτια, εισιτήρια κτλ...

θα μου πεις είναι λόγοι αυτοί? Όχι αλλά δεν μπορώ να μην τα σκέφτομαι...

Καλημέρα ντολμαδάκια μου, καλή χρονιά εύχομαι σε όλες!!!! Μου λείψατε βρε κοποελούδες!!!

Και Χρόνια Πολλά σε όλες και όλους που γιόρταζαν και σε εμένα επίσης που κανένας δεν με θυμήθηκε μπουααααααααααααααααααααααααααααααααααααα!!!

Ψέματα η αναστασία και η τόνια με θυμήθηκαν!!! Έτσι για να λέμε τα πράγματα με το όνομα τους, χμουι χμουι...

Τζενάκο τί ευχάριστη έκπληξη ήταν αυτή! Με το καλό κοπελάρα μου, και όσο για τα κιλά μην ανησυχείς όταν αρχίσεις την πιλαλα με τα 2 θα ρέψεις, εγγυημένο!

Πολλές συζητήσεις για 3ο παιδί βλέπω, και δεν με αρέσει, λέω να την κάνω με ελαφρά... εμένα το πρόβλημα μου είναι ότι δεν χωράει και 3ο παιδί στο κρεβάτι μας, αλλιώς θα έκανα τί νομίζετε;;;; :-P

Η Αννα βρίσκεται στον αστερισμό του βήχα μύξας,ο πυρετός έπεσε, βασικά δεν ανέβηκε ποτέ πάνω από 38 αλλά ήταν ένα ερείπιο η Άννα, και θυμήθηκα την Λέγκω που είχε την ίδια απορία...

VQHBp3.png2ZWhp3.png

A weed is a plant that has mastered every survival skill except for learning how to grow in rows. Be a WEED.

Διαφημίσεις

Cinema πας πλέον στα παιδικά, είτε έχεις 2 είτε έχεις 3 το ίδιο είναι,

διακοπές πας σε camping με μια οικογενειακή σκηνή όπου άλλος 1 (και πολύ μικρός) χωράει

ή πας σε ενοικιαζόμενα σπιτάκια...

Το οικονομικό γενικά είναι ένα ζήτημα

αλλά το συγκρίνεις με τη χαρά και την ικανοποίηση που σου δίνει ένα τους χαμόγελο??

Αρκιβώς αυτό είναι που μας κάνει να ξεχνάμε και την κούρασή μας!

Η γαλήνη τους το βράδυ όταν κοιμούνται (τονίζω το όταν κοιμούνται)

899667.png226174.png

εμένα το πρόβλημα μου είναι ότι δεν χωράει και 3ο παιδί στο κρεβάτι μας, αλλιώς θα έκανα τί νομίζετε;;;; :-P

Κι εμείς έτσι είμαστε, και οι 4.

Στο 3ο θα πάει ο μπαμπάς στο μονό!!!

899667.png226174.png

Καλημερα σας!

Αφροδιτάκι μου!!!!!!!!!!

Θες να μας πεις κάτι???

ή απλά σιγοτραγουδάς αδιάφορα???

εκεινο το φορουμ ποίησης που λέγαμε.... Δεν σας επεισα για ποιητρια,ε?

Δυστυχως ομως δεν μπορω να σας πεισω και ως μανα, οποτε δεν το βλεπω το τριτο, ηδη υπαρχει αρκετη υστερια, με ενα τριτο στο σπιτι να κλαιει και να απαιτει, δεν θελω ουτε να το σκεφτομαι!

Χτες το βραδυ στη κλασσικη μαχη για να κοιμηθει η Δαναη μου ειπε "εισαι πολυ πιθετική, αυτο θελω να σου πω" με ενα υφος που μονο να με αφησει καγκελο μπορουσε....

Να μη σας πω για τον Αγγελο που ζηλευει πολυ τη Δαναη, φαντασου να του φερω κ μωρο στο σπιτι. Βεβαια η Δαναη ζηταει κ άλλο!

Μμμμ Ζήλεια!!!!!!!

Και η Φίφη ζηλεύει...

Δεν μπορώ να πάρω τον Αλέκο και έρχεται ικετεύοντας...

να σας πω, μια και το σκεφτόμουν χθες τη νύχτα, μια και ο καιρός είναι καλός (θα είναι το σκ) και το πρότεινε η διπλοκουμπάρα δεν κανονίζουμε κανένα Πικιώνη την Κυριακή?

Έτσι για να κάνουμε την ψυχοθεραπεία μας???

Και κάτι άλλο όσον αφορά το κλάμα, πολύ κλάμα βρε παιδιά!

Εντάξει η Ιφιγένεια είναι μικρή, ο Αλέκος γιατί όμως???

εγώ νόμιζα ότι όσο μεγαλώνουν θα είναι καλύτερη η κατάσταση...

Αλλά πού!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...