Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 2 ώρες πρίν, Eternity είπε:

Φορά ανετα ρούχα, μια φόρμα πχ και ας έχεις και μια σερβιέτα μαζί σου. Σε δημόσιο νοσοκομείο μας είχαν πει να έχουμε νυχτικο μαζί μας, σε ιδιωτικό αλλάζεις και βάζεις αυτό που σου δίνουν αυτοί. Καλή σου επιτυχία! 

Εγώ σήμερα έχω κάτι σουβλιες ψηλά στο στήθος.... το στήθος σαν στήθος ούτε πρήξιμο ούτε πόνος. Κορίτσια πιο τεστ να πάρω να κάνω? Δεν έχω κάνει ποτέ τεστ. 

Clearblue πρώιμης ανίχνευσης,θα δείξει σίγουρα,πάρε αν θες και το διπλό που έχει μέσα και το ψηφιακό και το απλο.Ποτε λες να το κάνεις?

πρίν από 11 λεπτά , Lila86 είπε:

Εγώ πρώτη φορά πήρα το iq τεστ που αργότερα διάβασα στις κριτικές ότι βγάζει αρνητικά ενώ είσαι έγκυος. Εμένα μου έβγαλε θετικό 🤷🏼‍♀️ έχω δοκιμάσει και το clearblue αλλά δεν ήμουν έγκυος οπότε σωστό το αρνητικό του.. έχω διαβάσει όμως αρκετές κοπέλες που παίρνουν τα τεστακια της hοmetest τα πολλαπλά και γενικά είναι έγκυρα! Δεν νομίζω ότι βοηθάω πολυ με αυτά που γράφω 😂 αλλά εγώ σαν άνθρωπος μπορεί και να έπαιρνα και ένα απ'ολα!!!

To clearblue είναι όντως το καλύτερο,ούτε να ψάχνω αποχρώσεις στις γραμμουλες,ούτε τπτ.Μπαμ θετικά μου τα έβγαζε,ενώ την ίδια μέρα το self clear το έβγαζε πιο αχνό θετικο

The Café Au Lait !!

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 25,1k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Elenikat

2451

• Λέγκω

2032

• galat

1914

• myrto

1419

Περισσότερες δημοσιεύσεις

με τις ιώσεις είμαστε σε μια φάση καλή. αφού επισκεφθήκαμε την ωρυλά μας και επιβεβαιώσαμε πως έχει κρεατάκια, αλλά βρισκόμαστε σε αναμονή, αν διατηρηθεί ηα κατάσταση καλά, χωρίς πολύ υγρό στα αυτιά, να κοιμάται καλά χωρίς άπνοιες και με λιγότερο ροχαλητό, τότε το γλιτώνουμε το χειρουργείο. Αν τα καταφέρουμε μέχρι το καλοκαίρι θα είμαστε οκ! Μας έδωσε και κάτι σταγόνες για τη μύτη με αιθέρια έλαια και ένα ενισχυτικό του ανοσοποιητικού πάλι με αιθέρια έλαια (φαρμακείο Προβατά) και βρίσκεται σε πολύ καλή φάση τώρα (φτου φτου φτου).

Το σίδηρο φαίνεται να του έχει πέσει λίγο (λογικό μετά από τόσες ιώσεις) και βρήκα στην Προβατά ένα πολύ καλό συμπλήρωμα σιδήρου φυτικό.

Μυρτούλα μου ελειψες το ομολογω! χαχαχα ο χουαν λου τυπικός γάτουλης!

Κι εμείς μπερδεμα με τα ονοματα, ενω στην Ειρηνη απο την κοιλιά μεσα το αποφασισαμε...

Εμείς λεμε Αλεξανδρο, επιθυμια του Βαγγελη, αλλα τελευταία κι εγώ σκεφτομαι απο τη μαμυ μου το Γίαννης,μου αρεσει αυτη η παραδοση και ξερω οτι θα χαρει, αλλα η ιδια λεει Αλεξανρδο να το βγαλετε(!)

Και τελικά λεμε και για Χαρης....του παει στη μουρη καπως....

για πειτε γνώμες

eNeap2.pngTSzHp3.png

Ααα ωραια προτζεκτακι ξεκινησαμε βλεπω -- ονοματα.

Ουτε εμενα μου αρεσει το Σταματης η αληθεια ειναι αυτη, Βασω τον μπαμπα σου πως τον λεγανε? Μου αρεσει πολυ το Αλεξανδρος ομως.

Το Εκτορας επεισης δεν μου αρεσει.

Καλε τι σεξ λετε εγω μετα την γεννα θα παω τον Τ για στειρωση .... αφου τωρα με την υπαρχουσα συχνοτηα (?) εμεινα εγγυος δεν εχω αλλη λυση κ σεξ με ραντεβου οπως ειπατε σπανια κ με προφυλαξεις κ εγγυος ε οχι παει πολυ ....

Α, μου αρεσει το Αρης και το Χάρης!!! Ειναι και ταιριαστα! Εχω ενα ωραιο παιδικο βιβλίο με δυο κροκοδειλάκια, τον Αρη και τον Χάρη!!!

Χρονια πολλα και στον τυπο απο τους Οχος ντε μπρουχο λοιπον!!!! Τελικα μου φαινεται το συμπληρωμα σιδηρου που παίρνω μου εκανε μαλλον καλο, οντως βελτιωθηκε η μνημη μου, οπως μου ελεγε ο ντοκτορ!!! Μα δεν θυμαστε περισυ του Αη Γιαννιού που λεγαμε "σπιτι χωρις γιαννη..." κτλ κτλ και η Μυρτω απο τον φοβο της οτι δεν θα προκοψει θυμηθηκε τον γάτο της???

Βρε Τζενακι, ηταν οντως ξωφαλτση η σκυταλη? Κανονιζει η μοιρα για σενα λοιπον!!!

Διαφημίσεις

Το σταμάτης ούτε και μένα μου πολυαρέσει...

Λοιπόν τραγουδάκια για να μην ξεχνιόμαστε...

αυτό για την πρώην συμπεθέρα μου που δεν το είχε ακουσει την άλλη φορα

dVaZZRo0LN8

Κανονισου να μην το ξανακουσεις... πολύ μ'αρεσει η φωνή της τύπας

Τέλειο!!!!

Μου έφτιαξες τη διάθεση!:D

:lol::lol::lol: Όργιοοοο!

Τζένη μου κι εγώ για στείρωση έλεγα αλλά το μετάνιωσα... πεταμένα λεφτά, αφού μετά το δεύτερο κόβεις εντελώς το άθλημα γιατί να κόψεις κάτι άλλο:rolleyes: Αναρωτιέμαι θα βρουμε τον παλιο καλό μας εαυτό κάποια στιγμή;

:lol::lol::lol: Όργιοοοο!

Τζένη μου κι εγώ για στείρωση έλεγα αλλά το μετάνιωσα... πεταμένα λεφτά, αφού μετά το δεύτερο κόβεις εντελώς το άθλημα γιατί να κόψεις κάτι άλλο:rolleyes: Αναρωτιέμαι θα βρουμε τον παλιο καλό μας εαυτό κάποια στιγμή;

Πες το ψεματα ! Οντος αυτο σκεφτομαι κ εγω πολλες φορες!

Ναι Αφρο εντελως ξοφαλτση ηρθε για το καλοκαιρι κ μετα λεγαμε κ πραγματικα δεν το περιμεναμε με τπτ .... κ οχι μονο απλα προσεχαμε κανονικες προφυλαξεις τι να πω πεσαμε στο ποσοστο αποτυχιας ...

ντου!!!!!!!!

Πού είσαι να φέρεις την ισορροπία???

Καλά Τζενάκι εμ προφύλαξη εμ αποχή??? Αυτό είναι θαύμα!

Αφροδιτάκι, έχεις κέφια εεε?

Εγώ πάντως αν βρω κάποια να μου κάνει παρέα για το 3ο πάω....

Μετά το Άμστερνταμ εννοείται...

Αλλά θέλω παρέα! Αφροδιτάκι τι λές???

[gDkrp3.pngNJDAp3.png x2VTp3.png

Διαφημίσεις

Καλά Τζενάκι εμ προφύλαξη εμ αποχή??? Αυτό είναι θαύμα!

Αφροδιτάκι, έχεις κέφια εεε?

Εγώ πάντως αν βρω κάποια να μου κάνει παρέα για το 3ο πάω....

Μετά το Άμστερνταμ εννοείται...

Αλλά θέλω παρέα! Αφροδιτάκι τι λές???

Εγω με την Μυρτώ και την Τάτι λέμε να την κάνουμε σιγά σιγα αν δεν σας πειράζει :tongue:

μη λες μεγάλα λόγια!!!!!!!!!

Ελα ντε αυτο ξαναπεστο! Ετσι ελεγα κ εγω 2ο με τιποτα κ ουτε να το σκεφτομαι κ να μαι τωρα .... Ποτε μην λεμε μεγαλες κουβεντες αλλα κοπελια αν κανεις 3ο κ ειναι σαν τα αλλα 2 πραγματικα δεν ξερω .... το σκεφτομαι κ φοβαμαι ..... πολυ δυσκολη πιστα μου φαινεται ... πωπω πω μην λεμε τετοια αφηστε κ απο οικονομικης αποψης δεν ειναι κ ευκολο 3 παιδια

μη λες μεγάλα λόγια!!!!!!!!!

Μωρε δεν είναι θέμα μεγάλων λόγων απλά εμένα προτεραιότητα μου αυτή τη στιγμή ειναι να "βρω" τον εαυτό μου και τον γιωργάκο, έτσι μόνο θα καταφέρω να είμαι καλή μαμα για τα δυο σκατά μου. Τι να πάω να κάνω τρίτο για να καλύψω το κενό στη σχέση μου; Αυτή τη στιγμή με τον γιωργάκο δεν έχουμε καταφέρει να πάμε μια βόλτα οι δυο μας, να καθήσουμε να χουχουλιάσουμε και να ερωτοτροπίσουμε, να κάνουμε λίγο ρομαντζάδα ρε αδελφε. Σερνόμαστε απ'την κουραση και απλά δηλώνουμε επιθυμίες... Αν κάποια στιγμή διορθωθεί αυτή η κατάσταση και μας έρθει η διάθεση για τριτο μπορεί να το κάνουμε, μέχρι τοτε όμως θα αρκεστό να χαλβαδιάζω από μακρια τα βρεφάκια μπας και καταφέρω να χαλβαδιάσω κι από κοντά με τον κολετσομαν:tongue:

Ενταξει δεν το χω το γραπτό αλλά ένας μπουσουλα τον βγάλατε :wink:

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...