Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 2 ώρες πρίν, Eternity είπε:

Φορά ανετα ρούχα, μια φόρμα πχ και ας έχεις και μια σερβιέτα μαζί σου. Σε δημόσιο νοσοκομείο μας είχαν πει να έχουμε νυχτικο μαζί μας, σε ιδιωτικό αλλάζεις και βάζεις αυτό που σου δίνουν αυτοί. Καλή σου επιτυχία! 

Εγώ σήμερα έχω κάτι σουβλιες ψηλά στο στήθος.... το στήθος σαν στήθος ούτε πρήξιμο ούτε πόνος. Κορίτσια πιο τεστ να πάρω να κάνω? Δεν έχω κάνει ποτέ τεστ. 

Clearblue πρώιμης ανίχνευσης,θα δείξει σίγουρα,πάρε αν θες και το διπλό που έχει μέσα και το ψηφιακό και το απλο.Ποτε λες να το κάνεις?

πρίν από 11 λεπτά , Lila86 είπε:

Εγώ πρώτη φορά πήρα το iq τεστ που αργότερα διάβασα στις κριτικές ότι βγάζει αρνητικά ενώ είσαι έγκυος. Εμένα μου έβγαλε θετικό 🤷🏼‍♀️ έχω δοκιμάσει και το clearblue αλλά δεν ήμουν έγκυος οπότε σωστό το αρνητικό του.. έχω διαβάσει όμως αρκετές κοπέλες που παίρνουν τα τεστακια της hοmetest τα πολλαπλά και γενικά είναι έγκυρα! Δεν νομίζω ότι βοηθάω πολυ με αυτά που γράφω 😂 αλλά εγώ σαν άνθρωπος μπορεί και να έπαιρνα και ένα απ'ολα!!!

To clearblue είναι όντως το καλύτερο,ούτε να ψάχνω αποχρώσεις στις γραμμουλες,ούτε τπτ.Μπαμ θετικά μου τα έβγαζε,ενώ την ίδια μέρα το self clear το έβγαζε πιο αχνό θετικο

The Café Au Lait !!

Recommended Posts

Μυρτούλα σπέρνεις!!!!! (που λέει και η κουμπάρα σου Νο2!)

Και ο Χουάν Λου επίσης! Ένστικτο παιδί μου!

Ο σούπερμαν αρρώστησε??? Πώς έγινε αυτό??? Και δεν ήταν στο σπίτι μας???

Ντόινγκ!

όσο για το σεξ! Τί να λέμε τώρα!

[gDkrp3.pngNJDAp3.png x2VTp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 25,1k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Elenikat

2451

• Λέγκω

2032

• galat

1914

• myrto

1419

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Τζένη συγχαρητήρια!!!!!Καλή εγκυμοσύνη να χεις και με το καλό το μωράκι!!!!!Μπορεί-μπορεί λέω-να πάρω τη σκυτάλη από τη φίλη σου:wink::wink: Είπαμε μπας κ βάλουμε μπρος...θα δούμε, γιατί μ'αυτά τα ωράρια που δουλεύει ο δικός μουκ με τη συχνότητα των συνευρέσεων χλωμό το κόβω......:-):-)

Ρε Λέγκω, 23.30 και δεν έχει γυρίσει ακόμα???και πώς την παλεύεις??Και μένα τα ίδια κάνει τους τελευταίους μήνες, 23,00,01.00, αλλά έχω βαρέσει μπιέλλα,δεν αντέχω άλλο, αυτός έχει ρέψει, έχει 'σπάσει' γύρω από τα μάτια, έχουν σπάσει τα νεύρα μου,έχει γα%$#$ει η ψυχολογία μου, σκέφτομαι πολύ αρνητικά και μαύρα....ανέβασα χοληστερίνη, τρανσαμινάση....πώς αντέχεις??????????του πα να παραιτηθεί...αλλά από την άλλη λες τη σήμερον ημέρα????αυτή την εργασιακή ομηρία τη σιχαίνομαι.........

Χρόνια πολλά στην γιατρέσσα μας, γιορτάζει δε γιορτάζει!!!!

Μέσα στη γενική μαυρίλα των ημερών, έμαθα ευτυχώς κ ένα ευχάριστο.Κολλητή που προσπαθούσε χρόνια να κάνει παιδί, έιναι έγκυος σε διδυμάκια!!!!!!!!!Τί ωραία νέα είναι αυτά!!!!!!!!!

1mLlp2.pngFRJZp2.png9R7fp3.png

καλημερα!

τι ειναι αυτα που διαβαζωωω????...συμπεθερα συγχαρητηρια με το καλοοοοο!!!!!

πολυ χαρηκα !

Μυρτουλα πεθαινω για τις συγκλονιτσικες σου ιστοριες:lol::lol:

Αφροδιτη εσυ αφου εχεις καταφερει για τοσο διαστημα την διαιτα των γαλακτομικων ,οποια αλλη και να κανεις θα σου φανει παιχνιδακι

eNortjK1UrI0tzQxUbIGXDAS-wKt95.pngeNortjK1UrI0tzQxU7IGXDATAQKv37.png

Διαφημίσεις

xa καλη ερωτηση !αν σου πω ακομα δεν αποφασισαμε γιατι δεν εχουμε βρει χρονο να καθισουμε με ησυχια να το συζητησουμε,μονο εμεις θα μπορουσαμε να το καταφερουμε αυτο :lol:

λοιπον για πειτε και εσεις την γνωμη σας

ο δ. λεει Ορφεας

εμενα μου αρεσει και το Εκτορας και το Αρης (που λεγαμε καποτε γιατι ειναι και αρρενωπος αντρας και του παει :lol:)

Ομως σκεφτομαι και το Σταματης (γιαγιας που δεν εχει βγει ποτε )

τι λετε?

eNortjK1UrI0tzQxUbIGXDAS-wKt95.pngeNortjK1UrI0tzQxU7IGXDATAQKv37.png

Άντε καλέ, κόβεται το σέξ;;;

(τι λέει η τρελή θεε μου πρωί πρωί!)

Με πρόλαβες :lol: Εμείς δεν κάναμε παιδια κινητες ζώνες αγνότητας κάναμε!

Τονια στη βράση κολάει το σιδερο!

Ο γιώργος ο έρμος γύρισε σαν μουσκεμα κατα τις τρεις το πρωι... έλιωσε ο καψερος...

Εντομεταξυ κατα τις 4-5 το ξημέρωμα ανάμεσα στα συνεχόμενα δρομολόγια κρεββατοκάμαρα-σαλόνι που κοιμάται ο νικ, με φωνάζει ο σόζω... ήθελε κατουρημα, τον παίρνω αγκαλια μη βλέποντας μπροστά μου απ'τη νύστα, κάνω ένα βήμα και απογειώνομαι... καταραμένο τρενάκι!!! Σκάω σαν σακί στο πάτωμα πάνω στις ράγες αγκαλια με τον σόζω που γυρνάει το σκατοπαιδο και μου λέει "σου είπα να μαζέψεις τα παιχνίδια, δεν σου είπα;":tongue: Το δακτυλάκι του ποδιου μου το έχω σμπαραλιάσει το δόλιο...

Το σταμάτης ούτε και μένα μου πολυαρέσει...

Λοιπόν τραγουδάκια για να μην ξεχνιόμαστε...

αυτό για την πρώην συμπεθέρα μου που δεν το είχε ακουσει την άλλη φορα

dVaZZRo0LN8

Κανονισου να μην το ξανακουσεις... πολύ μ'αρεσει η φωνή της τύπας

Ένα ενα τα θυμάμαι...

Ρε Λέγκω, 23.30 και δεν έχει γυρίσει ακόμα???και πώς την παλεύεις??Και μένα τα ίδια κάνει τους τελευταίους μήνες, 23,00,01.00, αλλά έχω βαρέσει μπιέλλα,δεν αντέχω άλλο, αυτός έχει ρέψει, έχει 'σπάσει' γύρω από τα μάτια, έχουν σπάσει τα νεύρα μου,έχει γα%$#$ει η ψυχολογία μου, σκέφτομαι πολύ αρνητικά και μαύρα....ανέβασα χοληστερίνη, τρανσαμινάση....πώς αντέχεις??????????του πα να παραιτηθεί...αλλά από την άλλη λες τη σήμερον ημέρα????αυτή την εργασιακή ομηρία τη σιχαίνομαι.........

Αυτό που περιγράφεις είναι πάνω κάτω και η δική μας κατάσταση... βέβαια εμένα δεν σχολάει συνέχεια τέτοια ώρα, συνήθως κατα τις 7,30-8,00 γυρνάει αλλά και πάλι και κουρασμένοι πολύ είμαστε και τα νεύρα μας έχουν τσακιστεί... αλλά όπως είπες που να αλλάξεις δουλεια τέτοια εποχη. Εδω μία μέρα που ήταν άρρωστος κατάφερε να μείνει σπίτι και δουλευε από δω μέχρι το βράδυ. Απλά θέλουμε να ξεκλέψουμε λίγο χρόνο να βρεθουμε οι δυο μας έστω για έναν καφέ έξω... για σεξ δεν συζητάω πρέπει να μιλήσουμε με τον αντζέντη μας πρώτα:rolleyes:

Διαφημίσεις

μπα μπα μαζεμένες πρωί-πρωί (λέμε τώρα) κορίτσια βλέπω...

αχ βρε Λέγκω περαστικά! αυτές οι ράγες πια του τρένου και το δωμάτιο του Ιάσονα είναι κάπως έτσι και το βράδυ όταν μπαίνω μέσα περπατάω λες και είμαι σε ναρκοπέδιο :lol::lol:

Βασούλα ξέρεις, κι εμένα το Σταμάτης δεν μου πολυαρέσει, μου αρέσει και το Ορφέας και το Έκτορας (τα έβαλα κατα σειρά προτίμησης :wink: )

Και η δική μας κατάσταση....ακριβώς....όσο για σεξ, δε νομίζω, πρέπει να γνωριστούμε πρώτα!!!

ακριβώς το ίδιο.... :cool:

αφιερωμένο λοιπόν εξαιρετικά σε αυτούς τους αγνώστους...:lol::lol:

<object width="640" height="385"><param name="movie" value="http://www.youtube.com/watch?v=wZqbWCH5yq4?fs=1&hl=el_GR"></param><param name="allowFullScreen" value="true"></param><param name="allowscriptaccess" value="always"></param><embed src="http://www.youtube.com/watch?v=wZqbWCH5yq4?fs=1&hl=el_GR" type="application/x-shockwave-flash" allowscriptaccess="always" allowfullscreen="true" width="640" height="385"></embed></object>

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...